• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران تیم ملی و لیگ برتر انگلیس

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
پ.ن : البته یه بار هم یه تیمی را 7-1 برد ! لووووووووووووول

swear1.gif
swear1.gif
swear1.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب هفته ی مهمی رو در پیش داریم . دربی لندن که سالاره . در امارات چلسی مهمان ما هست که بهترین فرصت رو برای نزدیک شدن به صدر داریم و یک بازی بسیار مهم دیگه بازی استون ویلا و تاتنهام هست در ویلا پارک که میشه ساعت 9 شب به وقت ما . بازی آرسنال هم ساعت 7:30 به وقت ما هست . آرسنال آمار بسیار خوبی در بازی های خانگی این فصل داره . 5 بازی و 100% برد و از اونور چلسی هر دو باخت این فصل در خارج خانه نصیبش شده

منتظریم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
خب هفته ی مهمی رو در پیش داریم . دربی لندن که سالاره . در امارات چلسی مهمان ما هست که بهترین فرصت رو برای نزدیک شدن به صدر داریم و یک بازی بسیار مهم دیگه بازی استون ویلا و تاتنهام هست در ویلا پارک که میشه ساعت 9 شب به وقت ما . بازی آرسنال هم ساعت 7:30 به وقت ما هست . آرسنال آمار بسیار خوبی در بازی های خانگی این فصل داره . 5 بازی و 100% برد و از اونور چلسی هر دو باخت این فصل در خارج خانه نصیبش شده

منتظریم

از آرسنال کیا مصدومن ؟

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
از آرسنال کیا مصدومن ؟

تا دلت بخواد مصدوم هستن . کدومش رو بگم ؟ :

گالاس (احتمالا نمی رسه) , دیابی , بنتنر و گیبس و از قبلا هم که ون پرسی

--

منتظر دیدن کارلتو در امارات هستیم . ونگر که کلی هنودنه زیر بغلش گذاشته :D

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
فکر کنم دیگه بنیتز به آخر خط رسیده باشه. البته شاید شکست 2-0 از تیم ته جدولی پورتسموث، اون هم با همه بازیکن ها، برای سران باشگاه و هوادارهاش خیلی مهم نباشه !

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
فکر کنم دیگه بنیتز به آخر خط رسیده باشه. البته شاید شکست 2-0 از تیم ته جدولی پورتسموث، اون هم با همه بازیکن ها، برای سران باشگاه و هوادارهاش خیلی مهم نباشه !
بیشتر از اونکه از نظر فنی کم داشته باشن به نظر میرسه از نظر روحی تحت فشارن . اخراج ماسچرانو و 3 کارت زرد در 13 دقیقه. به هر حال در تمام این بنیتز اینجوری بد کار نکرده بود

--

خب تیمهای انگلیسی در CL گفته میشه قرعه های بدی بهشون خورد ولی من اگر با سخت بودن قرعه ی منچستر کنار بیام (که نمیام) حقیقتا قرعه ی چلسی رو اصلا سخت نمی دونم . میشه گفت اون چیزی که ما توی این چند ساله دیدیم گواهه اینه که چلسی مثل آب خوردن صعود میکنه

به هر حال در سال بعد هم به تیم ملی انگلیس هم به تیم های باشگاهی ش شدیدا امیدواریم .

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من همچنان یاد حرف تورس میفتم که به مدیران لیورپول گفت فروش آلونسو یعنی خداحافظی با قهرمانی !

این بنیتز هم که 4 تا بازیکن درست و حسابی نخرید. این آکویلانی طفلک رو هم که درست و حسابی بازی نمیده. بنده خدا تو رم داشت واسه خودش آقایی میکرد !

ادیت

http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=england1&game=322955

loudlaff.gif
loudlaff.gif
loudlaff.gif
http://************/files/n1nkmr9krj6na1x6h13j.gifhttp://************/files/n1nkmr9krj6na1x6h13j.gif

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بد دارن می بازن همه شون . احتمالا از فشار بازی های پیاپی هست

i7ioj5cc8oe8yq58d3np.gif

حداقل نه در مورد من یو. الان منچستر مدافع نداره ! فقط اورا هست، بقیه کل یوم(دی: ) مصدومن .

از اخراج بنیتز که خبری نیست ولی مارک هیوز برکنار شد و جاش را به مانچینی داد.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
خب تیمهای انگلیسی در CL گفته میشه قرعه های بدی بهشون خورد ولی من اگر با سخت بودن قرعه ی منچستر کنار بیام (که نمیام) حقیقتا قرعه ی چلسی رو اصلا سخت نمی دونم . میشه گفت اون چیزی که ما توی این چند ساله دیدیم گواهه اینه که چلسی مثل آب خوردن صعود میکنه

من برعکس تو فکر می کنم.چلسی خوب شروع کرد ولی چلسی فعلی نمیتونه اینتر را شکست بده . 6 تا بازی آخر چلسی را ببینید :
باخت از بلک برن ( کارلینک کاپ) تو پنالتی
باخت از من سیتی 2-1
مساوی با آپوئل نیکوزیا ( تو خونه)
مساوی با اورتون (تو خونه )
برد پر زحمت پورتسموث(تیم آخر جدول) با گل دقیقه 80 از روی نقطه پنالتی (تو خونه)
مساوی با وستهام ( تیم یکی مونده به آخر جدول) (باز هم با پنالتی)

تو اکثر بازی ها هم همه بازیکن هاش بودن. مصدوم هم شاید 1-2 نفر داشتن .

البته تا بازی ها 1-2 ماهی مونده و خیلی اتفاق ها ممکنه بیفته .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من برعکس تو فکر می کنم.چلسی خوب شروع کرد ولی چلسی فعلی نمیتونه اینتر را شکست بده . 6 تا بازی آخر چلسی را ببینید :
باخت از بلک برن ( کارلینک کاپ) تو پنالتی
باخت از من سیتی 2-1
مساوی با آپوئل نیکوزیا ( تو خونه)
مساوی با اورتون (تو خونه )
برد پر زحمت پورتسموث(تیم آخر جدول) با گل دقیقه 80 از روی نقطه پنالتی (تو خونه)
مساوی با وستهام ( تیم یکی مونده به آخر جدول) (باز هم با پنالتی)

تو اکثر بازی ها هم همه بازیکن هاش بودن. مصدوم هم شاید 1-2 نفر داشتن .

البته تا بازی ها 1-2 ماهی مونده و خیلی اتفاق ها ممکنه بیفته .

خب منم الان حتما باید نتیجه ی ناامید کننده ی صدر نشین لیگ ایتالیا در مقابل تیم ته جدولی یعنی اتلانتا در دو هفته قبل رو بگم . به طور کلی توی این چند ساله همیشه از همین حرفها بود اما همیشه ی خدا اینتر در مقابل بزرگان ناکام از زمین خارج شد . فکر می کنم برای اینکه بفهمیم اینتر یه تیم بین المللی نیست مشاهداتمون به عنوان کسایی که در جریان چند و چون CL هستن کافیه . sara__joon این پستت رو نقل قول کردم . بعد از بازی مرحله ی برگشت خدایی میام همین تاپیک رو میارم بالا. هم تو هستی هم من . ببین اینتر حریف چلسی میشه یا نه

در مورد منچستر هم معتقدم که منچستر برای میلان خیلی حریف سخت تریه تا میلان برای منچستر . امیدورام انگلیس به حق خودش برسه به هر حال که با توجه به حریفان و اینکه هر 3 تاشون بازی های برگشت رو در خانه انجام میدن شرایط بسیار خوبی برای صعود دارن

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
خب منم الان حتما باید نتیجه ی ناامید کننده ی صدر نشین لیگ ایتالیا در مقابل تیم ته جدولی یعنی اتلانتا در دو هفته قبل رو بگم . به طور کلی توی این چند ساله همیشه از همین حرفها بود اما همیشه ی خدا اینتر در مقابل بزرگان ناکام از زمین خارج شد . فکر می کنم برای اینکه بفهمیم اینتر یه تیم بین المللی نیست مشاهداتمون به عنوان کسایی که در جریان چند و چون CL هستن کافیه . sara__joon این پستت رو نقل قول کردم . بعد از بازی مرحله ی برگشت خدایی میام همین تاپیک رو میارم بالا. هم تو هستی هم من . ببین اینتر حریف چلسی میشه یا نه

در مورد منچستر هم معتقدم که منچستر برای میلان خیلی حریف سخت تریه تا میلان برای منچستر . امیدورام انگلیس به حق خودش برسه به هر حال که با توجه به حریفان و اینکه هر 3 تاشون بازی های برگشت رو در خانه انجام میدن شرایط بسیار خوبی برای صعود دارن

دی:

خوب من که گفتم چلسی فعلی. ولی با این حال قبل از بازی دوباره میام نظرمو میگم.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوزه مورینیو بار دیگر از علاقه خود برای بازگشت به رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های انگلستان خبر داد.
مورینیو گفت: می خواهم به لیگ برتر بازگردم. من از آن دسته افرادی نیستم که احساسات‌شان را پنهان نگه می دارند. همیشه این موضوع را گفته‌ام که عاشق مربیگری در انگلستان هستم؛ عاشق مربیگری در انگلستان.

تیم‌های لیورپول، منچسترسیتی و منچستریونایتد خواهان به خدمت گرفتن این مربی 46 ساله هستند. این در حالی است که هواداران چلسی هم علاقه مندند تا او را دوباره در تیم خود ببینند.

مورینیو گفت: طی سه سال در چلسی دو جام بردم و مربی بسیار موفقی بودم. بنابراین طبیعی است که تیم‌های دیگر خواهان به خدمت گرفتن من باشند. من دو بار با پورتو قهرمان شدم، دوبار با چلسی و اکنون می خواهم با اینتر برای بار دوم به عنوان قهرمانی دست پیدا کنم. این، اتفاق خیلی ویژه‌ای خواهد بود.

وی افزود: بله، من بازمی گردم اما تا به حال هیچ باشگاهی را در میانه فصل رها نکرده‌ام. من تا پایان فصل در اینتر می مانم و تحت هیچ شرایطی از این تیم جدا نمی شوم.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
Players of the decade

خب این خبر رو امروز بچه های توی تاپیک آرسنال گذاشتن . گفتن جرارد توی لیست نیست من باورم نشد . اصل خبر در سایت رسمی لیگ برتر رو دیدم از تعجب شاخ در آوردم . مسخره تر از این دیگه امکان نداشت واقعا

بالا