يه نظر ديگه بگم؟
بهتره تو هر شماره يه نگاه كلي هم به ليگ هاي مختلف داشته باشيد و وضعيت ليگ ها رو مورد بررسي قرار بديد.
ببخشيد زياد نظر مي دماااااا![]()
امیرجان از شماره بعدی این هم اضافه میشه
- دیگه مصاحبه نمیدی ها !
يه نظر ديگه بگم؟
بهتره تو هر شماره يه نگاه كلي هم به ليگ هاي مختلف داشته باشيد و وضعيت ليگ ها رو مورد بررسي قرار بديد.
ببخشيد زياد نظر مي دماااااا![]()
ان شاءا... . پس ما منتظر شماره جدید هستیمخب با عرض شرمندگی از تمام دوستان !
یک اشتباهی من امروز کردم و فایل پابلیشر رو که آماده PDF شده بود رو نمیدونم چی شد ولی بهرحال پاک شد !!! هرکاری هم کردم برنگشت !
بهرحال، مجبوریم دوباره از اول صفحه چینی کنیم، بخاطر همین نرسیدیم این شماره رو امشب (در واقع دیروز :دی) آنلاین کنیم. بهرحال امروز تا عصر (الان پنجشنبه هست دیگه :دی) حتما آماده میشه.
گروه مجله فوتبال پرشین تولز
نسبت به دو شماره قبلي خيلي بهتر شده.
اما در شماره قبلي صفحه بندي و فونت و اندازه و نوع نوشتار نسبت به شماره قبلش بد بود و اين شماره افتضاح بود.
موفق باشيد
خسته نباشی حسام جان.
شما هر صفحه رو به 3 ستون تقسیم می کنید و ستونی می نویسید.حالا تو این شماره این 3 ستون چسبیده به هم شدن و فونت هم نباید درشت میشد!
منظورمو نگرفتی!
شما هر صفحه رو به 3 ستون تقسیم می کنید و ستونی می نویسید.حالا تو این شماره این 3 ستون چسبیده به هم شدن و فونت هم نباید درشت میشد!
وگرنه شماره خوبی بود..لی هنوز حس می کنم یه چیزی تو مجله کمه هر چی هم زور می زنم نمی فهمم.
در کل دم بچه ها گرم خیلی زحمت می کشن و وقت می ذارن
اینو منم می خواستم بگم. ستون ها خیلی به هم نزدیکه طوری که دفعه اول سطری خوندم دیدم معنی نمیده ستونی خوندم. دی:
با چه برنامه ای pdf می گیری ؟
الان گرفتم فکر کنم !
مثلا مقاله استقلال اینجوری بود که شما میگی، درسته ؟
این مشکل یا تقصیر من نیست، یا بلد نیستم ! وقتی میخوام یک کادری رو تو پابلیشر به مثلا 2 یا 3 قسمت تقسیم کنم توی خود برنامه پابلیشر اون کادرها از هم جدا شده، ولی وقتی PDF میگیرم اون خط هایی که کادرها رو از هم جدا میکنه دیگه وجود نداره !
کسی راه چاره ای سراغ داره ؟!
- خیلی ممنون برای این نکته بینی شما دو دوست خوب !![]()
الان گرفتم فکر کنم !
مثلا مقاله استقلال اینجوری بود که شما میگی، درسته ؟
این مشکل یا تقصیر من نیست، یا بلد نیستم ! وقتی میخوام یک کادری رو تو پابلیشر به مثلا 2 یا 3 قسمت تقسیم کنم توی خود برنامه پابلیشر اون کادرها از هم جدا شده، ولی وقتی PDF میگیرم اون خط هایی که کادرها رو از هم جدا میکنه دیگه وجود نداره !
کسی راه چاره ای سراغ داره ؟!
- خیلی ممنون برای این نکته بینی شما دو دوست خوب !![]()
مقاله استقلال هم اینجوری بود ولی وضع مقاله "بازگشت یک رویا" در مورد انگلیس خیلی بدتر از اون بود، مخصوصا صفحه دومش .
من زیاد به طراحی و صحفه بندی و ... وارد نیستم ولی نمیشه تو word بنویسی بعد pdf کنی ؟
من تو word حرفه ای هستم . و میشه سه تیکه ای کرد
بعد با همون برنامه معروف adobe ورژن 9 ریدر می تونی خوب Pdf بگیری .
بعضی از برنامه ها مثل Sonic PDF Creator 2.0 در بعضی مواقع قاطی می کنن
حسام جان اون خطها فرضیه!
و در ویرایش نهایی دیده نمیشه.
شما موقع صفحه چینی فاصله معقول رو تعیین کن و اصلا کاری به خطها نداشته باش.
اگر بازم نتونستی منم میتونم کمکت کنم تو صفحه چینی.
- شدیدا از دوستانی که به این مورد اشاره کردن تشکر میشه !