• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجله اینترنتی فوتبال - پرشین تولز (روابط عمومی)

به نظر شما شماره 46 مجله اینترنتی فوتبال شایسته چه نمره ای است؟

• Total voters
    11

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من هم نتونستم دانلود کنم.

پیشنهاد داشتم..

1. اینکه یک پرشین گیگ براش درست کنیم... 100 مگ فضا
2.من روی هاستم یک ساب درست کنیم و یا یک دامین خریداری بشه فضا و طراحی یک صفحه اش با من و دسته شما
بهتر نیست
بعدش یک مجموعه در میاد..

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من هم نتونستم دانلود کنم.

پیشنهاد داشتم..

1. اینکه یک پرشین گیگ براش درست کنیم... 100 مگ فضا
2.من روی هاستم یک ساب درست کنیم و یا یک دامین خریداری بشه فضا و طراحی یک صفحه اش با من و دسته شما
بهتر نیست
بعدش یک مجموعه در میاد..

این عدم امکان اتچ مشکل ساز شد برای ما این شماره !

درباره این چیزهایی هم که گفتی (اون شماره 2 رو میگم) من کلا چیزی نفهمیدم :دی بهروز باید بیاد نظرش رو بده.

ولی در مورد قسمت اول موافقم. حتما این کار رو انجام میدم !

دوستان به صورت نامحدود می تونند از اینجا dll کنند
دانلود کنید..نسخه 6

مرسی حمید جان ;)

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بعد از مصاحبه ي من با موزمار شخصي كه خود را يك منچستري معرفي كرد و بدون نام و نشاني از خود شروع به جواب دادن به سوال هاي من و خودش كرد من را شوكه كرد.
ايشان از نوع سوالات من ناراضي بودن(اگر نگيم شاكي). اما اين دليل نميشه كه يه همچين حركتي را انجام بدهيد . بنده از مديران مجله گله دارم كه چرا من كه مسئول مصاحبه مجله هستم بايد از اين قضيه بي خبر باشم و با دانلود مجله از اين مطلب خبردار شوم.
اما دوست عزيز اگر شما انتقاد و پيشنهاد وتوصيه اي داريد و يا حتي اگر تقاضاي مصاحبه داريد مي توانيد اين كار را با يك PM‌به بنده مطرح كنيد.
در مصاحبه ي اولم با علي خيلي سعي كردم كه سوالات را به طور كامل به طرف بفهمانم و بگويم كه از او چه مي خواهم. كه اين ناشي از احمق فرض كردن ديگران در نزد من است(با عذر خواهي از ملت بسيجي پرور ايران). اما با اين حال علي به سوالات خيلي كوتاه جواب داد و باعث ناخرسندي من شد و دلايل را در خودم جستجو كردم و سعي كردم كه در مصاحبه ها به جزئيات بيشتر بپردازم تا بتوانم جواب هاي قانع كننده تري بگيرم.
مطمئنا مصاحبه هاي من بي عيب و نقص نيست پس به جاي اين چنين حركاتي از دوستان خواهش مندم كه بنده ي حقير را در مصاحبه ي هر چه بهتر در شمارگان بعدي با انتقادات و پيشنهادات خود ياري دهند.
با سپاس

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بعد از مصاحبه ي من با موزمار شخصي كه خود را يك منچستري معرفي كرد و بدون نام و نشاني از خود شروع به جواب دادن به سوال هاي من و خودش كرد من را شوكه كرد.
ايشان از نوع سوالات من ناراضي بودن(اگر نگيم شاكي). اما اين دليل نميشه كه يه همچين حركتي را انجام بدهيد . بنده از مديران مجله گله دارم كه چرا من كه مسئول مصاحبه مجله هستم بايد از اين قضيه بي خبر باشم و با دانلود مجله از اين مطلب خبردار شوم.
اما دوست عزيز اگر شما انتقاد و پيشنهاد وتوصيه اي داريد و يا حتي اگر تقاضاي مصاحبه داريد مي توانيد اين كار را با يك PM‌به بنده مطرح كنيد.
در مصاحبه ي اولم با علي خيلي سعي كردم كه سوالات را به طور كامل به طرف بفهمانم و بگويم كه از او چه مي خواهم. كه اين ناشي از احمق فرض كردن ديگران در نزد من است(با عذر خواهي از ملت بسيجي پرور ايران). اما با اين حال علي به سوالات خيلي كوتاه جواب داد و باعث ناخرسندي من شد و دلايل را در خودم جستجو كردم و سعي كردم كه در مصاحبه ها به جزئيات بيشتر بپردازم تا بتوانم جواب هاي قانع كننده تري بگيرم.
مطمئنا مصاحبه هاي من بي عيب و نقص نيست پس به جاي اين چنين حركاتي از دوستان خواهش مندم كه بنده ي حقير را در مصاحبه ي هر چه بهتر در شمارگان بعدي با انتقادات و پيشنهادات خود ياري دهند.
با سپاس

در مورد مصاحبه با موزمار.

ایشون تعدادی دوست دارند که اونها هم طرفدار منچستر هستن (در یک فروم دیگه). مصاحبه شما اختصاصی با موزمار بود که کارکردیم، حالا موزمار به من گفت که این سوالها رو برای 4 نفر دیگه از اون افراد مطرح کنه و جواب های اونها رو بگیره و ما هم بذاریم در مجله.

حالا اون فرد اصولا نه شما رو میشناسه و نه شما اون رو میشناسی پس خصومتی در کار نیست. اون هم صرفا بعنوان یک خواننده نظراتش رو گفته.

مگرنا مصاحبه شما با موزمار بود و بس !

جواب های یک نفر رو در این شماره کار کردیم و جوابهای سه نفر دیگه رو در شماره بعد کار میکنیم.

باز هم میگم. اون فرد اصلا عضو این فروم نیست و با شما هم خصومتی نداره و اصلا شاید ندونه اینجا چه خبره !!

اون بعنوان یک هوادار منچستر این سوالات رو جواب داده. به نظر من هم مشکلی نداشت !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
قبلا هم گفته بودم كه مجله نياز به هيجان بيشتر داره.
براي مثال مجيد جلالي از دوپينگ بازيكنان استقلال اهواز خبر داد كه در مجله هيچ واكنشي در بر نداشت.در حالي كه يه خوراك درست و حسابي بود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
این عدم امکان اتچ مشکل ساز شد برای ما این شماره !

درباره این چیزهایی هم که گفتی (اون شماره 2 رو میگم) من کلا چیزی نفهمیدم :دی بهروز باید بیاد نظرش رو بده.

ولی در مورد قسمت اول موافقم. حتما این کار رو انجام میدم !

مرسی حمید جان ;)
من الان یک دونه درست می کنم یوزر پس رو برات می فرستم
حمید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
قبلا هم گفته بودم كه مجله نياز به هيجان بيشتر داره.
براي مثال مجيد جلالي از دوپينگ بازيكنان استقلال اهواز خبر داد كه در مجله هيچ واكنشي در بر نداشت.در حالي كه يه خوراك درست و حسابي بود.

سلام و درود
فرمایشتون صحیحه ولی اصل جریانات تو برنامه نود عنوان شد و طبعا زمان ما تا سه شنبه برای پوشش خبری خیلی کم بود و مطالب تقریبا آماده شده بود ، ولی در کل سعی میکنیم این جور اخبار رو در شماره های آینده حتما پوشش بدیم

بسیار ممنون از عنوان نظرتون .. :)

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
خسته نباشید.
من که همه شماره ها رو خوندم.
حالا چون حسام گفت بیاید نظر بدید من اومدم :دی

به نظر من مجله یک چیزی کم داره!
تیتر ها جذاب نیست و کسی که مثلا صفحه روی جلد رو ببینه ترقیب نمیشه مجله رو دانلود کنه!
من مجله زیاد کار کردم.
تو دوران دانشجویم نزدیک 30 مجله (بالای 200 شماره) کار کردم.
البته بیشتر مجله هایی که من کار کردم سیاسی بوده.
اما تجربه من نشون میده مهمترین قسمت یک مجله طرح روی جلد و تیترهای جذابش هست.
باید بیشتر کار بشه تا کسی که چشمش یک بار به جلد میفته، اولین کاری که میکنه دانلود کردنش باشه.

البته میدونم چقدر زحمت میکشید، تازه بچه ها هم همکاری نمیکنن.
مثلا من خودم میخوام یک همچین مجله ای بزنم با کمک امین (فتوکپی) با موضوع تجارت الکترونیک و درآمد اینترنی، اما هیچ کس دیگه ای همکاری و کمک نمیکنه!

امیدوارم شماره های بعدی بهتر بشه.

onvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه هر چیزی یه حساب و کتابی می خواد . همینطور الکی که نیست .
روزنامه نگاری و طراحی مجله خودش یه حرفه تخصصیه . نه اینکه هر کی از راه برسه بشه مدیرمسئول و سردبیر و نویسنده که سنگ رو سنگ بند نمی شه .
توی نوشتن سرمقاله اول که کلمه فینگیلش نمی زارن => گله ( geleh ) . !!!! خوب می نوشتین گِله ...

تقصیر شما اینکه عالم به علوم همه دانش ها هستید . خودتون رو همه فن حریف می دونین . ازتون هم که انتقاد می شه یا کاربر رو بن می کنید یا جواب های اراجیف تحویلش می دین . طرف فکر می کنه متخصص در همه زمینه هاست . نخیر آقا جان . خوب اگه این طور بود خدا یک نفر رو می آفرید و بهش همه علوم و فنون و تخصص ها رو بهش یاد می داد . پس این همه مخلوقات به چه کار .

آقا هنوز متولد دهه هفتاده و سنش به 18 قانونی نرسیده ، اومده ادعای فضل می کنه. پر مدعا و خودخواه . به حرف هیچ احدالناسی هم گوش نمی ده .
این مجله تا چند شماره ادامه داره و مستمر نیست . چون واقعا تو این زمینه تخصص ندارید .

اشکالات عمده و کلی :
1 - استفاده نکردن از فونت های خاص مطبوعاتی
2 - نداشتن تیتر و عناوین مناسب برای خبرها
3 - طرح های بسیار ضعیف روی جلد
4 - صفحه آرایی بسیار بسیار افتضاح و ضعیف و خشک و بی روح
5 - خبرهای تکراری و copy , past .
6 - نداشتن نویسنده متخصص

تو همین شماره هم مصاحبه چرت . والله با بازیکن دسته اول لیگ هم مصاحبه می شد بهتر بود تا یه مدیر فنی که با پارتی بازی شده مدیر فنی

سخن زیاده

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
می خواستم از همه رفقا خواهش کنم جواب این جناب onvan رو ندن. به هر حال ایشون نظرشون این هست که این مجله تعطیل میشه و همه هم روی پارتی بازی در حال ایفای نقش در این فروم هستن .
نیروهای جوان ولایقی هم که کلی برای مجله وقت میزارن از دید ایشون یک مشت آدم 18 ساله هستن.
همین طرز صحبت شخصیت و کاراکتر یک نفرو به خوبی به مخاطبهاش نمایان میکنه .
شخصا فکر می کنم ایشون هیچ دغدغه ای در خصوص بهبود اوضاع مجله ندارند فقط یک دل پر از درد از بعضی افراد دارند که هر جا فرصت بشه سفره دلشون رو پهن می کنند .

به هر حال دوستان لطفا کارشون رو ادامه بدن و برای جواب دادن به نظرات بعضا غرض آلود بعضی ها وقت گرانبهاشون رو تلف نکنند. شاد و پیروز باشید

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اشکالات عمده و کلی :
1 - استفاده نکردن از فونت های خاص مطبوعاتی
2 - نداشتن تیتر و عناوین مناسب برای خبرها
3 - طرح های بسیار ضعیف روی جلد
4 - صفحه آرایی بسیار بسیار افتضاح و ضعیف و خشک و بی روح
5 - خبرهای تکراری و copy , past .
6 - نداشتن نویسنده متخصص
غیر از کپی پیست بقیه را تایید می کنم.(در مورد کپی-پیست سکوت می کنم)
در مورد پارتی بازی هم من اصلا اعتقادی ندارم.اصلا برای چی باید چنین کاری صورت بگیره؟!در مورد غیر تخصصی بودن هم خب هدف تولید مجله با تیراژ بالا و فروش ان نبوده و بیشتر جنبه حالی به حولی بوده!دور هم جمع شدن و از این حرفا!!!
با تشکر از دوستان که در این مجله کار می کنن. ولی خداییش به انتقادها خیلی توجه کنین. اکثرا دارن به چند مورد اخاص شاره می کنن.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اگر کسی انتقادی تا الان کرده به گواه صفحات گذشته تاپیک به تمامی اونها جواب داده شده. اعضای ثابت مجله که در گروه هستیم هم میدونن که در گروه در مورد این مسائل تا الان صحبت شده.

مهم ترین مشکل ما کمبود عضو هست ! ما 6 نفر هستیم که اگر یک نفر یک هفته نرسه کاری انجام یه قسمت میخوابه (مثل همون شماره ای که مطلب برای لیگ داخلی نداشتیم)

بهرحال ! انتقادهای اون آقای onvan از نظر من محترم نیست حتی اگر درست باشه !!! (کپی/پیست !!!)

هروقت ایشون با آی دی اصلیش اومد حرف زد اونوقت من جوابش رو میدم ! نه اینکه معلوم نیست قبلا ما چه هیزم تری به ایشون فروختیم که حالا با این آی دی میاد مثلا میخواد به ماها گیر بده ! حالا اینکه ایشون یا به سن من گیر میده یا به مدیر بخش خودش قابل توجه هست !

پس :

@ onvan

هر وقت تونستی با آی دی اصلیت بیای و حرف بزنی بعدش من جوابت رو میدم !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
روزهای اول قرار بود یه همکاری داشته باشیم که نشد...ولی الان برای بحث آموزش من هستم

فوتبال و یکسری ورزش های دیگه

عکس روز هم پیشنهاد خوبی هستا

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
مجله فوتبال پرشین تولز فقط و فقط یک هدف داشت و اون یک ریویوو از اخبار و اتفاقات دو هفته گذشته فوتبالی از دیدگاه اعضای پرشین تولز .
از این رو سعی شد نویسنده هایی انتخاب بشوند که دارای سبک فکری هستند و همچنین در بخش فوتبال شناخته شده هستند.
مطمئنا این مجله مشکلات زیادی دارد که می بایست با مرور زمان آنرا حل کرد .

به هرحال من از همه دوستانی که وقت گذاشتند این مجله ها را دانلود و مطالعه کردم سپاسگذارم و اعلام می کنم هرکسی که فکر می کند می تواند کاری بهتر از اینی که ارائه دهد , چه در بخش مطالب و چه گرافیک , ما استقبال می کنیم .

اما نمی توانم تاسفم را نسبت به کسانی که ضعف شخصیتی خود را در پارتی بازی دیگران توجیه می کنند , ابراز نکنم .

بازهم از همه دوستان و کاربران محترم بخش فوتبال صمیمانه سپاسگذارم.

mehraboni

Registered User
لایک‌ها
0
سلااااام
اااا ببخشيد يادم ميره اينجا جيغ نزنم
girl_blush2.gif

خوب شماره جديدم منتشر شد خسته نباشيد
اول يه چيزي چرا تو خود تاپيك مجله آدرس و تصحيح نمي كنين تا ديشب كه خراب بود من با اون آدرس سر كار بودم هي ميرفتم بدانم هي ميزد پاك شده ..فكر كنم اونم درست كنين بد نباشه
واما مجله
خوب
من نظراتمو همه رو با هم ميدم يعني نقد و تعريف همه باهم
اول اينكه صفحه اولتون ميشه جلد!! خيلي خشنگ بوددددددد اين خيلي يعني خيلي!!!!! نيدونم چرا من ازش خيلي خوشم اومد در صورتي كه نه منچستريم نه طرفدار روني
اين لو گو چيه آرم مجله همون سياه توپ زير پاشه به نظرم قشنگه ولي خوب يه چيزي بهتر كوچكتر يعني سايزشو ميگم استفاده شه نه صفحه اول و آخر نه ولي تو همه صفحات بايد باشه ولي كوچولو در صورتي كه يه جا نبود يه جا بود در كل يكي بو يكي نبود:lol:

سخن سردبير عالي بود منو كه جو گير كرد دي:

واما مصاحبه با تشكر از گرداورنده و دوستان دست اندر كار
اينجور مصاحبه هاي طولاني معمولا بايد جذابيتش زياد باشه تا خواننده خسته نشه اوايلش خوب بود ولي ديگه آخراش خسته كننده شده بود ولي بازم جالب بود نظر دو نفر متفاوت مثلا سئوالاي هيجاني تر و كمتر كليشه اي چون با هواداراي منچستر مصاحبه كردين بيشتر ريز ميشدين تو بازي هاي اين فصل مثلا ميپرسيدين حسشون چيه به ليور پول بحران زده و آواره باختن
nerdylaff.gif
تابلو شد
يا مثلا بازي با آرسنال وقتي اوون اون گل و زد چه حسي پيدا كردن بعدم ربطش ميدادن به فرگوسن و ديد مربي يا در مورد كل كلاي هميشگي مربيا ميدونين يكم هيجانش كم بود

جدول خوب بود يعني به عنوان سرگرمي گنجونده شده بود ...عالي بود به نظرم حالا ميشه تو اين بخش بيشترم كار كرد (نشستم ميگم لنگش كن!!!)

ببخشيد جايزه نه داره سفر دو ردنيا ...يا مثلا بليط فينال ليگ قهرمانان
pyqa9n8sr2i1xnyibxgl.gif

اما در مورد بخش داخلي كه بعد از يه وقفه دوبار برقرار شده بود
چون يكم تاريخ ميگذره به نظرم زدن برنامه بازي ها يا مثلا حتي جدول گلزنان تو خود مسابقات لزومي نداره نظر منه البته
بعد نميدونم من اين جوريم شايد به حواشي فوتبال علاقه مند م يكم جاش مخصوصا تو اين بخش خاليه نه اينكه ما حاشيه بسازيما نه حاشيه هايي كه هستو بگيم ماشا..انقد هست كه بشه ازشون گفت يا نقدشون كرد

يا مثلا طنز ورزشي ..اونم جاش خاليه

در مورد حاشيه بندي مجلم به نظرم خوبه كادر بندي مشكلي نداره اما چند نكته ظريف يك اينكه فونت كه معمولا ريز بولد هم نيست معمول مجلات و روزنامه است ولي اينكه زيرشو طوسي ميزنين يكم چشمو مو قع خوندن اذيت ميكنه

تموم شد
ببخشيد پر حرفي كردم من كلا سريع جو گير ميشم آقاي سردبير گفتن من جو زدم دي:يكمم راحت بودم دي:

با تشكر و خسته نباشي به كليه عزيزان و دوستان
1hzaga1dx9lcjgza0r6j.png

به اميد فردا

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
دوستان عزیزم اگر من در اینجا نقدی کردم که به کسی بر خورده و باعث ناراحت شدن کسی شدم عذر خواهی میکنم.
ببخشید.

mehraboni

Registered User
لایک‌ها
0
يه چيزي بگم
من اين صفحه رو نخونده بودم در كل ولي خوندم يكم ترسيدم در كل من تازه واردم شايد حرف زدنمم مجاز نباشه ...با سبك اينجام آشنا نيستم ...
امااااااااا در كل يه عده دارن زحمت ميكشن برا كي خوب ماها ديگه حالا هر چي خوب يا بد از نظر هر كي
يكم منصف تر باشيم بهتره يكم بي غرض تر باشيم بهتره در كل يكم مودب تر باشيم بهتره تو اين زمونه كه بيشتر انرژي منفي و سياهي از خودش در ميكنه!!!! ما ديگه جز اونا نباشيم حالا برا دشمني بايكي يا نميدونم هرچي زحمتاي ديگرانم ناديده بگيريم
نگين منو خريدن!!! چون من در كل هيشكيو اينجا نميشناسم در كل غريبم!!! كلي ميگم
يكم سفيد تر باشيم در كل حداقل نيستيم خاكستري كه مي شه بود

در كل به من ربطي نداشت دي: ولي من جاي بقيه دوستان بهم بر خورد حتي به عنوان يه خواننده كوچيك
دارن وقت ميزارن بچه ها شما برو يه مجله بزن توپ !!!
yapyapyapf.gif

يكي بياد منو بگيره دي

بالا