بعد از مصاحبه ي من با موزمار شخصي كه خود را يك منچستري معرفي كرد و بدون نام و نشاني از خود شروع به جواب دادن به سوال هاي من و خودش كرد من را شوكه كرد.
ايشان از نوع سوالات من ناراضي بودن(اگر نگيم شاكي). اما اين دليل نميشه كه يه همچين حركتي را انجام بدهيد . بنده از مديران مجله گله دارم كه چرا من كه مسئول مصاحبه مجله هستم بايد از اين قضيه بي خبر باشم و با دانلود مجله از اين مطلب خبردار شوم.
اما دوست عزيز اگر شما انتقاد و پيشنهاد وتوصيه اي داريد و يا حتي اگر تقاضاي مصاحبه داريد مي توانيد اين كار را با يك PMبه بنده مطرح كنيد.
در مصاحبه ي اولم با علي خيلي سعي كردم كه سوالات را به طور كامل به طرف بفهمانم و بگويم كه از او چه مي خواهم. كه اين ناشي از احمق فرض كردن ديگران در نزد من است(با عذر خواهي از ملت بسيجي پرور ايران). اما با اين حال علي به سوالات خيلي كوتاه جواب داد و باعث ناخرسندي من شد و دلايل را در خودم جستجو كردم و سعي كردم كه در مصاحبه ها به جزئيات بيشتر بپردازم تا بتوانم جواب هاي قانع كننده تري بگيرم.
مطمئنا مصاحبه هاي من بي عيب و نقص نيست پس به جاي اين چنين حركاتي از دوستان خواهش مندم كه بنده ي حقير را در مصاحبه ي هر چه بهتر در شمارگان بعدي با انتقادات و پيشنهادات خود ياري دهند.
با سپاس
در مورد مصاحبه با موزمار.
ایشون تعدادی دوست دارند که اونها هم طرفدار منچستر هستن (در یک فروم دیگه). مصاحبه شما اختصاصی با موزمار بود که کارکردیم، حالا موزمار به من گفت که این سوالها رو برای 4 نفر دیگه از اون افراد مطرح کنه و جواب های اونها رو بگیره و ما هم بذاریم در مجله.
حالا اون فرد اصولا نه شما رو میشناسه و نه شما اون رو میشناسی پس خصومتی در کار نیست. اون هم صرفا بعنوان یک خواننده نظراتش رو گفته.
مگرنا مصاحبه شما با موزمار بود و بس !
جواب های یک نفر رو در این شماره کار کردیم و جوابهای سه نفر دیگه رو در شماره بعد کار میکنیم.
باز هم میگم. اون فرد اصلا عضو این فروم نیست و با شما هم خصومتی نداره و اصلا شاید ندونه اینجا چه خبره !!
اون بعنوان یک هوادار منچستر این سوالات رو جواب داده. به نظر من هم مشکلی نداشت !