حسام جان نظر سنجی غیر فعاله!!
سلام دوستان
دوستان خسته نباشید خیلی خوب شده.
حسام جان نظر سنجی غیر فعاله!!
لول !!!
الان تو گروه میگم آقا ساسان فردا ردیفش کنه !
مرسی ... ایده خوبییهسلام ممنون بابت زحماتتون
يه بنر مثه بنر توي امضاي من كه مال مجله موبايل هست بسازين كه هركي خواست بذاره تو امضاش تا بقيه هم خبردار بشن از وجود اين مجله.
بنر ساخته شده علی جان ولی فراموش کردن بگن :دیسلام ممنون بابت زحماتتون
يه بنر مثه بنر توي امضاي من كه مال مجله موبايل هست بسازين كه هركي خواست بذاره تو امضاش تا بقيه هم خبردار بشن از وجود اين مجله.
سلام
اقا بهتر نبود این شماره یه چند صفحه میزاشتید به بازیهای لیگ قهرمانان قبل از انجامش یه بررسی میکردید ؟ یه نظر بود فقط![]()
مثل مصاحبه با اعضاي ورزشي فروم
سلام.
حقیقتش من متوجه نشدم دقیقا منظورت چی هست !
اگر منظورت تمرکز بیشتر روی لیگ قهرمانان هست، خب فعلا بازی ها در مرحله گروهی هست و شاید از هر 4 بازی، 2 بازی خوب خوب و مهم باشه !
مطمئنا با رفتن به مراحل بالاتر، تمرکز بیشتری رو روی این مورد خواهیم داشت.
ضمن اینکه در همین شماره، علاه بر گزارش تمام بازیها، یک مطلب هم داشتیم در مورد بازی بارسلون - اینتر که میلاد نوشته بود.
نه منظورم هفته دوم مسابقات چمپیونز هست که هنوز انجام نشده.. بازیهای حساسش رو بررسی کنید تاریخچه بازیشون و ....
مثلا شخصي مثل من كه طرفدار ارسنال هستم. دوست دارم بيشتر از باشگاه و تيم و ليگ برتر انگلستان ازم سوال بشه و وضعيت تيم در اين فصل و كم و كاستي ها و علل عدم نتيجه گيري در فصول قبل و سياست باشگاه ازم سوال بشه.منظورم اينه كه از يك هوادار در اين فروم به عنوان چيزي شبيه سرمربي بهش نگاه بشه و سوالات تا حدودي تخصصي ازش پرسيده بشه.مسخره بازي هم نداريم!!!یعنی مثلا این مصاحبه به نظرتون باید شامل چه مواردی باشه ؟