• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجله اینترنتی فوتبال - پرشین تولز (روابط عمومی)

به نظر شما شماره 46 مجله اینترنتی فوتبال شایسته چه نمره ای است؟

• Total voters
    11

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
من شماره ششم مجله رو دارم می خونم . جای تشکر داره . خسته نباشید .

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
يكم سفيد تر باشيم در كل حداقل نيستيم خاكستري كه مي شه بود
انصافا سفيد نباشيم خاكستري كه هستيم!
حالا يكي اين وسط از روي عمد و غرض ورزي و ... يه چيزي پرونده.
//
يه طرح كلي هم براي بهبود مجله دارم كه دارم روش كار مي كنم تا عملي بشه.چيز نازي ميشه اگه اون طور كه بايد بشه!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
شماره هفتم آنلاین شد.

يه طرح كلي هم براي بهبود مجله دارم كه دارم روش كار مي كنم تا عملي بشه.چيز نازي ميشه اگه اون طور كه بايد بشه!

منتظریم
happy.gif

@ حمید

الان شما رو به گروه دعوت میکنم.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دوستان عزیزم اگر من در اینجا نقدی کردم که به کسی بر خورده و باعث ناراحت شدن کسی شدم عذر خواهی میکنم.
ببخشید.

لول !

من این رو الان دیدم !!!

نه آقا به هیچ کس برنخورده ! ما داریم خواهش میکنیم بیاد نظر بدید، بعد شما اینجوری میگی ! به جز اون یک کاربر که صفحه قبل صحبت کردن، نظر تمامی دوستان بای شخص بنده اهمیت داره و خوشحال میشم بیشتر نظر بدین و اگر تونستید راه حل هم ارائه بدید.

خیلی ممنون.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
همگی خسته نباشید . تشکر از زحمات همه شما عزیزان . شاد باشید
پ.ن: نظر سنجی مجله به روز شد . دوستان لطفا نظراتتون رو درباره این شماره رو هم اعلام کنید . با سپاس
پ.ن2:الان مجله رو تونستم بخونم . مقاله مربوط به رئال بسیار بسیار خوب بود . دست همتون درد نکنه.
فقط یه نکته ای : یه کم روی ویراستاری جملات دقت بیشتری داشته باشید و دوم هم اینکه به نظرم قسمت لیگ ایران مربوط به نیم فصل بهتر بود قبل از اینکه یک راست سراغ تیمها بریم یک نوشته آغازین و توضیحاتی در ابتدای بررسی تیمهای مطرح میزاشتیم .
پ.ن3: الان 2 شماره هست خودم کمک نمی کنم انقدر هم دارم ایراد می گیرم . شرمنده . سعی می کنم از دو سه شماره دیگه در خدمت باشم.

Last edited:

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
سلام و خسته نباشید به همه دوستان آقا ممنون روز به روز داره این مجله قشنگتر میشه
به امید موفقیت برای همه بچه ها که دارن زحمت میکشن

آقا اگه توی نسخه های بعدی کاری از دست من بر مییاد من در خدمتم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود بی پایان

اول از همه خواستم یه خسته نباشید به همه دوستانی که زحمت این شماره رو کشیدن بگم و از همه مخصوصا حسام پوزش بخوام که زحمت کارهای من این هفته کلا افتاد گردن اون ..

قطعا هر کمبودی تو بخش فوتبال داخلی هست از منه چون این چند هفته "بدجور " گرفتار و درگیر شدم البته جا داره از دوستانی که این هفته ( و هفته های قبل ) برام مطلب فرستادن بسیار تشکر کنم که تو وقت محدودی که بود چند مقاله خوب رو مهیا کردن

ایشالله تو هفته های بعد بخش فوتبال داخلی هم با همکاری و پیشنهاد های دوستان بهتر از پیش میشه

پیروز باشید..

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شماره هفتم آنلاین شد.

منتظریم
happy.gif

@ حمید

الان شما رو به گروه دعوت میکنم.

با درود
اين دعوتي كه گفتيد كو؟ ما كه چيزي نمي بيبنيم!
در ضمن قبلا هم گفتم كه نمي توانم به طور دائمك براي مجله كار كنم پس بي خيال ما شيد.همون افتخاري كار كنم بهتره:cool: بدون تعهد:blink:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با درود
اين شماره چيزي نزديك به افتضاح بود!نقدي كه بر نيم فصل داشتيد چيز خوبي نبود.بهتر بود به جاي بررسي تك تك تيم ها كل ليگ رو مورد بررسي قرار مي داديد كيفيت ليگ و نقطه ضعف ها و نقطه قوت هاي ليگ و انچه كه مي تواند به بهبود ليگ حداقل در نيم فصل دوم كمك كند را متذكر مي شديد.
اخبار خارجي هم كه جز رئال چيز ديگري نديديم!
تو رو جون مادرتون اين جدول هم حذف كنيد. خيلي ضايع بازيه!!!
در كل مجله خيلي جاي كار داره و اميدوارم دوستاني كه توانايي كار در مجله را دارند بيان و به بهبود مجله كمك كنن.
با تشكر از تلاش دوستان

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
با درود
اين دعوتي كه گفتيد كو؟ ما كه چيزي نمي بيبنيم!
در ضمن قبلا هم گفتم كه نمي توانم به طور دائمك براي مجله كار كنم پس بي خيال ما شيد.همون افتخاري كار كنم بهتره:cool: بدون تعهد:blink:

شما حمیدی مگه ؟! :D

برای همون که گفتی به طور دائمی نیستی شما رو تا حالا به گروه دعوت نکردم.

با درود
اين شماره چيزي نزديك به افتضاح بود!نقدي كه بر نيم فصل داشتيد چيز خوبي نبود.بهتر بود به جاي بررسي تك تك تيم ها كل ليگ رو مورد بررسي قرار مي داديد كيفيت ليگ و نقطه ضعف ها و نقطه قوت هاي ليگ و انچه كه مي تواند به بهبود ليگ حداقل در نيم فصل دوم كمك كند را متذكر مي شديد.
اخبار خارجي هم كه جز رئال چيز ديگري نديديم!
تو رو جون مادرتون اين جدول هم حذف كنيد. خيلي ضايع بازيه!!!
در كل مجله خيلي جاي كار داره و اميدوارم دوستاني كه توانايي كار در مجله را دارند بيان و به بهبود مجله كمك كنن.
با تشكر از تلاش دوستان

در کل من شخصا قبول دارم این شماره بسیار بد بود ! در سخن سردبیر هم گفتم !

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب یک تشکر از بچه ها . بخش های ایرانی رو نخوندم ولی تنها مقاله ی خارجی مجله در مورد رئال رو خوندم و واقعا , هم از قلم هم اطلاعاتی که داد لذت بردم . توی گروه نیستم فعلا نمی دونم کار کی بوده ولی کار هر کدوم از بچه ها که بوده واقعا دستش درد نکنه . برای قسمت های دیگه ی مجله هم یک تشکر کلی از کسایی که زحمت کشیدن . اما بحث اصلی :

نکته ی خوشحال کننده عدم وجود بخش نتایج لیگ های اروپایی هست که در این شماره های اخیر ندیدیمش حداقل که خودم از مدت ها قبل گفته بودم (یعنی من کارم خیلی درسته :دی). مساله ی دیگه جدول هست که منم با امیر موافقم که جالب نیست . می دونم زحمت کشیدن بچه ها که این رو درست کردن و تشکر هم می کنم ولی فکر نمی کنم خیلی به سطح مجله کمک کنه . مطلب بعدی زوم شدید رو رئال مادرید هست که در مقایسه با تیم های دیگه خیلی داره روش مانور داده میشه . یه مورد دیگه هم هست که خب خصوصی عنوان می کنم اون رو // مصاحبه ها بسیار خوبه . یکی از نقاط قوی مجله هست .فقط در شماره ی قبل یه خوره طولانی شده بود ولی کلا مصاحبه خیلی کمک میکنه به مجله .در آخر هم یک تشکر دوباره از همه ی کسایی که بدون چشم داشت مجله رو سر پا نگه میدارن و همین هم فوق العاده ارزشمنده .

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
این شماره رو هم خوندم.
خسته نباشید جمیعا.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با درود
يك پيشنهاد:
در راستاي اهدافم مبني بر غير رسمي كردن مجله اينبار اين پيشنهاد را مطرح مي نمايد.باشد كه مورد توجه مديران مجله قرار بگيرد انشاا...:goatee:
اما پيشنهاد:
خوبه كه قبل و بعد از بازي هاي بزرگ داخلي و خارجي يه مطلب از اون بازي تهيه بشه و طرفداران دو تيم كه در فروم فعال هستند با يك متن كوتاه نظر كارشناسي(توجه فرمودين كارشناسي) خود را نسبت به اين ديدار بگن و بعد بازي هم در شماره ي بعد اين كار تكرار بشود. براي مثال اين هفته بازي آرسنال-چلسي و بارسلونا-رئال مادريد را پيش رو داريم كه تمرين خيلي خوبيه.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
با درود
يك پيشنهاد:
در راستاي اهدافم مبني بر غير رسمي كردن مجله اينبار اين پيشنهاد را مطرح مي نمايد.باشد كه مورد توجه مديران مجله قرار بگيرد انشاا...:goatee:
اما پيشنهاد:
خوبه كه قبل و بعد از بازي هاي بزرگ داخلي و خارجي يه مطلب از اون بازي تهيه بشه و طرفداران دو تيم كه در فروم فعال هستند با يك متن كوتاه نظر كارشناسي(توجه فرمودين كارشناسي) خود را نسبت به اين ديدار بگن و بعد بازي هم در شماره ي بعد اين كار تكرار بشود. براي مثال اين هفته بازي آرسنال-چلسي و بارسلونا-رئال مادريد را پيش رو داريم كه تمرين خيلي خوبيه.

سلام امیرجان.

عرض کنم حضورت که ما تقریبا این کار رو قبلا سر بازی پرسپولیس - استقلال انجام دادیم. البته اون به این شکل بود که ما تصمیم گرفتیم در شماره ای که بعد از بازی بود 1-2 صفحه به قرمزها + 1-2 صفحه هم به آبی ها بدیم تا بچه نظرشون رو درباره بازی بگن.

اینجا هم اعلام کردیم، ولی خب استقبال بسیار ضعیف بود، یعنی صفر بود کلا :دی

حالا این صحبت شما، که کامل شده اون بحث هست رو اجرا میکنیم انشاالله، از کلوب هوادارن هم آغاز میکنیم. خودم هم اجراش رو بعهده میگیرم، امیدوارم جواب بده !

مرسی از شما که کلا هوای ما رو داری ;)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام امیرجان.

عرض کنم حضورت که ما تقریبا این کار رو قبلا سر بازی پرسپولیس - استقلال انجام دادیم. البته اون به این شکل بود که ما تصمیم گرفتیم در شماره ای که بعد از بازی بود 1-2 صفحه به قرمزها + 1-2 صفحه هم به آبی ها بدیم تا بچه نظرشون رو درباره بازی بگن.

اینجا هم اعلام کردیم، ولی خب استقبال بسیار ضعیف بود، یعنی صفر بود کلا :دی

حالا این صحبت شما، که کامل شده اون بحث هست رو اجرا میکنیم انشاالله، از کلوب هوادارن هم آغاز میکنیم. خودم هم اجراش رو بعهده میگیرم، امیدوارم جواب بده !

مرسی از شما که کلا هوای ما رو داری ;)

درود بي پايان
فقط توجه كن كه بحث كارشناسانه يه وقت به كل كل نكشه!
موفق باشيد

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام خدمت دوستان.

خب با توجه به برنامه ریزی های هفتگی که ما اعضای مجله برای خودمون داریم، به این نتیجه رسیدیم که از این به بعد مجله به جای روز سه شنبه، روزهای چهارشنبه آنلاین بشه.

پس شماره جدید به جای امشب، فردا شب آنلاین میشه و شماره های بعدی هم به همین صورت.

گروه مجله فوتبال پرشین تولز

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب تشکر از همه ی دوستان بابت زحمتی که کشیدن . بخش محول شده به من خارج از زمان اداری و در جای دیگر به من محول شد :)دی) اگر کمی و کاستی ای داره به خاطر کمی وقت هست . از بقیه هم تشکر می کنم

@ دوستان آرسنالی :

در مقاله ی آرسنال به بخشی از دلنگرانی های توپچی ها اشاره شده . خوندنش خالی از لطف نیست . ما که به پروفسور و کادر مربی گری باشگاه دسترسی نداریم حداقل اینجا تونستم بخشی از حرفهای دل خودمون رو بزنم . مجله رو دانلود کنید و بخونید یه خورده دلتون خنک شه :happy:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من مجله رو دانلود کردم خیلی خوب شده هر شماره هم جلو تر می ره مجله بهتر می شه واقعا از همه دوستان که زحمت کشیدن تشکر می کنم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب تشکر از همه ی دوستان بابت زحمتی که کشیدن . بخش محول شده به من خارج از زمان اداری و در جای دیگر به من محول شد :)دی) اگر کمی و کاستی ای داره به خاطر کمی وقت هست . از بقیه هم تشکر می کنم

@ دوستان آرسنالی :

در مقاله ی آرسنال به بخشی از دلنگرانی های توپچی ها اشاره شده . خوندنش خالی از لطف نیست . ما که به پروفسور و کادر مربی گری باشگاه دسترسی نداریم حداقل اینجا تونستم بخشی از حرفهای دل خودمون رو بزنم . مجله رو دانلود کنید و بخونید یه خورده دلتون خنک شه :happy:

مطلب رو خوندم پارسا جان. حرف حقو زدي؛خيلي خوب نوشته بودي ولي يه ذره زيادي نوميد كننده بود. نگاه كن به بازي چلي-من سيتي ببين چگونه با يه باخت چلسي اميدوار شديم.
فقط كمي تجربه فقط كمي...اون وقت ببين چه غوغايي كنيم.
//
مرسي از بقيه دوستان كه در اين شماره به هر نحوي دستي داشتن.
يه نظر ديگه بگم؟:rolleyes:
بهتره تو هر شماره يه نگاه كلي هم به ليگ هاي مختلف داشته باشيد و وضعيت ليگ ها رو مورد بررسي قرار بديد.
ببخشيد زياد نظر مي دماااااا;)

بالا