- نوشتهها
- 319
- لایکها
- 13
من شماره ششم مجله رو دارم می خونم . جای تشکر داره . خسته نباشید .
انصافا سفيد نباشيم خاكستري كه هستيم!يكم سفيد تر باشيم در كل حداقل نيستيم خاكستري كه مي شه بود
يه طرح كلي هم براي بهبود مجله دارم كه دارم روش كار مي كنم تا عملي بشه.چيز نازي ميشه اگه اون طور كه بايد بشه!
دوستان عزیزم اگر من در اینجا نقدی کردم که به کسی بر خورده و باعث ناراحت شدن کسی شدم عذر خواهی میکنم.
ببخشید.
شماره هفتم آنلاین شد.
منتظریم![]()
@ حمید
الان شما رو به گروه دعوت میکنم.
با درود
اين دعوتي كه گفتيد كو؟ ما كه چيزي نمي بيبنيم!
در ضمن قبلا هم گفتم كه نمي توانم به طور دائمك براي مجله كار كنم پس بي خيال ما شيد.همون افتخاري كار كنم بهترهبدون تعهد:blink:
با درود
اين شماره چيزي نزديك به افتضاح بود!نقدي كه بر نيم فصل داشتيد چيز خوبي نبود.بهتر بود به جاي بررسي تك تك تيم ها كل ليگ رو مورد بررسي قرار مي داديد كيفيت ليگ و نقطه ضعف ها و نقطه قوت هاي ليگ و انچه كه مي تواند به بهبود ليگ حداقل در نيم فصل دوم كمك كند را متذكر مي شديد.
اخبار خارجي هم كه جز رئال چيز ديگري نديديم!
تو رو جون مادرتون اين جدول هم حذف كنيد. خيلي ضايع بازيه!!!
در كل مجله خيلي جاي كار داره و اميدوارم دوستاني كه توانايي كار در مجله را دارند بيان و به بهبود مجله كمك كنن.
با تشكر از تلاش دوستان
با درود
يك پيشنهاد:
در راستاي اهدافم مبني بر غير رسمي كردن مجله اينبار اين پيشنهاد را مطرح مي نمايد.باشد كه مورد توجه مديران مجله قرار بگيرد انشاا...:goatee:
اما پيشنهاد:
خوبه كه قبل و بعد از بازي هاي بزرگ داخلي و خارجي يه مطلب از اون بازي تهيه بشه و طرفداران دو تيم كه در فروم فعال هستند با يك متن كوتاه نظر كارشناسي(توجه فرمودين كارشناسي) خود را نسبت به اين ديدار بگن و بعد بازي هم در شماره ي بعد اين كار تكرار بشود. براي مثال اين هفته بازي آرسنال-چلسي و بارسلونا-رئال مادريد را پيش رو داريم كه تمرين خيلي خوبيه.
سلام امیرجان.
عرض کنم حضورت که ما تقریبا این کار رو قبلا سر بازی پرسپولیس - استقلال انجام دادیم. البته اون به این شکل بود که ما تصمیم گرفتیم در شماره ای که بعد از بازی بود 1-2 صفحه به قرمزها + 1-2 صفحه هم به آبی ها بدیم تا بچه نظرشون رو درباره بازی بگن.
اینجا هم اعلام کردیم، ولی خب استقبال بسیار ضعیف بود، یعنی صفر بود کلا :دی
حالا این صحبت شما، که کامل شده اون بحث هست رو اجرا میکنیم انشاالله، از کلوب هوادارن هم آغاز میکنیم. خودم هم اجراش رو بعهده میگیرم، امیدوارم جواب بده !
مرسی از شما که کلا هوای ما رو داری![]()
خب تشکر از همه ی دوستان بابت زحمتی که کشیدن . بخش محول شده به من خارج از زمان اداری و در جای دیگر به من محول شددی) اگر کمی و کاستی ای داره به خاطر کمی وقت هست . از بقیه هم تشکر می کنم
@ دوستان آرسنالی :
در مقاله ی آرسنال به بخشی از دلنگرانی های توپچی ها اشاره شده . خوندنش خالی از لطف نیست . ما که به پروفسور و کادر مربی گری باشگاه دسترسی نداریم حداقل اینجا تونستم بخشی از حرفهای دل خودمون رو بزنم . مجله رو دانلود کنید و بخونید یه خورده دلتون خنک شه :happy: