• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hossein_88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منشی گروهان بودن خوبه. مخصوصا تو این فصل که سرده. صبگاه نمیری و راحتی ولی کلا تو **** مسولیتی نداشته باشی خیلی راحتی بخدا.کسی بهت کاری نداره تو هم با اونا کاری نداره. مثلا همین روز ترخیص که ارشد کلاس بود نگه داشتن چون یکی از صندلی ها دستش شکسته بود و اون نفر درستش نکرده بود افتاد پای ارشد بیچاره. طوری که ما داشتیم میرفتیم اون دنبال آچار پیچگوشتی بود..... منشی بودن هم دوندگی داره فراوان. نشی بهتره به نظره من. سعی کن تو چشم نباشی. کارت اونوقت خیلی راحته.یه چیزی که هست و من دیدم ایته که تو **** از سرباز بیگاری میکشن و اونم نصیب اونایی میشه که .... زرنگ نیستن. راستی یه ضرب المثل مگه: ؛منشی نشو ولی بشو دوست فابریک منشی و حاشو ببر؛:D:D

سلام.واقعا ممنون.چند تا سوال دیگه هم داشتم بی زحمت جواب بده: 1- چه جوری تو گروهان جهاد و فرمانده بهرام نژاد... بیافتم؟ مگه دست خودمونه؟ 2- من متأهلم واسه متأهلا مرخصی بیشتر میدن یا نه؟ ( از مشهد اعزام می شم راهم دوره )کلا مرخصی چند بار رفتی خونه؟3- آسایشگاهها چطور بود اونجا؟ 4- واقعا هتله یا همینطوری می گی چون من تعریفی نشنیدم! :(

PARS222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان پیشکسوت لطفا جواب بدید.به ما گفتن فردا 8 صبح دم پادگان فاتب که تو تهرانه باشید.چون هم بچه هایی که میان اونجا تهرانی هستن به نظر شما فردا خفتمون میکنن یا میگن برید بعد از عاشورا بیاین.طبق اطلاعاتی که خودم کسب کردم فردا بهمون لباس میدن میگن برید بعد از عاشورا.حالا نظر شما چیه؟؟؟خفتمون میکنن یا برمی گردیم؟؟؟

Last edited:

saeed_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام:
من کد256(پادگان شهیدمدرس کرج)هستم.دیروزتومیدون **** گفتن5شنبه 3/10/88(یعنی فردا)ساعت 9 اونجاباشیم.کسی ازاین پادگان که براسپاه هم هست اطلاعی نداره؟فردا بریم ولمون میکنن بگن بعدازعاشورابیاییدیادیگه نگهمون میدارن؟؟هنوزکچل نکردم به نظرتون فردا کچل نکرده برم گیر میدن؟؟؟
توروخدازودراهنمایی کنید دیگه وقتی برام نمونده

power engineer

Registered User
لایک‌ها
0
آقا عجب شانسی آوردم امروز صبح تو ترمینال همین که منتظر اتوبوس اراک وایساده بودیم نمایندمون از راه رسید و گفت یه خبر خوشحال کننده!!!دوباره افتادید فاتب شریعتی!!آقا مارو میگی از خوشحالی بال در آورده بودیم.بعدشم با 4 تا از بچه ها رفتیم اونجا و بعد از دریافت استحقاقی و کلی نکات لازم قرار شد صبح دوشنبه ساعت 6 پادگان باشیم:rolleyes:

r.rah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید کسی اینجا از 05 کرمان خبر داره؟چند سال قبلو که میدونم خیلی سختگیری و اذیت می کردن ولی الان چطوریه؟توروخدا اگه میدونید جواب بدین من خیلی نگرانم .یه سوال دیگه هم دارم چه کسایی بعد از دوره آموزشی باید دوره تکاوری بگذرونن؟من شنیدم به رشته تحصیلی ربط داره.درسته این حرف؟اگه درسته چه رشته هایی شامل این مسئله هست؟اگه جوابمو بدین واقعا ممنون میشم

saeed_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی از پادگان شهیدمدرس کرج اطلاعی نداره؟؟؟؟؟من بیشتر صفحاته این تاپیک راخوندم اماکسیوپیدانکردم ازاین پادگان اطلاعاتی بده
اگه کسی میدونه بگه روزاول که فرداس بایدکچل کنم؟یاروزاول گیر نمیدن
(من اعزامی ازتهران هستم)
ممنون میشم کسی جوابموبده

Z13

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.واقعا ممنون.چند تا سوال دیگه هم داشتم بی زحمت جواب بده: 1- چه جوری تو گروهان جهاد و فرمانده بهرام نژاد... بیافتم؟ مگه دست خودمونه؟ 2- من متأهلم واسه متأهلا مرخصی بیشتر میدن یا نه؟ ( از مشهد اعزام می شم راهم دوره )کلا مرخصی چند بار رفتی خونه؟3- آسایشگاهها چطور بود اونجا؟ 4- واقعا هتله یا همینطوری می گی چون من تعریفی نشنیدم! :(

سلام. می بینم که برگشتین به سلامتی. خوب یه جورایی دسته خودته اگه یکم زرنگی کنی و یکم شانس داشته باشی:D شانس از این جهت که بیفتی گردان عاشورا زرنگی از اون جهت که نگا کنی وقتی دارن صف صف بچه ها رو جدا میکن طوری صف تو عوض کنی که با اون صف یا گروهی که میرن اون آسایشگاه همراه شی:D خودت ت بزن به اون راهد زیاد هم به حرفاشون توجه نکن الکی میگن همش حرف و تهدیده:D راستی محمدی فر و صفدری هم خوبن (مال گروهان ایثار و ایمان)
2- والا واسه متاهله هم هر هفته از 4شنبه مرخصی میدادن تا صبح شنبه که با توجه به دوری رات واست یکم مشکله. ما کلا با مرخصی پایان دوره 4 بار کلا چیزی در حدود 16-17 روز
3- مال گردانهای ذولفقار و عاشورا در حد هتل 3 ستاره تمیز و مرتب. با کمد . راستی سعی کن همون روز اول یه کمد بگیر که مجبور نشی اشتراکی استفاده کنی. چون ممکنه 10-20 کمد کم باشه بعضی اشتراکی استفاده کنن. راستس یه توصیه دیگه اگه قدت بلنده به هیچ وجه سرگروه نشو همش دردسره بخدا و سعی کن نفر دوم گروه (معاون گروه )هم نشی
4 از هتل بودنش همین که من خودم 6 کیلو چاق شدم از بس خوردیم و خوابیدیم:D . از شوخی گذشته ما کلازیاد فعالیت فیزیکی نداشتیم یعنی فرمانده وقتی میدید ما خوب رژه میریم دیگه اذیت نمیکرد. ولی اون یکی فرمانده پسندیده همش بچه ها رو اذیت میکرد چه خوب برن چه بد

در کل پادگان خوبیه اگه روش عوض نکنه. لباس گرم هم حتما با خودت ببر واقا سرده هوا جوراب پشمی هم یادت نره با دستکش و کلاه پشمی. و کپی از مدارکت. عقدنامه شناسنامه ها کارت ملی.

باز هر سوالی داشتی من در خدمتم

Z13

Registered User
لایک‌ها
0
من جدیداً شایعاتی در مورد کاهش درجات سربازان وظیفه شنیدم. آیا صحت داره؟

سلام. بستگی داره کجا بیفتی اگه نیروی انتظامی باشی که از شانس گند ما من بودم:( شایعه نیس و عین حقیقته. به فوق دیپلم گروهبان 2 و 1 میدن به لیسانس استوار 1 و 2 به چند تاد هم ستوان 3 به فوق لیسانس کلا درهم ستوان 3 و 2 گاهی هم 1 (به ندرت) و الی آخر ولی تو ارتش و **** اجرا نشده

farzadddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا عجب شانسی آوردم امروز صبح تو ترمینال همین که منتظر اتوبوس اراک وایساده بودیم نمایندمون از راه رسید و گفت یه خبر خوشحال کننده!!!دوباره افتادید فاتب شریعتی!!آقا مارو میگی از خوشحالی بال در آورده بودیم.بعدشم با 4 تا از بچه ها رفتیم اونجا و بعد از دریافت استحقاقی و کلی نکات لازم قرار شد صبح دوشنبه ساعت 6 پادگان باشیم:rolleyes:

تبریک می گم هم خدمتی.حالا حتمآ ما هم فردا بریم همینارو میگن و میره تا دوشنبه.ایول

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. بستگی داره کجا بیفتی اگه نیروی انتظامی باشی که از شانس گند ما من بودم:( شایعه نیس و عین حقیقته. به فوق دیپلم گروهبان 2 و 1 میدن به لیسانس استوار 1 و 2 به چند تاد هم ستوان 3 به فوق لیسانس کلا درهم ستوان 3 و 2 گاهی هم 1 (به ندرت) و الی آخر ولی تو ارتش و **** اجرا نشده

ای بابا عجب گیری افتادیم
شانس گند و باش
من تیرماه اعزامم حتماً تا اون موقع همشون اجرا میکنن شاید چند تا درجه هم کم کردن باز!!!

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
راستی یه ضرب المثل مگه: ؛منشی نشو ولی بشو دوست فابریک منشی و حاشو ببر؛:D:D

عجب ضرب المثله توپی بود....:happy: ایول داره ... رفیقای من هر سری با من میومدن مرخصی ساعتی....اونا کلا صف واینمستادن... تاخیر هیشکی رو رد نمی کردم ..
یه بار به 10 نفر مرخصی دادم از 10 صبح تا 8:30 شب ... نمیدونستن چی کار کنن .. نیم ساعت زود ترم اومده بودن پادگان....:lol::lol:
ولی در کل اگر دوباره آموزشی داشتم باز هم منشی میشدم ... بچه ها هم می گفتن تو بیشتر از همه مالیدی آموزشیرو...:happy:

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
من جدیداً شایعاتی در مورد کاهش درجات سربازان وظیفه شنیدم. آیا صحت داره؟

سلام برادر نه شایعه نیست:rolleyes: اتفاقا از دوره 6/2 داره اجرا میشه . وزارت دفاع اولین ارگانی بود
که این قضیه رو اجرا کرد. من خودم وزارت دفاع ام ، به تمام لیسانس وظیفه های
6/2 و 8/2 استوار یک دادن به فوق دیپلم ها هم گروهبان 1 البته بستگی به نمره آموزشی هم
داره ، اونهایی که میانگین نمرات علمی و عملی و عقیدتی شون زیر 70 شده بود یه درجه کمتر
از استحقاقی شون گرفتن ( مثلا قرار بوده استوار 1 بشه ،بهش استوار 2 دادن که خوب حقوقشم
کمتره .

Last edited:

saeed_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخرکسی جوابموندادتااینکه 9رفتیم اونجا.خیلی باهامون محترموخوب برخوردکردن.اکثراکچل نکرده بودیم گیرم ندادن.استحقاقیمونودادنو4ولمون کردن گفتن دوشنبه بریم.خیلیییی امروز خوش گذشت.خدا کنه آخرین روزبعداز2ماهم همینجوربهمون خوش گذشته باشه!!

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام آقا این قضیه جبهه چیه شنیدم هر یک ماهی که بابامون جبهه بوده باشه 18 روز کم میشه راسته؟

frog

Registered User
لایک‌ها
36
سلام آقا این قضیه جبهه چیه شنیدم هر یک ماهی که بابامون جبهه بوده باشه 18 روز کم میشه راسته؟
اره عزیز ، من خودم 12 ماه و 18 روز از سربازیم کسر شد .

بعد از اینکه آموزشیت تموم شد ، رفتی توی یگان همون روز اول برو نیروری انسانی یا منابع سرباز ، یه گواهی عضویت می گیری ، میده پدرت تا ببره پادگانی که خدمت کرده . یه برگه بهت میدن که توش مدت زمانی خدمت پردت ( 3 ماه بابت آموزشی کم میشه) و تعدا روزهای که از خدمت شما کسر شده رو نوشته . بعدش باید به تایید نیروی کل (ارتش - ****) برسه .

بعد میاریش پادگانی که داری خدمت می کنی تا تعیین وضیت بشی و تاریخ تسویه ات رو بگن .

نکته :
توجه کن که فقط امضا و مهر فرمانده پادگانی که پدرت اونجا خدمت کرده کافی نیست ( 90 درصد موارد) و حتما باید به تایید نیروی کل برسه . البته قبل از اینکه بری دنبال کارات از مسئول نیروی انسانی یا منابع سرباز بپرس که باید از کی امضا بگیری . چون توی یه پوشه امضاهای که تعریف شده واسشون موجود هست .

==============

بابت اون قضیه تقلیل درجه هم وزرات دفاع بدترین نوعش رو داره اعمال می کنه ف توی **** هم اعمال شد ولی فقط 1 درجه کم شد .

لیسانس = ستوان 3
فوق دیپلم = استوار دوم

این قضیه هم مربوط میشه به حقوق های که احتمالا از سال 90 قرار زیاد بشه ( البته سربازی هم 24 ماهه میشه ، البته برای زیر دیپلم ها ، برای لیسانس 18 ماهه)

Last edited:

nioton

Registered User
لایک‌ها
97

البته این رو هم اضافه کنم که این پروسه ممکنه خیلی طول بکشه .
تقریبا برای ارتش 1 ماه و 40 روز طول میکشه که کاراش انجام بشه.
اگه پدرت ارتش بوده زمان جنگ بگو که راهنماییت کنم.

frog

Registered User
لایک‌ها
36
منم پدرم ارتش بوده ، کلش 3 روز نشد

ولی خوب یه کمی شاید به پادگانی که خدمت کرده بستگی داشته باشه ولی در کل خیلی زود جواب میدن ، البته اگه پدرت بره دنبال کارات

Last edited:

test84

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

این لیست رو میخوام حداقل کنم، اگه میشه جناب nioton که باغرود بودن، با توجه به امکانات و شرایط اونجا، موارد لازم رو از این لیست لطف کنن بگن.

1-فرزان از لحاظ امنیت و دزد و اینا، چطور بود؟
2- سوالای صفحه قبل منو دیدی؟
3- این لیست چیزاییه که میخوام ببرم، لطفا نظرت رو بگو:

buy:
خمیر دندون و مسواک
کش قیطونی
سه قفل کوچک
ناخونگیر
مام
ایبوبروفن
زیرپوش کتان سفید آستین دار 5 عدد
داروهایی که خریدم
ماینوکسیدیل + فیناستراید
چسب زخم
دئودورانت
ساعت
کاغذ سفید و خودکار و مداد نوکی
نخ دندان
کپی شناسنامه،کارت ملی و مدارک موردنیاز
در باز کن کنسرو
پول نقد
soozan ba nakh e sefid, meshki, sabz
badoom zamini mazmaz, badoom, anjir khoshk, intor chiza
kiseh freezer + kiseh dasteh daar
my flask + livan e swatch
ketab, majalleh, maghaleh + khodkar
lebas garm
دستمال جیبی
حوله حمام
شامپو
چسب زخم
سنجاق قفلی
قاشق چنگال
شورت
جوراب زمستانی و لباس زیر گرم
ملحفه
روزنامه باطله

یه چیز دیگه، کیفیت لباس های زیر و زیرپوشی که اونجا بهتون دادن چطور بود؟

بالا