• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

kambiz18

Registered User
لایک‌ها
6
اينجا چند تا مساله هست
1- بعضي قطعات شما بد نيستند مثلا رمهات 1 گيگ باس 800 هستند و DDR2 ميخواي سيستم جديدت DDR3 باشه يا از همينها استفاده كني؟
2- بازي واست مهمه يا نه؟
3- اينكه قيمت مناسب باشه و ايسوز با هم جور در نمياد ايسوز بيخودي گرونه برندهاي خيلي خوب ديگه هم با گرانتيهاي خيلي خوب مثلا ارزاك هست تو بازا كه قيمتهاش خيلي خوبند
4- فروموديد اينتل ساپورت باشه. الان AMD خيلي ارزون شده مخصوصا 4 هسته ايهاش و صرفه با خريد AMD هست آيا باز هم روي Intel اصرار داريد؟
5- در كل چقدر ميخوايد هزينه كنيد؟
1. اصلا به ddr3 فکر نمی کنم و فقط ddr 2 می خوام
2.اصلا مهم نیست ، کلا دور بازی رو خط بکشین :دی
3. یکم نگاه کردم دیدم برند های باحال ایسوز کلا گرون واسه همین دور اسوز رو خط بکشین( در مورد برند های دیگه بحث کنیم )
4. اگه بخوام برم سمتamd باید یک سی پیو بخرم که توانایی مالی رو الان ندارم پس مین بورد اینتل می گیرم و رم خودمو می زارم بعدا یه اینتل قوی میزارم روش ، پس همنوز بر اینتل اسرار دارم
خوب تقریبا همه قطعات قابل استفاده هستند ولی پیشنهاد میکنم پاور رو هم در بار اول عوض کنی ، چون پاور کارکرده ریسک داره!

در چه حدود قیمتی می خوای بخری!؟
برای چه کاری و چی برات بیشتر مهم هست؟

عزیز من چون شما ازراک خریدی با سی پی یو AMD دلیل نمیشه بگی جنس خوبی هست! حالا AMD قابل بحث هست ولی ازراک حرفی برای گفتن نداره! هر چیزی که ارزون باشه در 90% موارد یک دلیلی داره! البته حالا متوجه نمیشید 1 سال بعد که به مشکل برخوردید متوجه میشید!
ازراک کلا یه کمپانی کم تجربه هست! 2 3 سال بیشتر نیست مادر بورد میسازه! قبلش سفارش میداد کمپانی های دیگه براش بسازن مثل ایسوس ولی حالا خودش میسازه و به نظر من اصلا قابل اعتماد نیست!
1. تو فکر پاور هستم ، مادر بورد رو انتخاب کنم میرم سراغ اون
2.قیمت یک چیزی بین 80 تا 150 تومان ( حالا همتون قیمت های 150 تومانی ندینا :دی )
3. برنامه نویسی تحت وب ( php و asp.net ) ، باز کزدن 4 تا یاهو مسنجر ، مرورگر و موزیلا + اینترنت اکسپلورر + موزیک گوش دادن + نصب و ریمو چنتا برنامه + کپی ، پس کردن یک سری فایل + ایمیج گرفتن + دانلود کردن ===>> 90% همه این کارا رو دارم با هم انجام میدم
پ.ن : تا حالا 2 تا از راک خریدم خیلی راضی بود م ، اما دلیل نمیشه الان رو ازراک تمرکز کنم و بخرم ، چون می خوام بهترین و بهترین انتخاب رو انجام بدم ( فکر کنم گیگا هم جالب باشه )

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
3. یکم نگاه کردم دیدم برند های باحال ایسوز کلا گرون واسه همین دور اسوز رو خط بکشین( در مورد برند های دیگه بحث کنیم )
4. اگه بخوام برم سمتamd باید یک سی پیو بخرم که توانایی مالی رو الان ندارم پس مین بورد اینتل می گیرم و رم خودمو می زارم بعدا یه اینتل قوی میزارم روش ، پس همنوز بر اینتل اسرار دارم

3. برنامه نویسی تحت وب ( php و asp.net ) ، باز کزدن 4 تا یاهو مسنجر ، مرورگر و موزیلا + اینترنت اکسپلورر + موزیک گوش دادن + نصب و ریمو چنتا برنامه + کپی ، پس کردن یک سری فایل + ایمیج گرفتن + دانلود کردن ===>> 90% همه این کارا رو دارم با هم انجام میدم
پ.ن : تا حالا 2 تا از راک خریدم خیلی راضی بود م ، اما دلیل نمیشه الان رو ازراک تمرکز کنم و بخرم ، چون می خوام بهترین و بهترین انتخاب رو انجام بدم ( فکر کنم گیگا هم جالب باشه )
ASROCK P43Twins1600 رو ميتوني 78 بخري كه كمبو هست و رم DDR3 هم ميخوره.
P43Twins1600(Enlarge).jpg

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P43Twins1600
ولي اين كار شما چندان منطقي نيست كه الان بخواي مادبرد رو عوض كني اونم سوكت 775 اينتل كه به پردازنت بخورده كه اين سوكت روزهاي آخر عمرش رو سپري ميكنه تا بعدا بقيه چيزها رو عوض كني و ...
ددقت كن كه تعويض مادبرد هيچ كمكي به شما نميكنه و هيچ تغيير محسوس تو عملكرد نخواهي داشت.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474

اگه دور بازی رو خط میکشی، من توصیه میکنم از چیپ های G41 استفاده کنی که خودشون گرافیک دارن! هم هزینه گرافیک نمیدی هم فشار روی پاور کم میشه! البته بعد ها میتونی گرافیک بزاری روش!
GIGABYTE - EP41-UD3L گزینه خوبی هست! قیمت حدود 85 فکر کنم!
سی پی یو های زیر رو ساپورت میکنه:
Core2 Extreme/ Core 2 Quad / Core 2 Duo / Intel Pentium processor/Intel Celeron processor
برنامه نویسی تحت وب کار چندان سنگینی نیست!(ما روی سیستم با رم 256 و سی پی یو 1600 مگا هرتز ASP.NET کار میکردیم)
fsb 800/1066/1333 MHz
8 گیگ رم ddr2 با فرکانس 800! بنظر من برای کار های شما بهترین نوع رم با فرکانس 800 و CL کم هست!
کارت صوتی :
High Definition Audio
2/4/5.1/7.1-channel
شبکه:
RTL8111C/D(L) chip (10/100/1000 Mbit)

یک PCI Express x16 slots
سه تا PCI Express x1 slots
سه تا PCI slots
چهار تا SATA 3Gb/s
یک IDE
هشت USB

اگه پیشنهاد قویتری میخوای:
GIGABYTE - P43-ES3G بنظر من خویه! حدود90 تا 95 تومن هست!
سی پی یو:
Intel® Core 2 Extreme processor/ Intel® Core™ 2 Quad processor/Intel® Core™ 2 Duo processor/Intel® Pentium® processor Extreme Edition/Intel® Pentium® D processor/Intel® Pentium® 4 processor Extreme Edition/Intel® Pentium® 4 processor/Intel® Celeron® processor
FSB 800/1066/1333/1600 ساپورت میکنه! 1600 رو باید تنظیم دستی کنید!
چیپ های بورد :
Intel® P43 Express Chipset
Intel® ICH10

16 گیگ رم تا 1200 MHz رو ساپورت میکنه!
کارت صوتی هم :
Realtek ALC888 codec
High Definition Audio
تا 7.1 کاناله!
لن هم داره!
10/100/1000 Mbit

یک PCI Express x16 slot
یکPCI Express x1 slot
پنج PCI slot

شش sata
یک IDE
12 USB

فکر کنم هر چی لازم بود رو گفتم!

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474

این مادر بورد پیشنهادی شما منو کشته!!!!:D
حالا شما بگید ازراک عالی هست! بی نظیر هست! ....
عجب طراحی خوشگلی!:rolleyes:
نمی تونم تصور کنم که کامپیوتری که با این مادر بورد مونتاژ بشه توی کیسش چه شیر تو شیری میشه!!!:blink:
احتمالا فکر میکنید زده به سرم!:) ولی نه، کاملا سالم هستم و دلیل این نظر رو میگم!
شما یه نگاه به طراحی و معماری این مادربورد بکنید!.... نگاه کردید!؟ چی می بینید؟!
چند مورد رو اشاره میکنم که باید توجه کنید:
1:سوکت پاور مادربورد و سی پی یو!
2:درگاه PCIe 16x!
3:رابط eSATA!
4:درگاه PCI مابین PCIe 16x و سوکت پاور!
5:محل CPU!

هنوز ربط اینها رو نفهمیدین؟
خوب شاید کمی توضیح بدم متوجه بشید! پس با دقت چیزهایی که میگم رو تصور کنید:
1:سوکت پاور مادربورد و سی پی یو رو نصب کنید!
2:یک گرافیک بزارید روی سیستم!
3:رابط eSATA رو هم وصل کنید!
4: یک کارت PCI هم مابین گرافیک و پاور مادربورد هم نصب کنید!
5: CPU هم نصب کنید، این CPU فن هم داره دیگه، پس فن هم نصب کنید!

حالا به تصویری که درست شد نگاه کنید! متوجه شدید!؟ نه؟ پس من میگم!
بنظر شما کمی شلوغ نیست داخل کیس!
کابل پاور وسط مادربورد هست چون ازراک نتونسته در طراحی بورد سوکت پاور رو به کنار بورد بکشه و در وسط قرار داده!
باز به دلیل ضعیف بودن طراحی نتوانسته eSATA رو با چیپ ICH ارتباط بده و شما مجبورید خودتون کابل کشی کنید!
و باز به دلیل ضعف در طراحی مکان سوکت پاور CPU هم زیادی از کناره بورد فاصله داره و در پشت فن سی پی یو قرار میگیره و احتمال برخورد اون با فن رو بشدت زیاد میکنه!
وقتی فن سی پی یو نصب بشه متوجه میشید که بیش از اندازه به سوکت پاور مادربورد نزدیک هست!
و به دلیل جای قرار گرفتن سوکتهای پاور مادربورد و CPU احتمال برخورد کابل ها با فن خیلی زیاد هست!
علاوه بر اون بدلیل عبور کابل های زیادی که از روی فن سی پی سو عبور میکنند قدرت خنک کننده گی فن سی پی یو فوقولاده کاهش پیدا میکنه!
و اینکه چطور قراره از اون PCI که زیر سوکت پاور هست استفاده بشه ، برای من یک سوال هست! چرا که سوکت پاور،PCI و PCIe 16x خیلی نردیک هم هستند!

درضمن بهتره به خازن های رو مادربورد نگاه کنید و تفاوت اون با مدلی که من گفتم رو برسی کنید! یکی از دلایل اختلاف قیمت هم همینه! یعنی استفاده از خازن های رده پایین!(البته در این یک مورد زیاد اطلاعات ندارم)

درکل بنظر من این مادربورد تاییدی بر بی تجربه بودن و ضعف در طراحی کمپانی ازراک هست!

ولي اين كار شما چندان منطقي نيست كه الان بخواي مادبرد رو عوض كني اونم سوكت 775 اينتل كه به پردازنت بخورده كه اين سوكت روزهاي آخر عمرش رو سپري ميكنه تا بعدا بقيه چيزها رو عوض كني و ...
ورود یک نسل تکنولوژی جدید به بازار به معنی پایان عمر نسل قبلی نیست! شما که نمیخواهید ادعا کنید پردازنده هایی مثل Q9650 یا QX9770 ضعیف هستند!؟ همین Q9650 تا چند سال آینده هم به عنوان یه پردازنده رده بالا و قدرتمند محصوب خواهد شد!
تا حالا با چند تا مادبرد ازراك كار كردي؟
با چند تا مادبرد ايسوز كار كردي؟
ميدونيد كه غالب مادبردهاي ايسوز مشكل پريدن بايوس دارند؟
تا حالا 17 تا مادر بورد ایسوس در 6 مدل مختلف استفاده کردم!و تا حالا هیچ مورد خرابی نداشتم!
1 مدل گیگا استفاده کردم!
2 مدل ازراک استفاده کردم(البته از اونایی که ایسوس براش ساخته بود)
1 مدل هم الیت گروپ استفاده کردم!
4 تا MSI از یک مدل مشابه!
آره دليل داره دليلش هم وجود آدمهائي هستند كه فكر ميكنند هر جنس گرونتره بهتره و پول خودشون رو دو دستي به جيب اين شركتها و شركتها وارد كننده ميريزند.
و تا زمانی که کسایی هستند که هیچ چیز بلد نیستند، و فقط بلد هستند از روی نوشته های روی جعبه مادربورد اونها رو مقایسه کنند، این حرفها خریدار داره! !!!!!!!!!!!!!!!
شما فکر می کنید کمپانی ازراک و شرکت واردکننده این برند موسسه خیریه هستند که با سود کم این محصولات رو برای شما تامین میکنند؟

جديدا مادبرد هاي معركه اي ميزنه كه حتي بهتر از ايسوز و گيگا هستند
این تیکه رو خوب اومدی!
حالا جددی گفتی، یا شوخی بود!؟

شما اول يه تحقيقي بكن بعد بيا حرف بزن اينطوري هم اعصاب من رو خورد نكن
يه سر به سايت ارزاك بزن ببين مادبرهاش چند تا Award گرفتند
اگه اعصاب شما با شنیدن واقعیت ها و به این زودی خورد میشه، صمیمانه توصیه میکنم یه مشاوره بگیرید!
در مورد Award ها هم باید بدونی که 99% اینا جنبه تبلیغاتی دارند! مثلا همین گرین خودمون از نصف موسسه ها Award گرفته!:blink:
درضمن قبول میکنم که باید تحقیق کنم و بی اساس حرف نزنم! به همین دلیل ارسال یه پست گاها بیشتر از 1 ساعت طول طول میکشه و در این یک ساعت سعی میکنم بهترین اطلاعات رو بدست بیارم تا در پست قرار بدم!
ولی بهتره خودتون هم به این مورد توجه کنید و کور کورانه از یک برند طرفداری نکنید، فقط به این دلیل که خودتون از اون برند استفاده میکنید! باید قبول کنید که ازراک تازه کار هست! ممکنه بین محصولاتش موارد خوبی هم باشه ولی در کل و به صورت میانگین چندان با کیفیت نیستند!​

Last edited:

mmasoudd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه پردازندش واست مهمتره و پردازنده 4 هسته اي ميخواي:
AMD 620-------------------------------------102
VGA:ATI HD 4670 512M-------------------85
MB:Asrock M3A770DE-----------------------85
Ram:2*1 ADATA DDR3-1333 CL8 -------55
چون 4670 كم مصرفه ممكنه نيازي به تعويض پاور نداشته باشي.

اگه بازي واست مهمتره
AMD 240-----------------------------------------60
VGA:ATI HD 4770 512M DDR5-----130
MB:Asrock M3A770DE--------------------------85
Ram:2*1 ADATA DDR3-1333 CL8 ----------55
چون 4770 سوكت مستقيم پاور ميخوره بايد پاورت رو حتما عوض كني ميتوني Green 380 بخري 32 تومن پاور هتر ميخواي Seasonic 330 عاليه 38 تومن.

سلام
اولاً از اینکه دوستان زحمت می کشن و وقت می ذارن خیلی ممنونم :heart:
در مورد cpu که فکر می کنم چهار هسته ای بهتر باشه و قطعاً از همون استفاده می کنم. اما در مورد کارت گرافیک خیلی سر در گمم :wacko: چون انقدر مدلها و قیمتهای مختلف داره که که من سر در نمیارم.
این لینک رو یه نگاهی بکنین
کلی کارت گرافیک 1GB هست که اختلاف قیمت زیادی داره. واقعاً کدومشون کارایی قابل قبولی دارن؟؟؟
به نظر شما بین کارت گرافیک 512 و 1gb کدوم رو انتخاب کنم چون شما به من 512 پیشنهاد دادین؟!؟!؟
از نظر کارایی کارتهای 1gb با قیمت حدود 100 تا 130 تومان، 1gb واقعی هستن و یعنی کاراییشون چقدر با 512 فرق می کنه؟؟
می شه یه کم در مورد کارت گرافیک توضیح بدین؟؟
در ضمن روی پاورم زده 450.
خیلی ازتون ممنونم.

Last edited:

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
سلام
در مورد cpu که فکر می کنم چهار هسته ای بهتر باشه و قطعاً از همون استفاده می کنم. اما در مورد کارت گرافیک خیلی سر در گمم :wacko: چون انقدر مدلها و قیمتهای مختلف داره که که من سر در نمیارم.
کلی کارت گرافیک 1GB هست که اختلاف قیمت زیادی داره. واقعاً کدومشون کارایی قابل قبولی دارن؟؟؟
به نظر شما بین کارت گرافیک 512 و 1gb کدوم رو انتخاب کنم چون شما به من 512 پیشنهاد دادین؟!؟!؟
از نظر کارایی کارتهای 1gb با قیمت حدود 100 تا 130 تومان، 1gb واقعی هستن و یعنی کاراییش 2 برابر 512 هست؟؟؟
خیلی ازتون ممنونم.

در گرافیک دیگه حرف اول رو رم نمیزنه! ساده بگم ممکنه گرافیکی با 2 گیگ مموری ضعیف تر از گرافیکی با رم 512 باشه!
باید به مدل گرافیک توجه کنید!
نوع رم گرافیک! DDR2/DDR3/DDR5/...
و کمی هم فرکانس های رم ! میزان رم!

گرافیک باید کلی مقایسه بشه!
مثلا گرافیک XFX - ATI RADEON EAH5870 - 1GB قیمتی حدود 500 هزار داره!
GPU: ATI5870 , 1GB , DDR5, 256 BIT

و گرافیک ASUS - GeForce 9400GT - 1GB با قیمت حدود 65 هزار!
GPU: GeForce9400GT , 1GB , DDR2, 128 BIT

شما بگید در چه حدودی گرافیک لازم دارید تا پیشنهاد بدیم!
ولی اگه در حدود همون 130 قراره بخری بنظر من بهترین گزینه SAPPHIRE HD 4730 1GB هست! فکر کنم 130 یا 135 باشه! بیشتر از چیزی هست که یه گیمر عادی نیاز داره!:cool:

mmasoudd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در گرافیک دیگه حرف اول رو رم نمیزنه! ساده بگم ممکنه گرافیکی با 2 گیگ مموری ضعیف تر از گرافیکی با رم 512 باشه!
باید به مدل گرافیک توجه کنید!
نوع رم گرافیک! DDR2/DDR3/DDR5/...
و کمی هم فرکانس های رم ! میزان رم!

گرافیک باید کلی مقایسه بشه!
مثلا گرافیک XFX - ATI RADEON EAH5870 - 1GB قیمتی حدود 500 هزار داره!
GPU: ATI5870 , 1GB , DDR5, 256 BIT

و گرافیک ASUS - GeForce 9400GT - 1GB با قیمت حدود 65 هزار!
GPU: GeForce9400GT , 1GB , DDR2, 128 BIT

شما بگید در چه حدودی گرافیک لازم دارید تا پیشنهاد بدیم!
ولی اگه در حدود همون 130 قراره بخری بنظر من بهترین گزینه SAPPHIRE HD 4730 1GB هست! فکر کنم 130 یا 135 باشه! بیشتر از چیزی هست که یه گیمر عادی نیاز داره!:cool:

من می خوام سیستمی که الان جمع می کنم حداقل تا 2 . 3 سال بازیهای جدید رو ساپورت کنه و اعصابم برای اجرای بازیها خورد نشه.
مصلماً کارهای دیگه ای که غیر از گیم می خوام از سیستم استفاده کنم اونقدری سنگین نیست که سیستمی که برای گیم جمع می کنم نتونه ساپورتش کنه.

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
از نظر کارایی کارتهای 1gb با قیمت حدود 100 تا 130 تومان، 1gb واقعی هستن و یعنی کاراییشون چقدر با 512 فرق می کنه؟؟
خیلی ازتون ممنونم.
متاسفانه خيليها گول رم 1 گيگ كارت گرافيك رو ميخورند واسه كارت گرافيك معماري هسته - فركانس هسته و فركانس و بيت ريت رم مهمتر از ميزان رم هستند
مثلا يه كارت مزخرفي كه الان خيليها هم گول رم ا گيگش رو ميخورند اينه.
GeForce 9400GT - 1GB
اين كارت واقعا مزخرفه و 256 مگ هم از سر اين كارت زياده متاسفانه فروشش هم به علت رم 1 گيگش بالا است.

متاسفانه اصتلاحي كه امروزه بخيلي ه كار ميره كارت گرافيك 1 گيگ واقعي كاملا بي معني و من دراوردي هست بله GeForce 9400GT - 1GB يك گيگ واقعي هست ولي خب 2 زار نمي ارزه.

بنابراين زياد به ميزان رم كارت گرافيك توجه نكن ATI HD 4770 512M چهار -پنج برابر قويتر از GeForce 9400GT - 1GB هست.

اگر بتوني بودجت رو افزايش بدي بهتر 5750 بخري به قيمت حدود 185 تومن كه البته 1 گيگ هم هست( و اين 1 گيگش نيست كه باعث قدرتش شده پارامترهاي ذكر شده قبلي هست مخصوصا معماري هسته) علاوه بر اون سري 5000 كارتهاي ATI تنهاي سري هستند كه DirectX11 و شيدر 5 رو ساپورت ميكنند و نسبت به قدرتشون مصرف پائيني دارند

اميدوارم كه از سر درگمي بيرون امده باشي بازم اگه نكته اي مبهم هست بپرس

وات پاور رو 2 نوع ميزنند
1- ريل
2- ماكس
اگه پاور شما ماكس 450 باشه ممكنه ريلش 200 وات هم نباشه و كارت گرافيك رو نكشه

يه جدولي روي پاور هست يه عكس ازش بزار تا بهت بگم پاور ريل هست يا ماكس

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
من می خوام سیستمی که الان جمع می کنم حداقل تا 2 . 3 سال بازیهای جدید رو ساپورت کنه و اعصابم برای اجرای بازیها خورد نشه.
مصلماً کارهای دیگه ای که غیر از گیم می خوام از سیستم استفاده کنم اونقدری سنگین نیست که سیستمی که برای گیم جمع می کنم نتونه ساپورتش کنه.

ببینید اینکه تا 2 3 سال بازی هارو اجرا کنه بستگی به سطحی هست که شما بازی میکنید!
مثلا اگه شما بازی رو با رزولیشن 1080*1920 و با AAx16 و تمام تنظیمات رو هم روی ماکسیموم بزارید همین گرافیک 500 هزار تومنی هم کم میاره!
ولی اگه در حالت عادی و نورمال بازی کنید همین گرافیکی که گفتم خوب هست! شاید بشه گزینه ای هم از سری HD5000 پیشنهاد داد ولی من با این سری زیاد آشنا نیستم و اینها تازه وارد بازار شده اند و بنظر من کمی قیمت بالاتری دارند!

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
5750 بخر حدود 185 تومن اگه هم بودجه بيشتري داشته باشي 5770 بهتره قيمتش هم حدود 215 هست.

mmasoudd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید اینکه تا 2 3 سال بازی هارو اجرا کنه بستگی به سطحی هست که شما بازی میکنید!
مثلا اگه شما بازی رو با رزولیشن 1080*1920 و با AAx16 و تمام تنظیمات رو هم روی ماکسیموم بزارید همین گرافیک 500 هزار تومنی هم کم میاره!
ولی اگه در حالت عادی و نورمال بازی کنید همین گرافیکی که گفتم خوب هست! شاید بشه گزینه ای هم از سری HD5000 پیشنهاد داد ولی من با این سری زیاد آشنا نیستم و اینها تازه وارد بازار شده اند و بنظر من کمی قیمت بالاتری دارند!

من در همون حالت نرمال و عادی بازی می کنم.
می خوام سیستمم minimum requirement بازیها رو ساپورت کنه و توی اجرای بازی با رزولوشن و دیتیل نرمال مشکلی برام پیش نیاد.

5750 بخر حدود 185 تومن اگه هم بودجه بيشتري داشته باشي 5770 بهتره قيمتش هم حدود 215 هست.

نه!!!!!!!
انقدر بودجه ندارم. حداکثر می تونم 120.30 تومان هزینه کنم. اگر کمتر هم شد که چه بهتر.
ممنونم.

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
من در همون حالت نرمال و عادی بازی می کنم.
می خوام سیستمم minimum requirement بازیها رو ساپورت کنه و توی اجرای بازی با رزولوشن و دیتیل نرمال مشکلی برام پیش نیاد.

نه!!!!!!!
انقدر بودجه ندارم. حداکثر می تونم 120.30 تومان هزینه کنم. اگر کمتر هم شد که چه بهتر.
ممنونم.
روي حداقل كه يه 8600GT هم جواب ميده. خودم يه 8600GT دارم تازه DDR2 هست هر چند كه من با اوركلاك قدرتش رو به DDR3ش رسوندم ولي همه بازيها رو جواب ميده
تو خيل از بازهها تنظيمات رو حتي روي متوسط و High گذاشتم روي كريسيس هم كه سنگين ترين بازي موجود هست روي Low و برخي جزئيات روي Medium با فرم ريت 25-35 جواب داد

البته اين موضوع به رزولوشن مانيتوري كه داري بستگي داره مثلا مانيتور من 1280-1024 هست. LCD رو هم كه ميدوني اگر رزولوشن رو واسه بازي پائين بياري افت محسوس كيفيت رو مشاهد ميكني

با اين اوصاف كه شما ميفرمائيد 4670 بخر به قيمت حدود 85 (قدرتش حدود 2 برابر 8600GT يعني كارت من هست و بطور متوسط 2 برابر بيشتر فرم ميده) ببودجه بيشتر داشتي 4770 بخر كه حدود 40 درصد قويتر از 4670 هست. به قيمت حدود 130 تومن.

mmasoudd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان پیشنهادها و راهنماییهاتون خیلی عالی بود.

به این نتیجه رسیدم که سیستمی تو این مایه ها جمع کنم:

MB: asrock
CPU: AMD X4 630
VGA:ATI HD 4670 1Gb
ram: 2Gb DDR3-1333 CL8
power

دوستان می شه یه قیمتی واسه اینها بزارین؟!
فقط اینکه مین بوردی که می خرم چیپ ستش 770 یا 785 یا 790 باشه؟؟
کدوم بهتره؟؟ فرقشون چیه؟؟
کدوم قابلیت ارتقاش بهتره؟؟ تو همین رنج قیمت مین بوردهای بهتر از ازراک هست؟؟؟
این قطعات با چه گارانتیی باید باشه؟؟؟

یه پاور خوب هم بهم معرفی کنین؟
در ضمن کارت گرافیک کابل پاور مستقل می خواد؟؟ کدوم مدل ها می خوان؟
اگر یا اختلاف قیمت کم سیستم بهتری هست لطفاً پیشنهاد بدین.
در ضمن اگر یه وقت بخوام بزنم تو فاز اورکلاک، می تونم این کار رو بکنم و اصلاً تفاوت قابل توجهی تو کارایی پیش میاد؟؟؟

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام، شرمنده میخواستم زودتر detail سیستم جدید رو با cpu-z بزارم ولی وقت نشد، مخلصیم جناب میکروسیستم:)

CPU : AMD Athlon II X4 630
2.Caches.JPG
1.CPU.JPG

MB : GIGABYTE GA-MA770T-UD3P
3.Mainboard.JPG

پردازنده به قیمت 110 تومن با 3 سال گارانتی ماتریکس و مادربرد هم 3 سال گارانتی آواژنگ 104تومن، من یه خرید دیگه از هر دوشون دیروز داشتم، در عرض چند روز نوع جعبه گیگابایت فرق کرد و یه آرم بزرگه Support Windows 7 رو روش زده، با قبلی هیچ فرقی نمیکنه اما جعبه فرق کرده ...

Last edited:

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
لطفا مديران هر چه سريعتر با اين babak1388 كه هيچي بارش نيست و فقط ادعاش ميشه و فروم رو بهم ريخته برخورد كنند.

Last edited:

mmasoudd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

power

در ضمن اگر یه وقت بخوام بزنم تو فاز اورکلاک، می تونم این کار رو بکنم و اصلاً تفاوت قابل توجهی تو کارایی پیش میاد؟؟؟

دوستان اگر لطف کنن و جواب بنده رو بدن ممنون می شم.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
سلام

power

خودم HD4670 استفاده نکردم! ولی 2 3 مدلی که دیدم و دوستان استفاده میکردند کابل لازم نداشتند! ولی فکر کنم مدلهایی هم هست که کابل پاور جدا نیاز دارند! شما بهتره مدل دقیق رو بگید تا بشه 100% جواب داد!

در مورد اورکلاک اگه شرایط فراهم باشه ،بله تاثیر زیادی میزاره ولی اورکلاک و استفاده طولانی مدت با شرایط اورکلاک
در طول عمر مفید قطعات تاثیر زیادی داره! شرایط هم اینه که کولینگ خوب/مادربورد خوب/پاور قوی/تجربه و بلد بودن اورکلاک!!!
AMD - Athlon II X4 630 فکر کنم حدود 120 هست!

در مورد مادربورد ازراک نظر نمیدم! چون باز بعضی ها میان غیرتی میشن، حرف حساب رو هم قبول ندارندکه! من هم حال و هوای بحث با این متخصص نماها رو ندارم!

kakihot

Registered User
لایک‌ها
1
داداش میدونی چرا نظری نداری چون سوادشو نداری همین!

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
داداش میدونی چرا نظری نداری چون سوادشو نداری همین!

نگفتم!!!!

درضمن کجایی نوشته زیر نوشته که نظری ندارم!؟
در مورد مادربورد ازراک نظر نمیدم! چون باز بعضی ها میان غیرتی میشن، حرف حساب رو هم قبول ندارندکه! من هم حال و هوای بحث با این متخصص نماها رو ندارم!

من فقط گفتم نظر نمیدم، چون کسایی مثل شما میان غیرتی میشن!
همانطور که اومدید و غیرتی شدید!
خدا به اون کسی که میخواد از شما خرید کنه رحم کنه!

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان بهتره هر کسی در محدوده ی دانش خودش نظر بده و از جنجال پرهیز بشه .
این فروم به اندازه کافی از رونق افتاده و سعی کنید کمک کنید رونق بگیره .
الانه فقط 2-3 نفر هستن که بصورت پاره وقت به سوالات پاسخ میدن که اصلا رضایت بخش نیست.

در مورد ازراک من نظر خوبی دارم. البته نظر من مهم نیست ولی واقعا مین بورد کاملی هست .
بدلیل قیمت کمتر و فیچر های بیشتر .
ولی خوب تنها بحث میتونه سر این باشه که چرا قیمت کمتر .
من خودم گیگابایت خریدم . ولی ازراک برای طیف وسیعی از خریداران میتونه پیشنهاد بشه .
همه که حرفه ای نمیخوان کار کنن , منظورم اورکلاک و .. هست .
بعدش هم اگر هم فرض کنیم کیفیتش از لحاظ جنس مرغوب نیست (نه که واقعا نباشه) دیگه تو این دوره زمونه که هر روزی یک مدل مین بورد با قابلیت های جدید تر میاد , بیشتر از 4-5 سال کار کردن با یک مین بورد کمی آزاردهنده میشه و خود بخود افراد به سمت نو کردن سیستم میرن و به صرفه نیست که بیشتر از 5 سال روی یک مینبورد متمرکز بشن.
خوب مین بوردی که نتونه 5 سال کار کنه که تولید نمیکنن.
البته نظر شخصی خودم رو دادم . شما دوست عزیز هم میتونید بیایید اینجا نظر خودتون رو بدید .
خواننده ی مطلب قرار نیست که چیزی بهش تحمیل بشه .
ما با استدلال نظر میدیم و طرف هم خودش فکر میکنه .

دوستان تهرانی میتونن از انتهای پاساژ رضا مین بورد های ازراک را تهیه کنند.
من نمایندگی ندارم که بخوام تبلیغ کنم ولی اینجا رو کمی به سختی پیدا کردم.

بالا