kambiz18
Registered User
1. اصلا به ddr3 فکر نمی کنم و فقط ddr 2 می خواماينجا چند تا مساله هست
1- بعضي قطعات شما بد نيستند مثلا رمهات 1 گيگ باس 800 هستند و DDR2 ميخواي سيستم جديدت DDR3 باشه يا از همينها استفاده كني؟
2- بازي واست مهمه يا نه؟
3- اينكه قيمت مناسب باشه و ايسوز با هم جور در نمياد ايسوز بيخودي گرونه برندهاي خيلي خوب ديگه هم با گرانتيهاي خيلي خوب مثلا ارزاك هست تو بازا كه قيمتهاش خيلي خوبند
4- فروموديد اينتل ساپورت باشه. الان AMD خيلي ارزون شده مخصوصا 4 هسته ايهاش و صرفه با خريد AMD هست آيا باز هم روي Intel اصرار داريد؟
5- در كل چقدر ميخوايد هزينه كنيد؟
2.اصلا مهم نیست ، کلا دور بازی رو خط بکشین :دی
3. یکم نگاه کردم دیدم برند های باحال ایسوز کلا گرون واسه همین دور اسوز رو خط بکشین( در مورد برند های دیگه بحث کنیم )
4. اگه بخوام برم سمتamd باید یک سی پیو بخرم که توانایی مالی رو الان ندارم پس مین بورد اینتل می گیرم و رم خودمو می زارم بعدا یه اینتل قوی میزارم روش ، پس همنوز بر اینتل اسرار دارم
1. تو فکر پاور هستم ، مادر بورد رو انتخاب کنم میرم سراغ اونخوب تقریبا همه قطعات قابل استفاده هستند ولی پیشنهاد میکنم پاور رو هم در بار اول عوض کنی ، چون پاور کارکرده ریسک داره!
در چه حدود قیمتی می خوای بخری!؟
برای چه کاری و چی برات بیشتر مهم هست؟
عزیز من چون شما ازراک خریدی با سی پی یو AMD دلیل نمیشه بگی جنس خوبی هست! حالا AMD قابل بحث هست ولی ازراک حرفی برای گفتن نداره! هر چیزی که ارزون باشه در 90% موارد یک دلیلی داره! البته حالا متوجه نمیشید 1 سال بعد که به مشکل برخوردید متوجه میشید!
ازراک کلا یه کمپانی کم تجربه هست! 2 3 سال بیشتر نیست مادر بورد میسازه! قبلش سفارش میداد کمپانی های دیگه براش بسازن مثل ایسوس ولی حالا خودش میسازه و به نظر من اصلا قابل اعتماد نیست!
2.قیمت یک چیزی بین 80 تا 150 تومان ( حالا همتون قیمت های 150 تومانی ندینا :دی )
3. برنامه نویسی تحت وب ( php و asp.net ) ، باز کزدن 4 تا یاهو مسنجر ، مرورگر و موزیلا + اینترنت اکسپلورر + موزیک گوش دادن + نصب و ریمو چنتا برنامه + کپی ، پس کردن یک سری فایل + ایمیج گرفتن + دانلود کردن ===>> 90% همه این کارا رو دارم با هم انجام میدم
پ.ن : تا حالا 2 تا از راک خریدم خیلی راضی بود م ، اما دلیل نمیشه الان رو ازراک تمرکز کنم و بخرم ، چون می خوام بهترین و بهترین انتخاب رو انجام بدم ( فکر کنم گیگا هم جالب باشه )