من دوره آموزشي 01 افسريه تهران بودم و 2 ماه بعدش هم كد خوردم و افتادم مراپش لويزان تهران !
در مورد 01 بايد عرض كنم كه خيالتون راحت باشه كه حداقل 3 بار بايد موهاتون را با 2 بزنين پس زياد سر اين موضوع چونه
نزنيد و همين الان خودتون بريد آرايشگاه و قال قضيه رو بكنيد !!
بد موقعي هم اومدين 01 چون سرما احتمالا اذيتتون ميكنه چون همش بايد توي ميدون صبحگاه رژه و قدم آهسته كار كنيد
كه واقعا سخته !! بهترين اعزامي ها مال 1 اسفند هستن كه هم تعطيلي بهشون ميخوره و هم هوا نه سرده و نه گرم !
اردوگاه (تلو) هم از نظر سرما وحشتناكه !! آدمو به گه خوردن ميندازه !! امتحاني هم كه ازتون ميگيرن بيشتر جنبه
سركاري داره و فقط ميخوان كه شما درسهاي ارتش رو بخونيد و بعضي چيزا رو ياد بگيرين !!
غيبت (نهست) نكنيد ، بهداري زياد نريد و در كل اگه ميخوايت بپيچونيد يه جوري باشه كه فرمانده نفهمه چون احتمال اينكه
آخر دوره همه برن خونه و شما نگهبان بمونيد خيلي زياده !!
در مجموع اينو بايد بگم احترامي كه توي 01 به شما ميذارن هيچ جا نميذارن و نهايت تنبيهشون دويدن دور ميل پرچمه !
در خصوص دوره كد :
يه سري رشته ها هستن كه بايد 2 ماه ديگه غير از 2 ماه آموزشي برن آموزش تخصصي رسته اي ببينن ...
اين رشته ها يادمه كد ميخوردن :
1- مديريت 2- مكانيك 3- برق 4- صنايع 5- ادبيات
فوق ليسانس و دكترا كد نميخورن !!
دوره كد به نظر من حال ميده چون همش سر كلاسي و سرگرمت ميكنن و چشم به هم بزني تموم ميشه !
اينو هم بگم دوره كد ديگه رژه و قدم آهسته نداره و فقط 1 روز در هفته صبحگاه مركز هست كه اونم فرماليته اس!
حتي توي دوره كد موهات هم نبايد از ته بزني و من الان كه دوره تموم شده موهام بلند بلند شده !
خلاصه اينكه تا دلتون بخواد توي آموزشي چه 01 باشه و چه دوره كد بايد نظافت كنيد و يه جورايي اينقدر نظافت ميكنيد
كه اين فكر به سرتون ميزنه كه بريد توي شهرداري استخدام بشين !!
اگر كسي در مورد دوره كد يا دوره آموزشي (مخصوصا 01) سوال داره بپرسه !!
فقط تو رو خدا هي نپرسين روزي كه ميخوايم بريم كچل كنيم و بريم يا نه !!؟
آره بايد كچل كني و بهتره با 2 بزني چون اونجا هر 2 هفته 1 بار موها رو چك ميكنن و اگه بلند شده بود بايد دوباره بري
با 2 بزني !! پس زودتر خودت برو كچل كن و زياد هم نگرانش نباش !! كچل بودن هم حال ميده خدايي !!