• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

test84

Registered User
لایک‌ها
2
1841078ddf99ae8122ffe619decf67a439395ee.jpg

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
نظرت چیه یه وانت ببره با خودش
چه خبره 2 تا کوله دو تا ساک

شما اگه یکم بیشتر دقت کنی و بخونی به این نتیجه میرسی که نوشتن 2تا کوله "یا" دوتا ساک!!!که اینا رو بذاره توی کوله سربازی !یکم بیشتر دقت کن ،ضعیفی.میشی 14!!:lol:

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
1-این سوال من هم هست. با لباس سربازی بریم یا شخصی؟

2-لباس ها را دقیقا اندازه کنیم یا کمی گشاد باشد بهتر است؟

3-موها را حتما با 2 بزنیم یا اگر با 4 هم بزنیم ایراد نمی گیرند؟

4-بند پوتین ها را ضربدری ببندیم یا ساده؟

متشکرم ;)
وارد پادگان که میشی اگر قبلش استحقاقی رو گرفته باشی باید با لباسهای آموزشیت بری. احتمالا موقعی که لباسها رو میدادن گفتن که آرم و علائمش رو چجوری باید بزنی و غیره...

لباسها یه کم گشاد باشه بهتره. با توجه به سردی هوا پیش میاد که زیرش مجبور بشی چند دست لباس دیگه بپوشی و یا موقع رزم باید بدویی و بپری و ...اگه چسبیده باشه سختت میشه.

همه این حرفها بستگی به پادگان داره . اگه سختگیر باشن و شما با 2.5 هم زده باشی! گیر میده که چرا 2 نیست. اگه هم شل بگیرن که هیچی. ولی فعلا محض احتیاط با 2 بزن بار اولته که داری میری دیگه.

بند پوتین یه فرم خاص داره. از پایین باید از روی هر دو سوراخ عبور کنه. بعد بصورت ضربدری و تماما از زیر سوراخها رد میشه تا سوراخ یکی مونده به آخر. سوراخ آخر رو باز از رو رد میکنی.

Alireza_Militar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بند پوتین یه فرم خاص داره. از پایین باید از روی هر دو سوراخ عبور کنه. بعد بصورت ضربدری و تماما از زیر سوراخها رد میشه تا سوراخ یکی مونده به آخر. سوراخ آخر رو باز از رو رد میکنی.

منظورت مدل Display هست؟ از این سایت:

http://roofoozeh.wordpress.com/2008/04/29/%d8%b1%d9%88%d8%b4%d9%87%d8%a7%d9%8a-%da%af%d8%b1%d9%87-%d8%b2%d8%af%d9%86-%d9%88-%d8%a8%d9%86%d8%af-%d9%83%d8%b1%d8%af%d9%86-%d9%83%d9%81%d8%b4/

mehran1901

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دوره آموزشي 01 افسريه تهران بودم و 2 ماه بعدش هم كد خوردم و افتادم مراپش لويزان تهران !

در مورد 01 بايد عرض كنم كه خيالتون راحت باشه كه حداقل 3 بار بايد موهاتون را با 2 بزنين پس زياد سر اين موضوع چونه

نزنيد و همين الان خودتون بريد آرايشگاه و قال قضيه رو بكنيد !!

بد موقعي هم اومدين 01 چون سرما احتمالا اذيتتون ميكنه چون همش بايد توي ميدون صبحگاه رژه و قدم آهسته كار كنيد

كه واقعا سخته !! بهترين اعزامي ها مال 1 اسفند هستن كه هم تعطيلي بهشون ميخوره و هم هوا نه سرده و نه گرم !

اردوگاه (تلو) هم از نظر سرما وحشتناكه !! آدمو به گه خوردن ميندازه !! امتحاني هم كه ازتون ميگيرن بيشتر جنبه

سركاري داره و فقط ميخوان كه شما درسهاي ارتش رو بخونيد و بعضي چيزا رو ياد بگيرين !!

غيبت (نهست) نكنيد ، بهداري زياد نريد و در كل اگه ميخوايت بپيچونيد يه جوري باشه كه فرمانده نفهمه چون احتمال اينكه

آخر دوره همه برن خونه و شما نگهبان بمونيد خيلي زياده !!

در مجموع اينو بايد بگم احترامي كه توي 01 به شما ميذارن هيچ جا نميذارن و نهايت تنبيهشون دويدن دور ميل پرچمه !

در خصوص دوره كد :

يه سري رشته ها هستن كه بايد 2 ماه ديگه غير از 2 ماه آموزشي برن آموزش تخصصي رسته اي ببينن ...

اين رشته ها يادمه كد ميخوردن :

1- مديريت 2- مكانيك 3- برق 4- صنايع 5- ادبيات

فوق ليسانس و دكترا كد نميخورن !!‌

دوره كد به نظر من حال ميده چون همش سر كلاسي و سرگرمت ميكنن و چشم به هم بزني تموم ميشه !

اينو هم بگم دوره كد ديگه رژه و قدم آهسته نداره و فقط 1 روز در هفته صبحگاه مركز هست كه اونم فرماليته اس!

حتي توي دوره كد موهات هم نبايد از ته بزني و من الان كه دوره تموم شده موهام بلند بلند شده !

خلاصه اينكه تا دلتون بخواد توي آموزشي چه 01 باشه و چه دوره كد بايد نظافت كنيد و يه جورايي اينقدر نظافت ميكنيد

كه اين فكر به سرتون ميزنه كه بريد توي شهرداري استخدام بشين !!

اگر كسي در مورد دوره كد يا دوره آموزشي (مخصوصا 01) سوال داره بپرسه !!

فقط تو رو خدا هي نپرسين روزي كه ميخوايم بريم كچل كنيم و بريم يا نه !!؟

آره بايد كچل كني و بهتره با 2 بزني چون اونجا هر 2 هفته 1 بار موها رو چك ميكنن و اگه بلند شده بود بايد دوباره بري

با 2 بزني !! پس زودتر خودت برو كچل كن و زياد هم نگرانش نباش !! كچل بودن هم حال ميده خدايي !! :p

DELTA08

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کد من 123 که نیشابوره(یکم رفتیم میدون **** گفتن دوشنبه بیاین).لطفا تکلیف ما رو در مورد زدن مو روشن کنید.رفتم با 8 زدم.بعضیا میگن 2 بعضیا میگن.....چه کار کنم؟همینجوری خوبه یا دوشنبه صبح دوباره برم کوتاهتر کنم؟
در ضمن به ما گفتن 3:30 عصر تو ترمینال باشیم.دوستان گفتن راهش 12 ساعته.یعنی نصف شب میرسیم؟پس یعنی میخوان 3 نصف شب بهمون استحقاقی بدن؟پس کی استراحت کنیم؟یعنی بعد از 12 ساعت تو ماشین بودن ما هم مثل بقیه باید روزمونو شروع کنیم؟چجوریه؟من که گیج شدم:(

Last edited:

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
شما که رفتین وزنتون بعد و قبل از سربازی چه تغییری کرد؟
نمی دونم اینو تاپیکش کنم یا همینجا بچه ها بگن.
تاپیکش کردم که اونجا بگین

http://forum.persiantools.com/t144240.html
مرسی

Last edited:

test84

Registered User
لایک‌ها
2
کد من 123 که نیشابوره(یکم رفتیم میدون **** گفتن دوشنبه بیاین).لطفا ما رو در مورد زدن مو راحت کنید.رفتم با 8 زدم.بعضیا میگن 2 بعضیا میگن.....
در ضمن به ما گفتن 3:30 عصر تو ترمینال باشیم.دوستان گفتن راهش 12 ساعته.یعنی نصف شب میرسیم؟پس یعنی میخوان 3 نصف شب بهمون استحقاقی بدن؟پس کی استراحت کنیم؟یعنی بعد از 12 ساعت تو ماشین بودن ما هم مثل بقیه باید روزمونو شروع کنیم؟چجوریه؟من که گیج شدم:(

راهش شنیدم 14 ساعته، به عقل من اینطور قد میده که یه استراحتی میدن بعد لباس و اینا رو میدن و بعید میدونم همون روز اول و همون دقیقه اول شروع کنن، جنگ که نیست.

باز بریم ببینیم چی میشه، منم با شمام. :wub:

mah-di

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

ببخشید من چند سوال دیگه دارم:

1- آن طور که دوستان گفتند روز اول باید با لباس آموزشی به پادگان رفت. ولی به ما اتیکت نداده اند (منظورم نام، نام خانوادگی، گروهان ... است) گفتند بعدا خودمان می دهیم. آیا اشکالی ندارد که لباس آموزشی را بدون این مشخصات بپوشیم؟ دم در پادگان ایراد نمی گیرند؟

2-من دو دست لباس آموزشی دارم. هر دو را ببرم (تا در صورت کثیف، پاره شدن ... با هم تعویض کنم) یا همان یکی کافیست؟

rayanehkhabar

Registered User
لایک‌ها
4
آقا من 178 60 62 هستم سرویس کردن منو از بس گفتن لاغری:دی
یه زمانی 67 68 هم رسیدم توی باشگاه بعد سر یه قضایایی دهنم سرویس شد و وزنم اومد پایین باشگاه رو هم که ولش کردم :دی به نظرتون با توجه به اینکه چند وقت دیگه باید برم سربازی به نظرتون برم باشگاه تا یه کم وزنم زیاد بشه؟
کلا تو سربازی میگین وزن کم بهتره یا زیاد؟ مثلا اونایی که زیادن گیر نمیدن تند بدو و ... یا بش پاش رو گیر میدن؟

اصلا شما که رفتین وزنتون بعد و قبل از سربازی چه تغییری کرد؟
نمی دونم اینو تاپیکش کنم یا همینجا بچه ها بگن.
تاپیکش کردم که اونجا بگین

من قبل از خدمت 68 کیلو بودم توی خدمت شدم 74 کیلو .....
بعد از خدمت دوباره وزن کم کردم

hiv+

Registered User
لایک‌ها
0
کسی اطلاعاتی از پادگان شهید دوران شیراز داره ؟

چه جور جاییه کلا شهر شیراز

percy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان کسی اطلاع داره که بعد از دوره آموزشی و در محل خدمت، چند ساعت از روز ازمون کار میکشند و چند ساعت برای استراحت و خواب و ... آزادیم. البته واضحه که منظورم مرخصی نیست

از راهنماییتون ممنون میشم

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با لام خدمت شما دوستان گل

من کد 20 هستم . کجا افتادم اموزشی ؟

در یک سایت دیدم که کد 20 نیروی هوایی ارتش دانشگاه هوایی ستاری - شمشیری آذری (تهران) هست

و من خودم هم تهران هستم

و میخواستم بدونم که اینجا چجور جایی هست؟

چه جور سربازانی به اینجا می ایند ؟ از هر نظر .

نسبت به جاهای دیگه بهتر است یا بدتر ؟

من دیپلم برق صنعتی هستم و ایا به من بعد از اموزشی کد میخورد که جای دیگر بیوفتم ؟ (اصلا دوست ندارم جای دیگر بیوفتم و کد بخورم و میخواهم بعد اموزشی یک راست به ادامه خدمت بروم) و اگر خدا بخواهد پارتی هم دارم برای تهران افتادن بعد از اموزشی.

و اینکه مرخصی کی به ما میدهند ؟

ایا ریش گذاشتن به اجبار است ؟

بعد از اموزشی به احتما زیاد ما را به کجاها میفرستن برای ادامه خدمت؟

لطفا پاسخ دهید که منظتر هستم

متشکر

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
از دوستان کسی اطلاع داره که بعد از دوره آموزشی و در محل خدمت، چند ساعت از روز ازمون کار میکشند و چند ساعت برای استراحت و خواب و ... آزادیم. البته واضحه که منظورم مرخصی نیست

از راهنماییتون ممنون میشم

این سوال شما خیلی کلیه
خب اگه راهنمایی و رانندگی (راهور) باشید واضحه که از صبح علا الطلوع تا بعد از غروب، پلیس راه باشید یه جور دیگه، کلانتری باشید دوباره کارای خاص خودش رو داره و بستگی داره شیفت شما باشه یا نباشه
حالا موند ارتش و ****
**** معمولاً نیمه وقت هست حالا نمیدونم شرایط شما چیه؟
ارتشم بستگی داره به درجه و پادگان و...
در کل در وهله اول بستگی به یگان خدمت و فرمانده و جانشین اونجا داره!!!!
فرمول خاصی نداره

percy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این سوال شما خیلی کلیه
خب اگه راهنمایی و رانندگی (راهور) باشید واضحه که از صبح علا الطلوع تا بعد از غروب، پلیس راه باشید یه جور دیگه، کلانتری باشید دوباره کارای خاص خودش رو داره و بستگی داره شیفت شما باشه یا نباشه
حالا موند ارتش و ****
**** معمولاً نیمه وقت هست حالا نمیدونم شرایط شما چیه؟
ارتشم بستگی داره به درجه و پادگان و...
در کل در وهله اول بستگی به یگان خدمت و فرمانده و جانشین اونجا داره!!!!
فرمول خاصی نداره

من تازه مدارکم را پست کردم و هنوز معلوم نیست که کجا می‌افتم. سوالم هم برای این بود که بدونم در بدترین حالت، چقدر از وقتم در روز آزاد هستم.

از اینکه لطف کردید و پاسخ دادید خیلی ممنونم

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
من تازه مدارکم را پست کردم و هنوز معلوم نیست که کجا می‌افتم. سوالم هم برای این بود که بدونم در بدترین حالت، چقدر از وقتم در روز آزاد هستم.

از اینکه لطف کردید و پاسخ دادید خیلی ممنونم

دوست عزیز شما تحصیلاتت چیه و مدارکت رو دقیقاً کی پست کردی؟
آیا امریه یا پذیرش داری؟
اهل کجا هستی؟
با توجه به جواب این سوالات میشه یه حدسهایی زد
در ضمن نکته مهم اینه که وقت آزاد رو چی تعریف میکنید؟ وقت آزاد یعنی اینکه شما برید خونه عین ساعات اداری یا وقت آزاد بمعنی اینکه شما در پادگان و محل خدمت آزاد باشید ( مثلاً پست نداشته باشید و ...)؟؟؟

در مورد اینکه نیمه وقت در محل خدمت باشید اگه محل خدمتتون به پلیس راه، پلیس مرزبانی و برخی کلانتری ها بیفته امکان نداره با هر مدرکی که باشید.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
کسی اطلاعاتی از پادگان شهید دوران شیراز داره ؟

چه جور جاییه کلا شهر شیراز

دوست عزیز شما میخوای بری سربازی ، نه تفریح توی شیراز :D

شیراز خودش خوبه ، یعنی مشکل خاصی نداره ، و میتونی راحت باشی منتهی بنده اطلاع کافی در مورد پادگان شهید دوران ندارم که چجوری هست و آدماش چطورین..

percy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما تحصیلاتت چیه و مدارکت رو دقیقاً کی پست کردی؟
آیا امریه یا پذیرش داری؟
اهل کجا هستی؟
با توجه به جواب این سوالات میشه یه حدسهایی زد
در ضمن نکته مهم اینه که وقت آزاد رو چی تعریف میکنید؟ وقت آزاد یعنی اینکه شما برید خونه عین ساعات اداری یا وقت آزاد بمعنی اینکه شما در پادگان و محل خدمت آزاد باشید ( مثلاً پست نداشته باشید و ...)؟؟؟

در مورد اینکه نیمه وقت در محل خدمت باشید اگه محل خدمتتون به پلیس راه، پلیس مرزبانی و برخی کلانتری ها بیفته امکان نداره با هر مدرکی که باشید.

فوق دیپلم، اهل تهران، بدون امریه. مدارکم را هم هفته گذشته ارسال کردم.
منظورم از وقت آزاد اینه که اگه اجازه خروج نمیدن، حداقل کتاب یا روزنامه بخونم... اصلا" اجازه همراه داشتن کتاب یا روزنامه را میدن؟

مجددا" از پاسختون ممنونم

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
فوق دیپلم، اهل تهران، بدون امریه. مدارکم را هم هفته گذشته ارسال کردم.
منظورم از وقت آزاد اینه که اگه اجازه خروج نمیدن، حداقل کتاب یا روزنامه بخونم... اصلا" اجازه همراه داشتن کتاب یا روزنامه را میدن؟

مجددا" از پاسختون ممنونم

بابا!!! شما خیلی سخت گرفتی
چرا نمیشه. بعنوان مثال اونهایی که روز پستشون هست 2 ساعت پست میدن 4 ساعت استراحت (روال اینه) حالا شما توی اون 4 ساعت خواستی بخواب خواستی مطالعه کن و...
تاریخ اعزامتون کی هست؟ حدس مزینم 1 شهریور 89 باشه
البته اگه 1 هفته یا نهایتاً 10 روز گذشته باشه با مراجعه به مرکز پلیس+10 و ارائه کد ملی تاریخ اعزامتون رو میگه.
من خودم قراره 1 تیر اعزام بشم

بالا