• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
سلام کسی میتونه شماره تلفن آموزشگاه شهید قاضی طباطبایی تبریز
را واسه من پیدا کنه
قسمت معاونت نیرو

percy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا!!! شما خیلی سخت گرفتی
چرا نمیشه. بعنوان مثال اونهایی که روز پستشون هست 2 ساعت پست میدن 4 ساعت استراحت (روال اینه) حالا شما توی اون 4 ساعت خواستی بخواب خواستی مطالعه کن و...
تاریخ اعزامتون کی هست؟ حدس مزینم 1 شهریور 89 باشه
البته اگه 1 هفته یا نهایتاً 10 روز گذشته باشه با مراجعه به مرکز پلیس+10 و ارائه کد ملی تاریخ اعزامتون رو میگه.
من خودم قراره 1 تیر اعزام بشم

خیلی از راهنماییتون ممنونم. امیدوارم هر دو تامون جای خوبی بیفتیم!

armin3d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام کسی میتونه شماره تلفن آموزشگاه شهید قاضی طباطبایی تبریز
را واسه من پیدا کنه
قسمت معاونت نیرو
متاسفانه هرجا گشتم نبود, حتی تو سایت 118 مخابرات. شنبه اعزامم همونجا. اگه عجله نداری می تونم بعد از اینکه رفتم شماره رو بهت بدم. اگه اونجا کاری چیزی داری بگو.

Last edited:

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان جواب منم بدید دیگه :(

من کد 20 نیروی هوایی ارتش دانشگاه هوایی ستاری - شمشیری آذری (تهران) هستم

و دیپلم برق صنعتی

1. ایا بهم دوره کد میخوره ؟ میگن تیر اندازی و امتحانم داریم ایا تاثیر دارن اینا رو دوره کد خوردن ؟

2. میگن 6 ماهی هست که بومی شده خدمت درسته ؟ یعنی بعد اموزشی هم تهران میوفتم یا از پارتیا کمک بگیرم ؟ (پارتی اول همیشه خدا دومم خدا سومم خدا بقیه هم بنده های خدا)

راستی من شنبه اعزام هستم اگه اونایی که مثله من نیرو هوایی شمشیری اذری هستن پی ام بدن با هم بریم

ممنون

Last edited:

dark-man

Registered User
لایک‌ها
0
فوق دیپلم، اهل تهران، بدون امریه. مدارکم را هم هفته گذشته ارسال کردم.
منظورم از وقت آزاد اینه که اگه اجازه خروج نمیدن، حداقل کتاب یا روزنامه بخونم... اصلا" اجازه همراه داشتن کتاب یا روزنامه را میدن؟

مجددا" از پاسختون ممنونم

اگه انرژی برات باقی موند این کار را می تونی بکنی ..در ضمن مطالعه آزاده ولی نه سر پست ...در ثانی شم داری میری آموزشی دیگه ..اونجا پست زیاد نداری بلکه در عوض تا دلت بخواد رژه و .... داری ...

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان بازم سوال دارم

من موهایم خیلی بلند است و موقع معرفی خودم یعنی شنبه باید با شماره چند بزنم ؟ یا اصلا نزنم ولی وقتی رفتم پادگان بزنم ؟ اخه برگه سفید زده با شماره 4 بیام واسه معرفی راست یا دروغ است ؟:eek:

و اینکه من کامپیوترم خوب است تایپم تند است ولی word و excel اینا را بلد نیستم اصلا ایا برای کار با کامپیوتر در انجا باید وردمم خوب باشه یا همین تایپ بسه ؟:rolleyes:

راستی برای منشی شدن چکار کنم ؟ خطم متوسط مایل به خوب است در کل خوبه :p

لطفا به سوالات قبلیمم جواب دهید خیلی واجب است خیلی :(

saeidkashani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیییییییییییی یادش بخیر هتل ولیک!!!البته برای ما اجب شیر بود با این فرماندهی که داشتیم!گروهان یک خیریان کعروف به رنجرهای احمدیان:lol::lol::lol::lol::lol::lol: که صبح بیدار میشودی شب جنازت میرفت توی اسایشگاه!ولی با این همه ازار و اذیت خوش گذشت جدایه اینه فحشایی که برای شبهایی که میبردنمون بیرون برای رزم شب!!!اونم با کیییییییییییییی؟؟؟؟احمدیان:lol::lol::lol::lol:!!!!ایشاالله به اونایی که میرن تو این گروهان خوش بگذره!!! همینطور که به ما گذشت!132/101/1/56 چه کدی داشتم!چه کارای که نکردیم!!!!انارایی که خوردیم!!!تمشک پرتقال لیمو نارنگییی:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:!!!اوازه یه گروهان یک تو کل پادگان میپیچید وقتی میگفتیم فرماندمون احمدیانه!!!!فقط یه نصیحت هیچ وقت برایه یه مرخصی که به همتون میدن ادم نفروشید!!!!

النم که هستم جام خوبه خداروشکر میکنم که بعد از هر سختی یه اسونی هست!!!!

به امید گرفتنه کارتی که به درد دکوری میخوره!!!!:p:p:p:cool::cool::D:happy::happy::happy:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
دوستان بازم سوال دارم

من موهایم خیلی بلند است و موقع معرفی خودم یعنی شنبه باید با شماره چند بزنم ؟ یا اصلا نزنم ولی وقتی رفتم پادگان بزنم ؟ اخه برگه سفید زده با شماره 4 بیام واسه معرفی راست یا دروغ است ؟:eek:

و اینکه من کامپیوترم خوب است تایپم تند است ولی word و excel اینا را بلد نیستم اصلا ایا برای کار با کامپیوتر در انجا باید وردمم خوب باشه یا همین تایپ بسه ؟:rolleyes:

قانونا باید با 4 بزنی .. بزنی بهتره .. یه هو دیدی بردنتون .. تو 1% احتمال بده .. حدالامکان با ماشین اونا نزنی بهتره ...
توی آموزشی کامپیوتر اینا نیست .. برا ما که نبود ... ولی خطت خوبه بپر برو جلو .. منم خطم معمولی بود .. یه جوری بگو خطم خوبه طرف فک کنه خطاطی..:دی
برای منشی شدن هم خط مهمه .. یکم هم رو و اعتماد به نفس... :دی

هیییییییییییی یادش بخیر هتل ولیک!!!البته برای ما اجب شیر بود با این فرماندهی که داشتیم!گروهان یک خیریان کعروف به رنجرهای احمدیان:lol::lol::lol::lol::lol::lol: که صبح بیدار میشودی شب جنازت میرفت توی اسایشگاه!ولی با این همه ازار و اذیت خوش گذشت جدایه اینه فحشایی که برای شبهایی که میبردنمون بیرون برای رزم شب!!!اونم با کیییییییییییییی؟؟؟؟احمدیان:lol::lol::lol::lol:!!!!ایشاالله به اونایی که میرن تو این گروهان خوش بگذره!!! همینطور که به ما گذشت!132/101/1/56 چه کدی داشتم!چه کارای که نکردیم!!!!انارایی که خوردیم!!!تمشک پرتقال لیمو نارنگییی:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:!!!اوازه یه گروهان یک تو کل پادگان میپیچید وقتی میگفتیم فرماندمون احمدیانه!!!!فقط یه نصیحت هیچ وقت برایه یه مرخصی که به همتون میدن ادم نفروشید!!!!

النم که هستم جام خوبه خداروشکر میکنم که بعد از هر سختی یه اسونی هست!!!!

به امید گرفتنه کارتی که به درد دکوری میخوره!!!!:p:p:p:cool::cool::D:happy::happy::happy:

من گمت کردم ...:eek: تو ساتر دمت گرم تو منو شناختی ..بعد گمت کردم ... تو منو زیاد تر میدیدی آشنایی دوباره میدادی .. یادش بخیر منشیتون هم یه چیز تو مایه های احمدیان بود .. شبا باهاش میرفت گنجیشک بزنه .. من نمی دونم این بشر تو تاریکی چی میزد ..... منشی گروهان 3 که بیچاره کرده بود ...***مال .. :دی
ما هم که با اصغر صالحی صفا می کردیم .. دمش گرم ادم باحالی بود...

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تشکر فرزان جان

من اصولا ادم کم رویی هستم و سرم همیشه تو کارخودم هست.
زبونم بلد نیستم بریزم:(

میگم اوضاعم چطوری میشه تو خدمت؟
اگه طرف گقت کی بلده من بگم بلدم سوال پیچم میکنه یا میگه باشه منشی شو؟ (اصلا زبون ندارم کل کل کنم در اون حد)

تو پادگان بچه های شما شر بودن یا اروم مثله من؟

من اصلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم با دیگران و دوستم ندارم چون تنهایی رو بیشتر قبول دارم ( اوضام چجوری میشود؟)

ممنون باز هم دوست گرامی

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
تشکر فرزان جان

من اصولا ادم کم رویی هستم و سرم همیشه تو کارخودم هست.
زبونم بلد نیستم بریزم:(

میگم اوضاعم چطوری میشه تو خدمت؟
اگه طرف گقت کی بلده من بگم بلدم سوال پیچم میکنه یا میگه باشه منشی شو؟ (اصلا زبون ندارم کل کل کنم در اون حد)

تو پادگان بچه های شما شر بودن یا اروم مثله من؟

من اصلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم با دیگران و دوستم ندارم چون تنهایی رو بیشتر قبول دارم ( اوضام چجوری میشود؟)

ممنون باز هم دوست گرامی

نگران نباش ... سوال پیچ نمی کنه .. پرسید دستتو بلند کن .. مطمئنم 2 3 نفر بیشتر دست بلند نمی کنن .. اینجا دیگه بستگی به شانس و خطت داره ...
شر ؟ ما زیاد نداشتیم .. شیطون چرا ولی شر نه ... اگر هم باشه وقتی کاری بهشون نداری .. کاری بهت ندارن ...

بودن کسایی که همش تنها بودن .. ولی برات سخت میشه .. چرا تنهایی .. آموزشی از هر قشر و رفتاری آدم هست .. مطمئن باش یکی رو پیدا می کنی کپی خودت که اگه دختر بود باهاش ازدواج می کردی ...:lol::D

ولی اصلا نگران نباش .. بچه بیشتر از اونی که فکرشو بکنی دوستت هستن ...

همین الان دلم برای آموزشیم تنگ شد .. یادش بخیر ...
z4nfqvwuetuw1t1kfyv.gif

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نگران نباش ... سوال پیچ نمی کنه .. پرسید دستتو بلند کن .. مطمئنم 2 3 نفر بیشتر دست بلند نمی کنن .. اینجا دیگه بستگی به شانس و خطت داره ...
شر ؟ ما زیاد نداشتیم .. شیطون چرا ولی شر نه ... اگر هم باشه وقتی کاری بهشون نداری .. کاری بهت ندارن ...

بودن کسایی که همش تنها بودن .. ولی برات سخت میشه .. چرا تنهایی .. آموزشی از هر قشر و رفتاری آدم هست .. مطمئن باش یکی رو پیدا می کنی کپی خودت که اگه دختر بود باهاش ازدواج می کردی ...:lol::D

ولی اصلا نگران نباش .. بچه بیشتر از اونی که فکرشو بکنی دوستت هستن ...

همین الان دلم برای آموزشیم تنگ شد .. یادش بخیر ...
z4nfqvwuetuw1t1kfyv.gif

واقعا ممنون که جواب دادی کلی روحیه گرفتم
graduated.gif

راستی من به شدت هم ضعف بدنی دارم و غیر اون چند سالی هم دست به سیاه و سفید نزدم و امروز هم تو حیاطمان کمی دویدم و ندوئیده نفسم گرفت
cryingsmiley.gif

و از اون دسته ادمهایی هستم که موقع مدرسه هم میدویدم حالت تهوع بهم دست میداد و نفس تنگی.

تکلیفه ادمایی مثل من چی میشه اونجا موقع رژه و دویدن ؟
confused.gif

باز هم ممنون

Last edited:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
واقعا ممنون که جواب دادی کلی روحیه گرفتم
graduated.gif

راستی من به شدت هم ضعف بدنی دارم و غیر اون چند سالی هم دست به سیاه و سفید نزدم و امروز هم تو حیاطمان کمی دویدم و ندوئیده نفسم گرفت
cryingsmiley.gif

تکلیفه ادمایی مثل من چی میشه اونجا موقع رژه و دویدن ؟
confused.gif

باز هم ممنون

خواهش می کنم ...

همه مثه تو هستن ... رژه رفتن زیاد خستت نمی کنه .. چند روز اول بدنت درد میگیره .. واسه اینه که بدنت خامه .. مثه روزای اولی که باشگاه میری ... پیشنهادم اینه قرص ژلوفن ببری .. گیر هم نمی دن و خیلی به دردت می خوره ...

ولی همین که یه ذره میگذره و بدنت آماده میشه .. بهشون تیکه میندازی .. که بدونویید که خیالی نیست .. :دی

اصلا نگران نباش ... اگر هم منشی بشی کلی از رژه و دوییدن ها رو می پیچونی ..:)

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خواهش می کنم ...

همه مثه تو هستن ... رژه رفتن زیاد خستت نمی کنه .. چند روز اول بدنت درد میگیره .. واسه اینه که بدنت خامه .. مثه روزای اولی که باشگاه میری ... پیشنهادم اینه قرص ژلوفن ببری .. گیر هم نمی دن و خیلی به دردت می خوره ...

ولی همین که یه ذره میگذره و بدنت آماده میشه .. بهشون تیکه میندازی .. که بدونویید که خیالی نیست .. :دی

اصلا نگران نباش ... اگر هم منشی بشی کلی از رژه و دوییدن ها رو می پیچونی ..:)

واقعا ممنون دیگه سوالی به ذهنم نمیرسه ولی اگه رسید حتما مطرح میکنم دوست من

امیدوارم تو زندگی همیشه به هرچی که میخوای برسی و موفق باشی :)

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
اول اینکه من به شما اطمینان خاطر میدم که اسفند 88 نمیوفتید
اردیبهشت 89 هم که امکان نداره و تیر 89 احتمالش خیلی خیلی کمه
شما روی شهریور 89 و یا آبان 89 حساب کنید.
نتیجش رو به منم بگید ببینم درست پیش بینی کردم یا نه؟

سلام

1 تیر اعزام خورده باید برم ملاقات مردمی بندازمش جلو عاشق شهادتم دعا کنین شهید شم:دی

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان بازم سوال دارم

داداش اول آخرش که باید موهاتو حداکثر با 4 بزنی (شما با 3 بزن حالا) یکی دو روز اینور اونور چه فرقی داره؟
شما بزن بروحالا اگرم گفتن برید بعدا بیایید چیزی از دست ندادی
امکان داره یکیش یه چیزی بهت بگه ناراحت بشی در ضمن اونجا بین 200 نفر صف وایستادن نمی صرفه
تازه اونجا که نمیاد با 4 بزنه یا ازت مدل بواد همینطور میریزه زمین شایدم با 0 یا 1
اما یه جای سوالتون منم سوال دارم
گفتید تایپتون خوبه ولی ورد بلد نیستید
مگه شما به چه نرم افزاری تایپ میکنید؟ کمی شگفت آوره این سوال

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش اول آخرش که باید موهاتو حداکثر با 4 بزنی (شما با 3 بزن حالا) یکی دو روز اینور اونور چه فرقی داره؟
شما بزن بروحالا اگرم گفتن برید بعدا بیایید چیزی از دست ندادی
امکان داره یکیش یه چیزی بهت بگه ناراحت بشی در ضمن اونجا بین 200 نفر صف وایستادن نمی صرفه
تازه اونجا که نمیاد با 4 بزنه یا ازت مدل بواد همینطور میریزه زمین شایدم با 0 یا 1
اما یه جای سوالتون منم سوال دارم
گفتید تایپتون خوبه ولی ورد بلد نیستید
مگه شما به چه نرم افزاری تایپ میکنید؟ کمی شگفت آوره این سوال

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه :)
ممنون که جواب دادید

و در جواب سوالتون من در واقع نت گردی زیاد میکنم و چت اینا که باعث شده تندی تایپ رو یاد بگیرم ولی خوب ورد بلد نیستم :( اگر مثلا خودشون حدول بندی کنن و من فقط تایپ کنم اسامی رو در اونا خیلی راحت و سریع انجام میدم چه فارسی چه انگلیسی.

بازم سوال برام پیش اومده دوستان و فرزان جان
اگه احازه بدین مطرح کنم :

1.منی که اموزشی تهران افتادم و محل سکونتمم تهران هست وقتی برم واسه معرفی همونروز میرم به پادگان ؟ میدونم سوال مسخره ای است ولی خوب چون همه چی تهران هست و نزدیکم شک کردم و پرسیدم

2.من ارت ملی رو گم کردم ولی شماره شناسنامه و کارت ملی یکی است . فردا پس فردا هم میرم ثبت احوال واسه کارت ملی و مطمئنا تا شنبه نمیاد کارت ملی پس من شنبه چه کنم ؟ همون شناسنامه بسه ؟

3. فرزان غیر از منشی دیگه چه چیزایی است که خوبه قبول کنم ؟ مثل مسوئول ظرف شویی اینا دارن که من قبول کنم ؟ باز بهتر از رزه اینا هست شاید.

ممنون و منتظرم.

Last edited:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
بازم سوال برام پیش اومده دوستان و فرزان جان
اگه احازه بدین مطرح کنم :
monkey6.gif

1.منی که اموزشی تهران افتادم و محل سکونتمم تهران هست وقتی برم واسه معرفی همونروز میرم به پادگان ؟ میدونم سوال مسخره ای است ولی خوب چون همه چی تهران هست و نزدیکم شک کردم و پرسیدم

شاید بفرستن .. بستگی داره ...
یه پیشنهاد از زوی تجربه ای که تو **** دیدم : توی **** 80% افرادی که اموزشیشون شهر خودشون بود یگان خدمتیشون میفته شهرستان .. حالا جاهای دیگه رو نمی دونم .. اینو نگفتم که نگرانت کنم .. میگم تو **** این جوری بود .. گفتم که اگر پارتی چیزی داری و نداری ردیف کنی از الان که یگانتم بیفتی تهران ...ولی نگران نباش ..:)

2.من ارت ملی رو گم کردم ولی شماره شناسنامه و کارت ملی یکی است . فردا پس فردا هم میرم ثبت احوال واسه کارت ملی و مطمئنا تا شنبه نمیاد کارت ملی پس من شنبه چه کنم ؟ همون شناسنامه بسه ؟

اصلا نیازی به کارت ملی و شناسنامه نیست .. نبر که دردسر شه ... کپیشو ببر ... تنها چیزی که لازمه همون شماره ی ملیه که حفظ باشی ...
پیشنهادم اینه که کارت عابر بانک هم ببری...
170.gif

3. فرزان غیر از منشی دیگه چه چیزایی است که خوبه قبول کنم ؟ مثل مسوئول ظرف شویی اینا دارن که من قبول کنم ؟ باز بهتر از رزه اینا هست شاید.

بهترین پست منشی... ارشد شدن دردسر داره .. مسئول غذا شدن حمالی داره ... مسئول آسایشگاه شدن مسئولیت و حرص خوردن داره ...
babyseal.gif

ظرف شویی اینا ندارین .. ولی در کل نمیارزه ... رژه اینا چیزی نیست .. شاید خسته شی ولی دوره همید .. میگید می خندید ...

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
monkey6.gif

شاید بفرستن .. بستگی داره ...
یه پیشنهاد از زوی تجربه ای که تو **** دیدم : توی **** 80% افرادی که اموزشیشون شهر خودشون بود یگان خدمتیشون میفته شهرستان .. حالا جاهای دیگه رو نمی دونم .. اینو نگفتم که نگرانت کنم .. میگم تو **** این جوری بود .. گفتم که اگر پارتی چیزی داری و نداری ردیف کنی از الان که یگانتم بیفتی تهران ...ولی نگران نباش ..:)

اصلا نیازی به کارت ملی و شناسنامه نیست .. نبر که دردسر شه ... کپیشو ببر ... تنها چیزی که لازمه همون شماره ی ملیه که حفظ باشی ...
پیشنهادم اینه که کارت عابر بانک هم ببری...
170.gif

بهترین پست منشی... ارشد شدن دردسر داره .. مسئول غذا شدن حمالی داره ... مسئول آسایشگاه شدن مسئولیت و حرص خوردن داره ...
babyseal.gif

ظرف شویی اینا ندارین .. ولی در کل نمیارزه ... رژه اینا چیزی نیست .. شاید خسته شی ولی دوره همید .. میگید می خندید ...

ممنون فرزان جان بازم شرمنده کردی :blush:

من به هیچ وجه نمیتونم برم یگان شهرستان به دلیل مشکلاتی که دارم :eek:خداااا :( در این حد که حاظرم یک جای بد برم اموزشی ولی یگان تهران بیوفتم :(

والا من 2 تا پارتی دارم که یکیشون گفته باید زودتر اقدام میکردی برای دادن برگه سبزت که بزارمت تو یه جایی (من 2-3 هفته مونده بود به اعزامم که رفتم پیشش) و گفت که احتمال اینکه ok شه 50 درصد هست پس این ریسک هست به نظرم .

ولی دومین پارتیم (که نرفتم پیشش یکی از اشناها میشناسه) : این اشنامون گفته بعد از اموزشی برو پیش این طرف و باهاش راه بیا که بندازتت تهران . که البته دقیقا برعکس پارتی اولیمه که گفت چرا دیر اومدی

ولی امید من بیشتر به دومیس (بعدز از خدا البته) . به نظرت بعده اموزشی هم با پارتی میشه میزون کرد برای تهران ؟؟؟؟ :(

Last edited:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

1 تیر اعزام خورده باید برم ملاقات مردمی بندازمش جلو عاشق شهادتم دعا کنین شهید شم:دی

پس هم اعزامی هستیم.
چرا میخوای بندازی جلو مگه خدای نکرده جلو بندازی شهید میشی؟ تیر بری نه؟؟!!
از حالا این حرفا رو ول کن ببین کجا میفتی چه ارگانی بعد؟
اهل کجایی؟

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ما که دو سه روز بعد از روز اعزام رفتیم تبریز
اول که رفتیم که گفتن نیرو زیاده شما پذیرش نمی شین
ما میخواستیم برگردیم ولی زنگ زدیم هنگ شهر خودمون و درست شد
بهتون بگم که
در این آموزشگاه زدن به صورت فیزیکی رایج هست
به خدا قسم
من خودم که در گردان امام حسن بودم ارشد ها که خودشون هم سرباز بودن بچه ها را میزدن
و جوری از بچه ها نسق گرفته بودن که کسی نمی رفت شکایت کنه
از لگد تا سیلی
در این آموزشگاه سخت میگیرن ولی تحمل کنید که آخرش خیلی خوب میشه
شب اول خیلی خیلی اذیت میکنن
فقط و فقط سرتون به کار خودتن باشه
مشکل ما هم در این آموزشگاه زبون ترکی بود که تا حدی کنار اومدیم
ولی خداییش شهر تبریز خیلی زیبا و مردمش خیلی با فرهنگ و خوش تیپ هستن(خودم ترک نیستم ها)
موفق باشید
از دوستانی که میرن این آموزشگاه لطف کنن شماره تلفن نیروی انسانی این آموزشگاه را برای من بنویسن

بالا