• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
:f34r:با این وجود من فکر می کنم باید فقط برم دنبال شاتل یا صبانت، با توجه به داشتن دانلود شبانه و هزینه ی گیگ اضافه مناسب...
چطوره بچه ها جون؟

بله شبانه اش خوبه . من شبی 1250 مگ دانلود میکنم.
به هر مناسبتی هم که میرسیم یا 3 گیگ حجم رایگان جایزه میده و یا تخفیف حجم اضافه و ...
انصافا تیم فنی پیگیر و مشتری مداری هم داره.

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله شبانه اش خوبه . من شبی 1250 مگ دانلود میکنم.
به هر مناسبتی هم که میرسیم یا 3 گیگ حجم رایگان جایزه میده و یا تخفیف حجم اضافه و ...
انصافا تیم فنی پیگیر و مشتری مداری هم داره.

کدوم؟ شاتل یا صبا؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
بچه ها من بعد از مدت ها میخوام از پارس آنلاین کوچ کنم به شاتل.
این کار رو میپسندید یا نه؟
حتماً برو :rolleyes:

:f34r:با این وجود من فکر می کنم باید فقط برم دنبال شاتل یا صبانت، با توجه به داشتن دانلود شبانه و هزینه ی گیگ اضافه مناسب...
چطوره بچه ها جون؟
واسه شبانه شاتل بهتره.
گیگ اضافه جفتشون گرون میدن.

کدوم؟ شاتل یا صبا؟
منظورشون شاتل بود :cool:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
ممنون از نظرات.
مشتاق شدم زود تر بگیرم شاتل رو.
اما خدایی من از پارس آنلاین راضی بودم.
گرون بود اما همه چیزش خوب بود.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
تنوع! :دی
آخر ماه تموم میشه.

من کلا توی این سه سال یکبار شرکتمو عوض کردم
واسه تخلیه یکبار تلفن قطع شد 2 روز دنبالش
واسه رانژه هم یکبار تلفن قطع شد یک هفته دنبالش
کلا 25 روز طول کشید این 25 روز پول اینترنت دایال آپ واسم 30 تومن تموم شد

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب مثل اینکه بچه ها قریب به اتفاق نظرشون رو شاتل هست باشه زوم میکنم رو شاتل،:happy: حالا بنظر عزیزان کدوم سرویسش بهتره، که مقرون بصرفه باشه؟ با توجه باینکه برای هر گیگ اضافه بابت سرویس اکو 9250 و برای آرت 3000 تومن باید پرداخت;)
مرثی بچه های گل:santa:

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب مثل اینکه بچه ها قریب به اتفاق نظرشون رو شاتل هست باشه زوم میکنم رو شاتل،:happy: حالا بنظر عزیزان کدوم سرویسش بهتره، که مقرون بصرفه باشه؟ با توجه باینکه برای هر گیگ اضافه بابت سرویس اکو 9250 و برای آرت 3000 تومن باید پرداخت;)
مرثی بچه های گل:santa:

کجا رفتین پس؟:blink:
نظر بدین بابا ، دیره!:blush:
شاتل بگیرم یا نه؟ اگه آره کدوم سرویسش؟

Mr Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
من می خوام سرویس بگیرم
دانلود نمی خوام زیاد بکنم
بیشتر برای بازی آنلاین می خوام
از کجا سرویس بگیرم؟
شاتل چطوره؟
ممنون

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
سوال - مشورت - نظرخواهی - کمک - یا هر چیزی که اسمشو میخواید بذارید :D

احتمال زیاد بتونم نمایندگی صبانت :p و رو بگیریم.
به نظر شما هنوزم ارزش داره آدم بره تو این کارا ؟
میشه در کنار این همه سرویس دهنده رقابت کرد ؟
به دردسرش میارزه ؟

دوستان پیشنهادی نطری چیزی ندارن ؟

برای بازاریابی و جذب مشتری ایده هایی دارم :cool:

پ.ن: @ شایان: نظر فراموش نشه :blush:
در کل این کار سودی خوبی داره و در دردسر آنچنانی هم نداره. فقط به نظر من دو تا موضوع رو روش تاکید کنی، کلا بیزنس موفقی میشه ! یکی اینکه برخورد فوق العاده خوبی داشته باشی ! یعنی راحت بگم پاچه خواری مشتری رو بکنی ! حتی وقتی سرویسش رو خودت زدی قطع کردی قربون صدقش بری ! اینطوری حتی تو بدترین و مسخره ترین حالت ها هم مشتری ها رو راضی نگه میداری و از دست نمیدی.

نمیگم پارسی نت الان اینطوریه ... ولی برخورد خوبشون باعث شده که ... انگار نه انگار ۱/۳ روز اینترنت کاملا قطع هست ! بدون استثنا شبها از ۲ تا ۸ کاملا اینترنت قطع هست. بدون استثنا و تمام روزها ! :D ولی خب ... من حاضرم این رو تحمل کنم و سرویسم رو عوض نکنم ! چون تجربه شبدیز قدیم رو داشتم که البته ظاهرا جدیدا دیگه اونطوری نیست ...

و مورد دوم تبلیغ !!! حالا هر طور که فکر میکنی جواب میده ! از آگهی و تاپیک زدن تو فروم‌ها گرفته ... تا تراکت تو خیابون ... زنگ زدن به خونه مردم ... نمیدونم ... هر طور که فکر میکنی مناسبه ... این دیگه برمیگرده به نوع کاری که میخوای شروع کنی و اندازه‌ای که به کارت میخوای بدی ... یکی ترجیح میده مشتری بیشتری داشته باشه تا کلاس کارش رو حفظ کنه ... شاید روزی ۱۰۰ تا تاپیک و ۱۰۰۰ تا ایمیل اسپم هم بفرسته ... یکی هم دوست داره خیلی شیک تو مجله‌های کرج آگهی بده ! به نظرم هر دو مفیده :D

در کل اگر به عنوان شغل دوم یا چندم نمیخوای این کار رو شروع کنی فکر میکنم تو کرج کار خوبی بشه ... ولی اگر میخوای در کنار کارهات این رو بدون سرمایه ... یا سرمایه کم ... با ترس از اینکه چیزی از دست نره و ...... شروع کنی ببینی حالا چی میشه و ... فکر نمیکنم موفقیت یا سود چندانی پشت این کار باشه ...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سلام
من می خوام سرویس بگیرم
دانلود نمی خوام زیاد بکنم
بیشتر برای بازی آنلاین می خوام
از کجا سرویس بگیرم؟
شاتل چطوره؟
ممنون

دانلود نمیخوای دنیانت (نماینده ی آسیاتک) سرعتش نرماله ...

من 512 دارم، بدترین حالتش 50 کیلو سرعتش. ولی همیشه نرماله رو 60-65

در کل این کار سودی خوبی داره و در دردسر آنچنانی هم نداره. فقط به نظر من دو تا موضوع رو روش تاکید کنی، کلا بیزنس موفقی میشه ! یکی اینکه برخورد فوق العاده خوبی داشته باشی ! یعنی راحت بگم پاچه خواری مشتری رو بکنی ! حتی وقتی سرویسش رو خودت زدی قطع کردی قربون صدقش بری ! اینطوری حتی تو بدترین و مسخره ترین حالت ها هم مشتری ها رو راضی نگه میداری و از دست نمیدی.

نمیگم پارسی نت الان اینطوریه ... ولی برخورد خوبشون باعث شده که ... انگار نه انگار ۱/۳ روز اینترنت کاملا قطع هست ! بدون استثنا شبها از ۲ تا ۸ کاملا اینترنت قطع هست. بدون استثنا و تمام روزها ! :D ولی خب ... من حاضرم این رو تحمل کنم و سرویسم رو عوض نکنم ! چون تجربه شبدیز قدیم رو داشتم که البته ظاهرا جدیدا دیگه اونطوری نیست ...

و مورد دوم تبلیغ !!! حالا هر طور که فکر میکنی جواب میده ! از آگهی و تاپیک زدن تو فروم‌ها گرفته ... تا تراکت تو خیابون ... زنگ زدن به خونه مردم ... نمیدونم ... هر طور که فکر میکنی مناسبه ... این دیگه برمیگرده به نوع کاری که میخوای شروع کنی و اندازه‌ای که به کارت میخوای بدی ... یکی ترجیح میده مشتری بیشتری داشته باشه تا کلاس کارش رو حفظ کنه ... شاید روزی ۱۰۰ تا تاپیک و ۱۰۰۰ تا ایمیل اسپم هم بفرسته ... یکی هم دوست داره خیلی شیک تو مجله‌های کرج آگهی بده ! به نظرم هر دو مفیده :D

در کل اگر به عنوان شغل دوم یا چندم نمیخوای این کار رو شروع کنی فکر میکنم تو کرج کار خوبی بشه ... ولی اگر میخوای در کنار کارهات این رو بدون سرمایه ... یا سرمایه کم ... با ترس از اینکه چیزی از دست نره و ...... شروع کنی ببینی حالا چی میشه و ... فکر نمیکنم موفقیت یا سود چندانی پشت این کار باشه ...

ممنون از جوابتون ...

من تو کارم چیزی به نام دروغ ندارم، مجبورم واسه پاچه خواری مشتریا هم که شده یه منشی شارلاتان بگیرم :lol: (شوخی)

باید هم نمایندگی یه جایی رو بگیرم که قطعی و افت سرعت و ... کم داشته باشه و از قبل مشتری ناراضی کم داشته باشه. فعلاً تونستم از طریق واسطه با صبانت صحبت کنم و اوکی اولیه رو دادن. ولی اگه میتونستم آسیاتک رو هم بگیرم خیلی خوب میشد چون سرویساش واقعاً عالیه.

واسه تبلیغ و جذب مشتری و ... هم میشه از هیچ روشی دریغ نمیکنم :D از آگهی تو روزنامه گرفته تا پخش تراکت و ....
واسه تبلیغات مشکل خاصی ندارم.

به عنوان شغل دوم که نمیخوام بهش نگاه کنم، میخوام اگه شریط مهیا باشه کلاً همین کارو ادامه بدم. ولی تنها مشکلی که الان دارم وضعیت دانشجو بودنمه که هنوز 2 سالی مونده بعدشم خدمت به **** ـه :p

بین بچه های کرجی کسی هست که پایه ی همکاری باشه ؟!
اگه کسی هست شرایط فعلیشو برام پ.خ کنه.

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسی که جواب سوالهای آخر منو نداد! :blink:
128 بیشتر هم نمیخوام
سرویسهای شاتل کدومش توصیه میشه؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
آقا کسی که جواب سوالهای آخر منو نداد! :blink:
128 بیشتر هم نمیخوام
سرویسهای شاتل کدومش توصیه میشه؟
اگه دانلود زیاد نداری اقتصادی وگرنه اون یکی سرویسش (بستگی به نیاز حجمیت) ...

alisam44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
مودم من Asus am602 وضعیت SNR بدین صورت است:
NR Margin (dB): 33.0 17.0
Attenuation (dB): 36.0 18.0

خوب هست یا بد؟
downstream و upstream مربوط به SNR تو چه بازه ای باشد خوبه؟
من spiliter را برای تلفن گذاشتم و مودمم مستقیم به خط وصل هست!آیا تاثیری دارد رو نویز؟

sei_pm

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام
مودم من Asus am602 وضعیت SNR بدین صورت است:
NR Margin (dB): 33.0 17.0
Attenuation (dB): 36.0 18.0

خوب هست یا بد؟
downstream و upstream مربوط به SNR تو چه بازه ای باشد خوبه؟
من spiliter را برای تلفن گذاشتم و مودمم مستقیم به خط وصل هست!آیا تاثیری دارد رو نویز؟

تاثیر نداره همه چیزتم توپه از کجا سرویس گرفتی؟

sei_pm

Registered User
لایک‌ها
3
دانلود نمیخوای دنیانت (نماینده ی آسیاتک) سرعتش نرماله ...

من 512 دارم، بدترین حالتش 50 کیلو سرعتش. ولی همیشه نرماله رو 60-65

ممنون از جوابتون ...

من تو کارم چیزی به نام دروغ ندارم، مجبورم واسه پاچه خواری مشتریا هم که شده یه منشی شارلاتان بگیرم :lol: (شوخی)

باید هم نمایندگی یه جایی رو بگیرم که قطعی و افت سرعت و ... کم داشته باشه و از قبل مشتری ناراضی کم داشته باشه. فعلاً تونستم از طریق واسطه با صبانت صحبت کنم و اوکی اولیه رو دادن. ولی اگه میتونستم آسیاتک رو هم بگیرم خیلی خوب میشد چون سرویساش واقعاً عالیه.

واسه تبلیغ و جذب مشتری و ... هم میشه از هیچ روشی دریغ نمیکنم :D از آگهی تو روزنامه گرفته تا پخش تراکت و ....
واسه تبلیغات مشکل خاصی ندارم.

به عنوان شغل دوم که نمیخوام بهش نگاه کنم، میخوام اگه شریط مهیا باشه کلاً همین کارو ادامه بدم. ولی تنها مشکلی که الان دارم وضعیت دانشجو بودنمه که هنوز 2 سالی مونده بعدشم خدمت به **** ـه :p

بین بچه های کرجی کسی هست که پایه ی همکاری باشه ؟!
اگه کسی هست شرایط فعلیشو برام پ.خ کنه.

شوخی میکنی؟
پس تبریک میگم نماینده 5 آسیاتک میشی . دنیا نت . آریاتک . خیابون شهید بهشتی یکی هم گوهردشت هست.

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه دانلود زیاد نداری اقتصادی وگرنه اون یکی سرویسش (بستگی به نیاز حجمیت) ...
فکر نمی کنم زیاد دانلود داشته باشم. خودم بیشتر وب گردی میکنم. mp3 برنامه عکس هم تا حدی دانلود میکنم.. اهل دانلود فیلم و چیزای حجیم نیستم. اما روزی 4، 5 ساعت تو اینترنتم می چرخم، دیگه هر چی اساتید نظر بدن
اما قضیه ی سرویسهای آرت چیه؟ مثلآ 10+2GB یعنی چی؟

Last edited:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
فکر نمی کنم زیاد دانلود داشته باشم. خودم بیشتر وب گردی میکنم. mp3 برنامه عکس هم تا حدی دانلود میکنم.. اهل دانلود فیلم و چیزای حجیم نیستم. اما روزی 4، 5 ساعت تو اینترنتم می چرخم، دیگه هر چی اساتید نظر بدن
اما قضیه ی سرویسهای آرت چیه؟ مثلآ 10+2GB یعنی چی؟
2 گیگ اشانتیون میدن دیگه :p

من روزی 15 ساعت تو اینترنت میچرخم بدون دانلود شبانه آسیاتک ساختم. شاتل جدیداً داغون شده :D

بالا