• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد راه اندازی بحث قانون یه مساله و بحث تجارت ازاد یه مساله دیگه هست نه تنها ایران بلکه همه جای دنیا همین بحث هست منتها اونجا رقابت و اطلاع رسانی اینقد زیاده که مردم میتونن انتخاب کنن اما اینجا همه که نمیرن بگردن به صرفه ترین کالا یا سرویس رو انتخاب کنن هر چی که جلو راهشون بود اونو انتخاب می کنن. ممکنه یه شرکتی بخواد 50 تومن راه اندازی بگیره یا ممکنه اصلا نگیره این دست خودشه شما انتخاب میکنی خوشبختانه اینقد شرکت هست که از حالت انحصاری در اومده یادتون باشه اون اوایل شما علاوه بر این هزینه ها باید حتما مودم رو هم از خودشون میخریدی .
در مورد جریان جوونی و این حرفا باید بگیم که همه شرکتها دوران افت رو دارن و اون موقعی هست که پهنای باند مراکز ، شهر و یا پهنای کلی پر بشه در این موقعیت یه شرکتی ممکنه زودتر از موعد اقدام به افزایش پهنای باند بکنه و یکی دیگه بگه باشه فعلا ببینیم کی صدای مردم در میاد اسیاتک تا الان هر موقع پهنای باندش پر شده افزایش داشته اما حالا به بعدش معلوم نیست چون طیف فنی اینو میدونه که باید افزایش پهنا صورت بگیره اما اونی که باید پولشو بده حرف اخرو میزنه
آسیاتک روی هم رفته انعطاف بیشتری نسبت به بقیه داره اما اینو بدونیم که در بازار هیچ چیز مطلق و همیشگی نیست.
به نظرم حرف شما منطقی و درسته
من به شخصه امیدوارم همه ی شرکتهای ارائه دهنده ی ADSL تو کشورمون روز به روز پیشرفت داشته باشن چه از نظر فنی و خدماتی و چه از نظر پشتیبانی، به خصوص شرکت آسیاتک که البته طرفداراشم انصافأ زیادن. خودمم یه جورایی تصور میکنم که این شرکت و البته نمایندگیهاش (آپادانا، دنیانت و ...) دوست دارن که خدمات خوبی رو به مشترکان تا جایی که بتونن ارائه بدن
زنده باد اون شرکتی که واقعآ حقوق مشتری براش ارزش داره:happy:

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی جناب ecxa اول در مورد عوارض، شرکت آپادانا چطور عمل میکنه؟ 3% اعمال میشه یا 6% ؟
و اینکه آیا مثل صبانت به مشتری اولتیماتوم میده که "اگه تا 48 ساعت سرویس خود را شارژ نکنید از رانژه خارج خواهید شد" یا اینکه به صورت دیگر هست؟
ممنون

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
به به! حتمآ چرا که نه آرزوی موفقیت برای همه ی جوانان برومند کشور عزیزمون، ایران همیشه جاوید
منتظریم ببینیم که شما هم یک عدد ISP خوب و خفن برای کرج راه بندازین، فکر کنم میشه نهمین شرکت(بر اساس دفتر شرکتهای PAP که تا الان 8 تا شرکت مادر هستن).
stay tuned...

ICP نه ISP :D

ولی فعلاً که پول نیست :D

ecxa

Registered User
لایک‌ها
1
راستی جناب ecxa اول در مورد عوارض، شرکت آپادانا چطور عمل میکنه؟ 3% اعمال میشه یا 6% ؟
و اینکه آیا مثل صبانت به مشتری اولتیماتوم میده که "اگه تا 48 ساعت سرویس خود را شارژ نکنید از رانژه خارج خواهید شد" یا اینکه به صورت دیگر هست؟
ممنون

3% هست و در مورد جمع اوری قبلا که پورت خالی نداشتن سخت گیری بود اما الان دیگه مشکل پورت حل شده اگه هم بگن جمع اوری میکنن معمولا تا 2 هفته جمع نمیکنن و در مواردی هم میتونی ابونمان ماهانه بدی تا پورت رو واست نگه دارن

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
بچه ها جریان این کارت طلایی شاتل چیه؟
من که رفتم شاتل رو قرارداد ببندم دو تا کارت طلایی هم داشت.
من الان متوجه نشدم که جریان چیه!
یعنی همون موقع اون کارت ها رو میدادیم به خودشون کمتر پول میگرفتن؟

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3% هست و در مورد جمع اوری قبلا که پورت خالی نداشتن سخت گیری بود اما الان دیگه مشکل پورت حل شده اگه هم بگن جمع اوری میکنن معمولا تا 2 هفته جمع نمیکنن و در مواردی هم میتونی ابونمان ماهانه بدی تا پورت رو واست نگه دارن
خیلی متشکر از پاسخ، ecxa جان:)
به امید توفیق روز افزون و خدمات بهتر آپادانا:happy:
یه سوال که فکر میکنم خیلی براتون تکراری باشه=> 2گیگ در ماه برای کارهای تقریبآ میشه گفت سبک، از نظر شما کافیه؟ مرثی

Last edited:

ecxa

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها جریان این کارت طلایی شاتل چیه؟
من که رفتم شاتل رو قرارداد ببندم دو تا کارت طلایی هم داشت.
من الان متوجه نشدم که جریان چیه!
یعنی همون موقع اون کارت ها رو میدادیم به خودشون کمتر پول میگرفتن؟

تا جاییکه من میدونم کارت طلایی رو میتونی بدی به دوستات تا اونا تخفیف بگیرن

ecxa

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی متشکر از پاسخ، ecxa جان:)
به امید توفیق روز افزون و خدمات بهتر آپادانا:happy:
یه سوال که فکر میکنم خیلی براتون تکراری باشه=> 2گیگ در ماه برای کارهای تقریبآ میشه گفت سبک، از نظر شما کافیه؟ مرثی

مرسی از لطفت
دوست عزیزم 2 گیگ معمولا زیاد هم میاد واسه کار معمول اما اگه هم کم اوردی میتونی وسط دوره حجم اضافی بگیری

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
من چند شبیست که سرعتم شبانه ام خیلی افت کرده ، همیشه 1250 مگ دانلود داشتم ، الان به زور 500 مگ شبی دانلود دارم .شاتل اکو 512
البته سرعت روزانه خوبه

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از لطفت
دوست عزیزم 2 گیگ معمولا زیاد هم میاد واسه کار معمول اما اگه هم کم اوردی میتونی وسط دوره حجم اضافی بگیری
متشکرم:)
در مورد مودم، آیا اصلآ نیازی به نصب درایور در ویندوزهای مختلف هست؟ یعنی مودم های ارائه شده، برای ویندوز 7 نیاز به نصب درایور داره و کلآ سازگار باهاش هست؟ ساده تر بگم میشه تو ویندوز 7 از هر مودم ADSL ی برای استفاده از سرویس بهره برد؟

Last edited:

ecxa

Registered User
لایک‌ها
1
متشکرم:)
در مورد مودم، آیا اصلآ نیازی به نصب درایور در ویندوزهای مختلف هست؟ یعنی مودم های ارائه شده، برای ویندوز 7 نیاز به نصب درایور داره و کلآ سازگار باهاش هست؟ ساده تر بگم میشه تو ویندوز 7 از هر مودم ADSL ی برای استفاده از سرویس بهره برد؟

اگه شما کارت شبکه داشته باشی نیاز به نصب هیچ درایوری برای مودم نداری اما اگه میخوای مودمتو با USB به سیستمت وصل کنی نیاز به درایور داری و دراین صورت باید در مورد خرید مودم دقت کنی که روی ویندوز ویستا یا 7 مشکلی نداشته باشه

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه شما کارت شبکه داشته باشی نیاز به نصب هیچ درایوری برای مودم نداری اما اگه میخوای مودمتو با USB به سیستمت وصل کنی نیاز به درایور داری و دراین صورت باید در مورد خرید مودم دقت کنی که روی ویندوز ویستا یا 7 مشکلی نداشته باشه
کارت شبکه ندارم، میخوام با همون یو اس بی به کامپیوتر وصل کنم. احتمالآ Asus AM602 رو بگیرم، یک دلیلش اینه که با اغلب شرکتهای ارائه دهنده ADSL سازگاره، ولی آیا این مدل با ویندوز 7 سازگار هست یا نه؟ اگر نیست کدوم مدل رو شما میتونید پیشنهاد بدید که همه شرکتها ساپورتش کنن هم روی ویندوز 7 مشکل نداشته باشه؟:happy:

Last edited:

ecxa

Registered User
لایک‌ها
1
کارت شبکه ندارم، میخوام با همون یو اس بی به کامپیوتر وصل کنم. احتمالآ Asus AM602 رو بگیرم، یک دلیلش اینه که با اغلب شرکتهای ارائه دهنده ADSL سازگاره، ولی آیا این مدل با ویندوز 7 سازگار هست یا نه؟ اگر نیست کدوم مدل رو شما میتونید پیشنهاد بدید که همه شرکتها ساپورتش کنن هم روی ویندوز 7 مشکل نداشته باشه؟:happy:
به نظر من اگه دنبال دردسر نیستی یه کارت شبکه بگیر 6 یا 7 تومن بیشتر نیست اون موقع دیگه درگیر مسائل درایور واسه مودمت نمیشی کارت شبکه هم Dlink tplink یا هر چیز دگه خواستی میتونی بگیری واسه اطلاعات بیشتر به قسمت سخت افزار همین فروم مراجعه کن

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من اگه دنبال دردسر نیستی یه کارت شبکه بگیر 6 یا 7 تومن بیشتر نیست اون موقع دیگه درگیر مسائل درایور واسه مودمت نمیشی کارت شبکه هم Dlink tplink یا هر چیز دگه خواستی میتونی بگیری واسه اطلاعات بیشتر به قسمت سخت افزار همین فروم مراجعه کن
:rolleyes: ممنون ecxa جان
باشه بنظر میاد خرید کارت شبکه کار عاقلانه تری باشه
نظرتون راجع به مودم am602 چی هست؟
آپادانا با چه قیمتی میده؟

ecxa

Registered User
لایک‌ها
1
:rolleyes: ممنون ecxa جان
باشه بنظر میاد خرید کارت شبکه کار عاقلانه تری باشه
نظرتون راجع به مودم am602 چی هست؟
آپادانا با چه قیمتی میده؟
مودم خیلی خوبیه ،قیمت دقیقشو نمیدونم

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پسر حواس ما رو باش:happy: من مادربردم ASUS P5Q هست، رو خودش هم پورت LAN RJ45 داره:)

Last edited:

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی می دونه فرق مودم AM602 با WL-AM602 چیه؟ و کدومش تو بازار هست؟

Last edited:

amir.teta

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی .

این سوال رو در اوج عصابیت میدم !

من 15 روز پیش از صبانت سرویس 1 مگ گرفتم . ( 6 گیگابایت برای 3 ماه ) .... من 6 گیگابایتو امروز تمام کردم ... زنگ زدم میگم قیمت گیگهاتونو بدین ... میگن ما گیگ تنها برای فروش نداریم !!!! گفتم یعنی چی . گفت یعنی باید یه بار دیگه سرویس رو سفارش بدین !!!! یعنی 54300 باید بدین !!!! اونم فقط برای 6 گیگابایت !!!! گفتم پس دزدی شاخ و دم داره ؟ دزدی یعنی چی پس ؟

چطور همه شرکتها دارن ولی صبانت نداره ؟

دوستان واقعا هیچ راهی نیست ؟ اگه نیست فردا دارم میرم خطمو جمع میکنم .

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من چند شبیست که سرعتم شبانه ام خیلی افت کرده ، همیشه 1250 مگ دانلود داشتم ، الان به زور 500 مگ شبی دانلود دارم .شاتل اکو 512
البته سرعت روزانه خوبه
شاتل هم شد عین صبانت!
چیز عجیبی نیست! باید تحمل کرد!

سلام به همگی .

این سوال رو در اوج عصابیت میدم !

من 15 روز پیش از صبانت سرویس 1 مگ گرفتم . ( 6 گیگابایت برای 3 ماه ) .... من 6 گیگابایتو امروز تمام کردم ... زنگ زدم میگم قیمت گیگهاتونو بدین ... میگن ما گیگ تنها برای فروش نداریم !!!! گفتم یعنی چی . گفت یعنی باید یه بار دیگه سرویس رو سفارش بدین !!!! یعنی 54300 باید بدین !!!! اونم فقط برای 6 گیگابایت !!!! گفتم پس دزدی شاخ و دم داره ؟ دزدی یعنی چی پس ؟

چطور همه شرکتها دارن ولی صبانت نداره ؟

دوستان واقعا هیچ راهی نیست ؟ اگه نیست فردا دارم میرم خطمو جمع میکنم .
دارن حرف زور میزنن!
زنگ بزن تهران ببین چی میگن!
اگه اونا هم جوگیر شدن، خططو جمع کن!

بالا