• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
@ amir.teta: آخر سر اگه دیدی مثه آدم راه نیومدن بگو فخرایی رفیقمه گفته اگه راست کنم باز حالتونو میگیرما! :D بگی فخرایی میشناسن! یک پدری ازشون درآوردم که نگو! :D

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
@ amir.teta: آخر سر اگه دیدی مثه آدم راه نیومدن بگو فخرایی رفیقمه گفته اگه راست کنم باز حالتونو میگیرما! :D بگی فخرایی میشناسن! یک پدری ازشون درآوردم که نگو! :D

آقا ما دیگه کم کم داریم میریم با آپادانا ببندیم شما توصیه ای نصیحتی تهدیدی چیزی نداری؟;)
راستی قیمت مودم ASUS WL-602 رو نداری؟

Last edited:

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میدونه تو کرج، کجا مودمهای asus میفروشن؟

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام
بچه ها كسي شبكه اي رو ميشناسه كه با پيش شماره 286 خدمات بده؟
آخه ميگن فيبر نوريه adsl نميشه

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها كسي شبكه اي رو ميشناسه كه با پيش شماره 286 خدمات بده؟
آخه ميگن فيبر نوريه adsl نميشه

واسه پیش شماره 286 که تو محدودهی ساسانی هست نماینده های آسیاتک ساپورت میکنن بقیه رو نمی دونم احتمالآ اونا هم ساپورت کنن. باید به سایت هاشون سر بزنی

shahinsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان کسی اینجا از فن آوا استفاده میکنه؟؟
من چند روزه که همش مشکل دارم. همش یا قط میشه، یا سرعتش کمه، یا error 691 میده. هرچی هم زنگ میزنم میگن مشکل از ما نیست و پهنای باند کرج افت کرده.
البته ناگفته نباشه که قبلا" کاملا" راضی بودم و هیچ مشکلی نداشتم و اگر هم مشکلی بوده در کمتر از 10 دقیقه رفع کردن.
راستی ناگفته نباشه که مرکز مخابرات من شهید فهمیده هست و از آریانت که نماینده فن آوا هستش هم سرویس گرفتم.
راستی دوستان من هم که پارس آنلاین دارن هم مشکل افت سرعت و قطع و وصلی دارن.

میگم شاید دولت داره با کم کردن پهنای باند به پیشواز 22 بهمن میره؟؟

mamal_h

Registered User
لایک‌ها
6
من هم اهواز هستم از شاتل سرویس دارم نا راضی هستم.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
کار مشابهی در مورد فن آوا هم انجام بشه خوبه ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خوب دوستان که انقدر تو ISP های مختلف مشغول شدند و اینجا هم فعال ... کسی هست که بتونه یه خطی که پی سی ام هست ( البته وایرلس و یه همچین چیزیه ... بهرحال ADSL نمیشه روش گرفت و فرق نمیکنه چی باشه ... ) رو تبدیل به خط معمولی بکنه ؟

هزینه‌ای هم اگر داشته باشه پرداخت میکنم. فقط اینکه خودم نمیتونم برم مخابرات و پیگیری و التماس کنم که لطفا خط رو درست کنید. نه وقتش رو دارم نه علاقه :D

تشکر !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
مشابه چه کاری ؟!
مشابه شکایت از شاتل ؟!
حالا دقیقا !

چون من از پارسی نت دارم که نماینده فن اوا هست ... رسما از ۳ شب تا ۸ صبح اینترنت قطع میشه ! حتی گوگل هم باز نمیشه ! بدون استثنا هر شب هم هست ... یعنی یک روز در سال هم پیدا نمیکنید که درست باشه و این موضوع به صورت دستی اعمال میشه و خودشون این محدودیت رو ایجاد میکنن. یعنی این شرکت رسما ۱۸ ساعت در روز سرویس میده و ۲۵٪ از زمان روز ( و در نتیجه حدود ۸ روز در ماه ) رو سرویس نمیده ! این کار شمارو یاد لغت خاصی نمیندازه ؟ :D

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
حالا دقیقا !

چون من از پارسی نت دارم که نماینده فن اوا هست ... رسما از ۳ شب تا ۸ صبح اینترنت قطع میشه ! حتی گوگل هم باز نمیشه ! بدون استثنا هر شب هم هست ... یعنی یک روز در سال هم پیدا نمیکنید که درست باشه و این موضوع به صورت دستی اعمال میشه و خودشون این محدودیت رو ایجاد میکنن. یعنی این شرکت رسما ۱۸ ساعت در روز سرویس میده و ۲۵٪ از زمان روز ( و در نتیجه حدود ۸ روز در ماه ) رو سرویس نمیده ! این کار شمارو یاد لغت خاصی نمیندازه ؟ :D

خوب چرا شکایت تنظیم نمیکنی؟ صد رحمت به شاتل.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
حالا دقیقا !

از راه قانونی که نمیشه کاری کرد! فقط باید از جای دیگه تلافی این نامردیشونو در اورد :D

هر جا بودم حق خودمو ازشون گرفتم، صبانت و شاتل!
آسیاتک هم پیشاپیش به استقبالش رفتم :p

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
حالا اینقدر بحث کنید تا سرعته منم کم کنن ...
ترانسفر 60 دارم .. دیگه چی می خوام ..
xpeople_zombitalk.gif

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب نمیشه ! شکایت پیشکش ! من ISP خودم رو هم نمیتونم عوض کنم. چون نمیخوام حدود ۲ هفقته ( تازه اگر همه چیز خوب پیش بره ) اینترنت قطع باشه ! برای همین یک خط دیگه گرفتم که روی اون سرویس دیگه‌ای بگیرم ... اون هم روش ADSL نمیدن ... حالا ببینم کسی هست که بتونه کمک کنه تو این زمینه ...

ecxa

Registered User
لایک‌ها
1
خب نمیشه ! شکایت پیشکش ! من ISP خودم رو هم نمیتونم عوض کنم. چون نمیخوام حدود ۲ هفقته ( تازه اگر همه چیز خوب پیش بره ) اینترنت قطع باشه ! برای همین یک خط دیگه گرفتم که روی اون سرویس دیگه‌ای بگیرم ... اون هم روش ADSL نمیدن ... حالا ببینم کسی هست که بتونه کمک کنه تو این زمینه ...
شما کدوم مرکز مخابراتی هستی و اینکه خط به نام کیه؟؟

بالا