@ amir.teta: آخر سر اگه دیدی مثه آدم راه نیومدن بگو فخرایی رفیقمه گفته اگه راست کنم باز حالتونو میگیرما!بگی فخرایی میشناسن! یک پدری ازشون درآوردم که نگو!
![]()
کسی میدونه تو کرج، کجا مودمهای asus میفروشن؟
سلام
بچه ها كسي شبكه اي رو ميشناسه كه با پيش شماره 286 خدمات بده؟
آخه ميگن فيبر نوريه adsl نميشه
ربطش به تاپیک ما چی بود ؟!من هم اهواز هستم از شاتل سرویس دارم نا راضی هستم.
مشابه چه کاری ؟!کار مشابهی در مورد فن آوا هم انجام بشه خوبه ...
گویا وضعیت تمام ISP ها خرابه. از شاتل گرفته تا صبانت و پارس آنلاینو فن آوا و...مشابه چه کاری ؟!
مشابه شکایت از شاتل ؟!
حالا دقیقا !مشابه چه کاری ؟!
مشابه شکایت از شاتل ؟!
حالا دقیقا !
چون من از پارسی نت دارم که نماینده فن اوا هست ... رسما از ۳ شب تا ۸ صبح اینترنت قطع میشه ! حتی گوگل هم باز نمیشه ! بدون استثنا هر شب هم هست ... یعنی یک روز در سال هم پیدا نمیکنید که درست باشه و این موضوع به صورت دستی اعمال میشه و خودشون این محدودیت رو ایجاد میکنن. یعنی این شرکت رسما ۱۸ ساعت در روز سرویس میده و ۲۵٪ از زمان روز ( و در نتیجه حدود ۸ روز در ماه ) رو سرویس نمیده ! این کار شمارو یاد لغت خاصی نمیندازه ؟![]()
از راه قانونی که نمیشه کاری کرد! فقط باید از جای دیگه تلافی این نامردیشونو در اوردحالا دقیقا !
چون من از پارسی نت دارم که نماینده فن اوا هست ... رسما از ۳ شب تا ۸ صبح اینترنت قطع میشه ! حتی گوگل هم باز نمیشه ! بدون استثنا هر شب هم هست ... یعنی یک روز در سال هم پیدا نمیکنید که درست باشه و این موضوع به صورت دستی اعمال میشه و خودشون این محدودیت رو ایجاد میکنن. یعنی این شرکت رسما ۱۸ ساعت در روز سرویس میده و ۲۵٪ از زمان روز ( و در نتیجه حدود ۸ روز در ماه ) رو سرویس نمیده ! این کار شمارو یاد لغت خاصی نمیندازه ؟![]()
شما کدوم مرکز مخابراتی هستی و اینکه خط به نام کیه؟؟خب نمیشه ! شکایت پیشکش ! من ISP خودم رو هم نمیتونم عوض کنم. چون نمیخوام حدود ۲ هفقته ( تازه اگر همه چیز خوب پیش بره ) اینترنت قطع باشه ! برای همین یک خط دیگه گرفتم که روی اون سرویس دیگهای بگیرم ... اون هم روش ADSL نمیدن ... حالا ببینم کسی هست که بتونه کمک کنه تو این زمینه ...