خب من اينو نميدونستم مطمئنا قضاوت مديران مهمه من نظر خودم رو گفتم (ممكنه درست يا غلط باشه) هيچ تعصبي هم ندارم .مدیران به همه پست هایی که پاک می شه دسترسی دارند. حتی پست هایی که خودتون پاک می کنید، من پاک می کنم و ...
شما نگران قضاوت این مسئله نباشید. در قسمت مدیران لینک دادم، مطمئنا بررسی می شه.
اگه لطف كنيد بفرمائيد كجا لينك داديد ممنون ميشم (من دسترسي دارم يا نه ؟)
اول كه هيچ وقت از ابتداي اين تاپيك اين بحث نبوده (كه براي هر حرفي منبع ذكر بشه) و اگر هم اشتباهي دوستان داشتن خيلي ملايم در موردش بحث و نتيجه گيري ميشده.دیگه این که بدیهیه، یه مسئله ای که من منبع خواستم، میتونست در لینک بعد با دادن منبع حل بشه، و کسی که می آد اینجا، نمی خواد بحث های بی ربط بخونه.
دوم من نه شما رو ميشناسم و نه محمد جان رو به عنوان يه فرد بي طرف نظرم رو گفتم وچيزي كه مشخص بود شما با گارد بسته اولين پست و در پست هاي بعد هم علنا با طرف مقابل دعوا داشتيد!! كه اين رفتار شما باعث شد محمد هم جواب سر بالا بده (گرچه در آخر منبع خودش رو ذكر كرد و شما اون رو هم پاك كرديد )
سوم دليل نميشه شما چهارچوب تعيين كنيد كه چه كسي از چه منبعي چيزي رو نقل كنه هركس آزاده از هر منبعي پست بزنه ولي ميشه در مورد معتبر بودن يا معتبر نبودنش بحث(منطقي) كرد .
چهارم شما اگه اين سياست رو پيش بگيريد بايد حدودا" 40 درصد از اين تاپيك (و اگر در مورد بقيه تاپيك ها هم صادقه) رو پاك كنيد چون تقريبا بي ربط هست ...
و آخرین مسئله این که، اگر همه بچه ها از نحوه فعالیت من ناراضی ان، خیلی خوشحال می شم که بگن. نهایتا اینه که درخواست کنم کس دیگه ای بیاد و اینجا رو اداره کنه.
هيچ كس نميتونه بهترين باشه و هميشه كم كاستي هايي داره مطمئن باشيد منم فقط نظر اول رو به عنوان يه گوشزد خيلي دوستانه گفتم كه به نظر اينجاي كارتون مشكل داشت همين.(البته ميخواستم پيغام خصوصي بزنم كه شما بستيدش) ...مطمئن باشيد من هيچ وقت زحمت هايي كه براي بخش زبان كشيديد (ميكشيد) مخصوصا بخش اشكالات فراموش نكردم و نميكنم ولي سعي كنيد كمي هم انتقاد پذير باشيد
موفق باشيد /