• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اصطلاحات و ضرب المثل های رایج انگلیسی (قوانین در پست اول)

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
سلام دوستان

به بخش زبان فوروم سر میزدم که با این تاپیک اشنا شدم .

استفاده بردیم

با تشکر از leylax عزیز برای ایجاد این تاپیک فوق العاده:blush:

پیروز باشید:happy:

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
خب مدت هاست که اینجا پست نزدیم...

همیشه شعبان, یک بار هم رمضان

Today you,Tomorrow me

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
I pity you if you......

وای به حالت اگر.....(ادامه جمله به دلخواه خود)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
خب مدت هاست که اینجا پست نزدیم...

همیشه شعبان, یک بار هم رمضان

Today you,Tomorrow me

جالب بود،

هر چند من رو یاد یه کلمه +18 میندازه :دی

اینم جالبه

when one door shuts, Another opens

گر ایزد زحکمت ببندد دری زرحمت گشاید در دیگری.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
I pity you if you......

وای به حالت اگر.....(ادامه جمله به دلخواه خود)
لطفا ظرف 24 ساعت براي اين از يك ديكشنري آنلاين لينك بديد.

ديگه هم در اين تاپيك اسپم بشه،‌ طبعا پاك خواهد شد.

Last edited:

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
منظور من اینه که مشکلش چیه وگرنه بله میدونم از نظر شما مشکل داره..

شما هم بقهم که با بچه کلاس اولی طرف نیستی که اینجور جواب آدم رو میدی..

جواب این مورد رو که منبع چیه میدم اونم منبع موثق...

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
I pity you، یعنی اینکه دلم به حالت می سوزه. باهات همدردی می کنم. اونی که شما می گی رو منبعش رو بگو. دفعه دیگه هم واضح جواب سوال منو ندادی و زدی به صحرای کربلا، پستت بدون تعارف پاک می شه. تحمل منم تا اندازه ای هست.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
جدا؟
شما زمانی میتونی پستی رو پاک کنی که اسپم باشه..حله؟شما هم خیلی خودتو دست بالا گرفتیا...اینقد من من نکن ..حله؟

//

منبع من:

فرهنگ ضرب المثل ها و اصطلاحات محاوره ای

تالیف نظری تیموری(عضو هیات علمی دانشگاه لرستان)

صفحه 313 خط دوم ستون سمت چپ

چاپ 86 قیمت به اون سال 6900 تومان

حله؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
@English Lord

ببخشید فضولی میکنم همشهری ، والا ما دوران دبیرستان یه معلمی داشتیم همیشه Know رو NOW تلفط میکرد ، هی ما میگفتیم آقا این درسته میگفت حرف نباشه :دی طوری که دیگه خودم باورم شده بود..

حالا من خودم معنی این کلمه ی که شما گفتی رو نمیدونستم اما as verb به معنای ترحم کردن و متاثر شدن هست و as noun افسوس و بخشش و همدردی حالا اگر توی اون جمله معناش تغییر میکنه بنده بی اطلاع هستم منتها نمیشه به حرف یک نفر که حتی عضو هیئت علمی هم هست بسنده کرد و منبع ما باید گوگل باشه و سایت هایی هایی معتبری که ضرب المثل هایی انگلیسی رو میزارن !

و مهم تر از همه اینکه هم شما و هم دوست عزیز Amadea اینجا زحمت دارن میکشن ، حالا واسه یک پست نباید اعصاب خودتون رو خراب کنید که آقا اونی که من میگم درسته و الی غیر..

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
@English Lord

ببخشید فضولی میکنم همشهری ، والا ما دوران دبیرستان یه معلمی داشتیم همیشه Know رو NOW تلفط میکرد ، هی ما میگفتیم آقا این درسته میگفت حرف نباشه :دی طوری که دیگه خودم باورم شده بود..

حالا من خودم معنی این کلمه ی که شما گفتی رو نمیدونستم اما as verb به معنای ترحم کردن و متاثر شدن هست و as noun افسوس و بخشش و همدردی حالا اگر توی اون جمله معناش تغییر میکنه بنده بی اطلاع هستم منتها نمیشه به حرف یک نفر که حتی عضو هیئت علمی هم هست بسنده کرد و منبع ما باید گوگل باشه و سایت هایی هایی معتبری که ضرب المثل هایی انگلیسی رو میزارن !

و مهم تر از همه اینکه هم شما و هم دوست عزیز Amadea اینجا زحمت دارن میکشن ، حالا واسه یک پست نباید اعصاب خودتون رو خراب کنید که آقا اونی که من میگم درسته و الی غیر..
به سلام...عجبی از این ورا؟

در مورد کلمه بله اما خب همیشه یک کلمه صرفا اون معنی خواص که براش تعریف شده رو نمیده ....ما هم نگفتیم که اون معنی دلسوزی اشتباهه...بله اونم درسته..

//

مشکل من هم با آمادا فقط ادبیاتشه

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
جدا؟
شما زمانی میتونی پستی رو پاک کنی که اسپم باشه..حله؟شما هم خیلی خودتو دست بالا گرفتیا...اینقد من من نکن ..حله؟

//

منبع من:

فرهنگ ضرب المثل ها و اصطلاحات محاوره ای

تالیف نظری تیموری(عضو هیات علمی دانشگاه لرستان)

صفحه 313 خط دوم ستون سمت چپ

چاپ 86 قیمت به اون سال 6900 تومان

حله؟

نه،‌ حل نيست. پستي هم كه اينجا اطلاعات غلط بده،‌ پاك مي شه. شما از ديكشنري هاي معروف كه الان خوشبختانه همه آنلاين هستند،‌ 24 ساعت فرصت داري لينك بدي.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
به سلام...عجبی از این ورا؟

در مورد کلمه بله اما خب همیشه یک کلمه صرفا اون معنی خواص که براش تعریف شده رو نمیده ....ما هم نگفتیم که اون معنی دلسوزی اشتباهه...بله اونم درسته..

//

مشکل من هم با آمادا فقط ادبیاتشه

شما تا اونجا كه يادمه با سيمور هم مشكل داشتي. يعني كلا هر كسي ازت منبع مي خواست واسه چيزهايي كه ميگذاشتي و غلط بود جبهه مي گرفتي. اين آخرين اخطارم به شماست. يا رويه تو تغيير بده،‌ يا مجبور مي شم باهات برخورد كنم. اين كه ادبيات من از نظر شما مشكل داره،‌ مي توني با مدير بخش سيمور مطرح كني.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
شما اصول بحث کردن(گفتمان) و مدیریت کردن رو نمیدونی من هم دیگه ادامه نمیدم

دوستان خودشون قضاوت کنن.....

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
Amadea‌و محمد عزيز من نميدونم شما چه مشكلي با هم داريد ولي به نظرم درست نيست اينجوري با هم صحبت كنيد مخصوصا در يه تاپيك عمومي و جمع بچه ها، واقعا انتظار بيشتري از هر دو عزيز مخصوصا Amadea به عنوان همكار انجمن داشتم ،يه بحث منطقي و بدور از احساسات ميتونست مشكل رو به سادگي حل كنه و هيچ گونه دلخوري پيش نياره !

مطمئنم اگه شما منطقي به محمد عزيز صحبت كرده بودي +نظر چند نفر ديگه رو هم ميپرسيديد(چون به نظر ميرسه همديگه رو قبول نداريد !) محمد جان هم متقاعد ميشد و مطمئنم كه خودش پست رو تصحيح ميكرد ونيازي به تهديد و استفاده از قدرت مديريتي نبود !
در صورتي كه همه راي به اشتباه بودن نظر محمد و صحيح بودن نظر شما ميدادن و محمد جان هنوز هم مخالفت ميكرد ودليلي بر اثبات ادعاش نداشت ميشد تهديدش كرد كه پستش تصحيح /حذف ميشه ...

اميدوارم ديگه از اين دلخوري ها پيش نياد و هيچ وقت دوستان عزيز بخش زبان شاكي نباشن :)

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
Amadea جان من چند دقيقه پيش اين پست رو زدم

Amadea و محمد عزيز من نميدونم شما با هم چه مشكلي داريد ولي به نظرم اين شيوه صحبت كردن در يك بخش عمومي و در جمع دوستان اصلا جالب نيست و از هر دو عزيز انتظار بيشتري ميرفت مخصوصا Amadea به عنوان همكار انجمن.
اگه شما بدور از احساسات و منطقي به محمد جان توضيح داده بودي+ نظر دوستان ديگه رو ميپرسيديد (چون به نظر همديگرو قبول نداريد!) مطمئنم كه محمد جان پست رو تصحيح ميكرد و نيازي به استفاده از قدرت مديريتي نبود !
اگر هم دوستان حرف شما رو تائيد ميكردن و محمد جان هم دليلي نداشت بر اثبات ادعاش و هنوز اصرار ميكرد ميشد پستش رو تصحيح يا حذف كرد ....

ولي نميدونم شما به چه دليلي پست منو حذف كردي ؟!!!!!!!
اگر حواستون نبوده و ضمن اينكه داشتين پست هاي خودتون و محمد رو پاك ميكردين اشكالي نداره ولي در غير اينصورت اين رفتار شما يه جور توهين به من بود !!واقعا اين حركت از شما بعيد بود ، منتظر جواب هستم

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
گفتم كه پست هاي بي ارتباط به اين تاپيك پاك مي شه. من با ايشون احساسي برخورد نكردم. از ايشون منبع خواستم،‌ همين. اين پست هام بعدا به همون اسلافشون ملحق مي شن.

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
گفتم كه پست هاي بي ارتباط به اين تاپيك پاك مي شه. من با ايشون احساسي برخورد نكردم. از ايشون منبع خواستم،‌ همين. اين پست هام بعدا به همون اسلافشون ملحق مي شن.

فكر نكنم به جز برخورد احساسي(تقريبا از هر دو طرف و با شروع شما) چيز ديگري بود ...فعلا كه شما داري همه چي رو پاك ميكني !!بعدا كسي نميتونه قضاوت كنه ، كسي كه به خودش اطمينان داره اينجوري همه چي رو از بين نميبره .

نميدونم به چه دليلي شما درجا اين قانون خاص رو براي اين تاپيك خاص وضع كرديد !!(قبلا نداشتيم همچين چيزي)
در ضمن ميشد بعد از اينكه جواب من رو داديد به خودم ميگفتيد بلد بودم چه جوري پست رو ويرايش يا حذف كنم ...
خب هيچ وقت فكر نميكردم شما اينجوري باشي ...ولي اين رفتار واقعا از يك همكار بعيد بود و من حتما مراتب رو به جناب سيمور اطلاع ميدم كه ايشون خودشون قضاوت كنن .
با شما هم صحبتي ندارم (چون ميدونم بي ارتباط با اين تاپيك هست و پاك ميشه !!)

موفق باشيد /

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
فكر نكنم به جز برخورد احساسي(تقريبا از هر دو طرف و با شروع شما) چيز ديگري بود ...فعلا كه شما داري همه چي رو پاك ميكني !!بعدا كسي نميتونه قضاوت كنه ، كسي كه به خودش اطمينان داره اينجوري همه چي رو از بين نميبره .

نميدونم به چه دليلي شما درجا اين قانون خاص رو براي اين تاپيك خاص وضع كرديد !!(قبلا نداشتيم همچين چيزي)
در ضمن ميشد بعد از اينكه جواب من رو داديد به خودم ميگفتيد بلد بودم چه جوري پست رو ويرايش يا حذف كنم ...
خب هيچ وقت فكر نميكردم شما اينجوري باشي ...ولي اين رفتار واقعا از يك همكار بعيد بود و من حتما مراتب رو به جناب سيمور اطلاع ميدم كه ايشون خودشون قضاوت كنن .
با شما هم صحبتي ندارم (چون ميدونم بي ارتباط با اين تاپيك هست و پاك ميشه !!)

موفق باشيد /

مدیران به همه پست هایی که پاک می شه دسترسی دارند. حتی پست هایی که خودتون پاک می کنید، من پاک می کنم و ...

شما نگران قضاوت این مسئله نباشید. در قسمت مدیران لینک دادم، مطمئنا بررسی می شه.

دیگه این که بدیهیه، یه مسئله ای که من منبع خواستم، میتونست در لینک بعد با دادن منبع حل بشه، و کسی که می آد اینجا، نمی خواد بحث های بی ربط بخونه.

و آخرین مسئله این که، اگر همه بچه ها از نحوه فعالیت من ناراضی ان، خیلی خوشحال می شم که بگن. نهایتا اینه که درخواست کنم کس دیگه ای بیاد و اینجا رو اداره کنه.

بالا