• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سوتی جدید کشف کردم :D

qsbn5np0vlo03wzx4k0.jpg

:lol:

http://www.tractorspor.ir/

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
این کارا خوبیت نداره عزیز من:D میخوای از تراکتور حرف بزنی اولآ صاف وایسا:D اون فتوشاپ رو هم ببند:rolleyes:

میبینم که حالا که سوتیشون رو درست کردند میای حواب میدی :happy: من دیروز این عکسو گرفتم :happy::happy:
باید میفرستادمش برا دوربین 90 تا بفهمی فوتوشاپه یا نه :D

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
کسی که تایید نکرده :دی

پ.ن: شما تو فروم خود سپاهان فعالیت نمی کنی؟؟؟

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
کسی که تایید نکرده :دی

پ.ن: شما تو فروم خود سپاهان فعالیت نمی کنی؟؟؟

نه :)
من فعلا توی این جبهه دارم میجنگم ! :lol: جواب کل کل های کٌل پی تی رو دارم میدم :happy:
اگه یه نفر مثه خودم پیدا میشد اینجا جواب این همه آدم رو بده خودم میرفتم توی یه سایت دیگه جواب کل کل هاشون رو میدادم :lol: :D

ولی مثه اینکه شما اونجا فعالیت میکنی !؟ درسته ؟

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
نه :)
من فعلا توی این جبهه دارم میجنگم ! :lol: جواب کل کل های کٌل پی تی رو دارم میدم :happy:
اگه یه نفر مثه خودم پیدا میشد اینجا جواب این همه آدم رو بده خودم میرفتم توی یه سایت دیگه جواب کل کل هاشون رو میدادم :lol: :D

ولی مثه اینکه شما اونجا فعالیت میکنی !؟ درسته ؟

ما فعلآ به عنوان دیپلمات داریم اونجا فعالیت میکنیم البته بعضی مواقع هم مثل همین چند روز قبل حکممون به رزمنده تغییر میکنه و میجنگیم:lol: البته فعلآ در وضعیت سپید به سر میبریم :D حس کل کل دست داد بیا اونجا یکم کمک هم تیمیات اینجا خیلی سوت و کوره :D

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
ما فعلآ به عنوان دیپلمات داریم اونجا فعالیت میکنیم البته بعضی مواقع هم مثل همین چند روز قبل حکممون به رزمنده تغییر میکنه و میجنگیم:lol: البته فعلآ در وضعیت سپید به سر میبریم :D حس کل کل دست داد بیا اونجا یکم کمک هم تیمیات اینجا خیلی سوت و کوره :D
لینک یوزرتو بده

پ.ن : دوستان دیگه چیزی نمیگن ؟ حوصلمون سر رفته هاااا :D

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من کاری به کل کل ندارم ولی انصافا فوتبال ایران از حالت دوقطبی در اومده ضمن اینکه یک نوع همبستگی بین استقلالی ها و پرسپولیسیها درمقابل تیم های مثل تراکتور و سپاهان و..........به وجود اومده به هر حال همشهری بودن قدرت گرفتن این تیمهاو........بی تاثیر نبوده................

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اتفاقا فوتبال ما از دو قطبی در نیومده
یعنی تیمهای جدیدی به جرگه تیمهای بزرگ ( پرسپولیس و استقلال ) نپویستن
بلکه سیاست این بوده که انقدر این دو تا رو ضعیف کنیم تا بشن هم سطح تیمهای معمولی !

مصداقشم اینه که پرسپولیس و استقلال در دهه هفتاد ( اواخرش ) بارها جزو 4 تیم برتر آسیا قرار گرفتند و حتی استقلال نایب قهرمان شد و ...
اما الان تیمهامون از گروه خودشونم صعود نمی کنن !

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لینک یوزرتو بده

پ.ن : دوستان دیگه چیزی نمیگن ؟ حوصلمون سر رفته هاااا :D

دیشب 90 خیلی باحال بود با این همه ادعا طرفدارای شما با استقلال با هم اندازه ی طرفدارای ما نیست
laugh2.gif

امثال ساکت فکر میکنن با پول میشه همه کاری کرد اره میشه داور خرید ولی هوادار هرگز
loudlaff.gif

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
دیشب 90 خیلی باحال بود با این همه ادعا طرفدارای شما با استقلال با هم اندازه ی طرفدارای ما نیست
laugh2.gif

امثال ساکت فکر میکنن با پول میشه همه کاری کرد اره میشه داور خرید ولی هوادار هرگز
loudlaff.gif

ما هیچ وقت ادعای پرطرفداریمون نشده ! :) طرفدارای استقلال هم فکر کنم قبول داشته باشند که طرفدارای پرسپولیس بیشترن
ولی حالا که چی ؟ پر طرفدارین که باشین ! به ما چه !! :D وقتی تیم نیستین و از شاهین 4 تا میخورین حالا پرطرفدار هم باشین ، چه فایده ای داره :D:D

درضمن :
این نظرسنحی دیشب خیلی براتون خوب بود
یکم تو کل کل پیداتون شد !!
باعث شد یه چیزی واسه گفتن داشته باشین :D

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
همدردی با طرفداران تیم تراکتورسازی تبریز بعد از شکست وحشتناکشون در نظرسنجی برنامه نود ! :

yay.gif
استادیوم خالیه ... تبریزو راه ندادن !
yay.gif

yay.gif
استادیوم خالیه ... تبریزو راه ندادن !
yay.gif

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما هیچ وقت ادعای پرطرفداریمون نشده ! :) طرفدارای استقلال هم فکر کنم قبول داشته باشند که طرفدارای پرسپولیس بیشترن
ولی حالا که چی ؟ پر طرفدارین که باشین ! به ما چه !! :D وقتی تیم نیستین و از شاهین 4 تا میخورین حالا پرطرفدار هم باشین ، چه فایده ای داره :D:D

درضمن :

شما هر وقت تونستید قهرمان شید بیایید کل کل کنید امسالم شرط میبندم مثل 2 ساله پیشه
تاریخ تو بازی اخر تکرار میشه :D:lol:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

درضمن :

بیا برو عمو جان !

اون موقعی که کلا چیزی بنام کل کل فقط بین قرمز و آبی وجود داشت شما کجا بودی کلا ؟!

خدایی خودت استقلالی بودی یا پرسپولیسی ؟! :lol:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
نکته جالب دیشب این بود که یکیشون میگفت قانون ده درصد تو پایتخت معنی نداره
24.gif

میگفت اینجا پایتخته هر کی زودتر بیاد باید بره بشینه
24.gif

پ.ن:
24.gif

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
شما هر وقت تونستید قهرمان شید بیایید کل کل کنید امسالم شرط میبندم مثل 2 ساله پیشه
تاریخ تو بازی اخر تکرار میشه :D:lol:
یعنی اینقدر مطمئنی دوباره قهرمانتون میکنن ! :D
نه دادا ... امسال ما قهرمانیم ... به قول بعضیا : شک نکن ! :lol:

بیا برو عمو جان !

اون موقعی که کلا چیزی بنام کل کل فقط بین قرمز و آبی وجود داشت شما کجا بودی کلا ؟!

خدایی خودت استقلالی بودی یا پرسپولیسی ؟! :lol:

حسام کجایی چند وقته اینجا نمیبینمت ! :happy:
بابا دم فردوسی پور گرم با این نظرسنجیش :D :lol:

مهم نیس من استقلالی بودم یا پرسپولیسی !!
مهم اینه که اونروزا که داری میگی کل کل بین قرمز و آبی وجود داشت دیگه تکرار نخواهد شد !
حداقل تو چند فصل اخیر کل کل بین سپاهان و پرسپولیس خیلی زیاد بوده .. و از بابت هم خیلی خوشحالم که فوتبالمون از حالت دو قطبی خارج شده :):)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
به قول بعضیا : شک نکن ! :lol:

برو آقا !

این تیکه کپی رایت داره ! :دی

حسام کجایی چند وقته اینجا نمیبینمت ! :happy:
بابا دم فردوسی پور گرم با این نظرسنجیش :D :lol:

مهم نیس من استقلالی بودم یا پرسپولیسی !!
مهم اینه که اونروزا که داری میگی کل کل بین قرمز و آبی وجود داشت دیگه تکرار نخواهد شد !
حداقل تو چند فصل اخیر کل کل بین سپاهان و پرسپولیس خیلی زیاد بوده .. و از بابت هم خیلی خوشحالم که فوتبالمون از حالت دو قطبی خارج شده :):)

حامد بهرحال چشم بصیرت میخواد 2 صفحه قبل رو دیدن ! ما بلافاصله بعد از 4 گل خوردنمون اومدیم اعلام موجودیت کردیم تا خیلی ها که خواب کم آوردن قرمز جماعت رو میبینن حالشون گرفته بشه کلا ! :دی

مهمه جونه تو !

چون خودت بچه اصفهانی ! بعد یا طرفدار پرسپولیس بودی یا استقلال ! :lol:

کل کل بین ما و شما کل کل قهرمانی بود. همون فصل دوم که قهرمان شدید (خداییش هم حقتون بود) رقیب شما ما بودیم. جام حذفی و لیگ و ... هم کل کل ما و شما کل کل قهرمانی بوده !

ولی کل کل ما با آبی حامد جان ریشه در خاک داره ! بهرحال 2-3 سال دیگه ساکت سکته میکنه میمیره ! دیگه باند بازی و اینا هم کنسل میشه ! بعد دوباره سپاهان محو میشه !

ولی این قرمز و آبیست که میماند ! :happy:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
من نفهمیدم بارسلون طرفدارش بیشتره یا تراکتور ؟ :D
جو گرفتکی تا چه حد :wacko:

خیلی باحال بود :lol: یارو قشنگ فکر میکرد میگفت طرفدارهای تراکتور بیشتر از بارسلونا هستش :D

کلی خندیدیم

اونیکی هم جو گیر شد بود میگفت توی پایتخت قانون 10 %نداریم اینجا برای همه هستش و .... :D:lol:

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی اینقدر مطمئنی دوباره قهرمانتون میکنن ! :D
نه دادا ... امسال ما قهرمانیم ... به قول بعضیا : شک نکن ! :lol:
من نمیگم ما قهرمان میشیم ولی مطمئنم شما قهرمان نمیشید چون تیمتون شخصیت قهرمانی نداره
laugh2.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا