Hamed731
مدیر بازنشسته
Last edited:
این کارا خوبیت نداره عزیز منمیخوای از تراکتور حرف بزنی اولآ صاف وایسا
اون فتوشاپ رو هم ببند
![]()
کسی که تایید نکرده :دی
پ.ن: شما تو فروم خود سپاهان فعالیت نمی کنی؟؟؟
نه
من فعلا توی این جبهه دارم میجنگم ! :lol: جواب کل کل های کٌل پی تی رو دارم میدم :happy:
اگه یه نفر مثه خودم پیدا میشد اینجا جواب این همه آدم رو بده خودم میرفتم توی یه سایت دیگه جواب کل کل هاشون رو میدادم :lol:
ولی مثه اینکه شما اونجا فعالیت میکنی !؟ درسته ؟
لینک یوزرتو بدهما فعلآ به عنوان دیپلمات داریم اونجا فعالیت میکنیم البته بعضی مواقع هم مثل همین چند روز قبل حکممون به رزمنده تغییر میکنه و میجنگیم:lol: البته فعلآ در وضعیت سپید به سر میبریمحس کل کل دست داد بیا اونجا یکم کمک هم تیمیات اینجا خیلی سوت و کوره
![]()
لینک یوزرتو بده
پ.ن : دوستان دیگه چیزی نمیگن ؟ حوصلمون سر رفته هاااا![]()
دیشب 90 خیلی باحال بود با این همه ادعا طرفدارای شما با استقلال با هم اندازه ی طرفدارای ما نیست![]()
امثال ساکت فکر میکنن با پول میشه همه کاری کرد اره میشه داور خرید ولی هوادار هرگز![]()
ما هیچ وقت ادعای پرطرفداریمون نشده !طرفدارای استقلال هم فکر کنم قبول داشته باشند که طرفدارای پرسپولیس بیشترن
ولی حالا که چی ؟ پر طرفدارین که باشین ! به ما چه !!وقتی تیم نیستین و از شاهین 4 تا میخورین حالا پرطرفدار هم باشین ، چه فایده ای داره
درضمن :
این نظرسنحی دیشب خیلی براتون خوب بود
یکم تو کل کل پیداتون شد !!
باعث شد یه چیزی واسه گفتن داشته باشین![]()
ما هیچ وقت ادعای پرطرفداریمون نشده !طرفدارای استقلال هم فکر کنم قبول داشته باشند که طرفدارای پرسپولیس بیشترن
ولی حالا که چی ؟ پر طرفدارین که باشین ! به ما چه !!وقتی تیم نیستین و از شاهین 4 تا میخورین حالا پرطرفدار هم باشین ، چه فایده ای داره
درضمن :
این نظرسنحی دیشب خیلی براتون خوب بود
یکم تو کل کل پیداتون شد !!
باعث شد یه چیزی واسه گفتن داشته باشین![]()
یعنی اینقدر مطمئنی دوباره قهرمانتون میکنن !شما هر وقت تونستید قهرمان شید بیایید کل کل کنید امسالم شرط میبندم مثل 2 ساله پیشه
تاریخ تو بازی اخر تکرار میشه:lol:
بیا برو عمو جان !
اون موقعی که کلا چیزی بنام کل کل فقط بین قرمز و آبی وجود داشت شما کجا بودی کلا ؟!
خدایی خودت استقلالی بودی یا پرسپولیسی ؟! :lol:
به قول بعضیا : شک نکن ! :lol:
حسام کجایی چند وقته اینجا نمیبینمت ! :happy:
بابا دم فردوسی پور گرم با این نظرسنجیش:lol:
مهم نیس من استقلالی بودم یا پرسپولیسی !!
مهم اینه که اونروزا که داری میگی کل کل بین قرمز و آبی وجود داشت دیگه تکرار نخواهد شد !
حداقل تو چند فصل اخیر کل کل بین سپاهان و پرسپولیس خیلی زیاد بوده .. و از بابت هم خیلی خوشحالم که فوتبالمون از حالت دو قطبی خارج شده![]()
من نفهمیدم بارسلون طرفدارش بیشتره یا تراکتور ؟
جو گرفتکی تا چه حد :wacko:
من نمیگم ما قهرمان میشیم ولی مطمئنم شما قهرمان نمیشید چون تیمتون شخصیت قهرمانی ندارهیعنی اینقدر مطمئنی دوباره قهرمانتون میکنن !
نه دادا ... امسال ما قهرمانیم ... به قول بعضیا : شک نکن ! :lol: