• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من امروز امتحان فیزیک داشتم،خیلی خوب بود بجای امتحان دادن،داشتم میشمردم چقد حل کردم!:D
یه 7-8 نمره توی برگه م نوشتم،یه 2-3 نمره هم نیم ترم گرفته بودم!
پاس میشم دیگه؟:(هان؟:(

ببینم،نمره ها کی میاد؟:(

Last edited:

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
نه فقط حل مسئله هست

امتحان مدارالکتریکی که تموم شد
منم خودم با اخوین مدار1 داشتم ولی از جزوش هیچی نفهمیدم واسه همین رفتم جزوه هادی رو خوندم توی امتحان هم به روش هادی جواب دادم 20 شدم:rolleyes:

امتحان مدار تموم شد؟؟؟؟:blink::eek:
چه طور امكان پذيره ؟؟؟وقتي تاريخ امتحانو براي من نوشته 4/11:blink:
شوخي ميكنيد منظورم مدار الكتريكي 1 است

بازم ممنون

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
امتحان مدار تموم شد؟؟؟؟:blink::eek:
چه طور امكان پذيره ؟؟؟وقتي تاريخ امتحانو براي من نوشته 4/11:blink:
شوخي ميكنيد منظورم مدار الكتريكي 1 است

بازم ممنون

والا ترم پیش امتحان مدار 1و 2 تو یه روز بود از اون نظر گفتم:p
حالا شما میگید زده 4/11 حتما درسته دیگه:happy:
خلاصه واسه مدار 1 هم جزوه علای هم هادی خوبه با هر کدوم که میفهمی بخون برو امتحان بده ایشالا که موفق بشی
اخوین به روش حل گیر نمیده فقط درست نوشتن واسش مهمه

Last edited:

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان رشته صنایع کسی نمونه سوال درس ارزیابی کار و زمان داره؟ با جواب بی زحمت

merite69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام merite69

شما دارید واسه پیشرفته چه جوری می خونید؟؟؟؟؟؟؟

من خیلی می ترسم....

از لینک لیست چیزی متوجه میشین؟من هیچی نمی فهمم..

شاید حذف کنم..

راستی مثلا الان شما که 6.5 نمره دارید 3.5 نمره بنویسید پاس میشید یا برگه از 11 نمره است؟؟؟

سلام اولش از کتاب سی شارب در 21 روز خوندم البته اون جاهایش که به دردم می خورد الان دارم برنامه های که گفته را حفظ می کنم تا شاید فرجی بشه عین جزوش سوال بده منم از لینک لیست هیچ چیزی نفهمیدم اما فصل مهمی است حتما کدهاشو حفظ کن چون خودش گفت حتما از این فصل سوال می دم منم خیلی می ترسم اره فکر کنم اگه من 3.5 بگیرم پاس بشم خودش به من این طوری گفت حالا نمی دونم این کارو میکنه یا نه نمره پروژه شما چند شد؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
این عوضی ها نمی خوان برن واسه دانشکده صنایع صندلی بگیرن؟ :grrr: امروز رفتم امتحان بدم ، همه صندلیها داغونه و اصلا روشون نمیشه نشست. امتحان محاسبات داشتم امروز که خاک بر سرهای بیشرف حیوون سوالهایی داده بودن که هر کدوم باید 1 ساعت فقط جمع و تفریق می کردی تا جواب بدست بیاد، منم هیچ کدومو ننوشتم و فقط فرمول اصلیش رو نوشتم. واقعا گاون!
فیزیک 2 و علم مواد و معادلات هم دارم. چطوری میشه اینا رو پاس کرد بدون خوندن؟ حوصله ندارم بشینم این مزخرفاتو بخونم!
من محاسباتم رو حذف کردم ! خوب شد حذف کردم
چون با این وضعیت بدتر گند میزد به معدلم !
خیلی عوضی هستن

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اولش از کتاب سی شارب در 21 روز خوندم البته اون جاهایش که به دردم می خورد الان دارم برنامه های که گفته را حفظ می کنم تا شاید فرجی بشه عین جزوش سوال بده منم از لینک لیست هیچ چیزی نفهمیدم اما فصل مهمی است حتما کدهاشو حفظ کن چون خودش گفت حتما از این فصل سوال می دم منم خیلی می ترسم اره فکر کنم اگه من 3.5 بگیرم پاس بشم خودش به من این طوری گفت حالا نمی دونم این کارو میکنه یا نه نمره پروژه شما چند شد؟

خیلی کم شدم...کلا خیلی بد نمره داد...اصلا هیچ عدالتی تو نمره دادنش نبود.

آره،منم دارم حفظ می کنم اما مثلا شما می دونید هر متدش چی کار میکنه؟:eek:

فکر کنم کل برنامه هاش 10 تا باشه مثلا،میشه حفظ کرد اما لینک لیست ها همش شبیه همه.

راستی شما تعریفی چی می خونید؟

Last edited:

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
من محاسباتم رو حذف کردم ! خوب شد حذف کردم
چون با این وضعیت بدتر گند میزد به معدلم !
خیلی عوضی هستن
این بخشنده عوضی هم خیلی آدم بیخودیه. جزوشم خیلی ناقصه. یه سری بخش هایی رو هم که درس نداده بود تو امتحان اومده بود. فقط امیدوارم نمره رو خوب بده.
نیومده نمرم هنوز.با بخشنده داشتم آخه

این بخشنده بیشرف به ما گفته بود از رونگه کوتای مرتبه 4 سوال نمی یاد و اصلا فرمولشو نگفت ولی تو امتحان اومدش.

mahrane

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

کسی از نحوه امتحان گرفتن و نمره دادن درس معماری با استاد جوان اطلاعی داره ؟ اگه لطف کنید پاسخ بدید ممنون می شم.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
این بخشنده عوضی هم خیلی آدم بیخودیه. جزوشم خیلی ناقصه. یه سری بخش هایی رو هم که درس نداده بود تو امتحان اومده بود. فقط امیدوارم نمره رو خوب بده.

من جزوه اش رو گرفتم ولی خیلی بی خود بود ! از جزوه کرمی خوندم! انشاا... که نمره ات خوب میشه

این بخشنده بیشرف به ما گفته بود از رونگه کوتای مرتبه 4 سوال نمی یاد و اصلا فرمولشو نگفت ولی تو امتحان اومدش.

من کد یکشنبه اش رو که رفتم رونگ کوتای مرتبه 4 رو درس داد:eek: تو جزوه کرمی هم نبود!

merite69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی کم شدم...کلا خیلی بد نمره داد...اصلا هیچ عدالتی تو نمره دادنش نبود.

آره،منم دارم حفظ می کنم اما مثلا شما می دونید هر متدش چی کار میکنه؟:eek:

فکر کنم کل برنامه هاش 10 تا باشه مثلا،میشه حفظ کرد اما لینک لیست ها همش شبیه همه.

راستی شما تعریفی چی می خونید؟

نه من دقیقانمی دونم هر متدی چی کار میکنه جلسه اول یه سری دری بری گفت به بجه ها گفت ازاونها سوال میده:(

Last edited:

jahaname_sokout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:eek:ولی به کد سه شنبه گفتش که از مرتبه 4 تو امتحان نمی یاد و لازم نیست بخونیدش! عجب آدمیه ها! :mad:

من رونگه کوتاه رو نوشتم ولی به ما هم گفته بود نمیاد.بقیه سوالاش خیلی بد بود.وقتش کم بود.

iau

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
یه سوال از بچه های صنایع داشتم،کسی میدونه درس کنترل موجودی با استاد نادر کرداری،امتحانش و نمره دادنش چجوریه؟؟؟

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

کسی از نحوه امتحان گرفتن و نمره دادن درس معماری با استاد جوان اطلاعی داره ؟ اگه لطف کنید پاسخ بدید ممنون می شم.

متاسفانه اینجور که از شواهد و قرائن پیداست تنها دانشجوی رشته معماری اینجا شماهستی:D
به این وسیله هم به شما خوش آمد میگم

Last edited:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
متاسفانه اینجور که از شواهد و قرائن پیداست تنها دانشجوی رشته معماری اینجا شماهستی:D
به این وسیله هم به شما خوش آمد میگم
فک کنم ایشون رشته شون کامپیوتره نه معماری! معماری هم یه درس ایشون هست.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
:eek:ولی به کد سه شنبه گفتش که از مرتبه 4 تو امتحان نمی یاد و لازم نیست بخونیدش! عجب آدمیه ها! :mad:
من خودم کد سه شنبه بودم اما جلسه اخر یکشنبه رفتم! یکی از بچه ها که میگفت جزوه کرمی رو می خونم
گفت این کوتای مرتبه 4 رو جزوه کرمی نداشت که اضافه کردم
تو جزوه کرمی نوشته بود 90 درصد اویلر پیراسته میدن !!!
رونگ مرتبه 4 رو هم که نگفته بود! احتمالا امسال از بابت ترم پیش دلشون پر بوده گفتن یه حالی از بچه ها بگیریم

بالا