خر خون کدومه عمو جون...!!!
منظورتون حل اون 8 نمره برنامه نویسی هست ؟؟
خودش اول ترم گفته بود هشت نمره بابت برنامه نویسی میده... منم اگه روز قبلش در اثر خوردن نسکافه فاسد مسموم نمیشدم شاید میتونستم رو بالای 17 حساب کنم....!! هرچند فکر کنم یکی دوتا قسمت از سوالاش اصلا خارج از جزوه بود و از کتاب نژاد قمی سوال داده بود از جمله دستور MOVSX که اصلا نمیدونم چی بود....!!!
ولی مطمئنم که هشت نمره برنامه نویسی رو حتما میگیرم... سه تا سوال بود که یکی تبدیل عدد دلخواه به مبنای 16 و اون یکی پیدا کردن کاراکتر ها در یک رشته و عوض کردن آنها با یک کاراکتر دیگه بود و آخری هم که با زیر برنامه گفته بود حل کنید و از پشته استفاده کنید میانگین پیدا کردن چهار تا عدد بود که من هم پشته و ثباتهای BP و IP رو براش رسم کردم و هم مسئله رو همونجوری که گفته بود حل کردم و اون سوتی هایی که برامون تعریف کرده بود رو هم دقت کردم که یه وقت خودم سوتی ندم...!! خداییش از حل مسئله های برنامه نویسی بیشتر از سوالات تشریحی خوشم اومد....!!!
میگم شما که انقدر بلدید، تو رو خدا به من بگید چه جزوه یا کتابی رو بخونم که برنامه سازی پیشرفته رو پاس کنم؟
میگم شما که انقدر بلدید، تو رو خدا به من بگید چه جزوه یا کتابی رو بخونم که برنامه سازی پیشرفته رو پاس کنم؟
استادا این ترم چرا زده به سرشون؟
هوش که شبیه المپیاد بود، همه درس ها فوق العاده سخت می گیرن،
استادا قاطی کردن بابا:hmm:
والله شرمنده ام...
من جزو آخرین نسل ++c تهران جنوب بودم که پیشرفته رو با صمیمی پاس کرد ایم....!! همونی که اصلا جزوه نمیگه...!! اگه شما پیشرفته با منشی داری که دیگه مشکلی نیست...بد نمره نمیده.... مخصوصا اینکه سی شارپ در مقابل ++C فست فود به حساب میاد....!!!
من پيشنهاد ميكنم كه اگه ميتونيد تمرينايي رو كه منشي ترم قبل روي سايتش ميزاشته را از كسايي كه ترم قبل با منشي داشتن بگيريد و بخونيد جزوه پيشرفته منشي هم link list رو خوب توضيح داده
شما پروژه صميمي رو نوشتيد تمريناشو چه طور؟؟؟
اين نيكوكار كه ديگه شورشو در آورده:hmm: تمام عقده هاشو سر ما خالي كرده:hmm:
آخه دیگه تا قبل از امتحان پیشرفته ، یونی نمیرم که جزوه منشی رو بخرم....
من پيشنهاد ميكنم كه اگه ميتونيد تمرينايي رو كه منشي ترم قبل روي سايتش ميزاشته را از كسايي كه ترم قبل با منشي داشتن بگيريد و بخونيد جزوه پيشرفته منشي هم link list رو خوب توضيح داده
شما پروژه صميمي رو نوشتيد تمريناشو چه طور؟؟؟
اين نيكوكار كه ديگه شورشو در آورده:hmm: تمام عقده هاشو سر ما خالي كرده:hmm:
آخه دیگه تا قبل از امتحان پیشرفته ، یونی نمیرم که جزوه منشی رو بخرم....
خوش به حالتون چه قدر براي پيشرفته وقت داريد
حالا link list كه زياد سخت نيست
خوش به حالت. با سیدی داری؟سلام به همه دوستان
کسی خبر داره سوالهای ترم پیش درس مهندسی نرم افزار با استاد سیدی چه جوری بوده ؟
الکترونیکی لطفعلی شمیرانی عین جزوه اش بود! مو نمی زد.Roberty
ای شاالله آسون باشه
Parkour
دلت خوشه ها!!! نمره های تربیت بدنی و آز همیشه آخر از همه می یاد، نگران نباش الکی
Jojotola
الکترونیکی که بد نبود، حالا اکتریکی هم ای شاالله آسون باشه، حالا کو تا یکشنیه
mahrane
ترم پیش سیدی مهندسی نرم ارائه نداده بوده که... هدایت فر و روحانی و سلاجقه بودن
خوش به حالتون چه قدر براي پيشرفته وقت داريد
حالا link list كه زياد سخت نيست
چی خوش به حالم؟؟
شما اگه استادتون قانع بود از رشته تون زده می شدید...:wacko:
تو کل ترم فقط سه جلسه درس داد ، بقیه اش ما داشتیم سمینار و پروژه ارائه می دادیم.
سلام دوست عزیز من این هم لینک سوال ارزیابی و بدن جواب هست که خودم اپلود کردم . برای ازاد قزوینه . ممکنه بعضی از سوالاشو نخونده باشی بالاخره سرفصل ها فرق داره .
لینک
اینجا همه کامپیوترن؟؟؟؟؟؟
مکانیک پیدا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مکانیک رو نیدونم ولی همه کامپیوتر نیستن