شما خوب دادی معادلاتو؟
من سؤال یکو درحد نیم نمره نوشتم، 4نمره داشت
فصل های آخرش سخته آخه. مرکز سطح و برش و خرپاها سختن. الان دیگه حوصله درس خوندن ندارم، ترم بعد میگیرمش.
من پنج شنبه صبح ساعت 8/15 تا 10 کلاس داشتم باهاش.
منم امیدم به خروجی ها بود که ماشالله انها هم کم سخت نبود....
من خیلی می ترسم...
راستی من میدونید چرا نشستم امتحان دادم؟
آن صحنه رو دیدید که استاد نذاشت یکی از بچه ها بره و حذف کنه
منم نشستم....
چقدر امروز تقلب گرفتند از بچه ها![]()
شما با صميمي پيشرفته داريد؟؟؟چه طور داديد؟؟؟همه سوالارو نوشتيد؟؟؟
سلام
معادلات رو بخونی نمیتونی خوب بنویسی من که دیگه هیچی نخونده بودم و صرفاً به خاطر اینکه یه بار افتاده بودم رفتم سر جلسه
شاید کلاً به اندازه یه نمره نوشته باشم
ساعت 12 پاشدم رفتم سراغ استاد که من بدبختم من دانشجوی ترم دهم و ....
خلاصه گفت ورودی های زمان قبل میلاد رو اگر بندازه با 25 صدم میندازه چرا که فرقی نمیکنه به حالشون چند بگیرن چون قبلا افتادن
منم گفتم بابا استاد شاید یکی گذاشته معادلات رو ترم آخرش برداره بابا پاس کن بزار شرش کنده شه از سر ما
زیر بار نرفت که
فکر کنم مثل برگ خزون بازم افتادم![]()
سوال 1 خیلی مزخرف بود. هیچ کدوم حل نمیشد. منم همون نیم نمره بیشتر نتونستم بنویسم. ولی در کل فکر کنم پاس میشم!
راستی شما با زارع ارندی اخلاق اسلامی نداری؟
ببخشید!من که مثلا انتخاب واحدم 27 ام و 28امه ، اونوقت ترم میخواد کی شروع بشه؟؟؟؟؟!
اتفاقا من بی صبرانه منتظر شروع شدن ترم جدیدم!![]()
ببخشید!من که مثلا انتخاب واحدم 27 ام و 28امه ، اونوقت ترم میخواد کی شروع بشه؟؟؟؟؟!
اتفاقا من بی صبرانه منتظر شروع شدن ترم جدیدم!![]()
این جا کسی بوده که وصایا با آشوری داشته باشه؟
امتحانش از تستای ته جزوه هست یا باید کل جزوه رو بخونیم؟:hmm:
من فردا استاتیک دارم با پیرستانی. کسی نیدونه سوالاش چطوره ؟ در حد جزوه یا نچ؟ جواب زود بدین pls
سلام.همین حالا رسیدم خونه.هنوز لباسامو عوض نکردم. خیلی آسون بود . بت گفته بودم بیا .4 تا سوال 5 نمره ای بود . 2 تا از سوالاش دقیقا همون سوالا جزوه بود بدون عوض کردن عددها. از آخرش هم نیومده بود. دیدی گفتم الکی میترسیچطور بود امتحان؟
آره من تابستون پارسال (( 1387)) با ایشون داشتم و 15.5 گرفتم
خوب یادمه بهمون میگفت: ما چه برسیم کل جزوه رو درس بدیم و چه نرسیم از همه جزوه امتحان خواهیم گرفت.
از من میشنوی بشین همه جزوه رو بخون....!!
ااااااااااااا، شماخودت تستای ته جزوه رو خونده بودی؟ یعنی اصلا از اونا سوال نداده بود؟ جزوه هه خیلی سنگینه![]()
جزوه هه رو در حد روزنامه ای بخونم جواب میده؟ تستاش آسونه؟