gigawarn
Registered User
بچه ها من فردا فیزیک 1 دارم لامصب سخته به نظرتون چه سوالاتی مهم یه 3 تا 4 تا بدین حفظ کنم لااق یه 10 بگیرم
استادرزیتا فیض بخش کسی میشناسه
استادرزیتا فیض بخش کسی میشناسه
یعنی اب از سازه هیدرولیکی به خاطر دانشگاهش بالاتر می خواد اخه اب تو سراسری جزو اخرین رشته ها است
یک سوال این امکانات منظورتون چی هست اخه تو مشهد امکانات دانشگاه فقط وجود یک سقف بالا سرمون هست که استاد درس بده:blink:
من شنیدم برا پایان نامه امکانات خوبی می ده برا تحقیق دانشگاه علوم تفریحات راسته؟
نوحی به پسرا خیلی ارفاق میکنه(خدا شانس بده واقعا"!!!)
------------------
اینطوری که دوستان میگن که فیزیک و ریاضی و...سخت بوده خدا معادلاتو فردا بخیر کنه
سلام دوستان
کسی میدونه چجوری میشه برای ترم جدید 24 واحد گرفت در حالی که معدل ترم قبل بالای 17 نشده و ترم آخری هم نیستی؟
یه سوال دیگه
این قانون 6 واحد معرفی به استاد چیه؟
ممنون
هیچ جوری!!!!
چون اگر هم بتونی با پارتی بگیری درسات 1 ماه بعد از حذف و اضافه از ایران شهر حذف می شه!
معرفی به استاد : تا 6 واحد به شرطی که با این 6 واحد فارق بشی!می تونی با یه استادی که اون ترم اون درس رو ارایه داده درس رو برداری(ماده 20) و سر کلاس نری و توی نوبت های امتحان خارج از ترم که هر ماه 1 بار هست امتحان بدی .
توجه : قاونوی که خیلی ها نمیدونند : شما اگر یه استاد یه درس رو هم ارایه نداده باشه می تونی باهاش درس رو برداری به شرطی که 1- استاد راضی باشه 2- قبلا یه بار درس رو ارایه داده باشه
به چه دردی می خوره :
یه درس رو فقط استاد های بد قلق ارایه می دن ..شما با یه استاد دوستصحبت می کنی و با اون بر می داری!
نوحی به پسرا خیلی ارفاق میکنه(خدا شانس بده واقعا"!!!)
------------------
اینطوری که دوستان میگن که فیزیک و ریاضی و...سخت بوده خدا معادلاتو فردا بخیر کنه
بلاگتو میخوندم قبلا.نه. من ورودی بهمن ماه 85 هستم. شما رو به جا نیاوردم! می شناسم!؟
نه. اول کاردانی گرفتم. بعد بهمن 85 !! اومدم تی جی.بلاگتو میخوندم قبلا.
زمانی که من در اومدم توی بلاگت نوشتی........ سال 84 کارشناسی نرم افزار بودی دیگه !؟
سلام دوستان
کسی میدونه چجوری میشه برای ترم جدید 24 واحد گرفت در حالی که معدل ترم قبل بالای 17 نشده و ترم آخری هم نیستی؟
ممنون
یعنی اگه 30 واحدم مونده باشه ترم آخر 24 واحد بهم میدن؟ که بعدش هم 6 واحد معرفی بگیرم یانه؟
=
در مورد انتخاب 24 تا به بالا با اون شرایط هم من یا کارشناس گروه صنم دارم اگه بگیرم کی از کجا می فهمه؟ حالا گیرم هم که بفهمه کدوم واحد ها رو حذف می کنه هر کدوم رو که من بخوام یا هر کدوم که خودش بخواد؟
از واحد مرکزی که تو پاسداران ه نمی شه نامه برد داشنگاه؟
در این مورد موافقم
تو کلاس هم با پسرا بیشتر گرم میگیره کلاً
هر چند دیروز استاد پاک گوهر یه امتحان کنترل موجودی 2 گرفت در حد دکترا که اشک همه در اومده بود دیگه کلاً یه ذره هم اگر معادلات بلد بودم از ذهنم رفت
دو ساعت دیگه هم امتحانش هست لاشم باز نکردم
سه سال پیش هم با خاتون آبادی داشتم بهم داد 5 ... !
نمیدونم چرا آدم نمیشم یه بار کلک این درس رو بکنم بره
ترم 10 شد هنوز گیر اینیم :cigar:
همیشه شعبون ..یه باز هم رمضون!!!!
ما که هر استادی رو دیدیم هوای دختر ها رو داشته!
شاید با زنش دعواش شده
ولی من شنیدم شیوا نوحی زیاد خوب نمره نمیده! منم این ترم باهاش داشتم. شما هم با نوحی داشتی معادلاتو؟
عوضی ها میخوان انتقام ترم پیش رو بگیرن که مجبور شدن دو بار امتحان بگیرن. محاسبات و آمار مهندسی هم خیلی سخت بود. معادلات هم فکر کنم سخت بگیرن :grrr:.
سوال 1 خیلی مزخرف بود. هیچ کدوم حل نمیشد. منم همون نیم نمره بیشتر نتونستم بنویسم. ولی در کل فکر کنم پاس میشم!شما خوب دادی معادلاتو؟
من سؤال یکو درحد نیم نمره نوشتم، 4نمره داشت
سلام. من یک درس سه واحدی رو نرفتم سر جلسه تا حذف بشه ولی تو قسمت خلاصه وضعیت تحصیلی نوشته 3 واحد مردود و در معدل کل هم نمره 0 این درس لحاظ شده و در کارنامه هم نوشته غیبت غیر موجه.
ضمنا هیچ کدوم از نمره هام هم هنوز نیومده و قسمت ارزشیابی اساتید هم باز نمیشه
می ترسم. کمک. شماها از این مشکلات ندارید؟ :blink:![]()
من فردا استاتیک دارم با پیرستانی. کسی نیدونه سوالاش چطوره ؟ در حد جزوه یا نچ؟ جواب زود بدین pls
سوال 1 خیلی مزخرف بود. هیچ کدوم حل نمیشد. منم همون نیم نمره بیشتر نتونستم بنویسم. ولی در کل فکر کنم پاس میشم!
راستی شما با زارع ارندی اخلاق اسلامی نداری؟
نمره های منم نیومده و قسمت ارزشیابی هم باز نمیشه.
اون قسمت خلاصه وضعیت تحصیلی رو خودشون درست می کنن، نگران نباش. مال منم همین مشکلو داشت ترمهای قبل ولی بعد از یه مدت خودشون درستش میکردن.
منم با پیرستانی استاتیک دارم ولی میخوام حذفش کنم چون هیچی نخوندم. میگن سوالاش در حد جزوشه. بهترین استاد استاتیک همین پیرستانیه.
حذف نکن .جزوشو بخونی راحت میفهمیا . نصفشو همین حالا بخون. نصفشم صبح . جزوش آسونه. به نظر من نترس. خیلی وقتا الکی میترسیم .کدوم کدش بودی شما ؟