• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
بچه ها من فردا فیزیک 1 دارم لامصب سخته به نظرتون چه سوالاتی مهم یه 3 تا 4 تا بدین حفظ کنم لااق یه 10 بگیرم
استادرزیتا فیض بخش کسی میشناسه

parkour

Registered User
لایک‌ها
0
اندیشه اسلامی استادم سعید پوره؟
فکر میکنم با نتیجه گیری از جوابای دوستان شیرین باید 40 تا 200 رو بخونم.
حالا اونو بیخیال.
فقط زودتر ریاضی پیشو بدیم افتاده نیفتاده بره پی کارش بابا زندگیمون مختل شده!!!!!
.......................................................
اخر هر چیز خوب میشه اگه خوب نشد بدون هنوز اخرش نشده.
چارلی چاپلین

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان

کسی میدونه چجوری میشه برای ترم جدید 24 واحد گرفت در حالی که معدل ترم قبل بالای 17 نشده و ترم آخری هم نیستی؟

یه سوال دیگه

این قانون 6 واحد معرفی به استاد چیه؟

ممنون

Last edited:

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
:D

یعنی اب از سازه هیدرولیکی به خاطر دانشگاهش بالاتر می خواد اخه اب تو سراسری جزو اخرین رشته ها است:D
یک سوال این امکانات منظورتون چی هست اخه تو مشهد امکانات دانشگاه فقط وجود یک سقف بالا سرمون هست که استاد درس بده:blink::D
من شنیدم برا پایان نامه امکانات خوبی می ده برا تحقیق دانشگاه علوم تفریحات راسته؟

ببین من رشته ام مکانیکه.اما بدون عمران گرایش اب از سازه های هیدرولیکی بهتره!چرا؟از خودت بپرس ایران چند تا سازه هیدرولیکی می سازه؟بعد بپرس انتقال اب چی؟تصفیه خونه اب...پساب...

نوحی به پسرا خیلی ارفاق میکنه(خدا شانس بده واقعا"!!!)
------------------

اینطوری که دوستان میگن که فیزیک و ریاضی و...سخت بوده خدا معادلاتو فردا بخیر کنه

همیشه شعبون ..یه باز هم رمضون!!!!
ما که هر استادی رو دیدیم هوای دختر ها رو داشته!
شاید با زنش دعواش شده!:p

سلام دوستان

کسی میدونه چجوری میشه برای ترم جدید 24 واحد گرفت در حالی که معدل ترم قبل بالای 17 نشده و ترم آخری هم نیستی؟

یه سوال دیگه

این قانون 6 واحد معرفی به استاد چیه؟

ممنون

هیچ جوری!!!!
چون اگر هم بتونی با پارتی بگیری درسات 1 ماه بعد از حذف و اضافه از ایران شهر حذف می شه!
معرفی به استاد : تا 6 واحد به شرطی که با این 6 واحد فارق بشی!:p می تونی با یه استادی که اون ترم اون درس رو ارایه داده درس رو برداری(ماده 20) و سر کلاس نری و توی نوبت های امتحان خارج از ترم که هر ماه 1 بار هست امتحان بدی .
توجه : قاونوی که خیلی ها نمیدونند : شما اگر یه استاد یه درس رو هم ارایه نداده باشه می تونی باهاش درس رو برداری به شرطی که 1- استاد راضی باشه 2- قبلا یه بار درس رو ارایه داده باشه
به چه دردی می خوره :
یه درس رو فقط استاد های بد قلق ارایه می دن ..شما با یه استاد دوست :D صحبت می کنی و با اون بر می داری!

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
یه سوال فنی داشتم، خواهشا کسانی سرشون توبازار کار گرمه جواب بدن
تو رشته کامپیوتر معدل مدرک برای بازار کار مهمه؟ (با توجه به اینکه دارم دورهای سیسکو رو میگذرونم) یعنی جوری هست که بخوام جایی استخدام بشم، گیر بدن به معدل؟:hmm: معدل کل تو چه بازه ای خوبه؟ (مسلمه که 17 به بالا نمیشه!! )

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
هیچ جوری!!!!
چون اگر هم بتونی با پارتی بگیری درسات 1 ماه بعد از حذف و اضافه از ایران شهر حذف می شه!
معرفی به استاد : تا 6 واحد به شرطی که با این 6 واحد فارق بشی!:p می تونی با یه استادی که اون ترم اون درس رو ارایه داده درس رو برداری(ماده 20) و سر کلاس نری و توی نوبت های امتحان خارج از ترم که هر ماه 1 بار هست امتحان بدی .
توجه : قاونوی که خیلی ها نمیدونند : شما اگر یه استاد یه درس رو هم ارایه نداده باشه می تونی باهاش درس رو برداری به شرطی که 1- استاد راضی باشه 2- قبلا یه بار درس رو ارایه داده باشه
به چه دردی می خوره :
یه درس رو فقط استاد های بد قلق ارایه می دن ..شما با یه استاد دوست :D صحبت می کنی و با اون بر می داری!

یعنی اگه 30 واحدم مونده باشه ترم آخر 24 واحد بهم میدن؟ که بعدش هم 6 واحد معرفی بگیرم یانه؟

=

در مورد انتخاب 24 تا به بالا با اون شرایط هم من یا کارشناس گروه صنم دارم اگه بگیرم کی از کجا می فهمه؟ حالا گیرم هم که بفهمه کدوم واحد ها رو حذف می کنه هر کدوم رو که من بخوام یا هر کدوم که خودش بخواد؟

از واحد مرکزی که تو پاسداران ه نمی شه نامه برد داشنگاه؟

Masoud_ie84

Registered User
لایک‌ها
61
نوحی به پسرا خیلی ارفاق میکنه(خدا شانس بده واقعا"!!!)
------------------

اینطوری که دوستان میگن که فیزیک و ریاضی و...سخت بوده خدا معادلاتو فردا بخیر کنه

در این مورد موافقم
تو کلاس هم با پسرا بیشتر گرم میگیره کلاً

هر چند دیروز استاد پاک گوهر یه امتحان کنترل موجودی 2 گرفت در حد دکترا که اشک همه در اومده بود دیگه کلاً یه ذره هم اگر معادلات بلد بودم از ذهنم رفت
دو ساعت دیگه هم امتحانش هست لاشم باز نکردم
سه سال پیش هم با خاتون آبادی داشتم بهم داد 5 ... !
نمیدونم چرا آدم نمیشم یه بار کلک این درس رو بکنم بره :(
ترم 10 شد هنوز گیر اینیم :cigar:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
بلاگتو میخوندم قبلا.
زمانی که من در اومدم توی بلاگت نوشتی........ سال 84 کارشناسی نرم افزار بودی دیگه !؟
نه. اول کاردانی گرفتم. بعد بهمن 85 !! اومدم تی جی.

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان

ممنون

من ترم قبل معدلم بالای 17 بود و نتونستم بیشتر از 17 واحد بردارم تو حذف و اضافه خواستم 24 تا بردارم نشد رفتم گروه گفت باید تو ثبت نام می آمدی گفتم من که 20 تام پر نشده بود بفهمم چه خبره خلاصه با معدل بالای 17 هم باید خوش شانس باشی تا بتونی 24 تا برداری. :wacko:

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی اگه 30 واحدم مونده باشه ترم آخر 24 واحد بهم میدن؟ که بعدش هم 6 واحد معرفی بگیرم یانه؟

=

در مورد انتخاب 24 تا به بالا با اون شرایط هم من یا کارشناس گروه صنم دارم اگه بگیرم کی از کجا می فهمه؟ حالا گیرم هم که بفهمه کدوم واحد ها رو حذف می کنه هر کدوم رو که من بخوام یا هر کدوم که خودش بخواد؟

از واحد مرکزی که تو پاسداران ه نمی شه نامه برد داشنگاه؟

سلام.در مورد معرفی به استاد همه چی دست رییس گروهه.استادی که شما میخوای برداری حتما باید اسمش تو سیستم ثبت شده باشه.مثل قدیم نیست با هر استادی دوست داری برداری حتی اگه اون استاد این درس رو قبلا ارائه داده باشه. .اگه بیشتر از واحد مجاز برداری 1 ماه بعد از ثبت نام اطلاعیه میدن تو بورد گروه بیا واحدهای اضافیت رو حذف کن .اگه نری خودشون یه سری واحد رو حذف میکنن.فقط در صورتیکه ترم آخر 6 واحدت مونده باشه میتونی معرفی به استاد برداری.اگه 30 واحدت مونده باشه نمیتونی 24 تا برداری بعد 6 تا مگر اینکه معدلت بالای 17 باشه.اگه از بالا نامه بدن همه چی ممکنه.یه مجوزه برای آموزش دانشکده که این دانشجو میتونه 24 واحد برداره.باید پارتی داشته باشی.

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
در این مورد موافقم
تو کلاس هم با پسرا بیشتر گرم میگیره کلاً

هر چند دیروز استاد پاک گوهر یه امتحان کنترل موجودی 2 گرفت در حد دکترا که اشک همه در اومده بود دیگه کلاً یه ذره هم اگر معادلات بلد بودم از ذهنم رفت
دو ساعت دیگه هم امتحانش هست لاشم باز نکردم
سه سال پیش هم با خاتون آبادی داشتم بهم داد 5 ... !
نمیدونم چرا آدم نمیشم یه بار کلک این درس رو بکنم بره :(
ترم 10 شد هنوز گیر اینیم :cigar:

شما خوب دادی معادلاتو؟
من سؤال یکو درحد نیم نمره نوشتم، 4نمره داشت

همیشه شعبون ..یه باز هم رمضون!!!!
ما که هر استادی رو دیدیم هوای دختر ها رو داشته!
شاید با زنش دعواش شده

استادای زن همشون هوای پسرا رو دارن
نمیدونم چرا!!!!!!!!!!!
:cool:

ولی من شنیدم شیوا نوحی زیاد خوب نمره نمیده :( ! منم این ترم باهاش داشتم. شما هم با نوحی داشتی معادلاتو؟
عوضی ها میخوان انتقام ترم پیش رو بگیرن که مجبور شدن دو بار امتحان بگیرن. محاسبات و آمار مهندسی هم خیلی سخت بود. معادلات هم فکر کنم سخت بگیرن :grrr:.

بله
و امتحانشم گند زدم

Last edited:

sdahcrit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من یک درس سه واحدی رو نرفتم سر جلسه تا حذف بشه ولی تو قسمت خلاصه وضعیت تحصیلی نوشته 3 واحد مردود و در معدل کل هم نمره 0 این درس لحاظ شده و در کارنامه هم نوشته غیبت غیر موجه.
ضمنا هیچ کدوم از نمره هام هم هنوز نیومده و قسمت ارزشیابی اساتید هم باز نمیشه

می ترسم. کمک. شماها از این مشکلات ندارید؟ :blink: :(

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
شما خوب دادی معادلاتو؟
من سؤال یکو درحد نیم نمره نوشتم، 4نمره داشت
سوال 1 خیلی مزخرف بود. هیچ کدوم حل نمیشد. منم همون نیم نمره بیشتر نتونستم بنویسم. ولی در کل فکر کنم پاس میشم!
راستی شما با زارع ارندی اخلاق اسلامی نداری؟
سلام. من یک درس سه واحدی رو نرفتم سر جلسه تا حذف بشه ولی تو قسمت خلاصه وضعیت تحصیلی نوشته 3 واحد مردود و در معدل کل هم نمره 0 این درس لحاظ شده و در کارنامه هم نوشته غیبت غیر موجه.
ضمنا هیچ کدوم از نمره هام هم هنوز نیومده و قسمت ارزشیابی اساتید هم باز نمیشه

می ترسم. کمک. شماها از این مشکلات ندارید؟ :blink: :(

نمره های منم نیومده و قسمت ارزشیابی هم باز نمیشه.
اون قسمت خلاصه وضعیت تحصیلی رو خودشون درست می کنن، نگران نباش. مال منم همین مشکلو داشت ترمهای قبل ولی بعد از یه مدت خودشون درستش میکردن.

jahaname_sokout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فردا استاتیک دارم با پیرستانی. کسی نیدونه سوالاش چطوره ؟ در حد جزوه یا نچ؟ جواب زود بدین pls

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
من فردا استاتیک دارم با پیرستانی. کسی نیدونه سوالاش چطوره ؟ در حد جزوه یا نچ؟ جواب زود بدین pls

منم با پیرستانی استاتیک دارم ولی میخوام حذفش کنم چون هیچی نخوندم. میگن سوالاش در حد جزوشه. بهترین استاد استاتیک همین پیرستانیه.

sdahcrit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال 1 خیلی مزخرف بود. هیچ کدوم حل نمیشد. منم همون نیم نمره بیشتر نتونستم بنویسم. ولی در کل فکر کنم پاس میشم!
راستی شما با زارع ارندی اخلاق اسلامی نداری؟

نمره های منم نیومده و قسمت ارزشیابی هم باز نمیشه.
اون قسمت خلاصه وضعیت تحصیلی رو خودشون درست می کنن، نگران نباش. مال منم همین مشکلو داشت ترمهای قبل ولی بعد از یه مدت خودشون درستش میکردن.

ممنون. خیالم راحت شد :rolleyes:

michael moore

Registered User
لایک‌ها
0
کسی از دوستان از تاریخ انتخاب واحد خبر نداره؟ باتشکر
....

jahaname_sokout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم با پیرستانی استاتیک دارم ولی میخوام حذفش کنم چون هیچی نخوندم. میگن سوالاش در حد جزوشه. بهترین استاد استاتیک همین پیرستانیه.

حذف نکن .جزوشو بخونی راحت میفهمیا . نصفشو همین حالا بخون. نصفشم صبح . جزوش آسونه. به نظر من نترس. خیلی وقتا الکی میترسیم .کدوم کدش بودی شما ؟

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
حذف نکن .جزوشو بخونی راحت میفهمیا . نصفشو همین حالا بخون. نصفشم صبح . جزوش آسونه. به نظر من نترس. خیلی وقتا الکی میترسیم .کدوم کدش بودی شما ؟

فصل های آخرش سخته آخه. مرکز سطح و برش و خرپاها سختن. الان دیگه حوصله درس خوندن ندارم، ترم بعد میگیرمش.
من پنج شنبه صبح ساعت 8/15 تا 10 کلاس داشتم باهاش.

بالا