• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
ای بابا خدمت هیچیش سخت نیست همینکه الافی خستت میکنه و دلت میخواد تموم شه ولی وقتی تموم میکنی میگی کاش دوباره ببرنت خدمت.من که 4 سال تموم کردم از بیکاری دارم میمیرم.تو دوران خدمت هم هیچ جاش مثل آموزشی حال نمیده.همینکه تنبیهت میکنن.سینه خیز میری،غلت باید بزنی و میدووننت خیلی کیف میده.یادش بخیر:p

power engineer

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی آقا دمت گرم

:rolleyes:

شنیدم که اگه 2 ماه آموزشی حتی اگه با مدرک دکترا هم بری ، یه سرباز زیر دیپلم((پایه خدمت)) میتونه بهت بشین پاشو بده اگر هم اعتراض کنین متاسفانه شرایط بدتری براتون به وجود خواهد آمد...اما بعد دو ماه آموزشی که به یگان خودتون معرفی میشین((تقسیم میشین))همه چیز فرق میکنه و شما به عنوان ارشد یا همان لیسانس وظیفه کارهای دفتری و یا ما فوق سربازان مادون میشوید که میتوانید به عنوان یک ارشد در چهار چوب قانون به مقام مادون دستوراتی را نیز بدهید...شیرین ترین خاطرات زندگی همین خدمت سربازی هست..باور کنید...
البته میتونه بهت بشین پاشو بده ولی شما نباید اطاعت کنی:Dباز اگه یه استوار تمام یا ستوان وظیفه ای بود یه چیزی ولی دیگه سرباز صفر خیلی زور داره!البته من الان دارم تو نیروی انتظامی خدمت می کنم و 10 روزیم بیشتر به آخر آموزشیم نمونده...یه بار یه سرباز صفر داشت تلفن میزد خیلی طولش داد(با کارت تقلبی)بهش تذکر دادم توجه نکرد بعد که تلفنش تموم شد شروع کرد شاخ بازی که چرا مزاحم میشی و می خواست درگیر شه که اول قهوه ایش کردم بعد قرمز:wacko:اصلا بهشون باج نده حتی تو آموزشی:Dبعد تقسیم هم بستگی داره کجا بیفتی.دعا کن نیرو انتظامی نباشه که بیچاره ای!چون خیلی زحمت و دردسر داره حتی اگه ستوان بشی!!ولی ارتش و **** عشق و حاله!!!خوش باشی:)

Haj Moh3n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آره اینقدر شیرینه که روزی هزار بار به خودت میگی لعنت بر من و چه غلطی کردم اومدم خدمت
حالا بزار بیای خدمت میفهمی
ما نه ماهه خدمت کردیم از لحاظ روحی 7 جای اونجامون پاره شده
بهترین جا هم که باشی الافیش پدرت رو در میاره
هی نگین خدمت شیرینه ملت هم فکر کنن چیز خوبیه
آقا خدمت زوری به هیچ دردی نمیخوره
فقط پول الکی خرج میشه همین و بس
:mad:

احسنت! من نمیدونم چه کرمیه هر کی که خدمت رفته به اونایی که نرفتن خدمت هی توصیه خیلی خوبه و حتما برید و خاطره میشه و از این قبیل خزعبلات..!!! خاطره میخوای زیدتو سوار کن نصفه شب جاده بالا بزن برو دربند!
یا اونجایی که اونا رفتن خدمت نبوده یا ما رو اشتباهی جایی به غیر از خدمت سربازی آوردن! به خدا قسم اگه نیاید نه اسمون به زمین میاد نه زمین به اسمون! اگر پاسپورت نمیخواید خدمت نیاید! تا حد امکان بپیچونید. با اون کارتی که بعد از دو سال بهت میدن حتی نمیتونی چک نقد کنی!

aazadii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چی بگم والا

حالا بزارین بریم ببینیم تا خدا چی بخواد .:rolleyes:

حالا منو نترسونین .:(:(:f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::eek::eek::eek:

متاسفانه یکی از دلایلی که کارت پایان خدمت رو لازم دارم برای پاسپورت هست

hasan.offline

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.من تاریخ اعزامم 1/4/89 .از اهواز هستم.(کارشناسی).می خوام با 1/12/89 جابجا کنم.اگه کسی هست خبرم کنه

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
سلام دوستان کد محل آموزش من شده 20
کسی میدونه این کد دقیقا کجاست و شرایطش چه جوریه اونجا ؟
من خودم یه جا دیدم نوشته بود نیروی هوایی شهید ستاری تهران ( ارتش ) ... کسی میدونه چه جوریه ؟ خوبه ؟ بده ؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.من تاریخ اعزامم 1/4/89 .از اهواز هستم.(کارشناسی).می خوام با 1/12/89 جابجا کنم.اگه کسی هست خبرم کنه

الان دیگه نمیشه چون 1/12 چند روز دیگه وقت اعزامشه درضمن به احتمال قوی فقط یه دوره میتونی تغییر بدی یعنی نهایتاً 1/2/89
من خودم هم تیر هستم

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان کد محل آموزش من شده 20
کسی میدونه این کد دقیقا کجاست و شرایطش چه جوریه اونجا ؟
من خودم یه جا دیدم نوشته بود نیروی هوایی شهید ستاری تهران ( ارتش ) ... کسی میدونه چه جوریه ؟ خوبه ؟ بده ؟

سلام دوست من
تا حالا که کد 20 همون نیروی هوایی ارتش دانشگاه شهید منصور ستاری بوده
بنظر خودم چون دانشگاه هست میتونه شرایط بهتری در انتظارت باشه

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دیروز دفترچه رو خریدم.
اگر من تا آخر این هفته پست کنم حدوداً چقدر طول می کشه اعزام بشم؟
کلاً یه جوونمردی پیدا شه از مرحله پست کردن دفترچه به بعد و مراحلش رو توضیح بده ممنون می شم.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دیروز دفترچه رو خریدم.
کلاً یه جوونمردی پیدا شه از مرحله پست کردن دفترچه به بعد و مراحلش رو توضیح بده ممنون می شم.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

عزیز اول باید میگفتی مدرک تحصیلیت چیه؟
هر چند من حدس میزنم تحصیل کرده دانشگاهی و فوق دیپلم یا لیسانس باشی
اگه تا آخر این هفته پست کنی احتمال اینکه بخوری به تیرماه (1/4/89) خیلی خیلی زیاده
راستشو بخوای از کار اینا نمیشه سر در آورد من خودم 4 آبان پست کردم افتادم تیر
دوستم 20 دی پست کرده افتاده اردیبهشت
ولی من حدس میزنم شما تیر باشی
خودت دوست داری اعزامت کی باشه؟ بگو تا بیشتر راهنمایی کنم
در ضمن همونطور که گفتم اگه فوق دیپلم یا لیسانس باشی چقدر دیگه از مهلت 6 ماهت باقیه؟

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
عزیز اول باید میگفتی مدرک تحصیلیت چیه؟
هر چند من حدس میزنم تحصیل کرده دانشگاهی و فوق دیپلم یا لیسانس باشی
اگه تا آخر این هفته پست کنی احتمال اینکه بخوری به تیرماه (1/4/89) خیلی خیلی زیاده
راستشو بخوای از کار اینا نمیشه سر در آورد من خودم 4 آبان پست کردم افتادم تیر
دوستم 20 دی پست کرده افتاده اردیبهشت
ولی من حدس میزنم شما تیر باشی
خودت دوست داری اعزامت کی باشه؟ بگو تا بیشتر راهنمایی کنم
در ضمن همونطور که گفتم اگه فوق دیپلم یا لیسانس باشی چقدر دیگه از مهلت 6 ماهت باقیه؟

مرسی که راهنمایی می کنی.
من آخر شهریور فوق دیپلم رو گرفتم، در نتیجه آخر اسفند می شه آخر مهلت 6 ماهم.
دانشگاه آزاد شیراز قبول شدم، اما خب نمی رم، یه امتحان هم 14 اسفند دارم (علمی کاربردی) اگر فرض بگیریم که اگه خدا خواست و من این رو قبول شدم تکلیف چیه؟ چون جوابش مسلماً سال بعد میاد. اگه نرفته باشم سربازی، سربازی کنسل می شه می رم دانشگاه یا نه چطوریاست؟
باز هم ممنون

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
مرسی که راهنمایی می کنی.
من آخر شهریور فوق دیپلم رو گرفتم، در نتیجه آخر اسفند می شه آخر مهلت 6 ماهم.
دانشگاه آزاد شیراز قبول شدم، اما خب نمی رم، یه امتحان هم 14 اسفند دارم (علمی کاربردی) اگر فرض بگیریم که اگه خدا خواست و من این رو قبول شدم تکلیف چیه؟ چون جوابش مسلماً سال بعد میاد. اگه نرفته باشم سربازی، سربازی کنسل می شه می رم دانشگاه یا نه چطوریاست؟
باز هم ممنون

در مورد قبولی در دانشگاه
اگه نتایج نهایی قبولی قبل از تاریخ اعزام بیاد کنسل میشه از طریق **** وظیفه باید اقدام کنی تا برات معافیت تحصیلی بزنن
ولی نه اگه تاریخ اعزام قبل از اعلام نتایج نهایی باشه تشریف میبری خدمت هر جا که مشخص شد قبول شدی قبل از ثبت نام ترخیص میشی از خدمت و بعد از فارغ التحصیلی دوباره در همون یگان قبلی ادامه میدی که باز مستلزم اینه که دفترچه جدیدی پست کنی اونوقت تاریخ اعزامت رو خیلی زودتر میزنن اولین اعزام احتمالاً میشه

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
در مورد قبولی در دانشگاه
اگه نتایج نهایی قبولی قبل از تاریخ اعزام بیاد کنسل میشه از طریق **** وظیفه باید اقدام کنی تا برات معافیت تحصیلی بزنن
ولی نه اگه تاریخ اعزام قبل از اعلام نتایج نهایی باشه تشریف میبری خدمت هر جا که مشخص شد قبول شدی قبل از ثبت نام ترخیص میشی از خدمت و بعد از فارغ التحصیلی دوباره در همون یگان قبلی ادامه میدی که باز مستلزم اینه که دفترچه جدیدی پست کنی اونوقت تاریخ اعزامت رو خیلی زودتر میزنن اولین اعزام احتمالاً میشه

دوران بدی رو می گذرونم در کل! اوج فعالیت کاریم هستش
cry222.gif

یه مطلب دیگه اینکه من چندتا پارتی ریز و درشت تو آب نمک خوابوندم از الان! توی تهران کجا برای سربازی مناسب تر هستش؟ چون می تونم ردیف کنم هرجا بخوام.
دوست دارم یجوری باشه که بتونم کارم رو هم ادامه بدم در کنارش
127fs4730978.gif

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
دوران بدی رو می گذرونم در کل! اوج فعالیت کاریم هستش
cry222.gif

یه مطلب دیگه اینکه من چندتا پارتی ریز و درشت تو آب نمک خوابوندم از الان! توی تهران کجا برای سربازی مناسب تر هستش؟ چون می تونم ردیف کنم هرجا بخوام.
دوست دارم یجوری باشه که بتونم کارم رو هم ادامه بدم در کنارش
127fs4730978.gif

بستگی داره کدوم ارگان و کجا بیفتی اگه میتونی انتخواب کنی اول **** بهدش ارتش بعدش هرچی بود:p اخرشم نیروی انتظامی من خودم همین هفته خدمتم تو نیروی انتظامی تموم شد الانم بعضی بهترین دوستای لیسانس و فوق لیسانسم دارن سر چهارراه قبض می کشن. کلا اگه راحتی می خوای همه جا الا این آخری.

hasan.offline

Registered User
لایک‌ها
0
الان دیگه نمیشه چون 1/12 چند روز دیگه وقت اعزامشه درضمن به احتمال قوی فقط یه دوره میتونی تغییر بدی یعنی نهایتاً 1/2/89
من خودم هم تیر هستم

چرا من رفتم بهم گفتن اواخر برج 11 بیا.

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دیروز دفترچه رو خریدم.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

من وقتی پست کردم 6 ماه بعد اومد

payam11

Registered User
لایک‌ها
1
اقا من میخوام تاریخ اعزامم رو بخاطر کنکور ار 1/2 بندازم 1/4
رفتم **** وظیفه شهرمون(کرمانشاه) 2 تا احمق نشسته بودن گفتم میخوام تاخیر بندازم گفتم باید حتما با یکی جابجا کنی
گفتم باید چیکار کنم گفت بی خیال شو کسی نمیاد جابجا کنه
اینم وضع پاسخ گویی
کسی متونه منو راهنمایی کنه چیکار کنم
ممنون میشم دوستان

بالا