• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

percy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من
من خودمم 1/4/89 اعزامم از ارومیه
شما لازم نیست دنبال یکی بگردی تا جابجا کنی
یکی از دوستای من افتاده 1/2 امروز رفته بودیم **** وظیفه بندازه 1/4 بخاطر کنکور دانشگاه آزاد
یه فرم بهش دادن گفتن پر کن بهمراه یه کپی از برگ سبزت بیار اینجا احتمال خیلی خیلی زیاد درست شه
چون بیشتراز 50 نفر فقط از استان ما اسمشون توی لیست بود که از 4/1 میخواستن تعجیل کنن برن 2/1 پس نگران نیروی جایگزین نباش
جالبش اینجاست که من اول آبان دفترچمو فرستاده بودم اومده یک تیر این رفیقم با سه تا از دوستاش آخرای دی فرستادن اومده یک اردیبهشت!!!!!!!!!!!!!

میشه بگید برای شما یا دوستانتان بعد از ارسال دفترچه، دقیقا چند روز طول کشید تا برگ سبز بیاد؟

aazadii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها سلام .

کسی درباره کد 94 اطلاعاتی داره ؟؟؟

سریعا لازم دارم که بدونم کجاست و چه جوریه ؟؟؟

دمه همتون گرم

sardar_maad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ممنون میشم کسی کمکی کنه.

شما هاشمی نژاد نیشابورین؟ کی اعزام هستین؟
من لیسانسم، اول اسفند اعزامم، منم فکر کنم هاشمی نژاد نیشابورم...
سوالم از بچه ها اینه که همون روزی که تو برگه زدن، همون روز از میدون **** اعزام میکنند یا می اندازن چند روز بعدش

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
میشه بگید برای شما یا دوستانتان بعد از ارسال دفترچه، دقیقا چند روز طول کشید تا برگ سبز بیاد؟

دوست من برگ سبز 20-30 روز طول میکشه بیاد
مال من دقیقش رو نمیدونم ولی حدود 25-26 روزه اومد
مال دوستام هنوز نیومده اونا دفترچشونو 20 دی پست کردند ولی رهگیری پستی صورت گرفته نشون میده که نامه از تهران خارج شده یعنی حداکثر تاچند روز دیگه میرسه.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها سلام .

کسی درباره کد 94 اطلاعاتی داره ؟؟؟

سریعا لازم دارم که بدونم کجاست و چه جوریه ؟؟؟

دمه همتون گرم

کد 94 :**** پادگان ولیعصر ساری
فکر کنم نیروهاشو دیپلم و زیر دیپلم میگیره
من خودم نمیدونم چه جوره ولی تا جایی که در صفحات این تاپیک خوندم جای خوبیه

aazadii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی آقا دمت گرم

:rolleyes:

شنیدم که اگه 2 ماه آموزشی حتی اگه با مدرک دکترا هم بری ، یه سرباز زیر دیپلم((پایه خدمت)) میتونه بهت بشین پاشو بده اگر هم اعتراض کنین متاسفانه شرایط بدتری براتون به وجود خواهد آمد...اما بعد دو ماه آموزشی که به یگان خودتون معرفی میشین((تقسیم میشین))همه چیز فرق میکنه و شما به عنوان ارشد یا همان لیسانس وظیفه کارهای دفتری و یا ما فوق سربازان مادون میشوید که میتوانید به عنوان یک ارشد در چهار چوب قانون به مقام مادون دستوراتی را نیز بدهید...شیرین ترین خاطرات زندگی همین خدمت سربازی هست..باور کنید...

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
مرسی آقا دمت گرم

شنیدم که اگه 2 ماه آموزشی حتی اگه با مدرک دکترا هم بری ، یه سرباز زیر دیپلم((پایه خدمت)) میتونه بهت بشین پاشو بده اگر هم اعتراض کنین متاسفانه شرایط بدتری براتون به وجود خواهد آمد...اما بعد دو ماه آموزشی که به یگان خودتون معرفی میشین((تقسیم میشین))همه چیز فرق میکنه و شما به عنوان ارشد یا همان لیسانس وظیفه کارهای دفتری و یا ما فوق سربازان مادون میشوید که میتوانید به عنوان یک ارشد در چهار چوب قانون به مقام مادون دستوراتی را نیز بدهید...شیرین ترین خاطرات زندگی همین خدمت سربازی هست..باور کنید...

درسته ...

.. ساری ... آب و هواش که خوبه .. مخصوصا تو این فصل .. همش بارون .. پس همش پیچ ... البته گاهی بارون دردسر ساز میشه .. مثلا تو تو بارون خفن میرید اردو ...:wacko: ولی در کل بارون تو آموزشی نعمته بزرگیه ..

farman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان
من اول اسفند اعزامم مدرکم هم لیسانسه
میخواستم بدونم اگه الان برم میدان **** بهم میگن محل آموزشیم کجاست
برگه سفیدم هم نیومده
از همگی متشکر

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام به همه دوستان
من اول اسفند اعزامم مدرکم هم لیسانسه
میخواستم بدونم اگه الان برم میدان **** بهم میگن محل آموزشیم کجاست
برگه سفیدم هم نیومده
از همگی متشکر

سلام عزیز
هنوز خیلی زوده 20 روز مونده
اگه تا یه هفته مونده به اعزام اومد که هیچ وگرنه اونوقت برو **** وظیفه
در ضمن موارد زیادی هم مشاهده شده که 4 یا 3 یا حتی 2 روز مونده به اعزام اومده

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام بر همگی
میخواستم بدونم ( صرف کنجکاوی) کسانی که در این تاپیک اموزشی شون تموم شده یگان خدمتی کجا افتادن؟ کدوم شهرستان؟
بعد دوستای نزدیک هم دوره ایتون کجا افتادند؟

farman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیز
هنوز خیلی زوده 20 روز مونده
اگه تا یه هفته مونده به اعزام اومد که هیچ وگرنه اونوقت برو **** وظیفه
در ضمن موارد زیادی هم مشاهده شده که 4 یا 3 یا حتی 2 روز مونده به اعزام اومده

از راهنماییتان ممنون

percy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من برگ سبز 20-30 روز طول میکشه بیاد
مال من دقیقش رو نمیدونم ولی حدود 25-26 روزه اومد
مال دوستام هنوز نیومده اونا دفترچشونو 20 دی پست کردند ولی رهگیری پستی صورت گرفته نشون میده که نامه از تهران خارج شده یعنی حداکثر تاچند روز دیگه میرسه.

از پاسختون ممنونم

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی آقا دمت گرم

شیرین ترین خاطرات زندگی همین خدمت سربازی هست..باور کنید...

آره اینقدر شیرینه که روزی هزار بار به خودت میگی لعنت بر من و چه غلطی کردم اومدم خدمت
حالا بزار بیای خدمت میفهمی
ما نه ماهه خدمت کردیم از لحاظ روحی 7 جای اونجامون پاره شده
بهترین جا هم که باشی الافیش پدرت رو در میاره
هی نگین خدمت شیرینه ملت هم فکر کنن چیز خوبیه
آقا خدمت زوری به هیچ دردی نمیخوره
فقط پول الکی خرج میشه همین و بس
:mad:

aazadii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش موضوع جديدي نيست كه بنويسم كلياتي كه لازم بود رو گفتم و بقيش ميره در رفتارهاي افراد

:)

l
مثل اينكه از وقتتون استفاده كنيد
نزارين به شما بي احترامي و حتي كم احترامي بشه و اين بسته به احترام و رفتار و اخلاق خودتون داره بيشتر
سوء استفاده نكنيد و كسي رو نرنجونيد
باند بازي و درگيري راه نندازين و با اونهايي كه اينكار رو ميكنن مستقيم برخورد نكنيد بلكه خيلي راحت روشن و آشكار برين و به مسئولتون بگيد ( البته نه هر چيز جزئي رو ها
نظافت و و بهداشت رو در تمام موارد رعايت كنيد و سعي كنيد نه خودتون مريض بشيد نه ديگران رو
با فكر و برنامه عمل كنيد چه شخصي چه جمعي
حركتهاي مثبت و رشد دهنده رو پايه گزاري و حمايت كنيد. نزاريد كسي كه همچين كاري راه ميندازه تنها بمونه
..
اميدوارم دوران خدمت دوران سرشار از تجربه هاي شاد و مفيد براتون باشه

طرز فكرها و در نتيجه رفتارهاي مختلفي در اين باره هست بعضي ها اين مدت را كاملا الافي ميدونن و بعضي ها نه و لي در هر حال آدم عاقل اوني هست كه در هر شرايطي بهترين استفاده رو ببره
يك سري از بچه ها چون اين دوره را الافي ميدونن سعي ميكنن اصلا در هيچ كاري هماهنگي و همكاري نداشته باشن ولي گروه دوم سعي مكنن ببين در موقعيتهاي مختلفي چه چيزهايي ميتونن ياد بگيرن و البته گروه سومي هم هستند كه به هيچ طرفي تمايل ندارن .. ميان .. ميرن
به نظر من اين دوره با اينكه وقت تلف كردنش زياده ولي خيلي چيزها ميشه ازش ياد گرفت مخصوصا 2 ماه اول كه آموزشي هست و كاملا در بند

حداقل مطلبي كه ارزش داره ادم بهش توجه كنه ارتباط با اقوام مختلف و فرهنگهاي مختلفي هست كه از تمام شهرها دور هم جمع ميشن واقعا طي اين دوره ميشه فهميد كه ما كجاييم و طرز فكر بقيه چيه

سختيها و شيرينهاي اين دوره هم واقعا ارزشمند هست

تنها پيشنهادم اينه كه سعي كنيد از اين زمان به نفع خودتون و دوستانتون بهترين استفاده ها رو ببريد

به نظر من جلب اعتماد مسئولین از اینکه ما کار نامربوطی انجام نمیدیم و مسئولیتمون رو درست و خداپسندانه انجام میدیم گام مهی هست. بعدش باید مشغولیت داشته باشیم که من الان دارم فلان کار شخصی رو انجام میدم مثلا روزی ۳ ساعت درس میخونم که کاملا موثر هست و حریم امنیتی رو گسترش میده. بعدش هم صحبت های دوستانه با مسئولینی که گوش شنوا دارن از مشکلات سربازها و افرادی که اذیت میکنن از کادریها. با هر کسی باید به یک شیوه خاص خودش صحبت کرد. بعضیها صمیمی بعضی ها رسمی بعضیها با خواهش بعضی ها با قدرت و البته با همگی با آرامش. داشتن آرامش در کل صحبت و اصلا کل زندگی خیلی مهم هست نشون میده که ما کم نیاوردیم و فرد منطقی هستیم در واقع بعضی ها میخوان فقط آرامش ما رو بهم بزنن و لذت ببرن یا از آب گل آلود ماهی بگیرن
اما مهمترین چیزیکه باید توجه داشت توکل به خدا به جای خلق خداست. ما باید از خدا حل مشکلاتمون رو بخواهیم و البته با نگه داشتن حرمت خدا در رفتار و زبانمون مسیر اجابتش رو باز کنیم.
هم چنین گاهی هم یاد داشته باشیم افرادی هم هستند که در مناطقی بدتر از ما با امکاناتی بسیار کم و شرایطی سخت تر دارن خدمت میکنن و البته همیشه شاکر باشیم و البته نگاهمون رو از مسیر پیشرفت و بهبود بر نداریم.
من 10 روز دیگه اعزامم نبود !!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يا حق

Last edited:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
آره اینقدر شیرینه که روزی هزار بار به خودت میگی لعنت بر من و چه غلطی کردم اومدم خدمت
حالا بزار بیای خدمت میفهمی
ما نه ماهه خدمت کردیم از لحاظ روحی 7 جای اونجامون پاره شده
بهترین جا هم که باشی الافیش پدرت رو در میاره
هی نگین خدمت شیرینه ملت هم فکر کنن چیز خوبیه
آقا خدمت زوری به هیچ دردی نمیخوره
فقط پول الکی خرج میشه همین و بس
:mad:

یقیناً خدمت بهترین دوران زندگیه یه پسره
ولی چون به شما و خیلیا بد تلقین شده نمیخواین قبول کنین و خوشی هاش رو کنار گذاشتین و فقط بدیها رو میبینید.
من خودم لحظه شماری میکنم تا تاریخ اعزامم برسه
خیلی هم دوست دارم هنگ مرزی خدمت کنم
کلا دوست دارم استخدام بشم اونجا
راستی کسی شرایط استخدامش رو میدونه؟

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
یقیناً خدمت بهترین دوران زندگیه یه پسره
ولی چون به شما و خیلیا بد تلقین شده نمیخواین قبول کنین و خوشی هاش رو کنار گذاشتین و فقط بدیها رو میبینید.
من خودم لحظه شماری میکنم تا تاریخ اعزامم برسه
خیلی هم دوست دارم هنگ مرزی خدمت کنم
کلا دوست دارم استخدام بشم اونجا
راستی کسی شرایط استخدامش رو میدونه؟

جوجه را تو خدمت میشمارن
حالا عزیزم شما برو بعد بیا این جا تعریف کـــــــــــــــــــن
به خدا قسم هیچ سودی نداره

aazadii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم خدا خدا میکنم که زودتر تاریخ اعزامم برسه

میدونی . جونه کندنی رو باید کند .

سعی کن تا میتونی بهت خوش بگذره

من رفتم میام واست تعریف میکنم khorshid12 جان ;)

شما الان تو خدمتی یا تموم کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا