• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

reza9739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بالاخره کسی راجع به کد 75 که وزارت دفاع قزوین هست اطلاعاتی نداره؟
کسی برا 1 اسفند اونجا نمیره؟

ali-06

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کجاست یاری کننده ای که مرا یاری کند
1 اسفند رفتنی هستم . اراک نیرو انتظامی.اونم از کجا... از مشهد!!ظلم نیست 20 ساعت راهه!!
چطور جاییه!!پیشکسوت ها عنایت می فرمایند؟
کسی پیدا میشه باش هم دوره بشیم!!
:blink:

اراک-مالک اشتر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کجاست یاری کننده ای که مرا یاری کند
1 اسفند رفتنی هستم . اراک نیرو انتظامی.اونم از کجا... از مشهد!!ظلم نیست 20 ساعت راهه!!
چطور جاییه!!پیشکسوت ها عنایت می فرمایند؟
کسی پیدا میشه باش هم دوره بشیم!!
:blink:

سلام.
مالک اشتریاش صلووووووووووووووووووووات.
بزن زنگ رو که به فنا رفتیم.
کسی میدونه چجور جایی هست؟
یه اطلاعات کلی میخوام.
خوش میگذره یا بد؟

ممنون

اراک-مالک اشتر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پادگان مالک اشتر:

هی ددم عجب شانس بدی داری تو پادگان مالک اشتر اراک به علت اینکه پادگان نمونست بدترین پادگان برای آموزشیه منم اونجا اموزش دیدم گردان امام علی گروهان شهادت خدا بهت رحم کنه خوبه باز به شما رمخصی دادن و غذای پادگان مارو سه روز با لباس خصی نگه داشتن بدون خوابگاه روزا با لباس شخصی اذیتمون میکردن اب شیر رو باید میخوردیم اب اراک خیلی آهک داره حتما با خودت ابلیمو هم ببر سه روز تمام هر روز یک وعده غذا به ما دادن اونم چی نصف نون لواش که بدترین نون دنیا بود رو میزدن و یک کنسرو که هر دونفر یکی دیگه ببین تابستونو اب گرم و اهکیو کنسرو تن ماهی دیگه چی چی میشه شبا رو اسفالت میخوابیدیم بعد سه روز ولمون کردن انقدر موقع تقسیم اذیتمون کردن که من تقریبا بیهوش داشتم میشدم روزای گرم شبهای سرد وقتی رسیدم خونه تازه فهمیدم عجب روزگار خوبی داشتیم ما قدر نمیدونستیم سبک برو سبک بیا هر جور شده خودت رو بنداز تو یک گروهان درست و درمون مثلا قد بلندها و تنومندها رو گروهان ایمان هر گردان بر میداره و بدترینها رو میدن شهادت تو گروهان ما هر چی کوتوله و مریض بود افتاده بود رژه نمیتونستن برن برای همین از مرخصی هفتگیم خبری نبود یه گردانم بود اون ته پادگان جدید ساختن خیلی توپ و با کلاسه اونجا بیفتی که حالی به حولی من خودم صبحانه نمیخوردم البته صبحونه بد نمیدن من کلا صبحونه بخور نبودم نهار میرفتم ته صف یک ذره میخوردم از بس غذا افتضاح میدادن و اون جلوها مسخره بازی و دعوا میشد سر یک بشقاب شبها هم آب میوه میخریدم با کلوچه ای چیزی میخوردم سالم تر بود از این پودرا یا سن ایچ ببر حال میده آبلیمو هم حتما ببر با اب قاطی کن از بس این اب میکروبی و غیر بهداشتیه سالی که ما رفتیم وبا گرفت پادگانو اصلا یک وضع فجیعی بود از بس چرکول بازی در میارن از بهداری ناجا اومدن اب رو چک کردن دیدن اصلا استاندارد نیست گفتن اب معدنی بخوردی آخه ملت پول چقدر میارن مگه یا همه مگه وسقشون میکشه اگر مدرک کامیپوتری مثلا تو رشته کاردانش داری ببر یک وقت اعلام میکنن بدی بهشون بلکه بیفتی آموزشیت تو قسمت عقیدتی اینا یا درمانگاه وضعش بهتره ! خلاصه میری دستت میاد !

زمونه عوض شده حاجی.به نظر من در بهترین پادگان،بهترین گردان،بهترین گروهان،بهترین فرمانده،خلاصه همه چی فول.
من اصلا نمی خواستم بیام مرخصی به همه 72 ساعت مرخصی دادن.فقط دو روز اول برای اینکه رژه و یه سری احترامات نظامی رو یاد بگیریم سخت بود الان هر دفعه از جلوی جایگاه رژه می ریم همه دهنشون وا می مونه. هرچی ورزشکارو هیکلی و...تو گروهان ماست.همیشه هم تشویق پشت تشویق.
از ساعت 5 به بعد در اختیار خودتی،کتابخونه داره که کتاب امانت میده،اونایی که گواهینامه رانندگی ندارن می تونن داخل دوره آموزشی گواهینامه بگیرن. پنج شنبه بعد از ظهرو جمعه هم تعطیل.
البته وصد البته باید تو این محیط ها زرنگ باشی تا بهت خوش بگذره،زرنگ از نوع مثبت...
غذای پادگان یه خورده بده اما بهش عادت کردیم کافیه با مسئول غذا رفیق باشی که از شانس من مسئول چای و مسئول غذا هر دو همشهرین ،با هم خیلی رفیقیم.
خلاصه برای امثال من که قبل از خدمت سر کار می رفتن و مسئولیت رو گردنشون بوده ،یه نفس راحت می کشن.
من که دارم عشق وحال می کنم فقط فکر یه نفر یه ذره اذیتم می کنه

خب.
کدوم رو قبول کنیم؟
راستی ما لیسانسیم

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

اراک-مالک اشتر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نیروی انتظامی چطوریه؟
سختگیر هستن یا نه؟
یگاناش بعد آموزشی کدوماست؟
و اینکه میشه الان من پادگانم رو عوض کنم؟ با پارتی استانی البته.؟

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
این 3 ماه اضاف رو نبخشیدن من امید به زندگی ندارم !!:eek::D

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
نیروی انتظامی چطوریه؟
سختگیر هستن یا نه؟
یگاناش بعد آموزشی کدوماست؟
و اینکه میشه الان من پادگانم رو عوض کنم؟ با پارتی استانی البته.؟

راستش زیاد چنگی به دل نمی زنه ... نیرو انتظامی پول مول نداره ..
آموزشیش کمی سخته ... البته بستگی به جاش هم داره ... یه هو دیدی جای خوب باشی ...

راستی تو کلانتری هیچ موقع راننده نشو .. همش در حال آماده باش خواهی بود .. همش در حال گشت زدن تو خیابونا ...

سعی کن کار دفتری بگیری ..
پادگان عوض کردن هم کار هر کسی نیست ... بی خود رو ننداز ... مگر اینکه خره یارو مثه اسب بره ...

در کل خیالت نباشه ... عمره من و توئه که الکی الکی داره هدر میره !!:eek:

اراک-مالک اشتر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از شیراز دارم میرم اراک
احتمال داره بیفتم شهرمون؟بعد از آموزشی، یا باید کار خاصی انجام بدم؟
کار دفتری چجوری بگیرم؟ شانسیه؟

ممنون

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
من از شیراز دارم میرم اراک
احتمال داره بیفتم شهرمون؟بعد از آموزشی، یا باید کار خاصی انجام بدم؟
کار دفتری چجوری بگیرم؟ شانسیه؟

ممنون

این خیلی خوبهه .. در کل بیشتر اوقات وقتی آموزشی شهرستان دیگه ای باشی یگانت رو شهر خودت میفتی ...
نه بستگی داره به شانس از تو کاری بر نمیاد موقع ی تقسیم ....

کار دفتری ؟ خط خوب .. کامپیوتر .. یه جو شانس ....

اراک-مالک اشتر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرررررررررررسی.
خطم خوبه.
یه سری کارای دفتری داشتم.تو تهران.
لیسانسم مدیریته..
کامپیوتر رو هم در سطح حرفه ای و تخصصی بلدم.سخت افزار و نرم افزار.تایپیست خوبی هم هستم.
نظرت چیه؟
حالا مطمئنی جای خوبیه؟

ممنون ازت

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
مرررررررررررسی.
خطم خوبه.
یه سری کارای دفتری داشتم.تو تهران.
لیسانسم مدیریته..
کامپیوتر رو هم در سطح حرفه ای و تخصصی بلدم.سخت افزار و نرم افزار.تایپیست خوبی هم هستم.
نظرت چیه؟
حالا مطمئنی جای خوبیه؟

ممنون ازت

خوب پس عالیه ... نمی دونستم لیسانسی ... خدمت برات خیلی راحته .. 99% کار دفتری میدن بهت .. البته بعد آموزشی ...
ولی در مورد اراک خبری ندارم ... صفحات قبل رو نگاه کن حتما چیزی پیدا می کنی ...

اراک-مالک اشتر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گفتن که خوبه....
یه سری که قبلا رفتن گفتن یه کم سخت گیر بودن.
ولی جدیدا میگن خوبه....
تو کل با خدا...
ممنون از کمکت فرزان جان.
برم و بیام یه سر میزنم توضحاتی میدم

اراک-مالک اشتر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آها یه سوال موند.
آموزش الان چد ماهه؟
برای ما که اول اسفند میریم تا آخر 28 اسفند هست دیگه؟ بعد میان دوره میدن؟
اون 12 روز عید رو بهمون مرخصی میدن؟

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
آها یه سوال موند.
آموزش الان چد ماهه؟
برای ما که اول اسفند میریم تا آخر 28 اسفند هست دیگه؟ بعد میان دوره میدن؟
اون 12 روز عید رو بهمون مرخصی میدن؟

فوقه فوقش 56 روز هست ...
ماله ما 51 روز بود ...
میان دوره هم میدن ... فکر نمی کنم کل عید رو مرخصی بدن .. ولی کم کم 7 8 روز رو میدن ... فصل خوبی هم هست .. آموزشی یکی از بهترین دوره هاست .. وقتی میای یگان دلت برای اون سخت گیری ها تنگ میشه ... راستی آموزشی هیچ تنبیه و اضافه خدمت نداره ... میان دوره می دن .. تجدید دوره الکی هست :)

sardar_maad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
کسی از دوستان کد 256 ، پادگان شهید مدرس نیروی زمینی **** کرج بهش خورده؟ ضمنا من لیسانس و از تهران اعزامم، کسی راجب وضعیت پادگان خبر داره؟سختیش چه جوریه؟

بالا