• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

اراک-مالک اشتر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما خودتون کجا هستین؟
مدرکتون چی بوده؟
من چند روز پیش یکی از دوستام 3 ماه اضاف خورده بود براش بخشیدن...

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
نیروی انتظامی چطوریه؟
سختگیر هستن یا نه؟
یگاناش بعد آموزشی کدوماست؟
و اینکه میشه الان من پادگانم رو عوض کنم؟ با پارتی استانی البته.؟

اول اینکه الان نمیشه پادگان رو عوض کرد
در کل نیروی انتظامی برای افسرها سه پادگان آموزشی داره: اراک - مرزن آباد و تبریز و نزدیکترینش به شما که شیرازی همون اراکه
وقتی صحبت از نیروی انتظامی میشه همه فکرشون در وهله اول میره کلانتری
اول اینکه کلانتری اکثراً دیپلم و پایین میگیره
پلیس راهور یا همون راهنمایی و رانندگی اکثر فوق دیپلم به بالا میگیره
پلیس راه و پلیس مرزبانی هم همه چیز میگیرن
این 4 تا کلیات بودند ولی آگاهی - مبارزه با مواد مخدر- گذرنامه - وظیفه عمومی- آماد و پشتیبانی- یگان ویژه - یگان امداد و ... یگانهای دیگه نیروی انتظامی هستن
اما دلیل اینکه من میخوام نیروی انتظامی بیفتم علاقه خدمت من به هنگ مرزی استان خودمون (آذربایجان غربی ) هست. چیزی که خیلیا از اسمشم وحست دارن و البته واقعا هم وحشتناکه بخصوص اگه آذربایجان غربی - کردستان - کرمانشاه (کمتر) و سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی باشه.
اینم که میگن اگه آموزشی شهر خودت نباشه یگان شهر خودته کاملاً بی اساسه. همه شهرها که پادگان آموزشی ندارن
شما هم که از شیرازی اگهحواست نباشه و شانس بدی هم داشته باشی احتمالش هست که به مرزبانی سیستان و بلوچستان بخوری کلا استانهای یزد- فارس - کرمان و خراسان اکثرا همونجا تقسیم میشن
از اونجایی که منم دوست دارم مرزبانی بیفتم یه روز با برگه سبز رفتم فرماندهی مرزبانی استان گفتم شاید عین **** پذیرش داشته باشه. اونجا یه چیزایی دستگیرم شد ...
یاهو آیدی من : far_kh1986

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
شما خودتون کجا هستین؟
مدرکتون چی بوده؟
من چند روز پیش یکی از دوستام 3 ماه اضاف خورده بود براش بخشیدن...

من حصارک کرج ... آموزشی بابل بودم .. الان تو شهر خودم هستم .. **** ..
من دیپلم هستم .. ولی کارم دفتریه و راحت...

3 ماه اضاف پشت دفترچه ای به خاطر دیر رفتن به خدمت ...
یه سری بند داره برای بخشش این 3ماه .. مثلا یکیش متاهل بودنه...

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
من فقط خدا خدا میکنم حداقل نیروی انتظامی نیفتم **** هم نیفتم
الان بگم خندتون میگیره میگید این بابا دیوونست!!!!
تا حالا 3 بار پیشنهاد پذیرش به **** رو رد کردم
و جالبه که اونا دنبال منن نه من دنبال اونا!!!!!!
یکی از آشنا ها بهم گفته بود برگ سبزت رو بیار بده که تو بیمارستان **** بود ندادم
بعد یکی دیگه گفته بود بیار بده آموزشگاه مالک اشتر **** ارومیه نرفتم
و جالبترش این که شوهر خواهر صمیمی ترین دوستم مسئول همین قسمت انسانی و ... **** هست و پدر دوستم هم فرمانده مقاومت بسیج **** بود که بازنشست شده. دوستم همین پری روز بهم گفت بیا با من بریم پیش شوه خواهرم کاریت نباشه بیفت همیجا شهر خودت **** گفتم نه نه !!!!!!
یه دنده لجی دارم من !!! خدا بخیر بکنه آخرش

اراک-مالک اشتر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان چه شهرهایی ممکنه بعد از آموزش رو بیفتن مرزها؟
چقدر احتمال این هست که من بیفتم مرزبانی؟

اراک-مالک اشتر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم که میگن اگه آموزشی شهر خودت نباشه یگان شهر خودته کاملاً بی اساسه. همه شهرها که پادگان آموزشی ندارن+++++++++++++

در مورد این حرفتون.من چیزی که خودم دیدم این بوده که از هر 20-30 نفر فقط یکی یا دوتاش افتادن خارج از محدوده ی شهر خودشون.اینایی که تو یگان شهر خودشون آموزشی نمیرفتن.

farman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من اعزامی اول اسفند هستم مدرکم لیسانسه کد 226 خوردم
تو برگه سفیدم نوشته ساعت 3 بعد از ظهر یکم خودت را معرفی کن
میخواستم ببینم همان موقع ما را از میدان **** اعزام میکنند ساک و وسایلم را ببرم یا نه
متشکرم

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
با سلام
من اعزامی اول اسفند هستم مدرکم لیسانسه کد 226 خوردم
تو برگه سفیدم نوشته ساعت 3 بعد از ظهر یکم خودت را معرفی کن
میخواستم ببینم همان موقع ما را از میدان **** اعزام میکنند ساک و وسایلم را ببرم یا نه
متشکرم

نیازی نیست ببری ... میگن برو مثلا فردا... پس فردا...

ali-06

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب پس عالیه ... نمی دونستم لیسانسی ... خدمت برات خیلی راحته .. 99% کار دفتری میدن بهت .. البته بعد آموزشی ...
ولی در مورد اراک خبری ندارم ... صفحات قبل رو نگاه کن حتما چیزی پیدا می کنی ...

یعنی الان من لیسانسم کامپیوتره خوبه دیگه!!یعنی اونقد خوب هست که به شانس خیلی بد غلبه کنه؟
1 اسفند.یعنی 30 بهمن که کنکوره فقط چند ساعت آزاد هستی.

اراک!!!پس بده ها!!بریم آبادش کنیم.
هرکه دارد هوس اراک بسم الله...
صلواات دوووم رو بلندتر بفرسسسست

ali-06

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول اینکه الان نمیشه پادگان رو عوض کرد
در کل نیروی انتظامی برای افسرها سه پادگان آموزشی داره: اراک - مرزن آباد و تبریز و نزدیکترینش به شما که شیرازی همون اراکه
وقتی صحبت از نیروی انتظامی میشه همه فکرشون در وهله اول میره کلانتری
اول اینکه کلانتری اکثراً دیپلم و پایین میگیره
پلیس راهور یا همون راهنمایی و رانندگی اکثر فوق دیپلم به بالا میگیره
پلیس راه و پلیس مرزبانی هم همه چیز میگیرن
این 4 تا کلیات بودند ولی آگاهی - مبارزه با مواد مخدر- گذرنامه - وظیفه عمومی- آماد و پشتیبانی- یگان ویژه - یگان امداد و ... یگانهای دیگه نیروی انتظامی هستن
اما دلیل اینکه من میخوام نیروی انتظامی بیفتم علاقه خدمت من به هنگ مرزی استان خودمون (آذربایجان غربی ) هست. چیزی که خیلیا از اسمشم وحست دارن و البته واقعا هم وحشتناکه بخصوص اگه آذربایجان غربی - کردستان - کرمانشاه (کمتر) و سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی باشه.
اینم که میگن اگه آموزشی شهر خودت نباشه یگان شهر خودته کاملاً بی اساسه. همه شهرها که پادگان آموزشی ندارن
شما هم که از شیرازی اگهحواست نباشه و شانس بدی هم داشته باشی احتمالش هست که به مرزبانی سیستان و بلوچستان بخوری کلا استانهای یزد- فارس - کرمان و خراسان اکثرا همونجا تقسیم میشن
از اونجایی که منم دوست دارم مرزبانی بیفتم یه روز با برگه سبز رفتم فرماندهی مرزبانی استان گفتم شاید عین **** پذیرش داشته باشه. اونجا یه چیزایی دستگیرم شد ...
یاهو آیدی من : far_kh1986

خوب الان که من از مشهد دارم میرم چه کار کنم که بتونم مشهد یا تهران بیوفتم بعد از آموزشی؟؟مدرکم هم بالا گفتم لیسانس . اگه به امید شانس باشم باید برم با نیروهای ناتو تو افغانستان بجنگم.
راستی راسته که درجه ها رو پایین آوردن؟**** و ارتش زیر بار نرفتن اما نیرو انتظامی درجه ها رو پایین آورده!!!!

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
الان چه شهرهایی ممکنه بعد از آموزش رو بیفتن مرزها؟
چقدر احتمال این هست که من بیفتم مرزبانی؟

بستگی داره به منطقه ای که تقسیم میشید
در استان ما از آذربایجان غربی - شرقی - اردبیل - مرکزی - تهران - زنجان افتادن شایدم از چند جای دیگه ولی اکثراً بومی ها رو میدن مربانی بقیه رو تقسیم میکنن بین یگان های مختلف
هر چقدر نزدیک باشی خطر افتادن بیشتره
البته مرزبانی هم جاهای مختلف داره از ستاد فرماندهیش گرفته تا پاسگاه های مرزی درجه 1-2 و 0 مرزی

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
خوب الان که من از مشهد دارم میرم چه کار کنم که بتونم مشهد یا تهران بیوفتم بعد از آموزشی؟؟مدرکم هم بالا گفتم لیسانس . اگه به امید شانس باشم باید برم با نیروهای ناتو تو افغانستان بجنگم.
راستی راسته که درجه ها رو پایین آوردن؟**** و ارتش زیر بار نرفتن اما نیرو انتظامی درجه ها رو پایین آورده!!!!

داداش من این حرفا رو نگفتم که ترس ایجاد کنم و از این به بعد هم ادامه نمیدم.
در مورد کم کردن درجه ها **** و نیروی انتظامی اجرا شده ارتش رو نمیدونم.

soheil44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
حالا تون این برگه سفید نوشته 6 صبح میدون **** باشیم باید حتما اون ساعت بریم یا سرکاریه؟
کسی خضرایی نیست؟
نمیدونید چه جوره؟

Last edited:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
یعنی الان من لیسانسم کامپیوتره خوبه دیگه!!یعنی اونقد خوب هست که به شانس خیلی بد غلبه کنه؟
1 اسفند.یعنی 30 بهمن که کنکوره فقط چند ساعت آزاد هستی.

اراک!!!پس بده ها!!بریم آبادش کنیم.
هرکه دارد هوس اراک بسم الله...
صلواات دوووم رو بلندتر بفرسسسست

من آموزشی اراک بودم البته الان یه ماهیه خدمتم تموم شده ولی کلا زمانی که ما اونجا بودیم که خوب بود و خوش گذشت البته اینم بگم ما ماه رمضون اونجا بودیم ولیی کلا یه چیزی بهت بگم خدارو شکر کن که لیسانسی و اراک افتادی دوستام که افتاده بودن پادگان اموزشی اهواز چیزهایی از کثیفی و بی آبی و... تو اونجا تعریف می کردن که ادم حال به حال می شد به هر حال خدا رو شکر اراک پادگانش تمیز و درست حسابیه آلبته در مقایسه با چیزهایی که بعدا تو خدمت دیدم.

ali-06

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی خشم شب. یجا نوشته بود شبی که شام نون پنیر با هندونه دادن بدونید که خشم شب دارین اون شب.غذا سبک میدن تا بالا نیارین.چطوری میشه آمار خشم شبو گرفت تا غافلگیر نشی؟

mobasher66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من 1/12/88 اعزامم به مرزن آباد چالوس
کسی خبر تازه ای از اونجا داره؟ یه راهنمایی کلی در مورد اونجا البته اطلاعاتتون اگه تازه باشه بهتره
راستی من از لاهیجان اعزامم، همشهری کسی هست؟;)

karaya

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ---
بچه ها من یک دوازده اعزامم کد 36 ( نیروی زمینی ارتش تهران ) البته من لیسانسم اما نمیدونم چرا کد 02 افتادم به هر حال توی این چند رو هرچی اطلاعت مفید و خوب هست رو خواهش میکنم بذارید ... مخصوصا تجربیات

avan

Registered User
لایک‌ها
207
1- دوستان زمان اعزام که میگن فلان ساعت بیایید چی باید ببریم با خودمون؟ همون بار اول که رفتیم.... میگن برو 2 روز دیگه بیا؟ یا چی؟
2- بعد اینکه لیسانسه ها نگهبانی میدن؟ چطوریه؟ توی آموزشی؟ یه روز از صبح تا شبش چطوریه آموزشی؟

3- بشین پاشو میدن؟ میزارن توالتا رو بشورن؟ لیسانسا؟
4- چه ساعتی میخوابن؟ چه ساعتی بلند میشن؟ آموزشی
5- من هر روز صبح دوش رو نگیرم دیگه مٌردم... تنم همش خارش میگیره... میزارن یا نه توی آموزشی؟

Last edited:
بالا