• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
باسلام
كسي ميدونه تفاوت انواع حساب هاي پي پال (از نظر ميزان مجاز موجودي و ترانسفر ) چي؟

میزان موجودی محدودیتی نداره و ربطی به نوع حساب نیز نداره.
حداکثر میزان برای یک تراکنش 10.000$ است و اگر حساب شما آمریکایی نباشه بسته به واحد پول شما این مقدار متغییره.(و ربطی به نوع حساب نیز نداره)

اگر دوستان اطلاعات دقیق تری دارن بگن.

farhad1036

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میزان موجودی محدودیتی نداره و ربطی به نوع حساب نیز نداره.
حداکثر میزان برای یک تراکنش 10.000$ است و اگر حساب شما آمریکایی نباشه بسته به واحد پول شما این مقدار متغییره.(و ربطی به نوع حساب نیز نداره)

اگر دوستان اطلاعات دقیق تری دارن بگن.

مرسي از جوابت ولي
اگه موجودي و ترانسفر ربطي به حساب نداره ،پس فرق حساب پرميوم يا بيزنس با شخصي چيه ؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
مرسي از جوابت ولي
اگه موجودي و ترانسفر ربطي به حساب نداره ،پس فرق حساب پرميوم يا بيزنس با شخصي چيه ؟

همونطور که از اسم هاشون پیداست حساب پرسونال یه حساب شخصیه که فقط برای خرید کردنه مانند حساب های معمولی که در ایران دارید و میتونید باهاش اینترنتی خرید کنید و پریمیوم حسابی برای انجام هم خرید و هم فروش است تحت نام شخصیه شما و مسلما دارای امکاناتی اضافه تر از حساب پرسونال برای فروش محصولات شما و اما حساب بزینس یه حساب کاملا تجاری که تمام امکانات موجود در هر دو حساب قبلی رو داره و خرید و فروش شما تحت نام تجاری یا همون نام شرکت شماست(خلاف حساب پریمیوم که تحت نام شخصی شماست) و البته فی جابجایی پول بین این حساب ها متفاوته.

farhad1036

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همونطور که از اسم هاشون پیداست حساب پرسونال یه حساب شخصیه که فقط برای خرید کردنه مانند حساب های معمولی که در ایران دارید و میتونید باهاش اینترنتی خرید کنید و پریمیوم حسابی برای انجام هم خرید و هم فروش است تحت نام شخصیه شما و مسلما دارای امکاناتی اضافه تر از حساب پرسونال برای فروش محصولات شما و اما حساب بزینس یه حساب کاملا تجاری که تمام امکانات موجود در هر دو حساب قبلی رو داره و خرید و فروش شما تحت نام تجاری یا همون نام شرکت شماست(خلاف حساب پریمیوم که تحت نام شخصی شماست) و البته فی جابجایی پول بین این حساب ها متفاوته.

بازم ممنون از جوابت . توي ايران كسي هست كه حساب بيزينس واسم باز كنه ؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
بازم ممنون از جوابت . توي ايران كسي هست كه حساب بيزينس واسم باز كنه ؟

خواهش میکنم.

بله هستن که این کارو میکنن ولی من در مورد اعتبارشون چیزی نمیدونم و کسی رو هم معرفی نمیکنم.

sevenmax

Registered User
لایک‌ها
3
سلام ، خسته نباشد مخصوصا Sanjero عزیز

یکی از دوستان در سوئد هستش و دارای کارت اعتباری و حساب بانکی که می خوام افتتاح پی پال داشته باشه به نام خودش که کاملا ویرفای بشه
من از ایران می خوام به این حساب دسترسی پیدا کنم بهترین گزینه برای ورود و استفاده از پی پال رو چی پیشنهاد می کنید
استفاده از vps یا *** یا گزینه های دیگه که مشکلی به وجود نیاره
همچنین آی پی مورد استفاده فرقی نمی کنه از کجا باشه آی پی آمریکا چطوره

Last edited:

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام ، خسته نباشد مخصوصا Sanjero عزیز

یکی از دوستان در سوئد هستش و دارای کارت اعتباری و حساب بانکی که می خوام افتتاح پی پال داشته باشه به نام خودش که کاملا ویرفای بشه
من از ایران می خوام به این حساب دسترسی پیدا کنم بهترین گزینه برای ورود و استفاده از پی پال رو چی پیشنهاد می کنید
استفاده از vps یا *** یا گزینه های دیگه که مشکلی به وجود نیاره
همچنین آی پی مورد استفاده فرقی نمی کنه از کجا باشه آی پی آمریکا چطوره

سلام و ممنون،

بله براحتی میتونید حساب رو باز کنید شما برای ورود هم میتونید از ویپ ی ان استفاده کنید و هم از ویپ ی اس اما راه دوم بهتره که خوب هزینه اش هم بیشتره و در ضمن آی پی هم فرقی نمیکنه از کجا باشه فقط دقت کنید آی پی ثابت باشه

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
یک سوال
اگر یک صورت حسابی که برای ایران صادر شده باشه ، میشه با پی پال پرداختش کرد ؟
الان یک صورت حساب تمدید یک وب سرور هست که باید تمدید بشه می خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد ؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
یک سوال
اگر یک صورت حسابی که برای ایران صادر شده باشه ، میشه با پی پال پرداختش کرد ؟
الان یک صورت حساب تمدید یک وب سرور هست که باید تمدید بشه می خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد ؟

احتمال زیاد مشکل پیش میاد از طرف پی پل.
پیشنهادم اینه که آدرستونو تو وب سرور تغییر بدید و درخواست صدور مجدد فاکتور بدید.

alert_pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام وخسته نباشید
چندتا سوال داشتم که ممنون میشم راهنماییم کنید
من به حساب پی پال نیازدارم و از دو راه میتونم الان حساب باز کنم
اول اینکه حساب وریفای شده بخرم(شرکتهایی هستند که تضمین میدن که اگر حساب لیمیت بشه چون مدارک افتتاح حسابشون واقعی هست اون رو از لیمیت در میارن،که حدود 150 تومن هزینه خرید این حساب هست البته من خیلی به پشتیبانی و خارج کردن از لیمیتشون امیدی ندارم)البته 60 تومن اضافه تر هم اگر پرداخت کنم به نام خود من با کپی گواهینامه بین المللی باز میکنند(کدومش بهتره به نام خودم باشه با 60 تومن بیشتر بهتره یا 150 تومنی؟ ضمنا حساب بیزنس هم میگن باز میکنند)

دوم اینکه یک حساب امریکایی بهمراه ویزا کارتش رو بخرم که اونهم حدود 200 هزار تومن درمیاد واز طریق این حساب و کارتش در پی پال حساب باز کنم(ضمنا برای افتتاح حساب بانکی از کپی پاسپورت خودم استفاده میکنند)
*حالا سوالم اینه که کدوم یکی از این راهها رو شما بیشتر سفارش میکنید؟(اگر مشخصات فروشنده ها رو هم بخواهید میتونم پیغام خصوصی بدم تا شما نظزتون رو در موردشون بگید)
**سوال بعدی من اینه که برای افتتاح حساب پی پال با حساب امریکایی و ویزا کارتش میشه حساب رو وریفای کرد؟یا ادرس و ... نیاز هست؟
***اگر از همین طریق حساب باز کنم (حساب بانکی و کارتش)چون با کپی پاسپورت خودم حساب بانکی باز شده و من با اون پی پال باز کردم اگر لیمیت بشه میتونم با ارسال کپی پاسپورتم رفع لیمیت کنم یا خیر؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
باز هم از لطف شما جناب SANJERO پیشاپیش سپاسگذارم

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
با سلام وخسته نباشید
چندتا سوال داشتم که ممنون میشم راهنماییم کنید
من به حساب پی پال نیازدارم و از دو راه میتونم الان حساب باز کنم
اول اینکه حساب وریفای شده بخرم(شرکتهایی هستند که تضمین میدن که اگر حساب لیمیت بشه چون مدارک افتتاح حسابشون واقعی هست اون رو از لیمیت در میارن،که حدود 150 تومن هزینه خرید این حساب هست البته من خیلی به پشتیبانی و خارج کردن از لیمیتشون امیدی ندارم)البته 60 تومن اضافه تر هم اگر پرداخت کنم به نام خود من با کپی گواهینامه بین المللی باز میکنند(کدومش بهتره به نام خودم باشه با 60 تومن بیشتر بهتره یا 150 تومنی؟ ضمنا حساب بیزنس هم میگن باز میکنند)

دوم اینکه یک حساب امریکایی بهمراه ویزا کارتش رو بخرم که اونهم حدود 200 هزار تومن درمیاد واز طریق این حساب و کارتش در پی پال حساب باز کنم(ضمنا برای افتتاح حساب بانکی از کپی پاسپورت خودم استفاده میکنند)
*حالا سوالم اینه که کدوم یکی از این راهها رو شما بیشتر سفارش میکنید؟(اگر مشخصات فروشنده ها رو هم بخواهید میتونم پیغام خصوصی بدم تا شما نظزتون رو در موردشون بگید)
**سوال بعدی من اینه که برای افتتاح حساب پی پال با حساب امریکایی و ویزا کارتش میشه حساب رو وریفای کرد؟یا ادرس و ... نیاز هست؟
***اگر از همین طریق حساب باز کنم (حساب بانکی و کارتش)چون با کپی پاسپورت خودم حساب بانکی باز شده و من با اون پی پال باز کردم اگر لیمیت بشه میتونم با ارسال کپی پاسپورتم رفع لیمیت کنم یا خیر؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
باز هم از لطف شما جناب SANJERO پیشاپیش سپاسگذارم

سلام خدمت شما و تمام دوستان PT،

راستش من نمیدونم سایت هایی که حساب پی پل میفروشن چطور کار میکنن و آیا اعتبار دارن یا خیر اما یه توضیح میدم شما خودت تصمیم درست رو بگیر و اگه بازم سوال داشتید بپرسید.

حسابی که تو پی پل باز میکنید نیاز به یه کارت و یه آدرس داره واسه وریفای که بعدها پی پل مدرکی ازتون میخواد که ثابت کنید نامی که هنگام افتتاح حساب به عنوان صاحب حساب معرفی کردید با آدرسی معرفی شده وجود خارجی داره و متلغ به شما هستن از اینرو باید مدرکی مثل قبض آب، تلفن یا مشابه ارائه بدید که نام و آدرس شما هر دو در اون قید شده باشه بنابراین باید دقت کنید کسی که به شما حساب میفروشه مدارک بالا رو نیز بهتون ارائه بده یعنی همون قبوض رو البته پی پل گاهی کپی پاسپورت شما رو هم میخواد که مسلما باید اسکن شده اون رو هم آماده داشته باشید.(این راهنمایی کلی بود در مورد افتتاح حساب)

و اما در مورد سوالاتتون، در مورد بخش اول باید عرض کنم با توضیحاتی که در بالا دادم بهتره که با نام شما نباشه چون در قبضتون باید نام و آدرس یکی باشه.
برای وریفای حساب، وریفای کردن کارت کافیه ولی آدرس رو هم باید بدید ولی میتونید وریفای نکنید ولی وقتی قبضو میدید، برای پی پل مشخص میشه که آدرس مال شماست چون در قبض ذکر شده، و به همراه اون نام شما هم در قبض هست.

و در مورد بخش دوم:
حساب پی پلی که با آدرس و کارت آمریکایی براتون باز میکنن باید پاسپورت هم به همون نام باشه چون کپی پاسپورت رو پی پل برای تطابق نام شما با نام روی کارت از شما میخواد و اگه آدرس و کارت بنام شخص دیگری باشه و پاسپورت متعلق به شخص دیگری پس مسلما پی پل این احتمال رو میده که اطلاعات شما جعلیه و لیمیت میشید و به راحتی هم نمیتونید از لیمیت بیرون بیارید.

در ضمن چطور در بانکی خارج از محل اقامتتون با پاسپورتتون حساب باز میکنن در صورتی که در پاسپورت قید شده که مقیم کجایید و من فکر نمیکنم این کار بانک قانونی باشه چون برای افتتاح حساب در هر کشوری باید اقامت اونجا رو داشه باشید. به فرض هم که باز کنن بالاخره پی پل پاسپورت شما رو میبینه و متوجه میشه که مقیم کجا هستید.

امید وارم که جوابتون رو گرفته باشید، اگر تونستید مشخصات فروشنده ها رو هم برام پیام خصوصی کنید.

موفق باشید.

alert_pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت شما و تمام دوستان PT،

راستش من نمیدونم سایت هایی که حساب پی پل میفروشن چطور کار میکنن و آیا اعتبار دارن یا خیر اما یه توضیح میدم شما خودت تصمیم درست رو بگیر و اگه بازم سوال داشتید بپرسید.

حسابی که تو پی پل باز میکنید نیاز به یه کارت و یه آدرس داره واسه وریفای که بعدها پی پل مدرکی ازتون میخواد که ثابت کنید نامی که هنگام افتتاح حساب به عنوان صاحب حساب معرفی کردید با آدرسی معرفی شده وجود خارجی داره و متلغ به شما هستن از اینرو باید مدرکی مثل قبض آب، تلفن یا مشابه ارائه بدید که نام و آدرس شما هر دو در اون قید شده باشه بنابراین باید دقت کنید کسی که به شما حساب میفروشه مدارک بالا رو نیز بهتون ارائه بده یعنی همون قبوض رو البته پی پل گاهی کپی پاسپورت شما رو هم میخواد که مسلما باید اسکن شده اون رو هم آماده داشته باشید.(این راهنمایی کلی بود در مورد افتتاح حساب)

و اما در مورد سوالاتتون، در مورد بخش اول باید عرض کنم با توضیحاتی که در بالا دادم بهتره که با نام شما نباشه چون در قبضتون باید نام و آدرس یکی باشه.
برای وریفای حساب، وریفای کردن کارت کافیه ولی آدرس رو هم باید بدید ولی میتونید وریفای نکنید ولی وقتی قبضو میدید، برای پی پل مشخص میشه که آدرس مال شماست چون در قبض ذکر شده، و به همراه اون نام شما هم در قبض هست.

و در مورد بخش دوم:
حساب پی پلی که با آدرس و کارت آمریکایی براتون باز میکنن باید پاسپورت هم به همون نام باشه چون کپی پاسپورت رو پی پل برای تطابق نام شما با نام روی کارت از شما میخواد و اگه آدرس و کارت بنام شخص دیگری باشه و پاسپورت متعلق به شخص دیگری پس مسلما پی پل این احتمال رو میده که اطلاعات شما جعلیه و لیمیت میشید و به راحتی هم نمیتونید از لیمیت بیرون بیارید.

در ضمن چطور در بانکی خارج از محل اقامتتون با پاسپورتتون حساب باز میکنن در صورتی که در پاسپورت قید شده که مقیم کجایید و من فکر نمیکنم این کار بانک قانونی باشه چون برای افتتاح حساب در هر کشوری باید اقامت اونجا رو داشه باشید. به فرض هم که باز کنن بالاخره پی پل پاسپورت شما رو میبینه و متوجه میشه که مقیم کجا هستید.

امید وارم که جوابتون رو گرفته باشید، اگر تونستید مشخصات فروشنده ها رو هم برام پیام خصوصی کنید.

موفق باشید.
با سلام و تشکر
این قسمت رو درست متوجه نشدم!

منظورتون از ادرس و قبضی که میدم چیه؟
یعنی میتونم حساب رو وریفای کنم ولی ادرسش رو وریفای نکنم؟در این صورت اکانتم وریفای شده هست و مشکلی ندارم؟
یا اینکه همه این کارها باید حتما انجام بشه تا حسابم وریفای بشه(1.معرفی کارت+2.ادرس کارت+3.تایید ادرس توسط قبض)
متشکرم

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
با سلام

دوستان در بعضي سايتهاي ايكامرس كه در امد كاربران رو با پيپال ميدهند نوشته شده Only US verified accounts

ميخواستم ببينم كه اينها چطور م فهمند كه اكانت طرف از چه كشوري وريفاي شده.

ونكته ديگر اينكه من احتياج شديد به يك اكانت وريفاي شده پي پل امريكادارم و ميخواستم ببينك كه از كجا ميتونم اين اكانت رو تهيه كنم. تا 50 توامن هم ميتونم بابت چنين اكانتي بدم. البته در صورت ليميت شدن پشتيباني هم بشه.خواهشا يكي به من بگه كه چطور ميتونم اين اكانت رو تهيه كنم

ممنون

Last edited:

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
با سلام و تشکر
این قسمت رو درست متوجه نشدم!

منظورتون از ادرس و قبضی که میدم چیه؟
یعنی میتونم حساب رو وریفای کنم ولی ادرسش رو وریفای نکنم؟در این صورت اکانتم وریفای شده هست و مشکلی ندارم؟
یا اینکه همه این کارها باید حتما انجام بشه تا حسابم وریفای بشه(1.معرفی کارت+2.ادرس کارت+3.تایید ادرس توسط قبض)
متشکرم

وقتی تو پی پل حساب باز میکنید ازتون میخواد که کارتتون رو به حساب اضافه کنید و بعد باید اون کارت رو وریفای کنید که مراحلی داره و این کار برای وریفای کردن حساب پی پل کافیه اما ازتون خواسته میشه که آدرس خودتون رو هم به حسابتون معرفی کنید ولی ازتون خواسته نمیشه که حتما آدرس رو هم وریفای کنید اما وقتی پی پل ازتون قبض میخواد برای پی پل مشخص میشه آدرسی که معرفی کردید آیا درست بوده و مال شما بوده یا خیر چون آدرس و نام موجود در قبض رو با نام و آدرسی که در پی پل معرفی کردید چک میکنه که آیا یکی هست یا خیر.

بله میتونید حساب رو وریفای کنید بدون اینکه لازم باشه آدرس رو هم وریفای کنید اما پی پل قبض رو ازتون میخواد برای تطابق.(این شاید کمی برای شما گیج کننده باشه اما توضیح ساده ای میدم)
وریفای کردن آدرس تو پی پل به این شکله که نامه ای از طرف پی پل به آدرس پستی شما میاد که حاوی کدیه که باید اون کد رو در قسمت مخصوص خودش در سایت وارد کنید که بعد از اون آدرستون هم وریفای میشه و منظور من هم این بود که این کار در پی پل اجباری نیست(البته من آدرس رو تو مانی بوکرز که سایتیه مثل پی پل وریفای کردم و در پی پل لین کارو نکردم و از مراحلش کاملا آگاه نیستم اما فکر میکنم فرق چندانی با وریفای آدرس در مانی بوکرز نداشته باشه)

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
با سلام

دوستان در بعضي سايتهاي ايكامرس كه در امد كاربران رو با پيپال ميدهند نوشته شده Only US verified accounts

ونكته ديگر اينكه من احتياج شديد به يك اكانت وريفاي شده پي پل امريكادارم و ميخواستم ببينك كه از كجا ميتونم اين اكانت رو تهيه كنم. تا 50 توامن هم ميتونم بابت چنين اكانتي بدم. البته در صورت ليميت شدن پشتيباني هم بشه.خواهشا يكي به من بگه كه چطور ميتونم اين اكانت رو تهيه كنم

ممنون

من نمیدونم از کجا میتونید این حساب هارو خریداری کنید اما در مورد سوال اولتون باید عرض کنم زمانی که کسی میخواد به حساب شما پول واریز کنه خود پی پل در یکی از مراحل پرداخت به پرداخت کننده اطلاعات کلی از شما میده

مثل اطلاعات زیر:
(US verified member) یا (Non US verified member) البته نوع حساب هم مینویسه(Personal, Premier, Business)

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
الان مدت زیادی هست که اکانتم لیمیت شده
یک ویسا کارت گرفتم تا از لیمیت خارجش کنم اما الان دو هفته است که هر وقت میخوام اکانت رو وارد کننم این پیغام رو میده
کسی میدونه جریان چیه!!؟؟

15p5tlz.jpg

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
الان مدت زیادی هست که اکانتم لیمیت شده
یک ویسا کارت گرفتم تا از لیمیت خارجش کنم اما الان دو هفته است که هر وقت میخوام اکانت رو وارد کننم این پیغام رو میده
کسی میدونه جریان چیه!!؟؟

15p5tlz.jpg

شاید کارتتون مشکل داره یا اطلاعاتو اشتباه وارد میکنید شاید هم تاریخش گذشته، ممکنه نوع کارت شما رو نپذیره، نمیدونم چرا اما یک بار دبیت کارت خواستم به حسابم اضافه کنم اما قبولش نمیکرد و پیام خطایی که به شما داده به من هم میداد اما همون موقع اطلاعات کارت اعتباری رو که دادم پذیرفت. شاید دوستان دیگه به جوابش رسیده باشن و بتونن کمکی کنن بنابراین اگر از دوستان کسی میدنه دلیلش چیه بگه.
ضمنا خط آخر نوشته اطلاعات کارت رو وارد کنید تا تلفنی کانفرم کنید با پی پل که شما احتمالا ایران هستید و نمیتونید این کار رو هم انجام بدید.

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
با سلام

ممنون
من میتونم حساب بانکی و ویزا کارت از امریکا در اختیارت بزارم که میتونی کاملا وریفای کنی ولی پشتیبانی بعدی نداره !
میتونم اگر لیمیت شدی موجودیتو 180 روز بعد بیرون بکشم ولی اونم شرایط خودشو داره.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
من میتونم حساب بانکی و ویزا کارت از امریکا در اختیارت بزارم که میتونی کاملا وریفای کنی ولی پشتیبانی بعدی نداره !
میتونم اگر لیمیت شدی موجودیتو 180 روز بعد بیرون بکشم ولی اونم شرایط خودشو داره.

یه سوال، خوب وقتی حساب بعد از اولین ارسال یا دریافت پول توسط پی پل بسته میشه و پول از حساب شخصی هم که پول رو دریافت کرده باز هم توسط پی پل برگشت میخوره چرا حساب باز میکنید؟ و اصلا چرا باید کسی بخواد از شما که حساب براش باز کنید وقتی به مشکل بعدش بر میخوره؟ البته بعضی از افراد از این نوع حساب ها میخوان که براشون باز کنید چون با همون یک مرتبه جابجایی کلاه برداری خودشون رو میکنن و دیگه براشون فرقی نداره که حساب بسته بشه اما من از شما خواهش میکنم به خاطر مبلغی ناچیز این امکان رو برای این دست از افراد سود جو فراهم نکنید تا فضا رو نا امن کنن، مگر اینکه بتونید بعد از لیمیت پشتیبانی کنید و از لیمیت بیرون بیارید که بعضی دیگر از دوستان که واقعا به این حساب ها نیاز دارن استفاده مثبت کنن.

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
یه سوال، خوب وقتی حساب بعد از اولین ارسال یا دریافت پول توسط پی پل بسته میشه و پول از حساب شخصی هم که پول رو دریافت کرده باز هم توسط پی پل برگشت میخوره چرا حساب باز میکنید؟ و اصلا چرا باید کسی بخواد از شما که حساب براش باز کنید وقتی به مشکل بعدش بر میخوره؟ البته بعضی از افراد از این نوع حساب ها میخوان که براشون باز کنید چون با همون یک مرتبه جابجایی کلاه برداری خودشون رو میکنن و دیگه براشون فرقی نداره که حساب بسته بشه اما من از شما خواهش میکنم به خاطر مبلغی ناچیز این امکان رو برای این دست از افراد سود جو فراهم نکنید تا فضا رو نا امن کنن، مگر اینکه بتونید بعد از لیمیت پشتیبانی کنید و از لیمیت بیرون بیارید که بعضی دیگر از دوستان که واقعا به این حساب ها نیاز دارن استفاده مثبت کنن.

اولا من فقط برای وریفای کردن این پیشنهاد رو دادم و ربطی به واریز و برداشت نداره که کسی بخواد کلاه برداری کنه ! :blink:
ثانیا بر فرضی هم که من بیام و امکان واریز و برداشت رو در اختیار افراد بزارم کی گفته که بسته میشه یا پول برگشت می خوره و ... ؟؟؟ :blink::blink::blink:
ثالثا این خساب ها ب کل دنیا فروخته میشه جهت Paypal و Adwords و Adsense و Amazone و 1000 جای دیگه که از سیستم های ACH و ETF استفاده میکنن. حالا چون بانک به من اجازه صدور برای ایران و ایرانی رو نمیده من هم مشخصات حساب رو در اختیارشون قرار نمیدم که بعدا بخواد مشکل ساز بشه وگرنا من خودم از این نوع حساب بیشتر از 2 ساله که دارم بدون مشکل استفاده میکنم. ( حتی حسابی هست که 2 سال پیش بسته شده ولی هنوز رو پیپالی هست که برای تست باز کرده بودم و هنوز پیپال Remove نکردتش)

من بیشتر پست های شما رو خوندم. یه مقداری اطلاعات دارید ولی خیلی کامل نیست.
مخصوصا این که برای وریفای Address پیپال در هر صورت AVS رو قبول خواهد کرد و فقط وقتی کار به قبض و فرستادن نامه میرسه که AVS توسط صادر کننده کارت Decline بشه و پیپال هم احساس کنه که یه Third party person به اکانت دسترسی پیدا کرده و ... (من الان 16-17 ماهه که اصلا همچین درخواستی رو روی حساب های امریکایی ندیدم ) از وقتی هم که Green Dot قراردادشو بسته اصلا جریان وریفای و چک کردن حساب های پیپال کاملا یه جور دیگه شده .
حالا جهت اطلاعات عمومیتون میشه از بانک ها و کمپانی ای صادر کننده کارت توی امریکا به راحتی با هر اسمی Statement تهیه کرد که ارزش اونا برای پیپال خیلی بیشتر از هر نوع قبض و ... هست. ولی اولا فقط روی حساب های پیپال امریکایی جواب میده و دوما میبینید من این کارو انجام نمیدم فقط به خاطر اینه که دنبال دردسر های بعدیش نیستم.
"ما با یه بانک و شرکت امریکایی کار میکردیم انقدر این هموطنانمون لطف دارن (مخصوصا رقیب های کاری) انقدر زنگ زدن به بانک و اون شرکته و شرکت ویزا کار که اقای فلان با سایت فلان داره اینو تو ایران میفروشه دیگه کل بانک و اون شرکت Audit شد و هر چیزی که به ایران و کوبا و ... داده بودن بسته شد. حالا ما که نمیدونیم دوستان گرامی از این حرکت چی نصیبشون شد ولی بقیه هموطنان که از این سرویس استفاده میکردن دیگه از این خدمات محروم شدن. یه همچین جریانی هم برای ویزا کارت های دبی به وجود اومد که بازم لطف دوستان بود.
حالا این دوستان گرامی الان خودشون دارن روی 4 تا بانک ورشکسته اذربایجانی و ... کار میکنن که با یه پیگیری ساده اون بانک با این وسعت تخلف و ... ارز 1 هفته متلاشی میشه و الان میبینید ما اقدامی نمیکنیم فقط و فقط برای اینه که ما نمی خوایم کلی هموطن ایرانی پول و امکان استفاده از ویزا و مستر کارت رو تو ایران از دست بدن"

کسایی هم که با من کار میکنن اکثرا چندین بار با من کار کردن و بیشترشون هم از بچه های PT هستن وگرنا من اصلا خدماتی برای ایرانیها ارایه نمیدم. (دلیل اینکه کسی با من کار کنه به خاطر اعتمادش هست)

الانم میبینید من زیاد تو PT نمیام و جواب سوالات دوستان رو نمیدم برای اینه که اکثرا میان رو Messenger میپرسن و جایی که من پست میزنم فقط برام استفاده تجاری داره ;)

بالا