• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
تو امارون ریویوی مشتری ها رو می خوندم یکی بود که گفته بود با هر دوش کار کرده
اولین ریویوی این صفحه
یه چیزی که شاید برای خیلی ها مهم نباشه نداشتن کامپوزیت در لایو هست
که پاتریوت داره
اگر اشتباه نکنم داشت. هم کامپوزیت و هم کامپوننت. فکر کنم پاترویت کامپوزیت نداره.
کامپوزیت مگه همون Audio/Video ی خودمون نیست که تلویزیون های نسبتاقدیمی تر دارن که سه رشته داره. یکی ویدوئو و دو تا اودیو

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
من یکی دو ساعت با WD Live کار کردم. دستگاه خوبیه شبکه اش هم تقریبا راحت راه افتاد.
فقط چیزی که من ازش خوشم نیومد اینه که زیاد یوزرفرندلی نیست و برای هر کاری باید چند تا دکمه بزنی. تعداد دکمه های ریموتش کمه و شرت کات های کمی داره.
البته با پاتریوت کار نکردم که بخوام مقایسه کنم.
ضمنا این نکته رو هم اضافه کنم که نرم افزارش با هارد های اکسترنال خود وسترن مچ هست و اگه مثلا برای هارد پسورد گذاشته باشید و به WD Live وصل کنید یک منو باز میشه که میتونید پسورد رو وارد و هارد رو آنلاک کنید.
گوشی موبایل رو وصل کردم و اون رو شناسایی کرد و تونست محتوای مموریش رو نشون بده.
متاسفانه هیچ 3gp ای رو نتونستم پلی کنم.
توی اجرای یک فیلم نسبتا قدیمیه avi هم در پخش صدا به مشکل خورد.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اگر اشتباه نکنم داشت. هم کامپوزیت و هم کامپوننت. فکر کنم پاترویت کامپوزیت نداره.
کامپوزیت مگه همون Audio/Video ی خودمون نیست که تلویزیون های نسبتاقدیمی تر دارن که سه رشته داره. یکی ویدوئو و دو تا اودیو
نه پاتریوت کامپوزیت داره اما کامپوننت نداره
Box_Office_300px.jpg

پاتریوت اینجور که من فهمیدم می تونه فیلم اچ دی 1080 رو با fps 60 پخش کنه
لایو در پخش تصاویر hd چطوره ؟ فریز نمیکنه ؟
اینم عکس مدل لایو
wdtv_live.jpg

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
امروز تو بازار رضا یه دستگاه دیدم که HD PLAYER & RECORDER بود
برندش همچین چیزیه IVMM (اگر درست فهمیده باشم)
قیمتم 380 گفت
یه عکسم ازش گرفتم بزارم ببینید

فایل های ضمیمه

• SNC00599.jpg
    SNC00599.jpg
    250.1 KB · نمایش ها: 55

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی باید بری تو سایت زیرنویس ها رو تبدیل کنی ؟
چعه کاریه ؟

نه عزیز بری تو سایت چی کار! منظورم اینه با برنامه‏هایی مثل text2vobsub یا subtitle creator فرمت SRT رو به SUB/IDX تبدیل کنی. با قابلیت انتخاب رنگ و مکان و فونت و ... خیلی سریع و راحت. تا وقتی که فارسی پستیبانی شه برای SRT

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
قیمتم 380 گفت

خودش هارد داشت ؟ اگه آره چقدر بود ؟ 1 ترا یا ... ؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
قیمتم 380 گفت
عکست منو کشته ! :))

این WD رو که ما دل خوشی ازش نداریم ! 8-|

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
فروشنده که گفت هارد نداره
اما گفت هارد روش نصب میشه
حالا نمی دونم داخلش قرار میگیره یا ؟

بدون هارد 380 خیلی گرونه. ولی اگه حداقل 1 ترا هارد داشته باشه میصرفه.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
بدون هارد 380 خیلی گرونه. ولی اگه حداقل 1 ترا هارد داشته باشه میصرفه.
به درد من که نمی خوره چون ضبطش می خواد از تی وی یا ماهواره ضبط کنه که جفتش نیازی به این نمی بینم
هر چند من نفهمیدم شرکتش و مدل محصولش دقیقا چی هست

mollaxi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با درود.......

این دستگاه DVD های منو دار که با زیر نویس فارسی هستند رو نشون میده یا نه ؟ سریالهایی که الان دوستان دارن میفروشن و به صورت منو دار هستش و دارازی زیر نویس انگلیسی و فارسی هستش منظورمه ......(منظورم همون ایمیج iso هستش که داخل خودش و به صورت منو دار با زیر نویس فارسی و انگلیسی هستش ) اگه نمیخونه زیر نویس رو فایده نداره که !

فرمت ts رو هم پخش میکنه ؟

اگه دستگاهی هست که iso رو هم راحت بخونه با زیر نویس منو دار سریالهای موجود در بازار که میشه داخل dvd زیر نویس فارسی یا انلیسی رو انتخاب کرد لطفا معرفی کنید....

این دستگاه رو که یکی از دوستان معرفی کرده بودن :

http://www.emtec-international.com/en/produit.php?categorie=STMOB&gamme=DISQUES DURS&ss_gamme=N200

اسن دستگاه هم مثل همین wd hd player هستش ؟ و DVD های منو دار منظورم مثل همون بالایی سریالهایی که به صورت منو دار و iso هستش با زیر نویس فارسی و انگلیسی رو نمایش میده یا نه ؟

و این دستگاه تو ایران هستش ؟ قیمتش چنده این n200 ?

و یا دستگاه دیگری که full hd رو بخونه و فرمتهای زیادی رو پشتیبانی کنه بخصوص iso و dvd های منو دار سریالهایی که دوستان دارن میفرشون رو با امکان انتخاب زیر نویس فارسی و انگلیسی لطفا معرفی کنید ....

ممنون

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
با درود.......

این دستگاه DVD های منو دار که با زیر نویس فارسی هستند رو نشون میده یا نه ؟ سریالهایی که الان دوستان دارن میفروشن و به صورت منو دار هستش و دارازی زیر نویس انگلیسی و فارسی هستش منظورمه ......(منظورم همون ایمیج iso هستش که داخل خودش و به صورت منو دار با زیر نویس فارسی و انگلیسی هستش ) اگه نمیخونه زیر نویس رو فایده نداره که !

فرمت ts رو هم پخش میکنه ؟

اگه دستگاهی هست که iso رو هم راحت بخونه با زیر نویس منو دار سریالهای موجود در بازار که میشه داخل dvd زیر نویس فارسی یا انلیسی رو انتخاب کرد لطفا معرفی کنید....

این دستگاه رو که یکی از دوستان معرفی کرده بودن :

http://www.emtec-international.com/en/produit.php?categorie=STMOB&gamme=DISQUES DURS&ss_gamme=N200

اسن دستگاه هم مثل همین wd hd player هستش ؟ و DVD های منو دار منظورم مثل همون بالایی سریالهایی که به صورت منو دار و iso هستش با زیر نویس فارسی و انگلیسی رو نمایش میده یا نه ؟

و این دستگاه تو ایران هستش ؟ قیمتش چنده این n200 ?

و یا دستگاه دیگری که full hd رو بخونه و فرمتهای زیادی رو پشتیبانی کنه بخصوص iso و dvd های منو دار سریالهایی که دوستان دارن میفرشون رو با امکان انتخاب زیر نویس فارسی و انگلیسی لطفا معرفی کنید ....

ممنون

اگه فقط مشکل سر خوندن ISO هست که هم پاتریوت و هم لایو وسترن هر دو ساپورت میکنند
این دستگاه که شما گفتی هم تا الان کسی تو ایران رویت نکرده

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
به درد من که نمی خوره چون ضبطش می خواد از تی وی یا ماهواره ضبط کنه که جفتش نیازی به این نمی بینم
هر چند من نفهمیدم شرکتش و مدل محصولش دقیقا چی هست

IAMM NTR83

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
الان كدوم دستگاهه كه فايل اچ دي با فرمت mkv رو با زيرنويس فارسي و همچنين فيلمهاي دايويكس رو با زيرنويس فارسي SRT بخونه؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
کمپانی معروفی نیست انگار! اما امکانات خوبی داره !
قیمت اینجا خیلی بالاست
قابلیت رکوردش تا چه کیفیتی هست ؟

Recording Mode: HQ(720x576i, 8Mbps/48KHz, 256Kbps), SP, LP, EP,
S-LP

یه دستگاه دیگه هم هست تو بازار به نام : MediaStation HD DVR Wireless Network Multimedia Recorder 1TB

تقریبا همون قابلیت های قبلی را داره با چند تفاوت. یکی اینکه یه هارد 1 ترا داره. دوم اینکه قیمتش 340 تومن هست. سوم برای پخش فایلهایی با کدک H.264 حتما باید یا Wired یا Wireless به کامپیوتر وصل باشه و این عیب بزرگیه .
من خودم از این ورباتیم خوشم اومده. قیمتش هم خوبه. ولی نمیدونم اگه یه سیم 8 متری شبکه بگیرم میتونم اون مشکلش را حل کنم یا نه ؟

البته اینی که معرفی کردی یه چیزی داره که بعدا (ممکنه چند ماه بعد، ممکنه چند سال بعد شایدم هیچ وقت چون اینجا ایرانه !) نیاز میشه. اون هم اینه که پخش تلویزیون دیجیتالی HD بشه.

Last edited:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
عکس چون از پشت ویترین بود بهتر از این نمیشد !
کدوم لایو یا معمولی ؟
معمولی....
یه 6-7 ماهی میشه دارم ...
ولی اصلا راضی نیستم !
بیشتر HD هایی که دارم رو ساپورت نمی کنه ! باید همش کانورت کنم یا HD نبینم !

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
یه دستگاه دیگه هم هست تو بازار به نام : MediaStation HD DVR Wireless Network Multimedia Recorder 1TB

تقریبا همون قابلیت های قبلی را داره با چند تفاوت. یکی اینکه یه هارد 1 ترا داره. دوم اینکه قیمتش 340 تومن هست. سوم برای پخش فایلهایی با کدک H.264 حتما باید یا Wired یا Wireless به کامپیوتر وصل باشه و این عیب بزرگیه .
من خودم از این ورباتیم خوشم اومده. قیمتش هم خوبه. ولی نمیدونم اگه یه سیم 8 متری شبکه بگیرم میتونم اون مشکلش را حل کنم یا نه ؟

البته اینی که معرفی کردی یه چیزی داره که بعدا (ممکنه چند ماه بعد، ممکنه چند سال بعد شایدم هیچ وقت چون اینجا ایرانه !) نیاز میشه. اون هم اینه که پخش تلویزیون دیجیتالی HD بشه.
دستگاه خوبیه اما مشکلشم بزرگه ! این RECORDER دستگاه ها از دوربین فیلمبرداری یا ویدئو هم می تونن ضبط کنن ؟

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
دوستان این Eaget ببا امکاناتش شدیدا چشم نوازه ها

بالا