زانتیا رو بیخیال شو.چون هم قدیمیه و هم یه سری معایب داره.از من میشنوی برو تو فکر مگان.البته 2000 سی سی شو بخر.شتابش عالیه.ایمنی هم داره(دو عدد airbag داره).گیربکس اتوماتیک با قابلیت تنظیم دستی.1600 سی سی هم خوبه ولی سرعت و قدرت و شتابش کمتره.
1-مگانآوانته، زانتيا يا مگان كدوم مناسبتره؟
206 تيپ 3 دارم. 10-12 تومان مي خوام بزارم روش . حدود 18 تا 25 تومن كدوم خودرو رو پيشنهاد مي كنيد؟
1- امنيت بالا
2- هزينه پائين
3- شتاب بالا
4- افت قيمت كم
5- راحتي سرنشينان
این مشخصات رو از سایت ایران خودرو در اوردم
کد:موتور نوع موتور TU5JP4L4 حجم موتور 1587Cm3 تعداد سيلندر 4 تعداد سوپاپ 16 [/quote] درسته همین مشخصاتشه.هرچی باشه عمری تو این کاریم ها:rolleyes: این همون موتور 206 هست
ماشالا به شمارانندگی نه چون من به خاطر قدم پشت شاسی بلند جا می شم و یا باید صندلی رو خیلی بدم عقب.
اما یکی از دوستانم داره اون هم دو درش رو و هم از نظر ظاهری (خداست!) هم شتاب. دو درها رو نمی دونم متاسفانه حجم موتورش رو.
در کل مگان توصیه بنده هستش.
درسته همین مشخصاتشه.هرچی باشه عمری تو این کاریم ها
این همون موتور 206 هست
Rezazzzjjj این مشخصات رو از سایت ایران خودرو در اوردم
والا تجربه سواری با مگان رو ندارم! اما 206 رو اره قبول دارم دقیقا کف جاده رو احساس میکنهاز همه دوستان خوب كه راهنمائيم كردند ممنونم. حالا اگر زانتيا رو در نظر نگيريم.
آوانته (شتاب، امنيت و هزينه) 3 امتياز
مگان (امنيت، شتاب، فروش راحت تر، زيبائي تزئينات داخل) 4 امتياز
من حيث المجموع مگان طرفدار بيشتري داره.
فقط يه مشكلي كه من با 206 (تيپ 5 و 3) داشتم اين بود كه كف جاده رو احساس مي كردي. بقول معروف خاصيت ريگ شماري داره و هرچي تو كف آسفالت باشه يا جنس آسفالت شديداً تو صدا و نرمي خودرو حس ميشه اما تو هيوندايي ها اين خصلت وجود نداره. خيلي نرم و راحتند. مگان هم مثل هيوندا مي مونه يا مثل 206 و ساير خودروهاي فرانسوي؟
باز هم از همه دوستان مجدداً سپاسگزارم. احتمالاً مگان 2000 شايدم 1600 رو با بيشتر كردن پول خريد پيگيري مي كنم. (اميدوارم موتور1600 با لوگان يكي نباشه)
والا تجربه سواری با مگان رو ندارم! اما 206 رو اره قبول دارم دقیقا کف جاده رو احساس میکنه
البته توجه کن هر فرانسوی پژو نیست مگان برای رنو هست یادته رنو 21 که 10-12 سال پیش بود
هنوزم تو خیابان هست البته قبلش می تونی یه دوری باهاش بزنی
راستی موتور لوگان و مگان 1600 دقیقا یکیه ! همین موتور 1600 رو لوگان رو اگه دیده باشی خیلی عالیه
پشت لوگان نشسته باشی شتابش بی نظیره ! حتی ترمز و... البته خب اتاقشم کوچیکتره !
به نظر من اگه 2000 کم کارکرده هم بگیری تا 10 تا هم بد نیست یه جورایی صفر حسابی میشه
انشاا... هر چی میخری مبارکت باشه
من حيث المجموع مگان طرفدار بيشتري داره.
فقط يه مشكلي كه من با 206 (تيپ 5 و 3) داشتم اين بود كه كف جاده رو احساس مي كردي. بقول معروف خاصيت ريگ شماري داره و هرچي تو كف آسفالت باشه يا جنس آسفالت شديداً تو صدا و نرمي خودرو حس ميشه اما تو هيوندايي ها اين خصلت وجود نداره. خيلي نرم و راحتند. مگان هم مثل هيوندا مي مونه يا مثل 206 و ساير خودروهاي فرانسوي؟
باز هم از همه دوستان مجدداً سپاسگزارم. احتمالاً مگان 2000 شايدم 1600 رو با بيشتر كردن پول خريد پيگيري مي كنم. (اميدوارم موتور1600 با لوگان يكي نباشه)
ببین دوست عزیز این متنی که شما نوشتید کاملاً درسته و برای پژو پارس گیربکس معمولیه نه اتوماتیک.ایران خودرو اومده از موتور پژو 206(مدل 1600 سی سیش) برای این خودرو استفاده کرده و البته از گیربکس 206 تیپ 6(اتومات)اما از يكي از دوستان ايران خودروئي پرسيدم نظر شما رو داشت. احتمالاً بايد سايتشون رو بروز كنند.:blush:
ببین دوست عزیز این متنی که شما نوشتید کاملاً درسته و برای پژو پارس گیربکس معمولیه نه اتوماتیک.ایران خودرو اومده از موتور پژو 206(مدل 1600 سی سیش) برای این خودرو استفاده کرده و البته از گیربکس 206 تیپ 6(اتومات)
![]()
206 ماشين هاچبک و اسپورته هر ضربه اي که به ماشين وارد ميشه مقداری زياديش به اتاق وارد ميشه و آدم رو تکون ميده
اما مگان خيلی تعليق نرمی داره و ماشين کاملاً خانوادگيه
شما آپشن های مگان 1600 رو ديدی ؟ پدر من تا مرز خريدش پيش رفت اما وقتی آپشن ها شو ديد ،کلاً منصرف شد،خيلی زور داره 25 تومان پول ماشين بدی آينه های بقلش برقی نباشه يا شيشه های عقب رو با دست بکشی بالا و يا ضبطش کاست بخوره و...
تيپ 3 206 امکانتش کامل تر از مگان 1600 فعلی هست.
البته قراره مگان 1600 فول اپشن هم ساخته بشه،اما فکر نميکنم زيره 27 تومان بدن دست مردم ،باز رو اين ميشه فکر کرد.
در مورد موتور ها هم تا اونجا که ميدونم موتور لوگان 105 اسب داره و مگان 1600 110 اسب ،پس طبيعتاً نبايد موتور هاشون يکی باشه.