• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
زانتیا رو بیخیال شو.چون هم قدیمیه و هم یه سری معایب داره.از من میشنوی برو تو فکر مگان.البته 2000 سی سی شو بخر.شتابش عالیه.ایمنی هم داره(دو عدد airbag داره).گیربکس اتوماتیک با قابلیت تنظیم دستی.1600 سی سی هم خوبه ولی سرعت و قدرت و شتابش کمتره.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
آوانته، زانتيا يا مگان كدوم مناسبتره؟

206 تيپ 3 دارم. 10-12 تومان مي خوام بزارم روش . حدود 18 تا 25 تومن كدوم خودرو رو پيشنهاد مي كنيد؟

1- امنيت بالا
2- هزينه پائين
3- شتاب بالا
4- افت قيمت كم
5- راحتي سرنشينان
1-مگان
2-همیشه ماشینای اسیایی کم هزینه تر بودن>> اوانته
3-اوانته (واقعا شتابش بالا هست.تجربه کورس گذاشتن دارم )هر چند که مگان هم ماشین پر شتابیه
4-نمیدونم ولی فکر کنم زانتیا افت کمتری داشته باشه چون تو بورس تره
5-نمیدونم
ظاهر داخل و بیرون=مگان(داخل اوانته زیاد جذاب نیست )
زانتیا رو که بیخیال شو ارزش خرید نداره.اگه با ظاهر اوانته میتونی کنار بیای اوانته بگیر در غیر اینصورت مگان
اما در کل من اگه باشم مگان میگیرم

Last edited:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
اینم چند تا عکس برا بکس
اوانته

Hyundai%20Avante_carx1%202009%20%283%29.jpg

7a312db4b6a.gif

مگان

28_2009-renault-megane-2-sedan.jpg

Renault_Megane_Renault_Sport_dCi_3.jpg

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
معلمومه مگان
از من می شنوی فقط مگان
هم از نظر طراحی و هم ایمنی و هم سرعت برتره

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
این مشخصات رو از سایت ایران خودرو در اوردم
کد:
موتور  	 نوع موتور  	 TU5JP4L4
حجم موتور 	1587Cm3
تعداد سيلندر 	4
تعداد سوپاپ 	16
[/quote]
درسته همین مشخصاتشه.هرچی باشه عمری تو این کاریم ها:rolleyes:
این همون موتور 206 هست

nist engar

Registered User
لایک‌ها
4
یکی از بچه ها جدیدا آوانته گرفته خیلی راضیه و ازش تعریف میکنه
زانتیا رو هم بیخیال
مگان هم ماشین بدی نیست وهرچی نباشه فرانسوی بالخره !

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
مگان
خدایی یه بار روندم واقعا داشتم پرواز میکردم

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
رانندگی نه چون من به خاطر قدم پشت شاسی بلند جا می شم و یا باید صندلی رو خیلی بدم عقب.
اما یکی از دوستانم داره اون هم دو درش رو و هم از نظر ظاهری (خداست!) هم شتاب. دو درها رو نمی دونم متاسفانه حجم موتورش رو.
در کل مگان توصیه بنده هستش.
ماشالا به شما :D
اون ۲ در ها موتورش توربو شارژر داره و ۳۰۰۰ هست خیلی چیز خوفیه لامصب :D

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
دوست من مگان یکم هزینه نگهداریش بالاس / بعد کدوم مگان مد نظرتونه ۲۰۰۰ یا ۱۶۰۰ و اگه ۱۶۰۰ مد نظرتون هست حتما وارداتیشو بگیرین چون تولید داخلاش افتضاحه از همه نظر
۲۰۰۰ که با ۲۵-۶ باید دنبال مدل پایین بگردین مثلا ۲۰۰۶ / کلا بسیار ماشین جادار و راحتیه منم با شهرام موافقم زانتیا عمرش سر اومده و در مقایسه با مگان به نظر من مگان جا دار تره اینم توجه داشته باشین که مگان ۲۰۰۰ اتوماتیک و مگان ۱۶۰۰ دنده ای هستش
از چیزایی که خواستین مگان مورد ۱ و ۳ و ۵ رو داره
با تشکر

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
با 25 تومان ميتونی آوانته نو بخری اما واسه مگان 2000 بايد دست 2 بخری،به نظر من اگه ميخوای مگان 2000 دست 2 بخری ، 1 دونه مزدا 3 دست 2 حتی تيپ 1 جاش بگير که چون استحلاک کمتری داره و امکانات بيشتری هم داره،شتابش هم که خداست،گيرباکس اتوماتش واست معکوس دوبل ميکنه ،زوزه ميکشه ميره

البته ميتونی مگان 1600 نو هم بخری ،اما به نظر من با اين امکاناتی که داره،واقعاً ارزش نداره

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
به نظر من مگان
زانتیا یه زمانی که ماشین وارد نمیشد ماشین خوبی بود بعد ماشین 20 سال پیشه ارزش نداره
اوانته نسبت به قیمتش به نظر من نمی ارزه بعد ماشین فرانسوی رو با ماشین کره ای مقایسه میکنی!
من تا حالا از مگان هیچ تعریف بدی نشنیدم! حتی 1600 شم ارزش داره !
اونته قیافه اش مثل قورباغه میمونه واقعا حیفه این همه براش پول بدی !
بعد اینم حساب کن که وقتی بخوای بفروشی بتونی بفروشی
مگان رو هر روزی بخوای بفروشی براش مشتری هست اما اوانته چی ؟
مثل جنتو لیفان و... باید کلی روش ضرر کنی
انگلیسی ها حرف خوبی می زنند میگن
اونقدر پولدار نیستیم جنس ارزون بخریم !
حساب قطعات یدکی و لوازم رو هم بکن !

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
از همه دوستان خوب كه راهنمائيم كردند ممنونم. حالا اگر زانتيا رو در نظر نگيريم.
آوانته (شتاب، امنيت و هزينه) 3 امتياز
مگان (امنيت، شتاب، فروش راحت تر، زيبائي تزئينات داخل) 4 امتياز

من حيث المجموع مگان طرفدار بيشتري داره.

فقط يه مشكلي كه من با 206 (تيپ 5 و 3) داشتم اين بود كه كف جاده رو احساس مي كردي. بقول معروف خاصيت ريگ شماري داره و هرچي تو كف آسفالت باشه يا جنس آسفالت شديداً تو صدا و نرمي خودرو حس ميشه اما تو هيوندايي ها اين خصلت وجود نداره. خيلي نرم و راحتند. مگان هم مثل هيوندا مي مونه يا مثل 206 و ساير خودروهاي فرانسوي؟

باز هم از همه دوستان مجدداً سپاسگزارم. احتمالاً مگان 2000 شايدم 1600 رو با بيشتر كردن پول خريد پيگيري مي كنم. (اميدوارم موتور1600 با لوگان يكي نباشه)

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
درسته همین مشخصاتشه.هرچی باشه عمری تو این کاریم ها:rolleyes:
این همون موتور 206 هست

Rezazzzjjj این مشخصات رو از سایت ایران خودرو در اوردم

من هم موافقم. اما اين سايت ايران خودرو رو ببينيد.

معرفي خودرو پارس اتومات:

http://www.ikco.com/Products/Fa/Overview.aspx?ModelName=پارس+اتوماتیک

اين هم متنش:
پژو پارس - نخستين خودرو لوكس در بازار ايران – در سال 1379 در شركت ايران خودرو متولد شد. اين خودرو كه حاصل تلاش متخصصان مركز طراحي محصولات جديد ايران خودرو است، از امكانات و تجهيزات رفاهي قابل توجهي سود مي برد، به گونه اي كه پس از گذشت چند سال از نخستين عرضه آن به بازار و وجود رقباي مدعي، اين خودرو هنوز جزءمحبوب ترين خودروهاي سواري لوكس در كشور به شمار مي رود.
پارس علاوه بر بهره مندي از امكانات فراوان، از كيفيت بالايي – چه در بخش قطعات و چه در بخش ساخت و مونتاژ – برخوردار است. اين موارد همراه با قيمت رقابتي آن، پارس را به مقرون به صرفه ترين و پرفروش ترين خودرو لوكس ايران مبدل ساخته است.
پارس به موتور 8/1 ليتري با قدرت 97 اسب بخار مجهز است كه در عين آلايندگي كم و مصرف سوخت پايين، به راحتي مي تواند اين خودرو را به سرعت هاي بالا رسانده و در هنگام سبقت، شتاب گيري قابل توجهي را براي اين خودرو فراهم كند.
تجهيزات به کار گرفته شده در اين محصول نظير موتور با سيستم سوخت پاششي (Injection) ، فرمان تقويت شده ، آينه هاي خارجي با کنترل برقي ، کولر با خنک کنندگي مناسب و ... ضمن فراهم نمودن آسايش بيشتر براي راننده و سرنشينان با استانداردهاي کنترل آلودگي و مصرف روز دنيا مطابقت دارد.
خودروي پارس اتوماتيک با بهره مندي از بالاترين تکنولوژي روز دنيا، سهولت رانندگي در ترافيک¬هاي درون شهري را به¬همراه دارد و باعث کاهش خستگي، افزايش اطمينان خاطر، افزايش تمرکز راننده، افزايش عمر خودرو، کاهش استهلاک گيربکس، کاهش مصرف سوخت و کاهش آلودگي هوا مي¬شود.

اما از يكي از دوستان ايران خودروئي پرسيدم نظر شما رو داشت. احتمالاً بايد سايتشون رو بروز كنند.:blush:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
از همه دوستان خوب كه راهنمائيم كردند ممنونم. حالا اگر زانتيا رو در نظر نگيريم.
آوانته (شتاب، امنيت و هزينه) 3 امتياز
مگان (امنيت، شتاب، فروش راحت تر، زيبائي تزئينات داخل) 4 امتياز

فقط يه مشكلي كه من با 206 (تيپ 5 و 3) داشتم اين بود كه كف جاده رو احساس مي كردي. بقول معروف خاصيت ريگ شماري داره و هرچي تو كف آسفالت باشه يا جنس آسفالت شديداً تو صدا و نرمي خودرو حس ميشه اما تو هيوندايي ها اين خصلت وجود نداره. خيلي نرم و راحتند. مگان هم مثل هيوندا مي مونه يا مثل 206 و ساير خودروهاي فرانسوي؟

باز هم از همه دوستان مجدداً سپاسگزارم. احتمالاً مگان 2000 شايدم 1600 رو با بيشتر كردن پول خريد پيگيري مي كنم. (اميدوارم موتور1600 با لوگان يكي نباشه)
والا تجربه سواری با مگان رو ندارم! اما 206 رو اره قبول دارم دقیقا کف جاده رو احساس میکنه
البته توجه کن هر فرانسوی پژو نیست مگان برای رنو هست یادته رنو 21 که 10-12 سال پیش بود
هنوزم تو خیابان هست البته قبلش می تونی یه دوری باهاش بزنی
راستی موتور لوگان و مگان 1600 دقیقا یکیه ! همین موتور 1600 رو لوگان رو اگه دیده باشی خیلی عالیه
پشت لوگان نشسته باشی شتابش بی نظیره ! حتی ترمز و... البته خب اتاقشم کوچیکتره !
به نظر من اگه 2000 کم کارکرده هم بگیری تا 10 تا هم بد نیست یه جورایی صفر حسابی میشه
انشاا... هر چی میخری مبارکت باشه

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
والا تجربه سواری با مگان رو ندارم! اما 206 رو اره قبول دارم دقیقا کف جاده رو احساس میکنه
البته توجه کن هر فرانسوی پژو نیست مگان برای رنو هست یادته رنو 21 که 10-12 سال پیش بود
هنوزم تو خیابان هست البته قبلش می تونی یه دوری باهاش بزنی
راستی موتور لوگان و مگان 1600 دقیقا یکیه ! همین موتور 1600 رو لوگان رو اگه دیده باشی خیلی عالیه
پشت لوگان نشسته باشی شتابش بی نظیره ! حتی ترمز و... البته خب اتاقشم کوچیکتره !
به نظر من اگه 2000 کم کارکرده هم بگیری تا 10 تا هم بد نیست یه جورایی صفر حسابی میشه
انشاا... هر چی میخری مبارکت باشه

با لوگان رانندگي نكرده ام. اما تعريف شتابش رو شنيدم. همونطوريكه گفتي وزن بدنه خودرو و تجهيزات جانبي اش هم تو عملكرد موتور خيلي موثره. بايد ببينم اختلاف وزن اين دوخودرو چقدره. هرچند كه تو ايران و تو اين جاده ها شتاب و سرعت زياد خيلي كارآئي نداره و يه جاهائي موتورهاي ضعيف سبب خير مي شه.:lol:
206تيپ 5 رو من بخاطر شتاب و سرعت بالاش عوض كردم. (تيپ 3 گرفتم)
ترجيح ميدم صفر يا كم كاركرده بگيرم تا حجم موتور بالاي كاركرده. بهرحال خيلي ازت ممنونم.

دوستاني كه مگان دارند ميتونند در مورد راحتي و هزينه هاي جانبي قطعاتش كمكي كنند؟ ممنون ميشم.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352

206 ماشين هاچبک و اسپورته هر ضربه اي که به ماشين وارد ميشه مقداری زياديش به اتاق وارد ميشه و آدم رو تکون ميده
اما مگان خيلی تعليق نرمی داره و ماشين کاملاً خانوادگيه
شما آپشن های مگان 1600 رو ديدی ؟ پدر من تا مرز خريدش پيش رفت اما وقتی آپشن ها شو ديد ،کلاً منصرف شد،خيلی زور داره 25 تومان پول ماشين بدی آينه های بقلش برقی نباشه يا شيشه های عقب رو با دست بکشی بالا و يا ضبطش کاست بخوره و...
تيپ 3 206 امکانتش کامل تر از مگان 1600 فعلی هست.
البته قراره مگان 1600 فول اپشن هم ساخته بشه،اما فکر نميکنم زيره 27 تومان بدن دست مردم ،باز رو اين ميشه فکر کرد.

در مورد موتور ها هم تا اونجا که ميدونم موتور لوگان 105 اسب داره و مگان 1600 110 اسب ،پس طبيعتاً نبايد موتور هاشون يکی باشه.

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
اما از يكي از دوستان ايران خودروئي پرسيدم نظر شما رو داشت. احتمالاً بايد سايتشون رو بروز كنند.:blush:
ببین دوست عزیز این متنی که شما نوشتید کاملاً درسته و برای پژو پارس گیربکس معمولیه نه اتوماتیک.ایران خودرو اومده از موتور پژو 206(مدل 1600 سی سیش) برای این خودرو استفاده کرده و البته از گیربکس 206 تیپ 6(اتومات)
:)

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
ببین دوست عزیز این متنی که شما نوشتید کاملاً درسته و برای پژو پارس گیربکس معمولیه نه اتوماتیک.ایران خودرو اومده از موتور پژو 206(مدل 1600 سی سیش) برای این خودرو استفاده کرده و البته از گیربکس 206 تیپ 6(اتومات)
:)

دوست عزيز توجه نكردي. متن رو من از خودم ننوشتم، از لينك ايران خودرو كه بالا آوردم و مربوط به پارس اتومات ميشه كپي كردم. ولي نظر شما رو تائيد كردم ديگه. :hmm:

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
دوست من بازم میگم مواظب باشین ار نظرتون رفت سمت مگان ۱۶۰۰ حتما از سری وارداتی بگیرید چون اینایی که تولید داخله کیفیت مونتاژش افتضاحه و اینکه منم با اقا وحید موافقم مگان ۱۶۰۰ هیچی نداره یعنی واقعا ارزش پرداخت ۲۵ ملیون رو نداره

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
206 ماشين هاچبک و اسپورته هر ضربه اي که به ماشين وارد ميشه مقداری زياديش به اتاق وارد ميشه و آدم رو تکون ميده
اما مگان خيلی تعليق نرمی داره و ماشين کاملاً خانوادگيه
شما آپشن های مگان 1600 رو ديدی ؟ پدر من تا مرز خريدش پيش رفت اما وقتی آپشن ها شو ديد ،کلاً منصرف شد،خيلی زور داره 25 تومان پول ماشين بدی آينه های بقلش برقی نباشه يا شيشه های عقب رو با دست بکشی بالا و يا ضبطش کاست بخوره و...
تيپ 3 206 امکانتش کامل تر از مگان 1600 فعلی هست.
البته قراره مگان 1600 فول اپشن هم ساخته بشه،اما فکر نميکنم زيره 27 تومان بدن دست مردم ،باز رو اين ميشه فکر کرد.

در مورد موتور ها هم تا اونجا که ميدونم موتور لوگان 105 اسب داره و مگان 1600 110 اسب ،پس طبيعتاً نبايد موتور هاشون يکی باشه.

ممنونم دوست عزيز. ولي 206 صندوقدار هم تقريباً همين مشكل هاچ بك رو داره.

در مورد امكانات مگان هم موافقم. كولر اتومات نداره، كاست، آينه دستي و ... به اين ماشين نمي خوره. همون اتومات كولر تيپ 3 و آينه برقيش كلي ارزش داره. حالا چيزهاي ديگه رو ول كن. اما ظاهر و اتاق مگان خيلي عاليه.

بالا