• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Alireza_Militar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من معمولا یگانهای نیروی انتظامی نیمه وقت نمیشن
راهنمایی و رانندگی که بیفتی خودت بهتر از همه میدونی که نمیشه
پلیس راه هم که در اختیار خودت نیستی
کلانتری هم همینطور
مرزبانی هم که دیگه فبها ...
مگر اینکه از یه پارتی استفاده کنی و کار دفتری در یک وقت اداری بگیری
بستگی به استان محل خدمت هم داره

خوب این جاهایی که اداری هستند کجان؟ ستاد فرماندهی؟ پلیس +10؟ کجا؟

درضمن رشته اصلا مهم نیست؟ من کامپیوتر خوندم

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

پسر خوب پلیس+10 که اصلاً ربطی به سربازی نداره
شاید بهداری یا بیمارستان نیروی انتظامی نیمه وقت باشه ( البته هر جایی بعضی وقتها شیفت داره)
اون چیزی که مد نظر شماست یعنی حداکثر تا ساعت 4 یا 5 کارت تموم بشه در نیروی انتظامی بنظر من که ممکن نیست.

skywalker1362

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها فردا میرم وسایل چیزی با خودم ببرم؟

dark-man

Registered User
لایک‌ها
0
برید اینشالا همتون موفق باشید ...همتون در پناه خدا ..می گذره ..سال پیش همین موقع من رفتم

soheil44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من فردا باید برم خضرایی. میگن فقط لوازم را میدهند و بعدش آزاد.....
حال هیچی با خودم نبرم؟
کچل :rolleyes: هم نکنم؟ یکی از دوستان گفت اگه خیلی بلند نیست لازم نیست. منظور از خیلی بلند چیه؟

با تشکر

kambiz_star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من افتادم نیروی زمینی 05 کرمان و چهارشنبه هم باید برم این پستها خیلی به من کمک کرد فقط چندتا سوال دارم که لطفا کمک کنید

1. این که میگن لباس ( شورت و پیراهن ) زیر نباید طرح داشته باشد و باید سفید ببرم درست هست .

2. شلوار راحتی با خودم ببرم یا نه .

3. من لباش نیروی زمینی ارتش را دارم مرتب هم هست و کوتاه شده می تونم اونا با خودم ببرم یا اونجا ممکن هست لباسش

فرق داشته باشه یا می تونیم با خودمون ببریم .

با تشکر ازدوستان 

Mehdi Emrani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من آموزشی 01 بودم و با اینکه رشتم فناوری اطلاعات (کامپیوتر) بود کد خوردم آماد مراپش لویزان!
میخواستم ببینم میتونی اطلاعات بیشتری راجع به دوره کد مراپش بدی؟
نگهبانی ؟ ساعت خروجش 2 یا 4؟ اصلا مرخصی دوره کد چه جوریاست؟
راستی درباره خود رسته آماد اگه میدونی یکم توضیح بده لطفا ؟

aspsarv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، من امروز رفته بودم خضرايي، آقا روزهاي ديگه برخوردشون چجوريه؟ تا ساعت چند ميدونن؟ حمام چطوريه؟ بيدار باش ؟ ميدونم كه هفته اول سخت ميگيرن ، اما هفته هاي ديگه چجوريه؟ ممنون كه جواب بدين

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

یگانهای ستادی, معاونت اجتماعی, فروشگاه و خیلی جاهای دیگه در ناجا نیمه وقت هستند بعضی دیگه هم مثل مرفوک 24 ساعت خدمت و 24 ساعت استراحت دارند
بستگی زیادی به پارتی دارده! رشته کامپیوتر رو اگر نیاز داشته باشند برای تایپ استفاده می کنندکه بعضی مواقع کسل کنندس

kambiz_star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من یه سوال دیگه هم دارم از دوستان مطلع

ببخشید اگه کسی حکم قهرمانی حکم کمربندی خلاصه یه افتخاری تو یه ورزش رزمی داشته باشه بکارش میاد یا نه البته

تو 05 کرمان.؟؟؟؟؟

mrz_iee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من افتادم نیروی زمینی 05 کرمان و چهارشنبه هم باید برم این پستها خیلی به من کمک کرد فقط چندتا سوال دارم که لطفا کمک کنید

1. این که میگن لباس ( شورت و پیراهن ) زیر نباید طرح داشته باشد و باید سفید ببرم درست هست .

2. شلوار راحتی با خودم ببرم یا نه .

3. من لباش نیروی زمینی ارتش را دارم مرتب هم هست و کوتاه شده می تونم اونا با خودم ببرم یا اونجا ممکن هست لباسش

فرق داشته باشه یا می تونیم با خودمون ببریم .

با تشکر ازدوستان 

دوست من خیلی خودتون رو درگیر اینکه لباس زیر مارک دار باشه و نه و اینها نکنید. واقعا اینقدر حساسیت وجود نداره که مثلا به شما گیر بدن چرا لباس زیرتون رنگیه. اما حتما با خودتون ببرید لباسهایی که به ما دادند اصلا قابل استفاده نبود.خیلی کوتاه و تنگ و غیر قابل استفاده بود و همون لباسهایی که با خودمون بردیم به دادمون رسید

در مورد شلوار راحتی هم میتونید با خودتون ببرید و من پیشنهاد میکنم یک شلوار گرم راحت با خودتون ببرید که زیر شلوار نظامی هم بتونید بپوشید. البته یکی هم خودشون میدن

در مورد لباس نظامی من پیشنهاد نمیکنم ببرید احتمال داره بهتون گیر بدن که چرا کوتاهش کردید و ... چون توی آموزشی به این موارد گیر میدن اگر هم فرق داشته باشه که دیگه هیچی

موفق باشید

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
یه سوالی اگه شناسنامه مهر انطخاباط نداشته باشه و یه پرونده 30ـیاسی داشته باشی چی میشه ؟؟
به این چیزها دقت میکنن ؟؟

Last edited:

ali_dream

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگن اونایی که متاهل اند با پرداخت 7/5 میلیون از خدمت معاف میشن؟؟

درسته یا نه؟؟

soheil44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من دوشنبه رفتم پادگان خضرایی. لباس و پوتین و کلاه را دادند ولی بقیه وسایل را ندادند. گفتند که شنبه که آمدیم بقیه را میدهند. گفتند که قاشق و چنگال و شامپو و غیره را میدهند.

از بچه هایی که قبلا خضرایی بودند، میدونند که دقیقا چه چیزهایی را روز اول یعنی شنبه به ما می دهند و چه لوازمی را علاوه بر آن ببریم؟ لباس راحتی برای خواب یا دمپایی ببریم یا میدند؟

در ضمن گفتند که 6 قطعه عکس 4*3 رنگی و ضمینه سفید با لباس نظامی و سر تراشیده نیز با خودمون بیاریم. این عکس تا کجای لباس را باید پوشش بدهد؟ آیا باید علائم روی سینه و بازو در عکس بیفتاد؟

با تشکر

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من خیلی خودتون رو درگیر اینکه لباس زیر مارک دار باشه و نه و اینها نکنید. واقعا اینقدر حساسیت وجود نداره که مثلا به شما گیر بدن چرا لباس زیرتون رنگیه. اما حتما با خودتون ببرید لباسهایی که به ما دادند اصلا قابل استفاده نبود.خیلی کوتاه و تنگ و غیر قابل استفاده بود و همون لباسهایی که با خودمون بردیم به دادمون رسید

در مورد شلوار راحتی هم میتونید با خودتون ببرید و من پیشنهاد میکنم یک شلوار گرم راحت با خودتون ببرید که زیر شلوار نظامی هم بتونید بپوشید. البته یکی هم خودشون میدن

در مورد لباس نظامی من پیشنهاد نمیکنم ببرید احتمال داره بهتون گیر بدن که چرا کوتاهش کردید و ... چون توی آموزشی به این موارد گیر میدن اگر هم فرق داشته باشه که دیگه هیچی

موفق باشید
اگه برای ورزش قرار باشه با زیرپوش ورزش کنند باید حتماً سفید باشه وگرنه بهشون گیر می دن:hmm:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
اینطوری نیست برادر
لباسها فرق میکنه

نه .. لباس ها برای خودتونه ...3 دست میدن ...2 جفت پوتین ... (پوتین بهمن خوبه) لباس زیر .. گرم کن ... در کل هر چی میدن ماله خودتونه...
16 ماهه دیگه رو از اونا استفاده می کنید...

بالا