• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
آقا هیچ کس نیروزمینی ارتش تهران نبود ..... شنبه 4 روز دیگه اعزامم .... یکی بگه چه جور جاییه ..... ؟؟؟ آهااااااااااااای ......:(

من شنیدم که آموزشی نیروی زمینی ارتش سختتره ولی بستگی به محل آموزش هم داره

amir0123456789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. من در تاریخ 1/12/88 اعزامم.
کد من یک هست و توی پادگان آموزشی ولیعصر تبریز (ناجا) باید برای آموزشی برم.
1) اگه کسی از دوستان از شرایط این پادگان اطلاعی داره لطفا کمک کنه و خبر بده که این پادگان چه جور جایی هست
2) من فوق دیپلم هستم و معاف از رزم میخوام بدونم چند درصد احتمال داره که بعد از آموزشی تو شهر خودم خدمت کنم؟
لطفا کسی که اطلاع داره کمکم کنه . :eek:

یک اسفند کد یک کسی نبود ....؟

Milky Way

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان 1 اسفند اعزامم به پادگان هاشمی نژاد نیشابور(نیروی زمینی ****) کسی همسفر هست؟

mobasher66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان
آقا یه با مرام نیست از وضعیت پادگان مرزن آباد بگه؟
بابا من شنبه اعزامم یکی یه آمار بده:(

avan

Registered User
لایک‌ها
207
اینجا سوت و کوره خیلی....

اراک-مالک اشتر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
بچه ها :
1 نیروی انتظامی قسمتی داره که با لباس شخصی بشه بعد از آموزشی اونجا خدمت رو تموم کرد؟
2 اگه جواب بالایی منتفیه بهترین و راحتترین قسمتی که میشه خدمت کرد(بعد از آموزشی) کدوم یکیه؟

ممنون

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.
بچه ها :
1 نیروی انتظامی قسمتی داره که با لباس شخصی بشه بعد از آموزشی اونجا خدمت رو تموم کرد؟
2 اگه جواب بالایی منتفیه بهترین و راحتترین قسمتی که میشه خدمت کرد(بعد از آموزشی) کدوم یکیه؟

ممنون

داداش اینقدر به فکر خدمت با لباس شخصی نباش
لباس لباسه چه فرقی داره شخصی یا نظامی
راحتترین قسمت هم بستگی به خودت داره اینو جدا میگم
هرکدوم راحتی و دردسر خاص خودش رو دارن
کلانتری مصیبتش زیاده
راهور باید روزی 10-11 ساعت توی خیابون سرپا باشی

پلیس راه هم برای خودش مشکلات و راحتی هایی داره
مرزبانی بسته به محل خدمتت میتونی راحت باشی یا دائما توی کمین و جلوی ترکش و خمپاره و آر پی جی

اگه آشنا داری میتونی بگیری برای بهداری نیروی انتظامی شهرتون شاید راحتتر باشه
یا میتونی بری توی وظیفه عمومی یا اداره گذرنامه
هر جا علاقه داشته باشی اونجا بهتره

skywalker1362

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان من شنبه اعزامم راستش حوصله خوندن 195 صفحه رو هم نداشتم مي خواستم ببينم ريش تراش ببرم گير ميدن تيغ چطور؟ در ضمن اگه توصيه خاصي چيزي هم هست لطف مي کنيد اگه بگيد.
ممنون و برام دعا کنيد

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان من شنبه اعزامم راستش حوصله خوندن 195 صفحه رو هم نداشتم مي خواستم ببينم ريش تراش ببرم گير ميدن تيغ چطور؟ در ضمن اگه توصيه خاصي چيزي هم هست لطف مي کنيد اگه بگيد.
ممنون و برام دعا کنيد

واللا من همه صفحات رو خودنم
نظریه های متفاوت بوده
دوستانی که **** افتاده بودند از ممنوعیت تیغ و حتی اصلاح ریش حرف زدن
اونایی که ارتش بودن گفتن ژیلت رو حتی بوفه پادگان می فروخت
البته تیغ کلا ممنوعه من در مورد ژیلت اینا رو نوشتم
در مورد ریش تراش هم یه جا دیدم که نوشته کلا چیزای برقی ممنوعه و یکی هم نوشته اگه ببری پریز از کجا میخوای گیر بیاری
من خودم هم نظری ندارم

test84

Registered User
لایک‌ها
2
تو **** اونقدر باید ریش داشته باشی که صورتت صاف نباشه و زبر باشه، البته اگه "ریش" گذاشته باشی خوب بهتره، اگه صورتت رو صاف کنی (حتی با ریش تراش) یا یه وقت تیغ بزنی، بدفرم پیشمون میشی. البته کاملا مختاری که ریشت رو مرتب کنی و مثلا بالاش رو با ژیلت بزنی ولی باز من دیدم به یه نفر به شوخی گیر میدادن که بالای ریشت رو صاف کردی و صورتت صافه و این حرفا.

من دیدم موزر بردن تو آسایشگاه ولی میدونم که ممنوعه. کلا پریز برق هم سخت گیر میاد چون عموما چیز برقی کسی نداره و عموم چیزای برقی هم ممنوعه.

mobasher66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1اسفند مرزن اباد نبوووووووووووووووووووووووود؟

avan

Registered User
لایک‌ها
207
تو **** اونقدر باید ریش داشته باشی که صورتت صاف نباشه و زبر باشه، البته اگه "ریش" گذاشته باشی خوب بهتره، اگه صورتت رو صاف کنی (حتی با ریش تراش) یا یه وقت تیغ بزنی، بدفرم پیشمون میشی. البته کاملا مختاری که ریشت رو مرتب کنی و مثلا بالاش رو با ژیلت بزنی ولی باز من دیدم به یه نفر به شوخی گیر میدادن که بالای ریشت رو صاف کردی و صورتت صافه و این حرفا.

من دیدم موزر بردن تو آسایشگاه ولی میدونم که ممنوعه. کلا پریز برق هم سخت گیر میاد چون عموما چیز برقی کسی نداره و عموم چیزای برقی هم ممنوعه.
اون از اون که حمام نمیزارن برن.
اینم ازین ریش.
پس بفرما 60 روز آموزشی نظافت یوخچی!؟

میگم توی آموزشی دیپلم و لیسانس قاطی هستن؟ عجب خرایی................

حیف این همه درس...............

test84

Registered User
لایک‌ها
2
مهمترین چیز واسه آموزشی رفتن اینه که این قضیه رو "بپذیری". بخوای اینطوری فک کنی مطمئن باش بد اذیت میشی، از الان منتظر یه سری سختی باش و اصلا انتظار خوبی نداشته باش که نخوره تو برجکت.

تو پادگان ما که حمام بود ولی چون بیش از ظرفیت نیرو گرفته بودن، برای حمام رفتن یکم باید با عرضه عمل میکردی؛ البته 4صبح همیشه شدنی بود. بعید میدونم جای دیگه حمام نباشه چون نظافت تو **** خیلی مهمه و اگه مریضی چیزی بیاد گریبان خودشونو زیاد میگیره. کی بهت گفته حمام نیست؟

تو آموزشی بسته به پادگانتون مشخص میشه با چه آدمایی سر و کار داری، ضمنا مگه درس خوندی که دیگه وقتی یه دیپلم رو دیدی دماغت رو بگیری؟ واقعا حیف اون همه درس!

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
فرشاد خان من همونطور که قبلاً هم عرض کردم شهریور مدرک کاردانی رو گرفتم، به حساب اینکه 6 ماه بعد از اون می شه آخر اسفند و من اون موقع مشمول می شم همینجوری سیر کردیم، حالا دانشگاه می گه تابستون حساب نمی شه و شما ها از خرداد براتون 6ماه حساب می شه!!!
یعنی اینکه من 2 ماهه مشمول هستم!!
این درسته؟ یا نه **** وظیفه همون شهریور رو حساب می کنه؟

در ضمن برام دعا کنید بتونم معافی بگیرم! چطوریش رو نپرسید اما دعا کنید :دی

مخلصیم

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
درباره حمام :
به ما 2 روز در هفته وقت حمام داده بودن که از یک ساعت قبل غروب آفتاب شروع میشد تا غروب!
روزهای دیگه برای گروهان های دیگه بود. ولی من هر روز که میخواستم میرفتم دوش میگرفتم! اینجوری بود که معمولا 20 دقیقه نیم ساعت اول حمام شلوغ بود! بعد آبش سرد میشد و دیگه کسی نمیرفت. اون موقع من میرفتم حمام و چون حمام خالی بود گیر نمیدادن بهم. از اون طرف هم آبش دیگه داغ داغ نبود ولی ولرم بود و به هر حال میارزید که تن عرقی رو بشورم .

بغیر از این یک ساعت قبل از اذان صبح حمام پادگان باز میکنه برای مشکل شرعی دار ها!! شما هم میتونید اون موقع برای دوش برین.اون هم میچسبه!

/
درباره ریش، اجازه میدن تیغ بزنید. اون هم فقط ژیلت میتونید ببرین. ما ارتش بودیم و مشکلی نداشت. **** شاید گیر باشه. نمیدونم.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
فرشاد خان من همونطور که قبلاً هم عرض کردم شهریور مدرک کاردانی رو گرفتم، به حساب اینکه 6 ماه بعد از اون می شه آخر اسفند و من اون موقع مشمول می شم همینجوری سیر کردیم، حالا دانشگاه می گه تابستون حساب نمی شه و شما ها از خرداد براتون 6ماه حساب می شه!!!

مخلصیم
نه همون تا آخر اسفند جا داری.
تابستون هم جزوش هست.

بعد تا 31 تیر هست نه خرداد.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
درباره حمام :
به ما 2 روز در هفته وقت حمام داده بودن که از یک ساعت قبل غروب آفتاب شروع میشد تا غروب!
روزهای دیگه برای گروهان های دیگه بود. ولی من هر روز که میخواستم میرفتم دوش میگرفتم! اینجوری بود که معمولا 20 دقیقه نیم ساعت اول حمام شلوغ بود! بعد آبش سرد میشد و دیگه کسی نمیرفت. اون موقع من میرفتم حمام و چون حمام خالی بود گیر نمیدادن بهم. از اون طرف هم آبش دیگه داغ داغ نبود ولی ولرم بود و به هر حال میارزید که تن عرقی رو بشورم .

بغیر از این یک ساعت قبل از اذان صبح حمام پادگان باز میکنه برای مشکل شرعی دار ها!! شما هم میتونید اون موقع برای دوش برین.اون هم میچسبه!

/
درباره ریش، اجازه میدن تیغ بزنید. اون هم فقط ژیلت میتونید ببرین. ما ارتش بودیم و مشکلی نداشت. **** شاید گیر باشه. نمیدونم.
آهان.
مرسی.
بعدش دیپلم و میپلمم توشون بود؟ توی آموزشی؟
من بدفرم باهشون مشکل دارم.

چون اونا 18 هر ماه اعزام میشن و ما یکم ماه های زوج چطوریه که باهم میفتن.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
اون از اون که حمام نمیزارن برن.
اینم ازین ریش.
پس بفرما 60 روز آموزشی نظافت یوخچی!؟

میگم توی آموزشی دیپلم و لیسانس قاطی هستن؟ عجب خرایی................

حیف این همه درس...............

در مورد دیپلم و لیسانس و ... اولا همه عین هم هستن و چند سال تحصیل نشانه برتری در همه جا نیست
بعضی آموزشگاه ها فقط دیپلم و زیردیپلم می گیرن بعضی هم فقط فوق دیپلم به بالا و بعضی دیگه هر دو مورد
بستگی داره به محل آموزشی شما
در ضمن اونهایی که هم دیپلم میگیرن هم لیسانس گردان ها و گروهان ها شون متفاوته و به شما مثل اونها سخت نمی گیرن از این بابت خاطرت جمع

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

مخلصیم

در مورد تاریخ فراغت التحصیل هر چی دانشگاه بگه همونه
من برای دانشگاه آزاد اونطور شنیدمکه بعد از ثبت آخرین نمره قبولی هست و معمولا هم 31/4 میزنه
برای من هم که دانشگاه سراسری بود اون روزی که من رفتم ریز نمراتم رو جهت تسویه حساب پرینت گرفتن و سایت آموزشیم بسته شد شروع شد (9/6) دیگه بعد از اون هر چقدر میخوای تسویه حساب رو لفتش بدی مهم نیست مسئله همون روز اوله
الان برای شما هم گرفتن مدرک مهم نیست
در ضمن شما خیلی وقته مشمولی ولی از معافیت تحصیلی استفاده می کردی نه اینکه تازه مشمول بشی

بالا