kh.farshad
Registered User
آقا هیچ کس نیروزمینی ارتش تهران نبود ..... شنبه 4 روز دیگه اعزامم .... یکی بگه چه جور جاییه ..... ؟؟؟ آهااااااااااااای ......![]()
من شنیدم که آموزشی نیروی زمینی ارتش سختتره ولی بستگی به محل آموزش هم داره
آقا هیچ کس نیروزمینی ارتش تهران نبود ..... شنبه 4 روز دیگه اعزامم .... یکی بگه چه جور جاییه ..... ؟؟؟ آهااااااااااااای ......![]()
سلام دوستان. من در تاریخ 1/12/88 اعزامم.
کد من یک هست و توی پادگان آموزشی ولیعصر تبریز (ناجا) باید برای آموزشی برم.
1) اگه کسی از دوستان از شرایط این پادگان اطلاعی داره لطفا کمک کنه و خبر بده که این پادگان چه جور جایی هست
2) من فوق دیپلم هستم و معاف از رزم میخوام بدونم چند درصد احتمال داره که بعد از آموزشی تو شهر خودم خدمت کنم؟
لطفا کسی که اطلاع داره کمکم کنه .![]()
نه، من هستم ولی کسی چیزی نمیپرسه که جوابش رو من بدونم که جواب بچه ها رو بدم.اینجا سوت و کوره خیلی....
سلام.
بچه ها :
1 نیروی انتظامی قسمتی داره که با لباس شخصی بشه بعد از آموزشی اونجا خدمت رو تموم کرد؟
2 اگه جواب بالایی منتفیه بهترین و راحتترین قسمتی که میشه خدمت کرد(بعد از آموزشی) کدوم یکیه؟
ممنون
دوستان من شنبه اعزامم راستش حوصله خوندن 195 صفحه رو هم نداشتم مي خواستم ببينم ريش تراش ببرم گير ميدن تيغ چطور؟ در ضمن اگه توصيه خاصي چيزي هم هست لطف مي کنيد اگه بگيد.
ممنون و برام دعا کنيد
اون از اون که حمام نمیزارن برن.تو **** اونقدر باید ریش داشته باشی که صورتت صاف نباشه و زبر باشه، البته اگه "ریش" گذاشته باشی خوب بهتره، اگه صورتت رو صاف کنی (حتی با ریش تراش) یا یه وقت تیغ بزنی، بدفرم پیشمون میشی. البته کاملا مختاری که ریشت رو مرتب کنی و مثلا بالاش رو با ژیلت بزنی ولی باز من دیدم به یه نفر به شوخی گیر میدادن که بالای ریشت رو صاف کردی و صورتت صافه و این حرفا.
من دیدم موزر بردن تو آسایشگاه ولی میدونم که ممنوعه. کلا پریز برق هم سخت گیر میاد چون عموما چیز برقی کسی نداره و عموم چیزای برقی هم ممنوعه.
نه همون تا آخر اسفند جا داری.فرشاد خان من همونطور که قبلاً هم عرض کردم شهریور مدرک کاردانی رو گرفتم، به حساب اینکه 6 ماه بعد از اون می شه آخر اسفند و من اون موقع مشمول می شم همینجوری سیر کردیم، حالا دانشگاه می گه تابستون حساب نمی شه و شما ها از خرداد براتون 6ماه حساب می شه!!!
یعنی اینکه من 2 ماهه مشمول هستم!!
این درسته؟ یا نه **** وظیفه همون شهریور رو حساب می کنه؟
در ضمن برام دعا کنید بتونم معافی بگیرم! چطوریش رو نپرسید اما دعا کنید :دی
مخلصیم
آهان.درباره حمام :
به ما 2 روز در هفته وقت حمام داده بودن که از یک ساعت قبل غروب آفتاب شروع میشد تا غروب!
روزهای دیگه برای گروهان های دیگه بود. ولی من هر روز که میخواستم میرفتم دوش میگرفتم! اینجوری بود که معمولا 20 دقیقه نیم ساعت اول حمام شلوغ بود! بعد آبش سرد میشد و دیگه کسی نمیرفت. اون موقع من میرفتم حمام و چون حمام خالی بود گیر نمیدادن بهم. از اون طرف هم آبش دیگه داغ داغ نبود ولی ولرم بود و به هر حال میارزید که تن عرقی رو بشورم .
بغیر از این یک ساعت قبل از اذان صبح حمام پادگان باز میکنه برای مشکل شرعی دار ها!! شما هم میتونید اون موقع برای دوش برین.اون هم میچسبه!
/
درباره ریش، اجازه میدن تیغ بزنید. اون هم فقط ژیلت میتونید ببرین. ما ارتش بودیم و مشکلی نداشت. **** شاید گیر باشه. نمیدونم.
اون از اون که حمام نمیزارن برن.
اینم ازین ریش.
پس بفرما 60 روز آموزشی نظافت یوخچی!؟
میگم توی آموزشی دیپلم و لیسانس قاطی هستن؟ عجب خرایی................
حیف این همه درس...............
فرشاد خان من همونطور که قبلاً هم عرض کردم شهریور مدرک کاردانی رو گرفتم، به حساب اینکه 6 ماه بعد از اون می شه آخر اسفند و من اون موقع مشمول می شم همینجوری سیر کردیم، حالا دانشگاه می گه تابستون حساب نمی شه و شما ها از خرداد براتون 6ماه حساب می شه!!!
یعنی اینکه من 2 ماهه مشمول هستم!!
این درسته؟ یا نه **** وظیفه همون شهریور رو حساب می کنه؟
در ضمن برام دعا کنید بتونم معافی بگیرم! چطوریش رو نپرسید اما دعا کنید :دی
مخلصیم