• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
**** هم کم کردن، من استوار یکم شدم. البته شایعه شده که از این دوره میخوان برگردونن به قبل.
ضمنا این درجه به حقوق هیچ ربطی نداره، حقوق سرباز بر اساس مدرک تحصیلیشه چون شما درجه ات کم شده ولی جایگاهت، جایگاه لیسانسه.

اونطور که میدونم در بخش نظامی میزان حقوق به رتبه و درجه و پست هست نه به مدرک تحصیلی
احتمالا همین کم شدن حقوقها مد نظرشون بوده به این ترتیب که قرار بود حقوق سربازا افزایش پیدا کنه که با اینکه زیاد شده ولی با کم شدن درجه بر میگرده به همون حقوق قبلی یعنی در شرایط حاضر استوار همون حقوق ستوان 2 رو میگیره

Alireza_Militar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونطور که میدونم در بخش نظامی میزان حقوق به رتبه و درجه و پست هست نه به مدرک تحصیلی
احتمالا همین کم شدن حقوقها مد نظرشون بوده به این ترتیب که قرار بود حقوق سربازا افزایش پیدا کنه که با اینکه زیاد شده ولی با کم شدن درجه بر میگرده به همون حقوق قبلی یعنی در شرایط حاضر استوار همون حقوق ستوان 2 رو میگیره

آره. تمکین کردن سربازها هم مدنظر بوده.

Alireza_Militar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو خدمت به كسي ستوان سومي نميدن ، يا استوار يا ستوان دوم ، مگه طرف يا تشويقي درجه گرفته باشه يا تنبيه شده باشه ولي جديدا انگار براي اينكه اينارو بفرستن تا جريمه بنويسن يه درجه ارتقا پيدا كردن ولي بدون حقوق و مزايا و آخر خدمت هم درجه ازشون كسر ميشه و ميشن همون استوار

ولی انصافا این حرف و اون استدلال رو از کجا درآوردی؟ :wacko: همینطوری شایعه درست میشه برادر.:blink:

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
نه خیر. من الان سرباز ناجا هستم. ستوان سوم هم شدم. نه ارتقایی نه تشویقی. وقتی حکم را به من دادند توش نوشته بود درجه: ستوان سوم.

توی دوره ما خیلی از لیسانس ها استوار شدند. اما ستوانی دوز از دسترس نبود. در ضمن خیلی از کادری های ناجا این رو نمی دونه. مثلا امروز به من گفتند فوق دیپلم که من روشنگری کردم :lol:

در ضمن ارتش و **** کم نکردند.:(
آخه چرا درجه هارو كم ميدن؟ :(
من تا حالا فكر ميكردم براي اينكه برن جريمه بنويسن اينكار رو كردن :D
ايناهم خوشنا!!!

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
دوستان حقوق رو کم نکردن ...
تنها دلیل افت درجه ها این بوده که هر چی سرباز میومده درجش از رسمی ها بالا تر بوده ... ضایع بوده ...
البته به نظر من :دی

Alireza_Militar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان حقوق رو کم نکردن ...
تنها دلیل افت درجه ها این بوده که هر چی سرباز میومده درجش از رسمی ها بالا تر بوده ... ضایع بوده ...
البته به نظر من :دی

درسته. من که گفته بودم. این قضیه توی ناجا از همه جا حادتر بود چون با موضوعات خیلی حساس تری نسبت به ارتش و **** طرف هستند.

Alireza_Militar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اگه امكان داره يكي بياد بگه تو خدمت چقدر حقوق ميدن با توجه به مدرك و اونجايي كه افتادي **** يا ارتش يا ....

به آیدی شما نمیاد پسر باشی:happy:

حقوق خیلی ناچیزه. الان لیسانس ناجا حدود 50 هزار میگیره. کمی بالا و پایین. به 60 هزار نمی رسه. در ضمن پست هم اصلا مطرح نیست. چه کار دفتری، چه یگان ویژه چه ....

60million sabz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه عضو شدم
از دوستان ریش سفید چند تا سوال داشتم
18 اسفند همین ماه(اسفند) اعزامم حالا چون میخوره به عید و این حرفا اصلا نسبت به ماهای دیگه فرقی میکنه یعنی ممکنه بیشتر بهمون مرخصی بدن و کارمون راحت تر باشه؟
افتادم کد 47 ارتش گروه 33 توپخانه ی پرندک چه جور جاییه؟؟
ظاهرا اونجوری که من متوجه شدم جای خوبی نباید باشه؟
اصلا آموزشی خوب وابسته به ارتش تو تهران پیدا میشه؟
اگه امریه وزارت دفاع رو بگیرم اموزشی ارتش قبول میکنه؟؟یا حتمی باید آموزشی وزارت دفاع بیفتم؟!
حالا اگه قبول بکنند امریه رو میشه تو اواسط آموزشی رفت گرفت؟
اگه جواب بدید ممنون میشم

اراک-مالک اشتر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من امروز دوازدهمین روز آموزشی رو تموم کردم و 16هم میرم پادگان.
پادگان مالک اشتر اراک
نیروی انتظامی اراک 06:
روز اول سردرگمی، همه جا همینجوریه.بعدش کلی آسون شد.دو روز اول به بطالت گذشت...
الان برنامه های روزانه ما اینجوریه:
ساعت 4:30 بیدارباش
تا ساعت 6 که صبحگاه شروع میشه وقت داریم نماز بخونیم و صبحانه بخوریم و نظافت کنیم.
6 صف جمع داریم(تمرین رژه و آموزش های متفرقه) تا حدودای 8:30 که همگی به خوبی میگذره و اصلا بهمون سخت نمیگیرن البته گفتم که لیسانسم.
بعدش به ترتیب 2 تا کلاس داریم که بین هر کدوم 15 دقیقه استراحته.تا ساعت 12:20 کلاسا تموم میشه و بعد مراسم نماز داریم و ناهار.حدودای 30 دقیقه بیکار میشیم و آماده میشیم واسه کلاس بعد که یه ربع به 3 شروع میشه تا 4:10.
اینجا نوبت میرسه به مراسم واکس زنی و شامگاه(که همیشه تق و لق هستش) و بعد شام و 9:30 خاموشی.
جالب بود نه؟!
همش همینه....
یکشنبه و سه شنبه صبحگاه مشترک داریم که خیلی حال میده و باید جلوی سرهنگ رژه بریم....
تا امروز یه بار با کلاش تیراندازی کردیم.دو بار دیگه هم هست: ژ3 و کلت...
دم دمای عید یعنی 23 که میشه یه هفته دیگه ممکنه ما رو بفرستن ماموریت تا 7-8 فروردین.
بعد هم اردوگاه و مرخصی پایان دوره و تقسیم که میگن مستقیم از تهران صورت میگیره.

هر کسی اطلاعات بیشتری میخواد بگه تا براش توضیح بدم.
من خودم گردان کربلا هستم،گروهان جهاد که بهش میگن هتل جهاد...

راستی پادگان:
4 گردان: کربلا-قدس-عاشورا و ذوالفقار(فوق لیسانس و دکترا)
هر کدوم 4 تا گروهان: ایثار-ایمان-جهاد-شهادت،جز گردان ما که عمار رو اضافه داره.

اراک-مالک اشتر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا من یه سوال دارم،از بچه های گروهانمون پرسیدک،هم اونایی که قبلا خدمت کردن و هم جدیدا که جوابشون مثبت بوده:
تو آموزشی میشه امریه برای اداره گرفت؟(با لباس شخصی-مثلا برای اداره ی بازرگانی)
و آیا میشه برای نیروی خود استان پذیرش شد؟(تو آموزشی-پارتی استانی) بطوریکه موقع تقسیم بیفتم همونجا که پذیرشم کرده.

ممنون

60million sabz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه عضو شدم
از دوستان ریش سفید چند تا سوال داشتم
18 اسفند همین ماه(اسفند) اعزامم حالا چون میخوره به عید و این حرفا اصلا نسبت به ماهای دیگه فرقی میکنه یعنی ممکنه بیشتر بهمون مرخصی بدن و کارمون راحت تر باشه؟
افتادم کد 47 ارتش گروه 33 توپخانه ی پرندک چه جور جاییه؟؟
ظاهرا اونجوری که من متوجه شدم جای خوبی نباید باشه؟
اصلا آموزشی خوب وابسته به ارتش تو تهران پیدا میشه؟
اگه امریه وزارت دفاع رو بگیرم اموزشی ارتش قبول میکنه؟؟یا حتمی باید آموزشی وزارت دفاع بیفتم؟!
حالا اگه قبول بکنند امریه رو میشه تو اواسط آموزشی رفت گرفت؟
اگه جواب بدید ممنون میشم

دوستان لطفا زودتر جواب بدید چند تا سوال دیگه هم دارم ازتون

skywalker1362

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان سلام منم 14 روز خدمت شدم شانس آوردیم پنجشنبه جمعه رو مرخصی دادن بهمون یه سئوال داشتم در مورد همین حساب سپه روزی که برگه سفید من اومد توش نوشته بود که باید حساب سپه باز کنید از فرداش هر جا رفتیم (تهران هستم) میگفت شبکه اختلال داره نمیتونیم حساب جدید باز کنیم بعدم که اعزام شدم مرخصی روزانه هم که نمیدن اگرم بدن بانک اون موقع بستس حتمن گفتن باید شماره حساب بدین می خواستم ببینم کسی از اعضای خانوادم می تونه با مدارکم برام حساب باز کنه؟ یا مثلن میشه شماره حساب سپه برادرم رو بدم (پولش برام مهم نیست که به دستم برسه یا نه فقط می خوام برام دردسر نشه آخه ارتش رو که میشناسید هر چیزی رو که بهت بده باید بگیری نمیشه بگی نمی خوام) لطفآ دوستانی که اطلاع دارن زودتر جواب بدن چون اگه برم دیگه معلوم نیست کی دوباره مرخصی بدن.

60million sabz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام منم 14 روز خدمت شدم شانس آوردیم پنجشنبه جمعه رو مرخصی دادن بهمون یه سئوال داشتم در مورد همین حساب سپه روزی که برگه سفید من اومد توش نوشته بود که باید حساب سپه باز کنید از فرداش هر جا رفتیم (تهران هستم) میگفت شبکه اختلال داره نمیتونیم حساب جدید باز کنیم بعدم که اعزام شدم مرخصی روزانه هم که نمیدن اگرم بدن بانک اون موقع بستس حتمن گفتن باید شماره حساب بدین می خواستم ببینم کسی از اعضای خانوادم می تونه با مدارکم برام حساب باز کنه؟ یا مثلن میشه شماره حساب سپه برادرم رو بدم (پولش برام مهم نیست که به دستم برسه یا نه فقط می خوام برام دردسر نشه آخه ارتش رو که میشناسید هر چیزی رو که بهت بده باید بگیری نمیشه بگی نمی خوام) لطفآ دوستانی که اطلاع دارن زودتر جواب بدن چون اگه برم دیگه معلوم نیست کی دوباره مرخصی بدن.

نه عزیزم باید خودت حساب باز کنی پدرت یا کسی دیگه نمیتونه برات باز کنه حساب هم احتمال زیاد باید به نام خودت باشه

60million sabz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا ناسلامتی من اینجا عضو شدم چند تا سوال بپرسم یعنی هیچ کس نیست جواب بده؟؟؟ چند روز دیگه عازمم

mrz_iee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لطفا زودتر جواب بدید چند تا سوال دیگه هم دارم ازتون

در مورد مرخصی باید بگم بله. اصلا به این دوره که میخوره به تعطیلات عید میگن دوره طلایی به خاطر همین مرخصی دادن ها البته باز بستگی به محل خدمت آدم داره. خیلی قانون خاصی در این مورد نیست

پرندک منم فقط شنیدم که جای خیلی خوبی نباید باشه. در همین حد اطلاع دقیقی ندارم

فکر میکنم که ارتش توی تهران جای خوب آموزشی داره ولی دقیقا نمیدونم

انتقالی گرفتن کلا خیلی سخته حالا شما هرجایی که باشی و بخوای هرجا بری معمولا برای امریه و پذیرش و اینا بهتره که قبل از رفتن به خدمت اقدام کنی ولی بستگی به پارتیت داره اگه قوی باشه همه کار میشه کرد

اراک-مالک اشتر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوالات من رو کسی نیست جواب بده؟
و آیا میشه برای نیروی خود استان پذیرش شد؟(تو آموزشی-پارتی استانی) بطوریکه موقع تقسیم بیفتم همونجا که پذیرشم کرده...

ممنون

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سوالات من رو کسی نیست جواب بده؟
و آیا میشه برای نیروی خود استان پذیرش شد؟(تو آموزشی-پارتی استانی) بطوریکه موقع تقسیم بیفتم همونجا که پذیرشم کرده...

ممنون

سلام
من هیچ چیز رو به یقین جواب نمیدم
در دوره آموزشی فکر نکنم بشه امریه گرفت تا حدودی غیرممکنه
ولی برای افتادن توی استان خودت یا یه یگان خدمتی خاص با پارتی براحتی میشه انجام داد

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
شما باید ببینی اول سرباز کجا شدی؟ ****/ارتش/وزارت دفاع - وقتی سرباز **** شدی و رفتی آموزشی تقریبا غیر ممکن هست که بتونی با امریه ارتش بری جایی. برای این میگم "تقریبا" چون با پارتی قوی همه کار میشه کرد! :d
حالا به فرض سرباز ارتش شدی و امریه ارتش هم میتونی بیاری، وقتی آموزشی ات شروع میشه تا هفته های آخر وقت داری که امریه ات رو آماده کنی. به ما گفته بودن تا میان دوره وقت دارین برای امریه اقدام کنید ولی من شنیدم بعضی ها هفته آخر امریه شون جور شد و گرفتن.

موفق باشی.

بالا