**** هم کم کردن، من استوار یکم شدم. البته شایعه شده که از این دوره میخوان برگردونن به قبل.
ضمنا این درجه به حقوق هیچ ربطی نداره، حقوق سرباز بر اساس مدرک تحصیلیشه چون شما درجه ات کم شده ولی جایگاهت، جایگاه لیسانسه.
اونطور که میدونم در بخش نظامی میزان حقوق به رتبه و درجه و پست هست نه به مدرک تحصیلی
احتمالا همین کم شدن حقوقها مد نظرشون بوده به این ترتیب که قرار بود حقوق سربازا افزایش پیدا کنه که با اینکه زیاد شده ولی با کم شدن درجه بر میگرده به همون حقوق قبلی یعنی در شرایط حاضر استوار همون حقوق ستوان 2 رو میگیره
تو خدمت به كسي ستوان سومي نميدن ، يا استوار يا ستوان دوم ، مگه طرف يا تشويقي درجه گرفته باشه يا تنبيه شده باشه ولي جديدا انگار براي اينكه اينارو بفرستن تا جريمه بنويسن يه درجه ارتقا پيدا كردن ولي بدون حقوق و مزايا و آخر خدمت هم درجه ازشون كسر ميشه و ميشن همون استوار
آخه چرا درجه هارو كم ميدن؟نه خیر. من الان سرباز ناجا هستم. ستوان سوم هم شدم. نه ارتقایی نه تشویقی. وقتی حکم را به من دادند توش نوشته بود درجه: ستوان سوم.
توی دوره ما خیلی از لیسانس ها استوار شدند. اما ستوانی دوز از دسترس نبود. در ضمن خیلی از کادری های ناجا این رو نمی دونه. مثلا امروز به من گفتند فوق دیپلم که من روشنگری کردم :lol:
در ضمن ارتش و **** کم نکردند.![]()
دوستان حقوق رو کم نکردن ...
تنها دلیل افت درجه ها این بوده که هر چی سرباز میومده درجش از رسمی ها بالا تر بوده ... ضایع بوده ...
البته به نظر من :دی
سلام اگه امكان داره يكي بياد بگه تو خدمت چقدر حقوق ميدن با توجه به مدرك و اونجايي كه افتادي **** يا ارتش يا ....
سلام من تازه عضو شدم
از دوستان ریش سفید چند تا سوال داشتم
18 اسفند همین ماه(اسفند) اعزامم حالا چون میخوره به عید و این حرفا اصلا نسبت به ماهای دیگه فرقی میکنه یعنی ممکنه بیشتر بهمون مرخصی بدن و کارمون راحت تر باشه؟
افتادم کد 47 ارتش گروه 33 توپخانه ی پرندک چه جور جاییه؟؟
ظاهرا اونجوری که من متوجه شدم جای خوبی نباید باشه؟
اصلا آموزشی خوب وابسته به ارتش تو تهران پیدا میشه؟
اگه امریه وزارت دفاع رو بگیرم اموزشی ارتش قبول میکنه؟؟یا حتمی باید آموزشی وزارت دفاع بیفتم؟!
حالا اگه قبول بکنند امریه رو میشه تو اواسط آموزشی رفت گرفت؟
اگه جواب بدید ممنون میشم
دوستان سلام منم 14 روز خدمت شدم شانس آوردیم پنجشنبه جمعه رو مرخصی دادن بهمون یه سئوال داشتم در مورد همین حساب سپه روزی که برگه سفید من اومد توش نوشته بود که باید حساب سپه باز کنید از فرداش هر جا رفتیم (تهران هستم) میگفت شبکه اختلال داره نمیتونیم حساب جدید باز کنیم بعدم که اعزام شدم مرخصی روزانه هم که نمیدن اگرم بدن بانک اون موقع بستس حتمن گفتن باید شماره حساب بدین می خواستم ببینم کسی از اعضای خانوادم می تونه با مدارکم برام حساب باز کنه؟ یا مثلن میشه شماره حساب سپه برادرم رو بدم (پولش برام مهم نیست که به دستم برسه یا نه فقط می خوام برام دردسر نشه آخه ارتش رو که میشناسید هر چیزی رو که بهت بده باید بگیری نمیشه بگی نمی خوام) لطفآ دوستانی که اطلاع دارن زودتر جواب بدن چون اگه برم دیگه معلوم نیست کی دوباره مرخصی بدن.
دوستان لطفا زودتر جواب بدید چند تا سوال دیگه هم دارم ازتون
سوالات من رو کسی نیست جواب بده؟
تو آموزشی میشه امریه برای اداره گرفت؟(با لباس شخصی-مثلا برای اداره ی بازرگانی)
و آیا میشه برای نیروی خود استان پذیرش شد؟(تو آموزشی-پارتی استانی) بطوریکه موقع تقسیم بیفتم همونجا که پذیرشم کرده...
ممنون