De Monarch
کاربر تازه وارد
از ناروتو ماواریی تره! از لحاظ داستانی شاید به ناروتو نرسه ولی به نظر من کلا قشنگ تر از ناروتو هست!! 260 قسمت و دنباله دار! 63 قسمت اولش رو ببین بعد ببین خوشت می اد یا نه!
خوب آره دیگه زبان اصلی با زیرنویس انگلیسی:دی!!
من ترجیحم این بود که انیمه نگیرم و اگر انیمیشن پیدا نشد برم سراغش ولی خب از بلیچ اینجوری تعریف میکنی باید خوب باشه . ناروتو رو که خیلی خیلی دوز می دارم از این هم امیدوارم خوشم بیاد
خب ما هم زبان اصلی نگاه می کنیم باز زیرنویس فارسی :دی من فیلم هایی که زیر نویس فارسی ازشون نیست رو نگاه می کنم زیر نویس انگلیسی اما انیمه و انیمیشن دیگه حوصله ش نیست خدایی . اعصاب کو :دی
این توضیحاتی بود که توی فروم های ایرانی انیمه ازش هست
من خودم به شخصه هیچ کدوم از این دنباله دارها رو اعصابش رو نداشتم ببینم ولی هر کی ناروتو /بلیچ / وان پیس / بعضا اینویاشا /رانما /یوگی اوه و اینا رو دیده راضی بوده
نظر من این هست سبکی که دوست داری مشخص کنی تا دوستان کمک بهتری بکنن چون انیمه های کم قسمت تر هم هست که خیلی جالبه
در ضمن بلیچ فک کنم همه قسمت هاش ساب فارسی باشه (البته من نمی دونم تا چه حد روان و دقیق هست)
وان پیس فک کنم قسمت هاییش هنوز ساب نشده باشه
ناروتو رو هم که دیدی (ادامش شیپو رو هم دیدی؟)
سوال بعدی پارسا![]()
![]()
پ.ن: غلط هایی املایی در توضیحات بلیچ به من ربطی نداره کپی هست.دی...
الان این راهنمایی بود؟ :دی
خلاصه ی داستان رو که نخوندم اصلا . عمرا . به هیچ عنوان . من عکسهای فیلم هایی که تازه اکران شدن رو هم نمی بینم که مبادا داستان لو بره اونوقت تو داستان رو ورداشتی گذاشتی؟ :دی ولی خط اولش رو خوندم باید جالب باشه
شیپودن 70 قسمت دیدم ولی فعلا دست نگه داشتم تا بعد :دی ناروتوی 1 رو هم کامل دیدم . عجب چیزی بود خدایی :|
اون انیمه ای که توی آواتارت بود یه مدتی زیر نویس انگلیسی گفتی داره دیگه؟ اون هم جالب بود :دی کلآ خواستم این سری یه انیمیشن بزرگسالان بگیرم که اون دو مورد پارک جنوبی و اون یکی فمیلی گای رو شنیده بودم هست ولی خب همین بلیچ رو می گیرم تا سری بعد