• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای دیدن انیمه

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
از ناروتو ماواریی تره! از لحاظ داستانی شاید به ناروتو نرسه ولی به نظر من کلا قشنگ تر از ناروتو هست!! 260 قسمت و دنباله دار! 63 قسمت اولش رو ببین بعد ببین خوشت می اد یا نه!

خوب آره دیگه زبان اصلی با زیرنویس انگلیسی:دی!!

من ترجیحم این بود که انیمه نگیرم و اگر انیمیشن پیدا نشد برم سراغش ولی خب از بلیچ اینجوری تعریف میکنی باید خوب باشه . ناروتو رو که خیلی خیلی دوز می دارم از این هم امیدوارم خوشم بیاد

خب ما هم زبان اصلی نگاه می کنیم باز زیرنویس فارسی :دی من فیلم هایی که زیر نویس فارسی ازشون نیست رو نگاه می کنم زیر نویس انگلیسی اما انیمه و انیمیشن دیگه حوصله ش نیست خدایی . اعصاب کو :دی

این توضیحاتی بود که توی فروم های ایرانی انیمه ازش هست
من خودم به شخصه هیچ کدوم از این دنباله دارها رو اعصابش رو نداشتم ببینم ولی هر کی ناروتو /بلیچ / وان پیس / بعضا اینویاشا /رانما /یوگی اوه و اینا رو دیده راضی بوده
نظر من این هست سبکی که دوست داری مشخص کنی تا دوستان کمک بهتری بکنن چون انیمه های کم قسمت تر هم هست که خیلی جالبه
در ضمن بلیچ فک کنم همه قسمت هاش ساب فارسی باشه (البته من نمی دونم تا چه حد روان و دقیق هست)
وان پیس فک کنم قسمت هاییش هنوز ساب نشده باشه
ناروتو رو هم که دیدی (ادامش شیپو رو هم دیدی؟)

studsmatta.gif
سوال بعدی پارسا
rollingf.gif

پ.ن: غلط هایی املایی در توضیحات بلیچ به من ربطی نداره کپی هست.دی...

الان این راهنمایی بود؟ :دی

خلاصه ی داستان رو که نخوندم اصلا . عمرا . به هیچ عنوان . من عکسهای فیلم هایی که تازه اکران شدن رو هم نمی بینم که مبادا داستان لو بره اونوقت تو داستان رو ورداشتی گذاشتی؟ :دی ولی خط اولش رو خوندم باید جالب باشه

شیپودن 70 قسمت دیدم ولی فعلا دست نگه داشتم تا بعد :دی ناروتوی 1 رو هم کامل دیدم . عجب چیزی بود خدایی :|

اون انیمه ای که توی آواتارت بود یه مدتی زیر نویس انگلیسی گفتی داره دیگه؟ اون هم جالب بود :دی کلآ خواستم این سری یه انیمیشن بزرگسالان بگیرم که اون دو مورد پارک جنوبی و اون یکی فمیلی گای رو شنیده بودم هست ولی خب همین بلیچ رو می گیرم تا سری بعد

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگر انیمیشن یا انیمه ی سریالی دیگه ای هم می شناسید که زیرنویس فارسیش به صورت کامل یا حالا تا قسمت های زیادی موجود باشه ممنون میشم بگید
يه سر بزن اينجا، هر چی انيمه و انيميشن تا به حال ترجمه شده، ليستش اينجا هست.;) از بين اينا انتخاب کن، اکثراً هم انيمه های خيلی قشنگی هستن!:)

به نظرم بشين Fullmetal Alchemist و death note ببين. احتمالاً با سليقت جور در بيان.;)

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
الان این راهنمایی بود؟ :دی

خلاصه ی داستان رو که نخوندم اصلا . عمرا . به هیچ عنوان . من عکسهای فیلم هایی که تازه اکران شدن رو هم نمی بینم که مبادا داستان لو بره اونوقت تو داستان رو ورداشتی گذاشتی؟ :دی ولی خط اولش رو خوندم باید جالب باشه

شیپودن 70 قسمت دیدم ولی فعلا دست نگه داشتم تا بعد :دی ناروتوی 1 رو هم کامل دیدم . عجب چیزی بود خدایی :|

اون انیمه ای که توی آواتارت بود یه مدتی زیر نویس انگلیسی گفتی داره دیگه؟ اون هم جالب بود :دی کلآ خواستم این سری یه انیمیشن بزرگسالان بگیرم که اون دو مورد پارک جنوبی و اون یکی فمیلی گای رو شنیده بودم هست ولی خب همین بلیچ رو می گیرم تا سری بعد

هر جور راحتی
در ضمن اون انیمه اواتارم به درد تو نمی خوره:hmm:
کلا 90٪ انیمه ها ساب انگلیش رو حتما داره
بلیچ رو بشین ببین ولی توصیه می نم چند تا انیمه کوتاه تر هم ببینی;)

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
يه سر بزن اينجا، هر چی انيمه و انيميشن تا به حال ترجمه شده، ليستش اينجا هست.;) از بين اينا انتخاب کن، اکثراً هم انيمه های خيلی قشنگی هستن!:)

به نظرم بشين Fullmetal Alchemist و death note ببين. احتمالاً با سليقت جور در بيان.;)

من همین دو تا رو گرفتم چون بلیچ رو فروشنده گفت کامل نداره :دی

هر جور راحتی
در ضمن اون انیمه اواتارم به درد تو نمی خوره:hmm:
کلا 90٪ انیمه ها ساب انگلیش رو حتما داره
بلیچ رو بشین ببین ولی توصیه می نم چند تا انیمه کوتاه تر هم ببینی;)

من همون دوتا رو گرفتم فعلا .

اون آواتارت چی بود اسم انگلیسیش!؟ توش توت فرنگی یا مدرسه داشت :دی

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
من همین دو تا رو گرفتم چون بلیچ رو فروشنده گفت کامل نداره :دی

من همون دوتا رو گرفتم فعلا .

اون آواتارت چی بود اسم انگلیسیش!؟ توش توت فرنگی یا مدرسه داشت :دی

فول متال رو که دیدی سری های بعدش رو هم ببین
full metal pani
full metal panic the secend
Fullmetal Alchemist Brotherhood که از سال پیش داره پخش میشه :D

strawbery panic واسه تو خوب نیست باز بگو:hmm:

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

یک نکته ای به نظرم رسید ... سری های full metal panic , full metal panic the second با سری های full metal alchemist فقط کمی تشابه اسمی دارند از نظر داستان هیچ ارتباطی با هم ندارند.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام

یک نکته ای به نظرم رسید ... سری های full metal panic , full metal panic the second با سری های full metal alchemist فقط کمی تشابه اسمی دارند از نظر داستان هیچ ارتباطی با هم ندارند.

سلام منم نگفتم داستانن یکی هستن از نظر سری منظورم اون اخری بود
از لحاظ سبک و اینا به درد مواردی که میخواد میخوره
girl_sigh.gif

ولی در کل حق با شماست بنده درست ننوشتم;)

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
بین One Piece و Naruto کدوم را پیشنهاد میکنید؟ میخوام بزنم تو کار انیمه!!!

وان پیس زیرنویس فارسیش کامل نشده بنظرم اول ناروتو رو نگاه کن که جذابتر و قشنگ هست و زیرنویس فارسی کامل داره تا حالا 380 قسمت در اومده http://img5.************/files/127869uuxfqe5uoxajb3.gif بعدش انیمه بلیچ ببین که این هم قشنگه که 260 قسمت تا حالا اومده زیرنویس فارسی هم داره

Last edited:

arash_13

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بین One Piece و Naruto کدوم را پیشنهاد میکنید؟ میخوام بزنم تو کار انیمه!!!

آقا نکن این کارو تو سلیقه سینمایت تاثیر منفی میذاره! (من تجربه اش رو دارم) مخصوصا اراجیفی مثل ناروتو و وان پیس و از این دست :D

اگه انیمه میخوای ببینی Cowboy Bebop رو ببین

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام منم نگفتم داستانن یکی هستن از نظر سری منظورم اون اخری بود
از لحاظ سبک و اینا به درد مواردی که میخواد میخوره
girl_sigh.gif

ولی در کل حق با شماست بنده درست ننوشتم;)

معذرت می خوام :blush:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آقا نکن این کارو تو سلیقه سینمایت تاثیر منفی میذاره! (من تجربه اش رو دارم) مخصوصا اراجیفی مثل ناروتو و وان پیس و از این دست :D

اگه انیمه میخوای ببینی Cowboy Bebop رو ببین
تو بخش انيمه و انيميشن، توهين به 2 تا انيمه معروف و قشنگ!!!:eek::blink: احتمالاً از جون تون سير شدين!:rolleyes::p از اين به بعد تو خيابون که راه ميرين پشت سرتون رو هم نگاه کنين!;) احتمال اينکه به خاطر توهين به اين 2 تا انيمه ترور شين زياده!!!:D

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
تو بخش انيمه و انيميشن، توهين به 2 تا انيمه معروف و قشنگ!!!:eek::blink: احتمالاً از جون تون سير شدين!:rolleyes::p از اين به بعد تو خيابون که راه ميرين پشت سرتون رو هم نگاه کنين!;) احتمال اينکه به خاطر توهين به اين 2 تا انيمه ترور شين زياده!!!:D
آره الان برادر شیان میاد و گردنشو با شمشیر سامورايي قطع میکنه!!!

حالا گذشته از شوخی من که به جواب نرسیدم! دوباره سوالم را دقیقتر مطرح میکنم، من فقط همین دوتا انیمه را دارم و تا حالا انیمه ندیدم:

One Piece از قسمت یک تا 50 با زیرنویس
Naruto سری اول از قسمت یک تا 68 با زیرنویس

علایق من هم بیشتر داستان پردازی قوی هست، حالا به نظرتون کدوم را شروع کنم؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آره الان برادر شیان میاد و گردنشو با شمشیر سامورايي قطع میکنه!!!

حالا گذشته از شوخی من که به جواب نرسیدم! دوباره سوالم را دقیقتر مطرح میکنم، من فقط همین دوتا انیمه را دارم و تا حالا انیمه ندیدم:

One Piece از قسمت یک تا 50 با زیرنویس
Naruto سری اول از قسمت یک تا 68 با زیرنویس

هر جفتش قشنگه ولی به نظر من با ناروتو شروع کنين!:happy:

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
كلا انيمه چيز مزخرفيه :D
همون 10 قسمت اول ناروتو و بليچ رو ديدم براي 7 پشتم بسه :hmm:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
كلا انيمه چيز مزخرفيه :D
همون 10 قسمت اول ناروتو و بليچ رو ديدم براي 7 پشتم بسه :hmm:
اي پادشاه ... :f34r: من تو رو آخر سر ميکشم!:D تو بشين کميک بخون! آخه با انيمه چی کار داری؟!:D

arash_13

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اوه! :D

holy trinity راک شنیده بودیم، تو انیمه ها هم ظاهرا ناروتو و وان پیس (و اون یکی احتمالا بلیچ!) تو فروم های ایرانی همین وضعیت رو دارن! :D

کاری به اینا ندارم ولی برام سواله چرا کسی به شاهکارهای انیمه مثل Cowboy Bebop اهمیتی نمیده و همه دنبال این ناروتو ان!

مشکل همینه شما از یه انیمه 400 قسمتی که معلوم هم نیست تا کی ادامه داره داستان پردازی قوی میخوای ؟؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اوه! :D

holy trinity راک شنیده بودیم، تو انیمه ها هم ظاهرا ناروتو و وان پیس (و اون یکی احتمالا بلیچ!) تو فروم های ایرانی همین وضعیت رو دارن! :D
نه فقط ايران! همه جا! يه نگاه به سيد و پير های تورنت قسمت جديد ناروتو هر هفته بندازين. توی همون ساعت اول که تورنت ميره رو نت، 20000 تا سيد ، بالای 100000 تا پير! کلمه ناروتو اگه اشتباه نکنم ششمين لغت search شده تو google تو 2 سال گذشته بوده!

ولی ... من به شخصه ناروتو جز top 10 م نيست! انيمه قشنگيه، هر هفته دنبال ميکنم، فعلاً هم ترجمه زيرنويسش با خودمه، ولی انيمه قشنگ تر زياده! ولی ناروتو هم قشنگه، داستان پردازی هم داره و ... (برای کسی که مانگا رو هم بخونه!)

کاری به اینا ندارم ولی برام سواله چرا کسی به شاهکارهای انیمه مثل Cowboy Bebop اهمیتی نمیده و همه دنبال این ناروتو ان!
کی اهميت نميده؟؟؟!!!:eek::blink: ميخوايم اهميت بديم ولی خوب کمتر کسی ميآد و در موردش صحبت ميکنه! نظر بعضی از بچه ها رو اينجا ميتونين بخونين.;) بچه ها مثل شما، ميبينن ولی نميآن نظر بدن!:( مشگل اينجاست!

در کل انيمه بسيار زيبايی بود! :)

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
كلا كميك هم چيز مزخرفيه

گارفیلدم کمبکه ها!
19.gif
اونم مزخرفه؟:دی
5.gif

پ.ن: فقط انیمیشن و بس
6.gif
6.gif

پ.ن: تبلیغات ممنوع:دی
62.gif

@
image.php
: ناروتو رو تا 135 بیشتر نبینی ها! (بقیش فیلره و ربطی به داستان اصلی نداره = مخرفه:دی) بعد برو شیپودن! وگرنه مثل من ناروتو زده می شی :دی

Last edited:
بالا