• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
به نظر من شکوری و منتظری از نظر کلاس بازی از تمام مدافعین ایران یک سرو گردن بالاترن.واقعا حیف شد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
شکورى: حسرت لیگ قهرمانان به دلم ماند

showimage.aspx

6 ماه. کم نیست، باید منتظر ماند تا بگذرد. پارگى رباط صلیبى کابوس هر فوتبالیست است که این بار سراغ هادى شکورى را گرفت تا مدافع آبى ها هم لقب بدشانسى را با خود به یدک بکشند. گفت و گوى ما با او را بخوانید:

• دچار پارگى رباط صلیبى پا شدید؟
- بله متأسفانه. این اتفاق بد براى من افتاد تا چیزى حدود ۶ ماه از میادین دور باشم.
• وقتى این خبر را شنیدى چه احساسى پیدا کردى؟
- به هر حال مصدومیت براى هر بازیکنى اتفاق مى افتد و من حالا مى توانم حسرت از دست دادن جام باشگاه ها را بخورم. دوست داشتم در این بازى ها خودى نشان دهم اما متأسفانه این مصدومیت وضعیتم را دگرگون کرد.
• پارگى رباط صلیبى حکم یک کابوس را براى شما داشت؟
- هر فوتبالیستى از پارگى رباط مى ترسد. حتى آدم براى دشمنش هم این پارگى را نمى خواهد اما متأسفانه این وضعیت الان شامل حال من شد. من الان فقط شرمنده هواداران شدم و از بچه هاى تیم عذرخواهى مى کنم که در ادامه راه نمى توانم آنها را همراهى کنم.
• فشردگى بازى ها چقدر دراین مصدومیتت تأثیرگذر بود؟
- کادر فنى و مدیریت ما خیلى نسبت به این مسأله اعتراض داشتند و بالاخره نتیجه آن هم با مصدومیتم مشخص شد اما در ۱۰ ، ۱۱ روز ۳ بازى خیلى فشرده را برگزار کردیم که نتیجه آن هم چیزى جز مصدومیت من نبود؛ به همین دلیل امیدوارم در ادامه حداقل فکرى به حال حل این مشکلات شود تا فشردگى بازى ها سبب آسیب دیدگى بقیه بازیکنان نشود.
• با توجه به مصدومیت طولانى مدت شما، خط دفاعى استقلال با کمبود بازیکن مواجه مى شود . آینده خط دفاعى را چطور پیش بینى مى کنید؟
- من فقط دعا مى کنم بیژن کوشکى زودتر به بازى ها برسد. چرا که او مى تواند در این مدت جاى مرا بگیرد تا کادر فنى با کمبود بازیکن در خط دفاعى مواجه نشود.
• قراردادت این فصل با استقلال به پایان مى رسد. وضعیتتان در آینده چه مى شود؟
- فعلاً که باید به رفع مصدومیتم بپردازم. خدا را شکر که الان مصدوم شدم و دقیقاً در دوران بدنسازى و آغاز فصل آسیب دیدگى ام رفع مى شود تا از این جهت مشکلى براى رسیدن به بازى هاى تیم در فصل جدید نداشته باشم.
• و بازى با الجزیره. پیش بینى چیست؟
- الجزیره یک تیم خوب با بازیکنان حرفه اى است که واقعاً مقابل این تیم به میدان رفتن سخت است. آنها فوق العاده حرفه اى بازى مى کنند اما اگر ما هوشیار باشیم و قدر فرصت هایمان را بدانیم، حتماً در این دیدار به ۳ امتیاز مى رسیم.

اخبار کوتاه از باشگاه استقلال

صحبتهای بازیکنان استقلال در رابطه با دیدار مقایل الجزیره امارات

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
پول نمی تواند مقابل اراده بازیکنان استقلال ایستادگی کند
جان‌واریو: پیشنهاد استقلال خوب باشد در ایران می‌مانم

خبرگزاری فوتبال ایران- فابیو جان‌واریو ستاره برزیلی باشگاه استقلال اگر چه در بازی با همنام اهوازی از ابتدا در ترکیب اصلی قرار نداشت، اما از زمانی که به عنوان بازیکن تعویضی گام به میدان گذاشت خط میانی این تیم همچون گذشته جان گرفت.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران،نزدیکی بازی با الجزیره باعث شده بود تا این بازیکن در بازی مقابل استقلال اهواز استراحت کند.او درمورد شرایط فعلی استقلال و مسائل مختلف دیگر به سوالات پاسخ می‌دهد.

تقابل دوباره تو با الجزیره خیلی ها را یاد پیشنهاد فصل پیش این تیم می اندازد.

بله، فصل قبل حرفهایی میان من و باشگاه الجزیره زده شد، اما به دلیل اینکه با استقلال قرارداد داشتم نتوانستم به این تیم بروم.

گفته می شد یک میلیارد تومان پیشنهاد داده اند؟

مربی الجزیره از دوستان من است، برای همین آنها خیلی دوست داشتند به الجزیره بروم، اما واقعیت این است که صحبت مالی نشد. از این پیشنهادی که شما می گویید بی اطلاع هستم.

دوست داری از استقلال جدا بشوی و اگر دوباره الجزیره ای ها پیشنهاد دادند به امارات بروی؟

این فصل قرارداد من به پایان می رسد. تصور می کنم در انتهای فصل بهتر بتوانم در این باره نظر بدهم.

ته دلت چه می گوید. دوست داری جدا بشوی یا در استقلال بمانی؟

واقعیت این است که از زندگی در تهران و بازی در استقلال خیلی راضی هستم. اگر پیشنهاد استقلال خوب باشد قطعاً همین جا می مانم.

اما به نظر می رسد پول زیادی برای حفظ تو باید کنار گذاشت؟!

نه، من آن قدرها هم پر توقع نیستم. پول آن چنانی نمی خواهم. یک رقم معمولی. کمی بیشتر از همان پولی که ابتدای فصل گرفتم.

تو با استقلال 350 میلیون تومان قرارداد بستی، بی گمان نباید کمتر از این بگیری؟

ترجیح می دهم در این باره حرفی نزنم. فعلاً می خواهم به بازی با الجزیره فکر کنم.

فکر می کنی نتیجه این بازی چه طور رقم بخورد؟

خیلی امیدوارم که بتوانیم با یک پیروزی دیگر هواداران را شگفت زده کنیم. الجزیره تیم بسیار ثروتمندی است، اما ما نشان می دهیم پول نمی تواند مقابل اراده بازیکنان استقلال ایستادگی کند. مطمئن باشید الجزیره را شکست می دهیم.

چرا در بازی با استقلال اهواز به میدان نرفتی؟

دلیلش خستگی بود. البته مربیان هم نمی خواستند به من بازی بدهند. آقا صمد گفت خودت را باید برای بازی با الجزیره آماده کنی و نمی خواهم در ترکیب اصلی قرار بگیری. اگر یادتان باشد قرار نبود خسرو هم بازی کند. اما به اجبار بازی کرد.

استقلال اگر دراین بازی به برتری برسد بی گمان صعودتان قطعی است، درست است؟

بله، من هم همین احساس را دارم. اگر الجزیره را ببریم صعود می کنیم و می رویم مرحله بعد. امیدوارم هواداران هم برای تشویق استقلال به ورزشگاه بیایند. این دیدار یک بازی بین المللی است و اهمیت فراوانی دارد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امیدوارم این بازی رو هم با اقتدار ببریم و انتقام دور پیش رو بگیریم.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
ایشالا میبریم.

میگم الان در نبود شکوری جناب اقای صادقی فیکس میشن نه؟ :rolleyes:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
متاسفانه.
کوشکی هم نیست.:wacko:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
بازي ساعت 5:30 به گفته ي صداوسيما....
اميدوارم اين بازي رو هم ببريم...

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
اصلا خوب بازی نکردیم! تو آزادیبا تک مهاجم فکر نکنم به جایی برسیم!!

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
نقش کاظمی چیه این بازی؟ هم هافبک دفاعی هم نفوذی؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
واقعا این مرفاوی بی شعور ه ها ....

بابا این چه سیستمیه چیده تو زمین ؟؟؟

واقعا حیف نون ....

این امیرآبادی چیه ه ه ه ؟؟؟؟؟؟

این شکوری چیه ه ه ه ه ؟؟؟؟؟

حیف نون این کاظمی

من نمیدونم چرا باید توی آزادی با دو تا هافبک دفاعی بریم تو زمین .... اونم وقتی قراره یکیشون این رحمتی احمق باشه .... مرفاوی چوب ترسو بودنش رو میخوریم آخر ..... اه

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
فکر کنم فقط واعظ آشتیانی هنوز عملکرد مرفاوی رو تائید می کنه! :eek:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
مفتی مفتی دو امتیاز پرید..

ادم از این میسوزه که واقعا مفت پرید این دو امتیاز !!!!

اخه تو ازادی چرا یه مهاجم میذاری که بعد دقیقه 90 تازه یاد اوردن برهانی میفتی..

amk

Registered User
لایک‌ها
9
واقعا نيمه دوم بازي خيلي افتضاح بود همش توپو تو دفاع ميچرخوندن...
راستي چرا آرشو ديقه 90 اورد تو بازي؟

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
نامجو مطلق قبل بازي به مرفاوي گفته بود به جاي دو تا هافبك دفاعي يه هافبك تهاجمي اضافه كنه.الجزيره تيم قوي به نظر نميرسيد

واقعا نيمه دوم بازي خيلي افتضاح بود همش توپو تو دفاع ميچرخوندن...
راستي چرا آرشو ديقه 90 اورد تو بازي؟

مي خواست وقت تلف بشه شايد فكر ميكرد تيمش برده!

Last edited by a moderator:

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
الغرافه هم 2:3 الاهلی عربستان برد و فعلا صدرنشین هست :hmm:
تعداد تماشاگرها هم بر اساس امار آی اف سی 32 هزار نفر بوده :)
طبق بررسی های من استقلال با 32000 نفر تا این لحظه بیشترین تماشاچی رو داشته بعدش هم یه تیم چینی هست که تو ورزشگاه کارگران پکن 31000 نفر هوادار براش اومدن!

نتایج هم اینجا ببنید
کد:
http://the-afc.com/en/schedule-a-results

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا