پول نمی تواند مقابل اراده بازیکنان استقلال ایستادگی کند
جانواریو: پیشنهاد استقلال خوب باشد در ایران میمانم
خبرگزاری فوتبال ایران- فابیو جانواریو ستاره برزیلی باشگاه استقلال اگر چه در بازی با همنام اهوازی از ابتدا در ترکیب اصلی قرار نداشت، اما از زمانی که به عنوان بازیکن تعویضی گام به میدان گذاشت خط میانی این تیم همچون گذشته جان گرفت.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران،نزدیکی بازی با الجزیره باعث شده بود تا این بازیکن در بازی مقابل استقلال اهواز استراحت کند.او درمورد شرایط فعلی استقلال و مسائل مختلف دیگر به سوالات پاسخ میدهد.
تقابل دوباره تو با الجزیره خیلی ها را یاد پیشنهاد فصل پیش این تیم می اندازد.
بله، فصل قبل حرفهایی میان من و باشگاه الجزیره زده شد، اما به دلیل اینکه با استقلال قرارداد داشتم نتوانستم به این تیم بروم.
گفته می شد یک میلیارد تومان پیشنهاد داده اند؟
مربی الجزیره از دوستان من است، برای همین آنها خیلی دوست داشتند به الجزیره بروم، اما واقعیت این است که صحبت مالی نشد. از این پیشنهادی که شما می گویید بی اطلاع هستم.
دوست داری از استقلال جدا بشوی و اگر دوباره الجزیره ای ها پیشنهاد دادند به امارات بروی؟
این فصل قرارداد من به پایان می رسد. تصور می کنم در انتهای فصل بهتر بتوانم در این باره نظر بدهم.
ته دلت چه می گوید. دوست داری جدا بشوی یا در استقلال بمانی؟
واقعیت این است که از زندگی در تهران و بازی در استقلال خیلی راضی هستم. اگر پیشنهاد استقلال خوب باشد قطعاً همین جا می مانم.
اما به نظر می رسد پول زیادی برای حفظ تو باید کنار گذاشت؟!
نه، من آن قدرها هم پر توقع نیستم. پول آن چنانی نمی خواهم. یک رقم معمولی. کمی بیشتر از همان پولی که ابتدای فصل گرفتم.
تو با استقلال 350 میلیون تومان قرارداد بستی، بی گمان نباید کمتر از این بگیری؟
ترجیح می دهم در این باره حرفی نزنم. فعلاً می خواهم به بازی با الجزیره فکر کنم.
فکر می کنی نتیجه این بازی چه طور رقم بخورد؟
خیلی امیدوارم که بتوانیم با یک پیروزی دیگر هواداران را شگفت زده کنیم. الجزیره تیم بسیار ثروتمندی است، اما ما نشان می دهیم پول نمی تواند مقابل اراده بازیکنان استقلال ایستادگی کند. مطمئن باشید الجزیره را شکست می دهیم.
چرا در بازی با استقلال اهواز به میدان نرفتی؟
دلیلش خستگی بود. البته مربیان هم نمی خواستند به من بازی بدهند. آقا صمد گفت خودت را باید برای بازی با الجزیره آماده کنی و نمی خواهم در ترکیب اصلی قرار بگیری. اگر یادتان باشد قرار نبود خسرو هم بازی کند. اما به اجبار بازی کرد.
استقلال اگر دراین بازی به برتری برسد بی گمان صعودتان قطعی است، درست است؟
بله، من هم همین احساس را دارم. اگر الجزیره را ببریم صعود می کنیم و می رویم مرحله بعد. امیدوارم هواداران هم برای تشویق استقلال به ورزشگاه بیایند. این دیدار یک بازی بین المللی است و اهمیت فراوانی دارد.