• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. دوستان من بعد از یه ماه میخوام WD TV Live رو به کامپیوترم وصل کنم. بعد حالا یه چیزایی خوندم ولی....

الان حدود 7 یا 8 متر کابل کراس نیاز دارم که با کامپیوتر شبکش کنم. بعد میخواستم ببینم کسی این کار رو کرده و تجربش رو داره؟! :) من کابل رو مستقیم وصل کنم به پورت شبکه کامپیوتر و بعدم تنظیمات و حله همه چی؟! یا جور دیگه ای؟
بعد اینکه تا چه حد میتونم رو امکانات این روش حساب کنم. فقط میتونم هارد کامپیوتر رو browse کنم و هر چی خواستم ببینم یا امکان بیشتری هم داره.
ممنون میشم روشن و شفاف ! توضیح بدید و راهنمایی کنید.

mso714

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هم این دستگاه رو خریدم مدل live
تا الان که فوق الاده بوده
قیمتش هم 150 تومن به همراه یه usb wireless card dlink DWA 125 به قیمت 26 تومن
زیر نویس فارسی srt رو هم نشون می ده البته بعضی کلمات رو به صورت حروف جدا نمایش میده که امیدوارم در فرمور بعدی درستش کنن.

donsaeed

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان من هر کاری میکنم نمیتونم زیرنویسه دستگاه رو درست کنم . با هربرنامه ای که srt رو به sub/idx تبدیل میکنم باز دستگاه زیرنویس رو تیکه تیکه و سفید نشون میده و خیلی اوقاتم نشون نمیده :( کسی میدونه با چه برنامه ای و چه جوری میشه تبدیل کرد؟!

donsaeed

Registered User
لایک‌ها
10
راستی زیرنویس های sub/idx لاست که گروهه فری آفلاین میده بیرون کاملا درست و زرد نشون میده . نمیدونم اونا چه جوری تبدیل میکنن که دستگاه درست نشون میده

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی زیرنویس های sub/idx لاست که گروهه فری آفلاین میده بیرون کاملا درست و زرد نشون میده . نمیدونم اونا چه جوری تبدیل میکنن که دستگاه درست نشون میده

دوست عزیز میشه بگی با چه برنامه ای تبدیل میکنی؟! من دو تا معرفی میکنم.
subtitle creator که این یکمی تخصصی تر هست و امکانات بیشتری داره
trustfm text 2 vobsub که این خیلی سریع و آسون تره.
من با جفتش کار کردم و مشکلی نداره.
اگه یکم بیشتر توضیح بدی در مورد روند کارت بهتر میشه فهمید مشکل کجاست. شاید مشکل از فونت یا کاراکتر انکودینگ یا ... باشه.

در ضمن اکثرا از subtitle creator استفاده میکنند. همین فری آفلاین و tv show و...

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. دوستان من بعد از یه ماه میخوام WD TV Live رو به کامپیوترم وصل کنم. بعد حالا یه چیزایی خوندم ولی....

الان حدود 7 یا 8 متر کابل کراس نیاز دارم که با کامپیوتر شبکش کنم. بعد میخواستم ببینم کسی این کار رو کرده و تجربش رو داره؟! :) من کابل رو مستقیم وصل کنم به پورت شبکه کامپیوتر و بعدم تنظیمات و حله همه چی؟! یا جور دیگه ای؟
بعد اینکه تا چه حد میتونم رو امکانات این روش حساب کنم. فقط میتونم هارد کامپیوتر رو browse کنم و هر چی خواستم ببینم یا امکان بیشتری هم داره.
ممنون میشم روشن و شفاف ! توضیح بدید و راهنمایی کنید.

راستی دوستان کسی بنده رو درنمیابه؟!:rolleyes: کسی با شبکه wd tv live کار نکرده. به کامپیوتر وصلش نکرده؟!

mso714

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی دوستان کسی بنده رو درنمیابه؟!:rolleyes: کسی با شبکه wd tv live کار نکرده. به کامپیوتر وصلش نکرده؟!

کابل شبکه رو وصل می کنی ، آپی ست می کنی و در نهایت فولدر ها یا درایو هایی را که می خوای با مدیا پلیر ببینی share می کنی...
فقط فکر با ید از کابل staright استفاده کنی

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کابل شبکه رو وصل می کنی ، آپی ست می کنی و در نهایت فولدر ها یا درایو هایی را که می خوای با مدیا پلیر ببینی share می کنی...
فقط فکر با ید از کابل staright استفاده کنی
ممنون.

خوب پس میشه مستقیم وصلش کرد به کامپیوتر. آخه تو راهنماش نگفته فقط گفته به روتر و ...

در مورد کابلش هم فکر کنم همون straight باید باشه. حالا اگه دوستان بازم با اطمینان تر میدونن بگن که الکی نریم پول بدیم اونوقت cross باشه!:(

Last edited:

parisaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلا منظورم اینه که آپشن های خوبی برای مدیریت هنگام تماشای فیلم داره؟ عقب جلو کردن با زمان های کم و زیاد، تغییرات در فونت زیرنویس، تغییرات توی تصویر از قبیل aspect ratio یا نور و رنگ و کلا از این قبیل مسائل

b690 هم تا جایی که خوندم رنج وسیعی از فرمت ها رو پشتیبانی میکنه (mkv , ...) و قابلیت آپدیت فریمور رو هم داره اما طبیعتا نباید به کاملی wd باشه

آره تمام آپشن ها که اشاره کردی رو داره فقط با کنترلش واليوم رو نميشه زياد و کم کرد که اونم طبيعيه بايد از کنترل تلويزيون استفاده کرد
خلاصه کنم : توپّه :thumbsup:

danial1

Registered User
لایک‌ها
23
از دوستان کسی مدل لایو دست دوم برای فروش نداره؟

sofiaporia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام / يه(2 w.d generation) دارم ،سوال اول اينکه :يه فيلم داونلود کردم که حجمش9.19gb. .Movie.Award.2009.HDTV.1080i با توجه به اينکه ال سي دي سوني 40 v- کابل hdmi , و هارد wd 500gb استفاده
ميکنم تصوير ندارم ، بايد اضافه کنم بقيه فرمتها را بسادگي اجرا ميکنه و حتي wd اين فرمت فيلم مورد نظر را ميشناسه و حتي روي ال سي دي زمان سنج شروع به play فيلم ميکنه ولي نه صدا دارم نه تصوير ،آيا فکر ميکنيد به تنظيمات tv هستش يا wd؟

سوال دوم : آخرين firmwareجهت اين مدل چيه در صورت امکان لينکشو قرار بديد. متشکرم .

mahdi-mb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
WD TV Live خروجی کامپوزیت و کامپوننت داره؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
کامپوزیت نداره گمونم!

jayko

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط Patriot Box office
به همراه hdmi و داشتن فضا برای افزودن هارد 2.5 و یا SSD در درون دستگاه
روش آوردن زیرنویس فارسی:
1 زیرنویس فارسی SRT فیلم مورد دلخواه را دانلود کرده
2 برنامه txt2vobsub.exe را دانلود کنید
3 فریم رین فیلم را مشخص کنید
4 output language=(fa) persian
outline=black text=white
color antialias= gray
Font charset= Arabic
Font size= 15 or etc
Generate vobsub
از همنام بودن زیرنویس ساخته شده با فیلم خود مطمئن شده و هردو را در یک فولدر گذاشته و دیدن فیلم با زیرنویس فارسی لذت ببرید

V for Vendetta

Registered User
لایک‌ها
7
سلام،

يك سوال در مورد پليرهاي اچ دي داشتم :

از اين دستگاه وسترن اچ دي پلير براي تلويزيونهاي crt هم ميشود استفاده كرد براي ديدن موارد اچ دي؟

چون يكي از دوستان امتحان كرده بود و بعد هم خودم:
وقتي از رابط كامپوننت استفاده مي شود در تلويزيونهاي crt صداي برخي موارد مانند AC3 و خيلي موارد ديگه نداره! شايد بايد از رابط hdmi‌ و در واقع از lcd استفاده كرد.

از دوستان كسي اطلاع دارد؟

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،

يك سوال در مورد پليرهاي اچ دي داشتم :

از اين دستگاه وسترن اچ دي پلير براي تلويزيونهاي crt هم ميشود استفاده كرد براي ديدن موارد اچ دي؟

چون يكي از دوستان امتحان كرده بود و بعد هم خودم:
وقتي از رابط كامپوننت استفاده مي شود در تلويزيونهاي crt صداي برخي موارد مانند AC3 و خيلي موارد ديگه نداره! شايد بايد از رابط hdmi‌ و در واقع از lcd استفاده كرد.

از دوستان كسي اطلاع دارد؟
تنها چیزی که نمیتونی با تلویزیون های CRT ازش بهره مند شی کیفیت اچ دی هست (میتونی ببینی ولی خوب اصل کیفیت معلوم نمیشه که طبیعی هم هست) و صدای DTS. دیگه هرچی بخوای میتونی ببینی و بشنوی. صدای AC3 هم میتونی بشنوی. رو تنظیم صدا باید بزاری رو stereo. همین

بالا