hoseinezci
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 6
- لایکها
- 0
ما هم افتادیم اراک
نیروی انتظامی
اگه کسی اطلاعاتی داره به ما هم بده
پادگان چطوریه
...
نیروی انتظامی
اگه کسی اطلاعاتی داره به ما هم بده
پادگان چطوریه
...
من برای امریه تو وزارت دفاع اقدام کرده بودم (دانشگاه مالک اشتر اصفهان) تاریخ اعزامم هم اول اردیبهشت هست. بهم گفته بودند محل خدمتت قزوین میشه
حالا که برگه اعلام محل اومده کد 226 واسم خورده
کد 226: مازاد (یعنی در روز تقسیم هر جا که نیرو لازم بود به انجا اعزام خواهید شد)
این موضوع منو نگران کرده، آیا معنیش اینه که امریه وزارت دفاعم قبول نشده ؟ (آخه متاهلم دردسر میشه واسم)
البته ناگفته نمونه تاریخ اعزامم یک اسفند سال پیش بود. برای اینکه بتونم امریه بگیرم تاریخ اعزام رو دو ماه عقب انداختم. به نظر شما چی میشه؟
مگه نمی گن متاهل ها همون شهر خودشون خواهند بود؟من برای امریه تو وزارت دفاع اقدام کرده بودم (دانشگاه مالک اشتر اصفهان) تاریخ اعزامم هم اول اردیبهشت هست. بهم گفته بودند محل خدمتت قزوین میشه
کد 226: مازاد (یعنی در روز تقسیم هر جا که نیرو لازم بود به انجا اعزام خواهید شد)
این موضوع منو نگران کرده، آیا معنیش اینه که امریه وزارت دفاعم قبول نشده ؟ (آخه متاهلم دردسر میشه واسم)
البته ناگفته نمونه تاریخ اعزامم یک اسفند سال پیش بود. برای اینکه بتونم امریه بگیرم تاریخ اعزام رو دو ماه عقب انداختم. به نظر شما چی میشه؟
مگه نمی گن متاهل ها همون شهر خودشون خواهند بود؟
سلام
من هم از اصفهان هستم اعزام 1 اردیبهشت
کدم 226 خورده و یک نفر نیروی انتظامی بهم قول صنایع دفاع رو داده؟!؟
امریه و اینام هیچی نه میدونم چیه نه دارم!!!
حالا میتونه برام کاری بکنه یا خالی بندیه؟!؟!
من کلی رو اونجا حساب کردم
:worried:
من برای امریه تو وزارت دفاع اقدام کرده بودم (دانشگاه مالک اشتر اصفهان) تاریخ اعزامم هم اول اردیبهشت هست. بهم گفته بودند محل خدمتت قزوین میشه
منم اول اردیبهشت اعزامم هست با کد 1آقا از اصفهان اعزام 89/2/1 با کد 176 یا از هرجای دیگه اگه هست پیغام بدین لطفا
منم 1 4 بودم کردم 1 2 هنوز برگه سبز جدیدم نیومده برگ سفید حدود یک هفته قبلش میاد عجله نکن
سلام
من اعزامم 1/2/89 الان میتونم برم عقب بندازمش یعنی 1/4/89 بکنمش
اگه میشه مراحلشو واسم بگین
ممنون
مشکل من حل شد
امروز از **** وظیفه تماس گرفتند که برم برگه سفید جدید با کد 75 بگیرم. اون آقا گفت ستاد با امریتون موافقت کرده بوده
سلام
آقا کسی خبر داره راههای جلو انداختن سربازی چیه؟
اگر من بتونم بعد از2ماه ارسال دفترچه
اعزام بشم بنا به دلایلی یکسال جلو می افتم
کسی خبر داره بهترین راهش چیه؟
با تشکر
سلام
آقا کسی خبر داره راههای جلو انداختن سربازی چیه؟
اگر من بتونم بعد از2ماه ارسال دفترچه
اعزام بشم بنا به دلایلی یکسال جلو می افتم
کسی خبر داره بهترین راهش چیه؟
با تشکر