• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

paul2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر الان تاریخ اعزام رو از برج 2 به برج 4 تغییر بدم برگ سبز بدون کد بهم میدن و این برگ سفید کد دار باطل میشه؟
چون میخوام امریه بگیرم اینو میگم.فکر کنم برای امریه باید دفترچه سبز بدون کد رو به ارگان مربوطه که میخوام امریه بگیرم تحویل بدم تا خودشون برای محل آموزشم اقدام کنن.درسته؟
آیا بعد از آموزشی میتونم امریه بگیرم؟
برای عقب انداختن چه روز و چه ساعتی باید برم میدون ****؟کجاش برم؟
ببخشید زیاد شد

زود اقدام کنید .
روزی که من به **** وظیفه رفتم برای جا به جای سردار همون اول داد زد کسایی که تقسیم شدند اصلا واینستن دیگه دیره..!!!
حالا شما دنبالش باش یه موقع شد.!

paul2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا ما امروز رفتیم حساب سپه باز کردیم ...... اخه سپه هم شد بانک؟؟؟ شلوغ نمیدونم این ملت از این بانک چی میخوان؟؟؟

بساتی داریم با این 40 تومن حقوقشون ..... بابا از طرف ما بندازن تو صندوق صدقات راحتتره ....

:(
من که نرفتم دنبالش حوصله بانک رفتن و فرم پر کردن و اینا رو ندارم...!!
طوری میشه؟!؟! یکی میگفت خودشون بعدا یه حساب برات باز میکنن!!!!
راست میگه طرف؟!؟

rieshsevom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من اول اردیبهشت اعزام هستم کد محل اموزشم 38 04 بیرجند از دوستان اگه کسی با ما هم سفر و یا اطلاعاتی از این پادکان داره خواهشا در اختیار من بگذاره من بی صبرانه منتظر پاسخ شما دوستان هستم

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام

هر کدوم از دوستان که کد 256 خورده و اعزامش 1389/2/1 هستش رو مسنجر پيام بده. گفته میشه پادگان **** شهیدمدرس کرج می باشد.

[email protected]

کاش واسه منم اینجا بیفته:دی آخه بچه کرجم کرج چند تا پاگان داره مگه؟!!!!!!!!!!نشنیده بودم

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان

یکی از دوستان من در یگان به یک بیماری (اعصاب و روان و افسردگی اینا هستش) مبتلا شده که دکتر گفته حتما باید تحت نظر من باشه فعلا و سربازی نره . و البته هنوز هم تحت درمان هستش ... و شاید طول بکشه درمان ..
سوال من این است که :

برای ایشون هر روزی که خونس غیبت رد میشه ؟ البته گواهی داره که زده باید برای ایشون کمیسیون برگزار بشه و در کاغذی با مهر اینا هستش ...

اولی اگر ایشون بعد 3 هفته نرفتن به خدمت و داشتن قرص و گواهی دکتر , برن . با ایشون چه رفتاری خواهند داشت ؟ و ایا کمیسیون براشون برگزار میکنن طبق گواهی دکتر ؟ و چند روز بعد براشون کمیسیون میگیرن ؟

و ایا وقتی ایشون برن پادگان . همون موقع میفرستنش در دسته یا اینکه طبق گواهی باهاش رخورد میکنن که بره کمیسیون ؟

ممنون

Last edited:

rieshsevom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا هیچکس جواب سوال من رو نمیده بچه ها خواهشا کمک کنید من 04 بیرجند افتادم کسانی که با هم سفر هستن یا اطلاعاتی از این پادگان دارن در اختیار من بگذارن

paul2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا هیچکس جواب سوال من رو نمیده بچه ها خواهشا کمک کنید من 04 بیرجند افتادم کسانی که با هم سفر هستن یا اطلاعاتی از این پادگان دارن در اختیار من بگذارن

عزیز دل یه ذره مطالب قبل رو مطالعه کن.
منم خودم نشستم 2 شب همه ی صفحات رو خوندم اطلاعات خوبیم به دست اوردم.
شما هم بشین 2 شب بخون . اتفاقا چندی جا درباره این پادگان که میگی توضیح دادن بچه ها.
اطلاعات کاملی می تونی کسب کنی از صفحه 1 تا اینجا

seebchee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حاجی نمیدونم والا . . . یه سربرو میدون ****.... حالا چرا 15 روز مونده به اعزام میخوای عوض کنی ؟؟؟ برو خدمت تمومش کن بره;)
کدت اومده ؟؟؟؟ من که مازادم تو کفم عجیب .......

فدات

یه امریه دارم واسه 1.2 گفتم اگه جور نشد بندازم 1.4 که امریه جاهای دیگمو درست کنم
اره اومده 01:f34r:

seebchee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا نمیشه
شما تشریف می برید **** وظیفه محل سکونت یه فرم بهت میدن درخواستت رو می نویسی با یه کپی از برگ سبز تحویل میدی

سلام
اینو که دوستای دیگم گفتم
حالا سوالم اینه که چون زمان زیادی نمونده میشه این کارو کرد یا نه

seebchee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من نمیشه من قبلا 1.10.88 بودم و یک هفته مانده بود به 1.10 اصلا چنین کاری نمی کردن مگر اینکه مثل من یک برادر در حال خدمت داشته باشی چون من با داشتن گواهی اشتغال به خدمت برادرم که از پادگان گرفته بودم تاریخ اعزامم رو انداختم 1.2.89 یعنی 15 روز دیگه

[email protected]

چرا بقیه میگن میشه ؟:(

seebchee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من بچه همین اطرافم چیو می خوای بدونی عزیز

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

داداشم زیاد به دل نگیر اینجا اکثرا بچه ها تازه میخوان اعزام بشن و هیچ اطلاعاتی ندارن;)

نمیخوام بترسونمت هاا ولی خیلی بد در موردش شنیدم ..... حتی بچه ها در موردش شعر هم نوشتن:wacko::wacko::wacko:(شعر چند صفحه پیش رو بخون خودم پستش کردم:wacko:

یکی از دوستای منم 04 افتاده شاید منم بیوفتم ولی تا 1/2/89
مشخص نیست

فدات

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا بقیه میگن میشه ؟:(

دوست من ببین اخه امروز دوشنبه است و 2 هفته دیگه اعزامیم .... شما هم فقط دوشنبه ها میتونی بری میدون ****
پس با این حساب باید هفته دیگه بری که 7/8 روز بعدش اعزامه ..... عملا قضیه تمام شدس بیخیالش . .... ولیاینجا ایرانه و کاراش زیاد حساب کتاب نداره شایدم شد . . .
اگر نشد با خودمونی غمت نباشه:):):););) با هم اعزام میشیم 2 سال عمر میگذرونیم :):(:(

فدات

rieshsevom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداشم زیاد به دل نگیر اینجا اکثرا بچه ها تازه میخوان اعزام بشن و هیچ اطلاعاتی ندارن;)

نمیخوام بترسونمت هاا ولی خیلی بد در موردش شنیدم ..... حتی بچه ها در موردش شعر هم نوشتن:wacko::wacko::wacko:(شعر چند صفحه پیش رو بخون خودم پستش کردم:wacko:

یکی از دوستای منم 04 افتاده شاید منم بیوفتم ولی تا 1/2/89
مشخص نیست

فدات

اقا دستت درد نکنه پس حسابی سرویس هستم خدا بخیر کنه

rieshsevom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من بچه همین اطرافم چیو می خوای بدونی عزیز
[COLOR="SeaGree[SIZE="4"]n"]ممنون دوست عزیز که جواب دادی میخواستم بدونم چی باید همراهم ببرم در فصل بهار شرایط اب و هوائی چگونه هست و کلا خدمت کردن در اونجا خیلی سخت یعنی از کرمان عجب شیر و و زاهدان سختر کلا چطور مردمانی هستن[/SIZE][/COLOR]

Last edited:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
بابا شما رو به خدا این همه سخت نگیرید و بخودتون نگرانی راه ندید چیزی نیست
شما برید دست خدا همراتون منم برج 4 میام
خدمتو عشق است

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا شما رو به خدا این همه سخت نگیرید و بخودتون نگرانی راه ندید چیزی نیست
شما برید دست خدا همراتون منم برج 4 میام
خدمتو عشق است

اینم یه دورس باید بگزرونی بچه هایی رو میشناسم که با اینکه لیسانس دارن ولی خدمت نرفتن و بلاتکلیفن و الان مسافر کشی میکنن .

من خودم ناراحتم که چرا نرفتم تعجیل کنم برگه سبزم اواخر ابان اومد میتونستم بندازم 1/10/88 یا 1/12/88 ولی کوتاهی کردم:eek::eek:

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
اقا ما امروز رفتیم حساب سپه باز کردیم ...... اخه سپه هم شد بانک؟؟؟ شلوغ نمیدونم این ملت از این بانک چی میخوان؟؟؟

بساتی داریم با این 40 تومن حقوقشون ..... بابا از طرف ما بندازن تو صندوق صدقات راحتتره ....
حساب کارت قرض الحسنه باز کردی؟
من توی عید رفتم نشسته بودنبا هم تعریف میکردند و خلوت خلوت:p

paul2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

کسی میدونه بین پایگاه های نیروی هوایی ارتش بین همه ی شهرا کدوما بهترن؟!؟!
:wacko::blink::rolleyes:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

کسی میدونه بین پایگاه های نیروی هوایی ارتش بین همه ی شهرا کدوما بهترن؟!؟!
:wacko::blink::rolleyes:

پایگاه نیروی هوایی در همه جا نیست تا جایی که من میدونم تهران - مشهد - تبریز- اصفهان- همدان-اهواز - شیراز پایگاه هوایی دارن چند شهر دیگه هم اگه داشته باشن نمیدونم
در کل پایگاه نیروی هوایی بهتره چون تخصصی تر هست و افسرانش تحصیل کرده تر هستند و در کل باکلاس تره

بالا