این نتایج پرگل لیگ برتر کم کم داره آزار دهنده میشه.
تاتنهام فکر میکنم شروع کرد این روند رو ! یادم نیست 8 تا زد یا 9 تا !! :دی
بعد همینجوری بود. در هفته های گذشته هم که چلسی یه بار 7 تا زد یه بار 5 تا !
امروز هم سیتی 6 تا زده !
آرسنال هم فکر میکنم 2-3 بار 6 تا زده !
منچستر هم زده !
واقعا اختلاف عجیب زیاد هست. جذابیت لیگ اینجوری میاد پایین به نظرم. اوج جذابیت لیگ ها به این تقابل ضعیف و قوی در هفته های آخر هست. ضعیف ها تلاش میکنن نیفتن، قوی ها هم میخوان خودشون رو بکشن بالا !
اصلا همچین چیزی انگار نیست در لیگ برتر امسال !
پارسال فکر میکنم بهتر از امسال بود باز !
فکر میکنی برای چی من نمیتونم با لیگ برتر و لا لیگا کنار بیام؟ اصولا تیم ها دفاع کردن رو دوست ندارن.
مثلا همین بازی چند هفته پیش رئال و ویارئال. میخواستم خودم رو بزنم از بس از ویارئال و بازی احمقانه اش لجم گرفته بود! عین نقل و نبات داشت گل میخورد ولی باز به خودش زحمت کمی دفاع رو نمیداد.
دیشب آرسنال جوری جلوی بارسا و مسی بازی میکرد انگار که بازی لیگ برتر هست. معلومه وقتی به مسی این همه فضا بدی نابودت میکنه!
من نمیگم مسی نمیتونه به اینتر گل بزنه یا باعث حدف اینتر بشه، ولی ببینید آیا میتونه همون کاری رو با دفاع اینتر بکنه که با دفاع آرسنال کرد؟ یا ببینید آیا تو جام جهانی میتونه تیم ها رو به تنهایی نابود کنه؟ سطح دفاع تیم های لا لیگا خیلی غلط اندازه متاسفانه. نمیگم مسی الان بهترین تو دنیا نیست. ولی همونقدر خوبه که مثلا رونالدو ی برزیلی خوب بود. این اظهاراتی که از فرط جوگیری در مورد بهترین در تاریخ و بهتر از مارادونا و ... بودن مسی میشه واقعا باعث تاسفه! بازیکنی که باید اول امتحانش رو تو جام های جهانی و ... پس بده (مثل مارادونا و رونالدو) بیاد اصلا بیاد با اینها مقایسه بشه. البته تقصیر خودش نیست به هیچ وجه!
به هر حال، برگردم به اصل موضوع، شاید برای هوادار های لیگ برتر و لالیگا دیدن اینکه یه تیم ضعیف تر بیاد و به قول خودشون "یک بازی باز و تهاجمی" ارائه بده و 4-5 تا گل بخوره جذاب باشه. برای من شخصا دیدن اینکه یه تیم ضعیف یه تیم بزرگ تر رو با دفاع خوب به زحمت بندازه جالب تره.
البته هم تو لالیگا و هم تو لیگ برتر دیده شده از این دست تیم ها. برعکس تو سری آ هم هستن تیم هایی که تا حدودی جلوی تیم های بزرگتر وا میدن. نمیگم مطلقا یا این وری هست یا اون وری. ولی در کل چرا.