• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران تیم ملی و لیگ برتر انگلیس

phn_uk

Registered User
لایک‌ها
0
بدیش این بود که از اواسط نیمه دوم به بعد که فشار روحی روشون بیشتر شده بود، ضریب اشتباهات شدید بالا رفته بود.
دیگه هیچ کدوم بازی معمولی خودشون رو هم نمی کردن.
یه توپ خوب نتونستن برای Rooney بسازن.
حیف

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به نقل از روزنامه ديلي‌‌استار، ديويد جيمز كه در بازي شنبه شب، امكان حضور در درون دروازه تيم كشورش نيافت، وقتي بازي به اتمام رسيد و تساوي يك بر يك ثبت شد، در گفت‌وگويي كوتاه با چند خبرنگار اظهار كرد: سنگربان شماره يك تيم ملي من هستم، ولي جايي در تركيب اصلي ندارم.
اين جمله كنايه‌آميز جيمز در ارتباط با حضور گرين سنگربان جوان انگليس بود كه در بازي با آمريكا مرتكب اشتباهي بچه‌گانه شد و باعث شد برد يك بر صفر به تساوي يك بر يك تبديل شود.
عضو 38 ساله پورتسموث عنوان كرد: پيش از جام جهاني پيراهن شماره يك تيم ملي به من داده شد. بنابر اين مرد شماره يك بايد من باشم؛ ولي نيمكت نشين شده ام.
اظهارات طعنه‌آميز وي و انتشار آن در برخي از نشريات انگليسي باعث ناراحتي فابيو كاپلو سرمربي ايتاليايي تيم ملي شد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
فکر کنم مغز کاپلو درد گرفت از دست این بازیکنهای با تعصب.
انگلیس هیچی نداشت و لایق شکست بود.
رونی/لمپارد/تری/.....
فقط جرارد به نسبت سایرین بهتر بود

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
نفری یک تریلی بسته بودن به اینا!!!
این چه بازی ای بود؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نفری یک تریلی بسته بودن به اینا!!!
این چه بازی ای بود؟

انگلیس همینه عزیزم ! انتظار بیشتری داری واقعا ؟
chojinfc.gif

phn_uk

Registered User
لایک‌ها
0
انگار دوست دارن زودتر تموم شه برن به تعطیلاتشون برسن.
اگر نمی شناختمشون فکر می کردم تا حالا فوتبال بازی نکردن.
خیلی اعصاب خوردکن شدن.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
انگار انگلیس هر بار یه تراژدی داره
دفعه برای گرین .
واقعا به حال کاپلو غصه خوردم. نمیدونست با اینا چیکار کنه.
فوق العاده بی تعصب. مخصوصا رونی/ من از دقیقه 30 به بعد فقط به رونی دقت کردم. به طور واضح هیچ توپی رو دنبال نمیکرد. یاد بازی ایران و قطر افتادم که 2-0 باختیم 1997

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دقيقا منم دلم به حال كاپلو سوخت من بودم خودمو ميكشتم.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من خودم لیورپول رو خیلی دوست دارم، همچنین جرارد را !!

ولی جدا اصلا این بازیکن شخصیت کاپیتان بودن برای تیم ملی انگلیس رو نداره. وقتی این همه بازیکن که در تیمهای باشگاهی خودشون اونقدر خوب و متعصب بازی میکنن برای تیم ملی در زمین قدم میزنن اون وسط یک کاپیتان که تیم رو جمع کنه انگلیس کم داره !

کلا انگلیس از لحاظ روحی روانی به نظرم مشکل داره. الان نمیدونم دقیقا بکام رو چرا آوردن ! (چه تیکه هایی دیشب انداخت عادل !) ولی خب به نظرم میتونه در این بین نقش مثبتی رو ایفا کنه !

بازوبند رو باید برگردونن به تری. این به نظر من میتونه کار درستی باشه ! کلا بازیکنان از خودشون هم ناراضی بودن ! فقط اشلی کول به نظرم داشت مثل چلسی بازی میکرد برای تیم ملیش !

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من خودم لیورپول رو خیلی دوست دارم، همچنین جرارد را !!

ولی جدا اصلا این بازیکن شخصیت کاپیتان بودن برای تیم ملی انگلیس رو نداره. وقتی این همه بازیکن که در تیمهای باشگاهی خودشون اونقدر خوب و متعصب بازی میکنن برای تیم ملی در زمین قدم میزنن اون وسط یک کاپیتان که تیم رو جمع کنه انگلیس کم داره !

کلا انگلیس از لحاظ روحی روانی به نظرم مشکل داره. الان نمیدونم دقیقا بکام رو چرا آوردن ! (چه تیکه هایی دیشب انداخت عادل !) ولی خب به نظرم میتونه در این بین نقش مثبتی رو ایفا کنه !

بازوبند رو باید برگردونن به تری. این به نظر من میتونه کار درستی باشه ! کلا بازیکنان از خودشون هم ناراضی بودن ! فقط اشلی کول به نظرم داشت مثل چلسی بازی میکرد برای تیم ملیش !

به نظرم من بزرگترین مشگل انگلیس گرفتن کاپیتانی از تری و دادنش به جرارده ... یه جوری احساس میکنم تری اون

تعصب رو نداره دیگه ... در هر صورت خیلییییییییییییییییی بعیده بتونه از پس اسلوونی بر بیاد

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
یوسف جان عصبی نباش اینقدر :دی

بهرحال برد و باخت وجود داره ! :دی

پ.ن : بنده صفحه اول این تاپیک رو که مرور میکردم میدیدم در صفحات اولیه شما کلا نبودی :دی یعنی اینجا خود شما میهمانی یوسف جان نه ما که از اولش بودیم :دی

ولی در کل ما رفتیم :دی

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
:blink::blink:
حرف در میاری؟

حرف در نياورده !
يه مقدار توي نيمه اول و توي نيمه دوم تماشاچي هاي انگليس كه نسبتشون تقريبا 70-30 (اگه اشتباه نكنم) بوده تيم ملي انگليس را Boo ميكردن (همون هو كردن خودمون) كه روني را حسابي كفري كرده بود.
داور كه سوت پايان بازي را زده بود روني توي دوربين كه ازش فيلم ميگرفته گفته ""Nice to see your home fans boo you. That's what loyal support is"

كه البته امروز به خاطر حرفي كه زده عذرخواهي كرده.

لينك

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
یوسف جان عصبی نباش اینقدر :دی

بهرحال برد و باخت وجود داره ! :دی

پ.ن : بنده صفحه اول این تاپیک رو که مرور میکردم میدیدم در صفحات اولیه شما کلا نبودی :دی یعنی اینجا خود شما میهمانی یوسف جان نه ما که از اولش بودیم :دی

ولی در کل ما رفتیم :دی

ای آقا!
اون موقعی که تو پی تی تازه قرار بود بخش ورزش بزنن تو کجا بودی؟
چقدر گیر دادیم به احسان!
آخرش راضی شد این بخش رو بزنه.
برو عمو.
برو برا یکی که از خودت قدیمی تر باشه کری نخون!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خدایی یوسف جان اون یوزر قبلیت هم 30-40 تا پست بیشتر نداشت :دی

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
خدایی یوسف جان اون یوزر قبلیت هم 30-40 تا پست بیشتر نداشت :دی

آخه اون یوزری نبوده که من باهاش فعال بودم :دی
اون یوزر رو که تو شناختی فقط به واسطه نام کاربریش بود که لینکش رو دادم.

پ.ن: برو تاپیک آرژانتین بابا!
اینجا چی کار میکنی؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آخه اون یوزری نبوده که من باهاش فعال بودم :دی
اون یوزر رو که تو شناختی فقط به واسطه نام کاربریش بود که لینکش رو دادم.

پ.ن: برو تاپیک آرژانتین بابا!
اینجا چی کار میکنی؟

ای آقا، اینجوری دست مردم رو میشه !
icon10.gif

ما اومدیم صرفا یک نظری دادیم بهرحال !

خداحافظ شما !

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
یک عکس ، یک خاطره

مسابقه آلمان و انگلستان در نیمه نهایی جام جهانی 1990 یکی از بازیهای کلاسیک تاریخ جام جهانی است. در این ماراتون فوتبال، دو تیم در پایان 120 دقیقه جدال پایاپای و نفس گیر به تساوی 1-1 رضایت دادند. گل آلمان را اولاف تون در آغاز نیمه دوم و گل انگلستان را گری لینه کر در اواخر نیمه دوم بازی به ثمر رساند. در اواخر وقت اضافی اول بازی، کریس وادل با ضربه ای زیبا، تیر دروازه آلمان را به لرزه درآورد و در نیمه دوم وقت اضافه، شوت گیدو بوخوالد آلمانی به تیر دروازه انگلستان اصابت کرد. کار به ضربات پنالتی کشیده شد. سه پنالتی اول هر دو تیم به ثمر رسید و استوارت پیرس مامور زدن چهارمین ضربه پنالتی انگلستان شد. ضربه پیرس را بودو ایلگنر، دروازه بان آلمان، مهار کرد. پس از به ثمر رسیدن چهارمین پنالتی آلمان، کریس وادل برای زدن آخرین پنالتی انگلیسی ها پشت توپ قرار گرفت. پنالتی وادل باید گل می شد تا انگلستان کماکان برای رسیدن به فینال امید داشته باشد. اما ضربه کریس وادل خوش تکنیک در کمال تعجب با فاصله زیاد از بالای دروازه راهی اوت شد و انگلستان فینال رم را از دست داد. پس از این بازی، یکی از مطبوعات انگلستان در ستون ظنز خود نوشت: توپ شوت شده توسط وادل در پنجمین پنالتی انگلستان، از زمین بازی خارج شده و طبق آخرین اخبار، بپس از خروج از جو زمین، به سرعت در فضا در حال حرکت است!

130546_259.jpg

در عکس، ماتیوس در حال دلداری دادن به کریس وادل مغموم است و پشت سر این دو نفر، بازیکنان آلمان بر روی بودو ایلگنر و احتمالاً اولاف تون، حلقه شادی تشکیل داده اند. برتهولد با شماره 14 و سپ مایر با شلوار ورزشی آبی رنگ، در حلقه شادی آلمانی ها قابل تشخیص اند.

بالا