• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران تیم ملی و لیگ برتر انگلیس

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
از این خبرا نیست داداش!
من خودم تو نوشته ای که برای مجله داده بودم اشاره کردم به ضعف فوتبال انگلیس به دلایلی که گفته بودم.
اما اینا دلیل نمیشه فوتبال ایتالیا برای ما شاخ بازی در بیاره!
هنوز خیلی مونده به اونجا برسید که برای ما شاخ بازی در بیارید.
اما در مورد سر مربی.
تمام افتخارات مربیان ایتالیایی از ابتدا تا به امروز رو (منهای افتخارات سلطان لیپی)، جمع کنی یک گوشه از افتخارات سرالکس ما نمیشه :دی
پس این تویی که باید سوت بزنی.

ببخشید میام تو بحث 2 نفرتون. ولی فوتبال انگلیس خیلی پیش فوتبال ایتالیا نی نیه هنوز!
اولاً همین سر الکستون اسکاتلندیه نه انگلیسی! :D دوماً فقط تو منچستر بوده، کاپلو (که فقط یکی از مربیان بزرگ ایتالاییه) هر جا بوده اعم از ملی و باشگاهی موفق بوده، سوماً 4 تا تیم مطرح داره انگلیس، دریغ از یه مربی انگلیسی (وای چه ضایع) و دریغ از 4 تا بازیکن درست حسابی انگلیسی. یه کم خودمختار باشید بابا...
اصن شاءن فوتبال ایتالیا با انگلیس قابل مقایسه نیست.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
کسی که بگه فوتبال ایتالیا از فوتبال انگلیس برتر هست به نظر من از فوتبال هیچی نمیفهمه!
هیچی!

ایتالیا فقط چند تا سلطان داره و لا غیر.
یک
سلطان لیپی

دو
روبرتو باجو

سه
الکس دلپیرو

چهار
بوفون

پنج
الان نام نمیبرم ببینم حسام میتونه تشخیص بده.

بقیه رو من اصلا در حدی نمیدونم که بخوان برای انگلیسی ها شاخ بازی در بیارن. چه از اون اولینها بگیر تا به امروزش.
تمام ...

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
ببخشید شما که از فوتبال خیلی میفهمی! الان چند نمونه سلطانهای ایتالیایی را خودت نام بردی. میشه چندتا انگلیسیشم بگی ما بشناسیم؟ :D

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
ببخشید شما که از فوتبال خیلی میفهمی! الان چند نمونه سلطانهای ایتالیایی را خودت نام بردی. میشه چندتا انگلیسیشم بگی ما بشناسیم؟ :D

برو عمو جون!
خودت کافیه یه سر بگردونی ببینی مثل نقل و نبات ریختن.
ماشالله ...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
گلن جانسون رو نمی دونم مصدومه یا نه ولی از دو نفر برای اولین بار در خط دفاعی دعوت کرده . جو کول هم مصدوم نیست . بکام هم بلاخره بی تاثیر نیست حضورش در میلان هر چند که اصولا ولکات بازیکن مورد علاقه ی کاپلوئه . پیتر کراوچ هم به خاطر فیزیکش هست و احتمال استفاده ش در موقعیت های خاص .

در مورد کاپیتان هم بکام که نیست مطمئنا . جرارد هست احتمالا

هممم !

اوایل فصل انصافا داشت عالی بازی میکرد برای لیورپول ! بعد مصدوم شد افت کرد بنده خدا !

اشلی کول هم که تعطیلات هست !

این کراچ رو هم خوب اومدی ! درسته ! کارشون گیر کرد برای بازی هوایی جواب میده !

بازوبند هم حق بکام هست خدایی ! 40-50 تا بازی بیشتر از جرارد انجام داده !

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
صحبت بازوبند کردید.

اونجا مثل اینکه زیاد به اینکه کی سابقه بیشتری داره، اهمیت نمیدن. حداقل اینکه دیشب تو بازی منچستر بعد از ورود گری نویل ، بازوبند همچنان به دست اورا موند .
شایدم حساسیت ندارن .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بکام خودش بازوبند رو پس داده . ربطی به سابقه و این حرفا نداره

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به دنبال آسيب ديدگي ديويد بکهام از ناحيه زرد پي پاشنه پاي چپ در جريان ديدار تيم هاي فوتبال آث ميلان و کيه وو در چارچوب رقابتهاي سري آ ايتاليا وي حضور در رقابتهاي جام جهاني را از دست داد.
در اين حال مقامات تيم فوتبال آث ميلان از انتقال وي براي انجام عمل جراحي به فنلاند در روز دوشنبه خبر دادند.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
منبع خبر رو هم توی تاپیک بذاری خوبه که دیگه دنبالش نگردیم

انگلیس الان احتیاج به بکام و اوون نداره هر چند که خب بودن این بازیکن ها به هر ترتیب هم روحیه هست برای تیم هم اصولا به درد بخور هستن اما بکام دیگه اون بکام نیست که نبودنش مساوی باشه با از دست رفتن (مثلا) 20 درصد قدرت تهاجمی تیم . یا نبودن اوون مساوی باشه با فلج شدن خط حمله . من به این تیم خیلی امیدوارم حتی بدون بکام

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
خب منم الان حتما باید نتیجه ی ناامید کننده ی صدر نشین لیگ ایتالیا در مقابل تیم ته جدولی یعنی اتلانتا در دو هفته قبل رو بگم . به طور کلی توی این چند ساله همیشه از همین حرفها بود اما همیشه ی خدا اینتر در مقابل بزرگان ناکام از زمین خارج شد . فکر می کنم برای اینکه بفهمیم اینتر یه تیم بین المللی نیست مشاهداتمون به عنوان کسایی که در جریان چند و چون CL هستن کافیه . sara__joon این پستت رو نقل قول کردم . بعد از بازی مرحله ی برگشت خدایی میام همین تاپیک رو میارم بالا. هم تو هستی هم من . ببین اینتر حریف چلسی میشه یا نه

در مورد منچستر هم معتقدم که منچستر برای میلان خیلی حریف سخت تریه تا میلان برای منچستر . امیدورام انگلیس به حق خودش برسه به هر حال که با توجه به حریفان و اینکه هر 3 تاشون بازی های برگشت رو در خانه انجام میدن شرایط بسیار خوبی برای صعود دارن

من به جات تاپیکو آوردم بالا !

البته چلسی دیشب بسیار بسیار بهتر از چلسیه اون زمان بود ولی باز هم حریف اینتر نشد. گرچه اینتر هم خارق العاده نبود .
از باخت چلسی ناراحت شدم چون حالا رسیدن به قهرمانی لیگ برتر برای منچستر سخت تر شد، همچنین خوشحال شدم چون آبراموویچ ضایع شد. دی:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من هنوز هم باور نمی کنم که چلسی توی خونه ی خودش اینجور باندپیچی شد توسط بازیکنای اینتر . خفه شدن بازیکن های چلسی .

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
من هنوز هم باور نمی کنم که چلسی توی خونه ی خودش اینجور باندپیچی شد توسط بازیکنای اینتر . خفه شدن بازیکن های چلسی .

من نمیتونم بفهمم که این خوزه چیکار کرده بود با بازیکن های چلسی!
همه در اختیار مربی اینتر بودن!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بعد از بازی جان تری تصادف کرده. زده به پای یکی و رفته. البته گفته متوجه نشده تصادف کرده به همین خاطر رفته !

کلا چند وقتیه پشت سر هم بد بیاری میاره .

"بازیکنی که اخلاق را رعایت نکنه و سالم زندگی نکنه عاقبتش همینه"
حج/ت الاس/لام سارا جون !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
یه نظر سنجی بذارید برای قهرمان !

آرسنال قهرمان هست ! این خط، این هم نشون ! :دی

بازی های باقیمانده رو ببینید، یه چیزی تو مایه های هلو هست بازی های آرسنال ! :دی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
این نتایج پرگل لیگ برتر کم کم داره آزار دهنده میشه.

تاتنهام فکر میکنم شروع کرد این روند رو ! یادم نیست 8 تا زد یا 9 تا !! :دی

بعد همینجوری بود. در هفته های گذشته هم که چلسی یه بار 7 تا زد یه بار 5 تا !

امروز هم سیتی 6 تا زده !

آرسنال هم فکر میکنم 2-3 بار 6 تا زده !

منچستر هم زده !

واقعا اختلاف عجیب زیاد هست. جذابیت لیگ اینجوری میاد پایین به نظرم. اوج جذابیت لیگ ها به این تقابل ضعیف و قوی در هفته های آخر هست. ضعیف ها تلاش میکنن نیفتن، قوی ها هم میخوان خودشون رو بکشن بالا !

اصلا همچین چیزی انگار نیست در لیگ برتر امسال !

پارسال فکر میکنم بهتر از امسال بود باز !

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
5 هفته دیگه مونده و امسال لیگ بسیار جذاب شده، مخصوصا بالای جدول.
الان 3 تیم اول کاملا مشخص هستن و خیلی فاصله دارن. از طرفی 4 تیم دارن برای رتبه چهارم می جنگن.سیتی، تاتنهام، لیورپول و استون ویلا. جالب تر وقتیه که 3 تیم اول باید با دو تا از اون چهار تیم بازی کنن .
منچستر و آرسنال با تاتنهام و سیتی
چلسی با لیورپول و تاتنهام
---
از طرفی بین همون 4 تیم، سیتی باید با استون ویلا و تاتنهام بازی کنه.

با توجه به بازی های باقی مونده، تاتنهام سخت ترین بازی ها رو داره. لیورپول هم راحت ترین مسیر رو داره. ایشالا لیور، چلسی رو ببره. من یو هم سیتی و تاتنهام رو ببره.( + کمکی از طرف آرسنال) تا این 2 دشمن دیرینه کمکی در حق هم کرده باشن. دی:

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25

امروز هم سیتی 6 تا زده !

منچستر هم زده !

واقعا اختلاف عجیب زیاد هست. جذابیت لیگ اینجوری میاد پایین به نظرم. اوج جذابیت لیگ ها به این تقابل ضعیف و قوی در هفته های آخر هست. ضعیف ها تلاش میکنن نیفتن، قوی ها هم میخوان خودشون رو بکشن بالا !

لیگ انگلیس همیشه همینجور بوده.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

امروز هم سیتی 6 تا زده !

منچستر هم زده !

فکر میکنی برای چی من نمیتونم با لیگ برتر و لا لیگا کنار بیام؟ اصولا تیم ها دفاع کردن رو دوست ندارن.
مثلا همین بازی چند هفته پیش رئال و ویارئال. میخواستم خودم رو بزنم از بس از ویارئال و بازی احمقانه اش لجم گرفته بود! عین نقل و نبات داشت گل میخورد ولی باز به خودش زحمت کمی دفاع رو نمیداد.

دیشب آرسنال جوری جلوی بارسا و مسی بازی میکرد انگار که بازی لیگ برتر هست. معلومه وقتی به مسی این همه فضا بدی نابودت میکنه!

من نمیگم مسی نمیتونه به اینتر گل بزنه یا باعث حدف اینتر بشه، ولی ببینید آیا میتونه همون کاری رو با دفاع اینتر بکنه که با دفاع آرسنال کرد؟ یا ببینید آیا تو جام جهانی میتونه تیم ها رو به تنهایی نابود کنه؟ سطح دفاع تیم های لا لیگا خیلی غلط اندازه متاسفانه. نمیگم مسی الان بهترین تو دنیا نیست. ولی همونقدر خوبه که مثلا رونالدو ی برزیلی خوب بود. این اظهاراتی که از فرط جوگیری در مورد بهترین در تاریخ و بهتر از مارادونا و ... بودن مسی میشه واقعا باعث تاسفه! بازیکنی که باید اول امتحانش رو تو جام های جهانی و ... پس بده (مثل مارادونا و رونالدو) بیاد اصلا بیاد با اینها مقایسه بشه. البته تقصیر خودش نیست به هیچ وجه!

به هر حال، برگردم به اصل موضوع، شاید برای هوادار های لیگ برتر و لالیگا دیدن اینکه یه تیم ضعیف تر بیاد و به قول خودشون "یک بازی باز و تهاجمی" ارائه بده و 4-5 تا گل بخوره جذاب باشه. برای من شخصا دیدن اینکه یه تیم ضعیف یه تیم بزرگ تر رو با دفاع خوب به زحمت بندازه جالب تره.

البته هم تو لالیگا و هم تو لیگ برتر دیده شده از این دست تیم ها. برعکس تو سری آ هم هستن تیم هایی که تا حدودی جلوی تیم های بزرگتر وا میدن. نمیگم مطلقا یا این وری هست یا اون وری. ولی در کل چرا.

بالا