خب در حساس ترین شریط ممکن میریم که وارد کالچوپلی هم بشیم !!
اینجوری که بچه های as-roma.ir نوشتن، وکلای موجی موفق شدن به یک سری مکالمات دست پیدا کنند که البته اکثرا مربوط به اینتر هست و میلان.
در این بین ظاهرا یک مکالمه از مدیر رم پیدا شده ! قبل از بازی رم - آتلانتا در فصل 2004-2005 که فصل فوق العاده بدی بود کلا !
اون بازی رو رم 1-0 برده در شرایطی که گل کاسانو هم سالم بوده، مسئولان آتلانتا هم هیچ اعتراضی به داوری نداشتن و در همون مقطع توتی 5 هفته محروم شده !!
من شخصا به هیچ عنوان نمیتونم قبول کنم رم در کالچوپلی دست داشته، چون فکر میکنم حتی خود طرفداران یووه و میلان و اینتر هم قبول داشته باشند تنها تیمی از بین بزرگان که معمولا از اشتباهات داوری سودی نمیکنه همین رم هست !!
کلا جالب شده. ولی من نگران نیستم !
موجی هم سیاست های خاص خودش رو داره. بالاخره وقتی محرومیتش تموم بشه نیاز داره برگرده به فوتبال و شاید میخواد اینجوری بستر بازگشتنش رو آماده کنه !
جنگ اصلی الان بین موراتی و موجی هست. این وسط پای میلان هم خواه یا ناخواه به بازی باز شده. یعنی 3 قدرت اصلی به جون هم افتادن ! حالا این وسط تیم چهارم، یعنی رم رو هم میخوان وارد بازی کنن !
زرشک !
ما عمرا صدر جدول رو از نمیدیم ولی !
ادیت
Calciopoli Watch: Roma & Palermo Also Called Designators, Bergamo Adamant That Facchetti Demanded Collina Appointment