• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

payam11

Registered User
لایک‌ها
1
منم امروز میرم کچل کنم
حالا چرا همه با 2 میزنن من میخوام با 4 بزنم توی برگه اعزام هم گفته با 4 بزنین
به نظر من تا نرفتی بزنی بهتره هم تمیزه هم مو نمیره تو پیرهنت

اراک-مالک اشتر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من آموزشیم تموم شد.
مالک اشتر ناجا.
با درجه افسری.لیسانس-ستوان سه
منتظر تقسیمات هستیم.
همونطور که گفتم زیاد سخت نگرفتن...
ببینم تقسیمات چی میشه.....

mediaportal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم امروز میرم کچل کنم
حالا چرا همه با 2 میزنن من میخوام با 4 بزنم توی برگه اعزام هم گفته با 4 بزنین
به نظر من تا نرفتی بزنی بهتره هم تمیزه هم مو نمیره تو پیرهنت

داداش بهتره با 2 بزنی چون روز اول که می ری لباس بهت می دن بعد 1 هفته تا 10 روز مرخصی میدن:happy:
اون رو اول بعد مرخصی ممکنه به موهات گیر بدن بگن نمرش 4 نیست:f34r: و روز اول تابلو بشی.:lol:
در ضمن وقتی با 2 می زنی تا پایان آموزشی دیگه ممکنه بهت گیر ندن:blink:

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دو روز نیومدم تاپیک دلم تنگ شد واسه گروهبان . گروهبان هنوز مشخص نشده کجا کد خوردی ؟
راستی من موهام رو با نمره 8 زدم .

وبلاگ بچه های کد 256 شهید مدرس کرج با مطلب جدیدی با عنوان اختصاصی از دوره 15 شهید مدرس کرج بروز شد. حتما سر بزنید.

www.hotelmodares16.blogfa.com

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
داداش بهتره با 2 بزنی چون روز اول که می ری لباس بهت می دن بعد 1 هفته تا 10 روز مرخصی میدن:happy:
اون رو اول بعد مرخصی ممکنه به موهات گیر بدن بگن نمرش 4 نیست:f34r: و روز اول تابلو بشی.:lol:
در ضمن وقتی با 2 می زنی تا پایان آموزشی دیگه ممکنه بهت گیر ندن:blink:
نه بابا این خبرا نیست که!
همون روز اول به موها گیر میدن دیگه تا آخرش به فوق دیپلم به بالا گیر نمیدن، منم با 4 میزنم، توی برگه هم نوشته 4!

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دو روز نیومدم تاپیک دلم تنگ شد واسه گروهبان . گروهبان هنوز مشخص نشده کجا کد خوردی ؟
راستی من موهام رو با نمره 8 زدم .

وبلاگ بچه های کد 256 شهید مدرس کرج با مطلب جدیدی با عنوان اختصاصی از دوره 15 شهید مدرس کرج بروز شد. حتما سر بزنید.

www.hotelmodares16.blogfa.com

چاکر بروبچه های شوشتر هم هستیم دربست . . .

نه والا دیگه از بس کف کردیم با این کد مازاد کفمونم خشک شده . . . . . دیگه رفتم تو کاره سکته و غش کردن . . .:wacko:
فردا مشخص میشه . . . . این همه اینجا بودم یکی از تهران مازاد نبود با هم بریم ساعت 3 . . .

بازم به سلامتیه اعزامیه بی کس . . . .

فدات

mohammad.sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمامی بروبچ به خصوص گروهبان گل

آقا منم امروز کچل کردم با نمره 4 این اولین آخرین بازی که من موهامو میزنم کلم شده اندازه یه نخود

کچلی به هیچکی نمیاد......

بهتره موهاتونو بزنید احتمال داره پادگان راهش دور باشه مرخصی ندن بابت اینکه لباساتونو اندازه کنید و یا .......

بعدش همونجا با ماشین (دستی) که مخصوص چیدن پشم گوسفندان و دامو طیور هستش و رویه سر هزاران نفر کار کرده موهاتونو بزنن اونم چی ؟؟؟ خیلی بی انصافی !!!! یعنی با بی رحمی تمام موهارو از ریشه در میارن:cool:

پس موهارو حتما بزنید ;)

فعلا

یا حق

mohammad.sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
http://xtupload.com/imgageoutput.php?i=35481&img=Police.jpg

اینم عکس درجه هامون . . . . کچلتر از این دیگه نمیشه

راستی گروهبان جان درجه ما فوق زیپلوما در بهترین و بدترین حالت چیه ؟؟؟؟

یعنی اگه کسری درجه بگیره ... و اگه نگیره ..... آوردن نمره تو دروس عقیدتی سیاسی و تمرینات نظامی نظیر رژه و میدون تیر تاثیری تو افزایش درجه داره

من دوس دارم استوار دومی بگیرم نه گروهبانی !!!!:f34r:

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
آقا پس ما لیسانسه ها قید ستوان 2 رو بزنیم ها؟؟؟
میشیم ستوان 3

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1
چاکر بروبچه های شوشتر هم هستیم دربست . . .

نه والا دیگه از بس کف کردیم با این کد مازاد کفمونم خشک شده . . . . . دیگه رفتم تو کاره سکته و غش کردن . . .:wacko:
فردا مشخص میشه . . . . این همه اینجا بودم یکی از تهران مازاد نبود با هم بریم ساعت 3 . . .

بازم به سلامتیه اعزامیه بی کس . . . .

فدات

از کجا فهمیدی من از شوشترم ؟

arya_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من هم مثل بعضی از شما ها فردا دارم اعزام میشم متاسفانه دادش بزرگتر هم ندارم که راهنماییم کنه واسه همین گفتم بیام تو اینترنت یه گشتی بزنم فکر نمیکردم همچین جاهایی باشه

خداییش دم اولین نفری که این تاپیک و راه انداخت گرم شاید خودش فکر نمیکرد اینجا اینقدر شلوغ بشه من هم مثل بعضی از شما فردا دارم اعزام میشم چون برادر ندارم که راهنماییم کنه گفتم بیام تو اینترنت یه گشتی بزنم فکر نمیکردم یه همچین جایی باشه کد محل آموزشم 176 هستش فکر کنم نیروی هوایی امام حسین تهران باشه

من هنوز موهامو نریختم پایین دوستام میگن فعلا کار داری نمیخواد موهاتو کوتاه کنی حالا فردا بریم اونجا ببینیم چه جوریه!
والسلام یا حق.​

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181

یعنی اگه کسری درجه بگیره ... و اگه نگیره ..... آوردن نمره تو دروس عقیدتی سیاسی و تمرینات نظامی نظیر رژه و میدون تیر تاثیری تو افزایش درجه داره

فوق دیپلم دیگه توی هیچ حالتی استوار نمیشه، گروهبان میشه!

mohammad.sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فوق دیپلم دیگه توی هیچ حالتی استوار نمیشه، گروهبان میشه!

یعنی هیچ راهی نداره ( یعنی حتما حتما گروهبانی) ----- کاش ادامه میدادیم یه لیسانس می گرفتیم:(
عجب بدبختیه ها این قانون مزخرف همین موقعی که ما داریم میریم باید اعمال میشد
گروهبانی یعنی = بدبختی

هیییییییی روزگار

فعلا

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بابا حاج ممد بیخیال استواری که سهله گروهبان1 رو به زور میدن . . . . باید رو گروهبان2 حساب کنیم . . . .

ولی دیگه کمتر نمیدن یعنی نباید بدن . . . . دیگه دلشون میسوزه واسمون 2 سال مثلا درس خوندیم . . .

گروهبان 1 بدن که من به همه بچه ها سور میدم . . . اقایون کسی خبر نداره کی درجه میدن ؟ ؟ ؟ یعنی روز اول اموزشی به ما گروهبانی میدن ؟؟؟

توجیه کنید لطفا . . . .

ای بابا الکی الکی سرباز شدیم هاا . . . یادش بخیر هر موقع با بچه ها سرباز میدیم چقدر سربه سرش میزاشتیم یا میخندیدیم بهش . . . سر خودمون اومد . . .

فدات

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من هم مثل بعضی از شما ها فردا دارم اعزام میشم متاسفانه دادش بزرگتر هم ندارم که راهنماییم کنه واسه همین گفتم بیام تو اینترنت یه گشتی بزنم فکر نمیکردم همچین جاهایی باشه

خداییش دم اولین نفری که این تاپیک و راه انداخت گرم شاید خودش فکر نمیکرد اینجا اینقدر شلوغ بشه من هم مثل بعضی از شما فردا دارم اعزام میشم چون برادر ندارم که راهنماییم کنه گفتم بیام تو اینترنت یه گشتی بزنم فکر نمیکردم یه همچین جایی باشه کد محل آموزشم 176 هستش فکر کنم نیروی هوایی امام حسین تهران باشه

من هنوز موهامو نریختم پایین دوستام میگن فعلا کار داری نمیخواد موهاتو کوتاه کنی حالا فردا بریم اونجا ببینیم چه جوریه!
والسلام یا حق.​

نوکر بروبچه های جدید . . . اقا زودتر میومدی نه 12 ساعت مونده به اعزام . . . .

نگران نباش نیرو هوایی عالیه . . . حتی 1 درصد هم به خودت بد راه نده . . . کاشکی منم اونجا بود نیروی هوایی

اره انصافا دست روزبه درد نکنه که اینجارو ردیف کرد

فدات

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
بابا حاج ممد بیخیال استواری که سهله گروهبان1 رو به زور میدن . . . . باید رو گروهبان2 حساب کنیم . . . .

ولی دیگه کمتر نمیدن یعنی نباید بدن . . . . دیگه دلشون میسوزه واسمون 2 سال مثلا درس خوندیم . . .

گروهبان 1 بدن که من به همه بچه ها سور میدم . . . اقایون کسی خبر نداره کی درجه میدن ؟ ؟ ؟ یعنی روز اول اموزشی به ما گروهبانی میدن ؟؟؟

توجیه کنید لطفا . . . .

ای بابا الکی الکی سرباز شدیم هاا . . . یادش بخیر هر موقع با بچه ها سرباز میدیم چقدر سربه سرش میزاشتیم یا میخندیدیم بهش . . . سر خودمون اومد . . .

فدات
تو آموزشی که به کسی درجه نمیدن، همه یجورن، از بعد آموزشی هست که درجه ها داده میشه

mohammad.sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ای داد بیداد گروهبان دومی نه آقا من به همون گروهبان یک راضیم:lol::D

راستی بعضی ( نمی گم همه) خیلی به ندرت , بعضی پادگانا تو همون دوره آموزشی درجه میدن ( میگم خیلی به ندرت)
معمولا بعد از اتمام آموزشی و تقسیم سر یگان ها درجه میدن

راستی گروهبان جان آقا با همین درجه گروهبانی باید بالایه برجک هم بریم :(:(:(

فعلا

یا حق

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
ما هم امروز آموزشیمون در 01 ارتش تمام شد ولی برگه امریه ها رو فردا میدن ببینیم کجا تقسیم میشیم
برو بکس که ارتش افتادن، برن این عابر بانک سپه رو باز کنند، سر همین عابر بانک کلی اذیت میکنند...

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما هم امروز آموزشیمون در 01 ارتش تمام شد ولی برگه امریه ها رو فردا میدن ببینیم کجا تقسیم میشیم
برو بکس که ارتش افتادن، برن این عابر بانک سپه رو باز کنند، سر همین عابر بانک کلی اذیت میکنند...

خوش به حال شما . . . . ما که باید فردا بریم از همه بدتر نمیدونیم کجا افتادیم . . . . 226

نمیدونی پادگانت کجا افتاده نتونستی امارشو بگیری ؟

فدات

بالا