• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
مطلب خوبی بود و با اصل حرفش (که به فوتبال آلمان باید بیشتر بها داد) موافقم.

عجب!!

در مورد زیدان والا ما همیشه از همین گزارشگر ها شنیدیم که زیدان الجزایری الاصل و مسلمان هست. اتفاقا به خاطر اون بخش "مسلمون" اش خیلی این بحث اصلیت زیدان پیش کشیده میشد.

مثلا نویسنده که میگه فقط در مورد آلمان اینجوریه، باید در جوابش مثال "فرانسه" رو بهش یادآوری کرد که اتفاقا همیشه هم اشاره میشه که بازیکن X و Y فرانسه، متولد و یا فرزند والدین فلان یا بهمان کشور افریقایی هستن.

یا مثال کامورانزی، تقریبا همیشه به آرژانتینی الاصل بودنش اشاره میشه. حتی یه بار میرزایی اشاره کرد که اجدادش ایتالیایی های مهاجر آرژانتین هستن. تا این حد از این family tree بازیکن ها میرن بالا!

در واقع در این مورد هیچ استاندارد دوگانه ای وجود نداره و نویسنده مطلب داره بی جهت شلوغش میکنه!

روی این قضیه بازیکنان دارای اصلیت خارجی من خودم زیاد حرفی ندارم چون برای کشورهای دیگه هم میگن ولی در مورد آلمانی ها بیشتر میگن!
مثلا یادمه گومز رو در بازی بایرن منچستر فردوسی پور گفت بازیکن اسپانیایی الاصل در حالی که گومز دو رگست که المانی اسپانیاییه و باید میگفت دورگه که اگر نگیم از روی قصد و غرض بوده پس سوتی محسوب میشه!
منتها در بازی های مهمتر من بیشتر دیدم که اشاره کنن در تیم های آلمانی ولی در تیم های دیگر کمتر.
ولی اون مساله ای که مهمتره عدم پخش بازی های بوندسلیگاست که سالهاست در صدا و سیما انجام میشه و بهنوعی فوتبال المان رو بایکوت کردن که از این کار هم قصد و غرض دارن احتمالا در بین مدیران شبکه سه در بخش ورزش عده ای هستن که با فوتبال آلمان مشکل دارن برای همین پخشش نمی کنن چون اگر یادتون باشه سال های نه چندان دور تنها لیگی که از تلویزیون پخش میشد بوندسلیگا بود ولی الان همه لیگ ها پخش میشه جز بوندسلیگا!
و حتی بازی های تیم های ته جدولی اسپانیا و انگلیس و ایتالیا که شاید ده تا طرفدار هم تو ایران نداشته باشن پخش میشه ولی بازی های حساس بایرن پخش نمیشه
مثلا همین شنبه اینده ساعت 6 و نیم عصر قراره بازی منچستر سیتی و استون ویلا پخش بشه در حالی که این دو تیم که اصلا هم طرفدار ندارن در ایران و هیچ حساسیتی هم نداره بازیشون پخش میشه ولی بازی بایرن بوخوم که همزمان با اون هست پخش نمیشه بایرنی که داره برای قهرمانی میجنگه حتی بازی شالکه-وردربرمن هم در روز شنبه مهمتر از منچستر سیتی استون ویلاست!!
یا حتی بازی های ضبط شده رو هم که پخش می کنه باز از اون سه لیگ هست و از بوندسلیگا نیست.
این کارها باعث میشه اکثریت جامعه فوتبال دوست کشور که دید حرفه ای به فوتبال ندارن و مرجعشون صدا و سیماست فکر کنن بوندسلیگا لیگ خیلی ضعیفی هست و بایرن هم تیم کوچکیه که با دیدن این بازی های بایرن در لیگ قهرمانان خیلی ها تعجب کردن که بایرن همچین تیم قوی و بزرگی هست!
به هر حال ظلم و حق کشی در حق هواداران بایرن زیاد صورت گرفته که ضعیف جلوه دادن بایرن و تحقیر اون از سوی گزارشگران و کارشناسان فقط بخشی از اون هست.

Last edited:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
دیشب فردوسی پور بازی بارسا و اینتر یه سوتی داد گفتم صبح بیام اینجا بگم چون تاپیک بالا نبود یادم رفته بود الان یادم اومد گفتم بگم :دی

نیمه اول بارسلونا اولین حمله جدیشو شروع کرد فردوسی پور بجای بارسلونا گفت آرسنال

نمیدونم دوستان هم متوجه شدن یا نه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این یوسفی تو بازی لیورپول اتلتیکو اوج سوتی رو داد

بازی 2 1 به نفع لیورپوله. بازی رفت رو هم اتلتیکو تو زمین خودش 1 0 برده بود. خب با این شرایط مسلمه که اتلتیکو به دلیل گل زده در خانه حریف صعود میکنه

این اقا اونوقت با طرح یه سری چرندیات میگفت که بازی میره به ضربات پنالتی

جالب بود واسه من. بازیکنان لیورپول داشتن حرص میزنن که وقت تلف نشه
بازیکنان اتلتیکو برعکس

حتی خط حمله خودش رو مربی اتلتیکو تعویض کرد

اونوقت این اقا حتی به ذهنش هم خطور نکرد که بابا اگه ضربات پنالتیه ، چرا اینها دارن اینطوری میکنن! چرا بازیکنان خوبشون رو تعویض میکنن

اخر سر هم اقا تقصیرها رو انداخت گردن نصیر زاده و عذرخواهی کرد

واقعا این گزارشگر ای کیوش پایینه

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
دیشب فردوسی پور بازی بارسا و اینتر یه سوتی داد گفتم صبح بیام اینجا بگم چون تاپیک بالا نبود یادم رفته بود الان یادم اومد گفتم بگم :دی

بله من اینو متوجه شدم :D

از بس سوتی زیاد شده دیگه بی تفاوت میگذریم :D

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
این یوسفی تو بازی لیورپول اتلتیکو اوج سوتی رو داد

بازی 2 1 به نفع لیورپوله. بازی رفت رو هم اتلتیکو تو زمین خودش 1 0 برده بود. خب با این شرایط مسلمه که اتلتیکو به دلیل گل زده در خانه حریف صعود میکنه

این اقا اونوقت با طرح یه سری چرندیات میگفت که بازی میره به ضربات پنالتی

جالب بود واسه من. بازیکنان لیورپول داشتن حرص میزنن که وقت تلف نشه
بازیکنان اتلتیکو برعکس

حتی خط حمله خودش رو مربی اتلتیکو تعویض کرد

اونوقت این اقا حتی به ذهنش هم خطور نکرد که بابا اگه ضربات پنالتیه ، چرا اینها دارن اینطوری میکنن! چرا بازیکنان خوبشون رو تعویض میکنن

اخر سر هم اقا تقصیرها رو انداخت گردن نصیر زاده و عذرخواهی کرد

واقعا این گزارشگر ای کیوش پایینه

وای من چقدر خندیدم. مونده بودم وقتی بازی تموم میشه و بازیکنای اتلتیکو خوشحالی میکنن این چی میخود بگه که انداخت گردن نصیرزاده. آخه مرد حسابی تو خودت مثلا اهل فوتبالی، نمیدونی الان اتلتیکو میره فینال؟

ولی نمیدونم چرا از این یوسفی با این که گیج میزنه خوشم میاد!!! ضرب المثلای قشنگی میزنه.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
یوسفی تمام سوتی هاش رو در آخر با اون جمله انداخت گردن نصیر زاده :دی

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219

توی اون بازی که خیلی سوتی داد
یه جا هم به جای گواردیولا گفت رایکارد

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
روزی روزگاری که ما بچه بودیم یک همچین قانونی بود اما نه به این شکل که یوسفی میگفت که اونم زیاد دووم نیاورد و تغییر کرد(مثل گل طلایی و گل نقره ای که هریک بیشتر از 4 و2سال دووم نیاوردن).اون این بود که اگر نتیجه هر دوباری رفت و برگشت در 90 دقیقه عین هم مساوی بشه(مثلا" هر دو0-0 یا 1-1 یا هرچی) و پس از اون اگر در وقت اضافه هم هر دو تیم گل بزنن و بازی مساوی به پایان برسه اونوقت ضربات پنالتی داره و گل زده در خانه حریف نداریم و تنها در همین حالت بود.الانم مشابه این قانون تنها در یک جام و البته به شکل کامل اعمال میشه که اونم لیگ کاپ انگلستان هست که اصلا" گل زده در خانه حربف نداریم.چون تنها بازیهای نیمه نهایی رفت و برگشت هست به هر شکلی در مجموع مساوی بشن بازی به وقت اضافی و پنالتی میکشه.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
البته دوستان اين رو هم در نظر بگيرن كه پخش مستقيم فوتبال المان مصادف خواهد شد با ليگ برتر انگلستان.و از اونجايي كه در المان فقط بايرن هست كه طرفدار درست و حسابي داره پس دليلي نداره كه بازي هاي تيم هاي چلسي،منچستر،ارسنال و ليورپول پخش نشه و برن بايرن نشون بدن.بنده خودم اين حرف رو قبول دارم كه پخش زنده فوتبال خيلي سليقه اي شده و از تيم ارسنال دو فصلي هست كه بازي هاي زيادي نشون نمي دن.و از اين قضيه خيلي ناراحتم.مثلا بازي رفت با من سيتي رو كه از حساسيت بالايي برخوردار بود(تقابل اده با ارسنال)نشون ندادن و بعدا قهميديم كه عجب بازي پر هيجاني از دست رفته!
پخش فوتبال بدجوري سليقه اي شده.گزارشگرا هم بدجوري جانب دارانه گزارش مي كنن.جاوداني هم خيلي شاخ شده و با صدر كل كل مي كنه.ميرزايي هم راه افتاده و از تيمش تعريف مي كنه و تيم حريف رو تحقير مي كنه.فردوسي پور هم خيلي رفته تو حاشيه.
در كل گند زدن به فوتبال.
ولی نمیدونم چرا از این یوسفی با این که گیج میزنه خوشم میاد!!! ضرب المثلای قشنگی میزنه.
از يوسفي خوشم مياد براي اينكه تيم مورد علاقش رو مثل مزدك بالا نمي بره و تيم حريف رو له كنه.خيلي بارش نيست ولي در حال حاضر شايد گزارشگر عادلمون اين باشه!

توی اون بازی که خیلی سوتی داد
یه جا هم به جای گواردیولا گفت رایکارد
بعضي وقتا فكر مي كنم كه اين حرفا رو از ر روي قصد و قرض ميگه!!!

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
البته دوستان اين رو هم در نظر بگيرن كه پخش مستقيم فوتبال المان مصادف خواهد شد با ليگ برتر انگلستان.و از اونجايي كه در المان فقط بايرن هست كه طرفدار درست و حسابي داره پس دليلي نداره كه بازي هاي تيم هاي چلسي،منچستر،ارسنال و ليورپول پخش نشه و برن بايرن نشون بدن.بنده خودم اين حرف رو قبول دارم كه پخش زنده فوتبال خيلي سليقه اي شده و از تيم ارسنال دو فصلي هست كه بازي هاي زيادي نشون نمي دن.و از اين قضيه خيلي ناراحتم.مثلا بازي رفت با من سيتي رو كه از حساسيت بالايي برخوردار بود(تقابل اده با ارسنال)نشون ندادن و بعدا قهميديم كه عجب بازي پر هيجاني از دست رفته!
پخش فوتبال بدجوري سليقه اي شده.گزارشگرا هم بدجوري جانب دارانه گزارش مي كنن.جاوداني هم خيلي شاخ شده و با صدر كل كل مي كنه.ميرزايي هم راه افتاده و از تيمش تعريف مي كنه و تيم حريف رو تحقير مي كنه.فردوسي پور هم خيلي رفته تو حاشيه.
در كل گند زدن به فوتبال.

از يوسفي خوشم مياد براي اينكه تيم مورد علاقش رو مثل مزدك بالا نمي بره و تيم حريف رو له كنه.خيلي بارش نيست ولي در حال حاضر شايد گزارشگر عادلمون اين باشه!

بعضي وقتا فكر مي كنم كه اين حرفا رو از ر روي قصد و قرض ميگه!!!

ربطی به همزمانی نداره
خیل از هفته ها هم هست که ساعت 6:30 هیچ بازی از لیگ انگلیس بین تیم های صدر جدولی نیست ولی اینها بازم میرن بازی تیم های ته جدولی انگلیس رو میذارن ولی بازی بایرن رو نمیذارن
ضمن اینکه وقتی ساعت 4:15 یه بازی از لیگ برتر پخش کردن دلیل نداره دوباره ساعت 06:30 هم یه بازی دیگه پخش کنن از همون لیگ مخصوصا اگر بازی دوم خیلی هم حساس نباشه
ضمنا وقتی چند هفته پشت سر هم بازی های چلسی یا منچستر پخش میشه به جایی بر نمیخوره یه هفته هم بازی بایرن پخش بشه در حالی که دهها بازی در طول فصل از اون تیم ها پخش میشه ولی از بایرن هیچی
مثلا همین شنبه قراره بازی منچستر یتی و استون ویلا پخش بشه اخه این دو تیم چند تا طرفدار تو ایران دارن!!؟تازه منچستر سیتی که شانسی هم برای قهرمانی نداره در واقع تقابل دو تیم میانه جدولی هست اونوقت چه حساسیتی داره این بازی!!؟
اونوقت بازی بایرن بوخوم که اوج رقابت با شالکست در بوندسلیگا برای قهرمانی پخش نمیشه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ربطی به همزمانی نداره
خیل از هفته ها هم هست که ساعت 6:30 هیچ بازی از لیگ انگلیس بین تیم های صدر جدولی نیست ولی اینها بازم میرن بازی تیم های ته جدولی انگلیس رو میذارن ولی بازی بایرن رو نمیذارن
ضمن اینکه وقتی ساعت 4:15 یه بازی از لیگ برتر پخش کردن دلیل نداره دوباره ساعت 06:30 هم یه بازی دیگه پخش کنن از همون لیگ مخصوصا اگر بازی دوم خیلی هم حساس نباشه
ضمنا وقتی چند هفته پشت سر هم بازی های چلسی یا منچستر پخش میشه به جایی بر نمیخوره یه هفته هم بازی بایرن پخش بشه در حالی که دهها بازی در طول فصل از اون تیم ها پخش میشه ولی از بایرن هیچی
مثلا همین شنبه قراره بازی منچستر یتی و استون ویلا پخش بشه اخه این دو تیم چند تا طرفدار تو ایران دارن!!؟تازه منچستر سیتی که شانسی هم برای قهرمانی نداره در واقع تقابل دو تیم میانه جدولی هست اونوقت چه حساسیتی داره این بازی!!؟
اونوقت بازی بایرن بوخوم که اوج رقابت با شالکست در بوندسلیگا برای قهرمانی پخش نمیشه!

اين رو الان يادم افتاد كه بازي هاي بوندسليگا از شبكه دوبي اسپورت به صورت فري تو نايلست پخش مستقيم ميشه كه اگه دليل نباشه بهانه خوبي براي عدم پخشش از صدا و سيما هست.تو تركست هم فري نشون ميده ديگه چي مي خوايد:دي

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
اين رو الان يادم افتاد كه بازي هاي بوندسليگا از شبكه دوبي اسپورت به صورت فري تو نايلست پخش مستقيم ميشه كه اگه دليل نباشه بهانه خوبي براي عدم پخشش از صدا و سيما هست.تو تركست هم فري نشون ميده ديگه چي مي خوايد:دي

عجب!
اینو خودمم می دونستم
ولی من بین گزارشگر ایرانی و عرب ایرانی رو انتخاب می کنم با همه منگولیشون و البته در کل گزارشگر آلمانی از همه ارجح تره برای بای های بوندسلیگا
منتها صدا و سیما که مخالف ماهوارست مگه نه؟
پس برای جلوگیری از به فساد کشیده شدن ماها هم که شده باید بوندسلیگا رو پخش کنه تا نریم سراغ ماهواره و تهاجم فرهنگی!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
اعصابم خیلی خورده!
تو این اعصاب خوردی الان ج.خ گفت باید بهم خبر بدن الان تو آنفیلد چه خبره! احتمالا دقایق آخر بازی هست!!!
بازی بیست دقیقه هست که تموم شده!
این دیگه کیه بابا!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
وایییییییییییییییی
این جواد خیابانی واقعا از عقل چیزی ارث نبرده!

بازی برمن و بایرن هست بعد میگه فرانک ریبری شوت میکنه و ... بعد میگه: البته چون همسر ریبری مسلمان هست و خودش هم مسلمون شده باید از این به بعد بهش بگیم بلال ریبری!!!! بعد میگه البته تو لیست سایت اسمش فرانک هست هنوز!!!!!!!!!!!!!!!!

خداااااااااااااااااا

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
وایییییییییییییییی

بازی برمن و بایرن هست بعد میگه فرانک ریبری شوت میکنه و ... بعد میگه: البته چون همسر ریبری مسلمان هست و خودش هم مسلمون شده باید از این به بعد بهش بگیم بلال ریبری!!!! بعد میگه البته تو لیست سایت اسمش فرانک هست هنوز!!!!!!!!!!!!!!!!

خداااااااااااااااااا

این که چیزی نیست

میگه ( مهاجم وردربرمن اسمش یادم رفته ) فلان بازیکن , بازیکن برمنی بوده - بایرنی شده - دوباره برمنی شده ی

این بازی :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: خدایی احمق تر از این آدم روی زمین هست ؟

بعد میگه بله همه میان جلو که اعتراض کنن به بازیکن وردربرمن که فرانک ریبری رو زده

چون ممکنه بایرنی ها این بازیکن رو تو فینال از دست بدن ... بعد تازه یادش افتاده اخراج شده

میگه نه نه نه نه اصلا ریبری نمیتونه بازی کنه :lol: جلبک عقل داره این نداره

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
وایییییییییییییییی

خداااااااااااااااااا
وای یوسف دمت گرم.خیلی باحال بود.از خنده دارم میمیرم.خیلی تعطیله این جواد خیابانی.روز به روز داره وضعش بدتر میشه.دیگه بهتره بازنشسته بشه و گزارشگری رو بیخیال بشه.البته حیفه اگه بازنشسته بشه.اونوقت ما سوژه از کجا گیر بیاریم.سوژه به این باحالی داریم بهش میخندیم.خدا حفظش کنه :D

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
این که چیزی نیست

میگه ( مهاجم وردربرمن اسمش یادم رفته ) فلان بازیکن , بازیکن برمنی بوده - بایرنی شده - دوباره برمنی شده ی

این بازی :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: خدایی احمق تر از این آدم روی زمین هست ؟

بعد میگه بله همه میان جلو که اعتراض کنن به بازیکن وردربرمن که فرانک ریبری رو زده

چون ممکنه بایرنی ها این بازیکن رو تو فینال از دست بدن ... بعد تازه یادش افتاده اخراج شده

میگه نه نه نه نه اصلا ریبری نمیتونه بازی کنه :lol: جلبک عقل داره این نداره

وای یوسف دمت گرم.خیلی باحال بود.از خنده دارم میمیرم.خیلی تعطیله این جواد خیابانی.روز به روز داره وضعش بدتر میشه.دیگه بهتره بازنشسته بشه و گزارشگری رو بیخیال بشه.البته حیفه اگه بازنشسته بشه.اونوقت ما سوژه از کجا گیر بیاریم.سوژه به این باحالی داریم بهش میخندیم.خدا حفظش کنه :D

من حرص میخورم اونوقت شماها میخندید!
این بشر فوق العادست!
امکان نداره نمونه داشته باشه تو دنیا.
حتی با علم شبیه سازی هم نمیشه جواد خیابانی درست کرد!

این اصلا خدای سوتیه!
خدا خداداد عزیزی رو سالم نگه داره همیشه.
سه سال بعد از حماسه ملبورن یک خبرنگار ازش پرسید: خیلی ها اعتقاد دارن شما نون گلی رو که به استرالیا زدید میخورید ...
اونم گفت نونش رو ما خوردیم خیلی از مدیران و اشخاصی مثل خیابانی هم چلوکبابش رو خوردن!

//

حقیقتا اگه این بازی استرالیا رو تو سوابق خودش نداشت دیگه چی باعث میشد بهش گزارش بدن؟

بالا